Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Коантро не съм пил ама да ме обижда на мъжественост некав голфЕр с две бели на капака дето се фантазира във булфорум как като си запали голфа и мацката му се подмокря на седалката пък той прави повече лицеви от Вин Дизел и е по-бърз от финалния бос на НФС Ъндърграунд като кара по бул. България...направо съм засрамен.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  host said:
Коантро не съм пил ама да ме обижда на мъжественост некав голфЕр с две бели на капака дето се фантазира във булфорум как като си запали голфа и мацката му се подмокря на седалката пък той прави повече лицеви от Вин Дизел и е по-бърз от финалния бос на НФС Ъндърграунд като кара по бул. България...направо съм засрамен.

Нали майка ти ми се кефи , кво повече искаш?

Ти ся разбра от злобил че жените си падат по немско и давай да продаваме волвото ? :laughing: :)

zlobil said:
УЖАС! ти току що отрече 50% от мъжете на земята които се мислят за майстори на барбекюто.....

нормално е все пак..... в ММОРПГ-незнам си какво няма как да качиш левел "барбекю" с мана 30 и щит 65 ..... тва си се иска талант :woot

1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова.

2. Има мморпг-та, в които качваш скил за готвене :D

3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно.

Curunir said:
1. Не отричам нищо, казвам, че мръвката ми е вкусна всякак, стига да не е сурова.

3. Щом мъжете са толкоз отворени и искат да покажат какви кулинарни богове са, да не се фантазират със скаричка, а да сготвят нещо по-сложно.

Точно тфа щях да кажа...не е голяма философия да напрайш 5 кебабчета или 5 пържоли ;)

Огладнях от вашите приказки, сега ми се върти из главата едно крехко месце на грил, със сос и картофено пюре, много велика комбинация!

Така като гледам малко хора тук знаят как се прави скара.То не е само да пльоснеш месото.Скарата си е цял ритул бре хора.Тв'а да не е квартална кебапчииница.(тука не знам дали е и или й)Много е важна подготовката на месото,подправки,сосове,маринати.Колко време с е киснало и т.н.Смея да твърдя, че скарата е по-сложна от поне 30% от манджите.Ама айде ще оставя дядо ви Мраз да ви обясни и той малко за кв'о иде реч,а аз отивам да се дезинфекцирам с домошарката.

Curunir said:

xXx said:
Точно тфа щях да кажа...не е голяма философия да напрайш 5 кебабчета или 5 пържоли ;)

V ogromna greshka ste i dvamata. Moga da demonstriram. I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara.

djadomraz said:
Виж по-мазничък врат или котлети добре препечен със студена бира - може и малко салата евентуално и горчица и някоя люта чушка за да стане по-сериозно положението, но предимно се набляга на сочни мръвки и бира.

Чеденцее.....

djadomraz said:
Всичко може да се приготви така че да си отхапеш и пръстите въпроса е в барбекюто. Пилешко филе става само ако е киснато достатъчно дълго в марина и не го препичаш много. Докато пилешките бутчета и пържолите от свински врат са друга работа при това добре препечени са просто един път!

Пилешкото филе става перфектно на скара и без киснене в разни салтанати, но трябва да бъде с кожата.... тогава става такава приказка, че като го боднеш с вилицата и започва да куткудяка!

Curunir said:
Аз не знам как можете изобщо толкоз да придиряте на барбекюто, не знам дали някой изобщо може да го сготви НЕвкусно или лошо, пляскаш там, слагаш малко подправка, каквато и да е, защото с всички става вкусно, заливаш по желание с малко от някакво шише и ядеш и все е хубаво :D

Малиии... - малии.. спри да сквернословиш докато е време! Току що кармата ти се натовари с поне още сто прераждания. Да не говорим, че има опастност да бъдеш пребит с камъни!

KILLERINCHO said:
I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara.

Абсолютно вярно! Но, това е така защото по природа не даянат на жега, а скарата си иска обръщане - и то по - често.

PSYCHOSIS said:
Бойко Борисов си е счупил десния крак! Значи все пак не е по-як от Чък Норис! :)

А защо не си счупи главата или врата, щях банкет да вдигна :devil

Ама как си е счупил крака?Докато е чупел камъни ли, докато е продължавал трасето на метрото?

Тая година нали има матури?

host said:
Ама как си е счупил крака?Докато е чупел камъни ли, докато е продължавал трасето на метрото?

Тая година нали има матури?

До колкото чух по телевизията... по време на мач. :) Правилно съм чул. => http://dnes.dir.bg/2009/05/14/news4446461.html

Да, има. :)

zlobil said:
в ММОРПГ-незнам си какво няма как да качиш левел "барбекю" с мана 30 и щит 65 ..... тва си се иска талант :woot
Пълни глупости! Долни инсинуации! Моят BBQ skill дори го enchantnah и сега ми е 15-ти левъл! Вече вадя по три пържоли на минута само с 5% шанс за прегаряне!
  pazu said:
Нали майка ти ми се кефи , кво повече искаш?
Тя майка му на host да не би да работи в центъра за грижи за умствено изостанали деца? Да й пратим стенли?

KILLERINCHO said:
I btw dosega ne sym vidql jena da moje da napravi priemliva skara.

Не се бях замислял досега, но това е абсолютна истина!

Не знам кой каква скара прави, но оназе вечер в кварталната кръчма попаднах на най-вкусните пилешки шишчета :) Мисля да го направя ежеседмично преживяване.

Antares said:
...Да й пратим стенли?

Само да не се объркат и да приемат теб вместо мен като ме заведете там!

;P

Няма, няма, той Антарес вече не е дете :Д.

Curunir said:

xXx said:

боже прости им те незнаят какво говорят :confused :confused :confused :confused

Antares said:
Пълни глупости! Долни инсинуации! Моят BBQ skill дори го enchantnah и сега ми е 15-ти левъл! Вече вадя по три пържоли на минута само с 5% шанс за прегаряне!Тя майка му на host да не би да работи в центъра за грижи за умствено изостанали деца? Да й пратим стенли?

Ааа ..хахахахахаа...., е не, не моа бате - не моа.... :bowdown: :rofl:

Blitz^^ said:
Няма, няма, той Антарес вече не е дете :Д.

Щото пък аз "побелях и остарявам" и не стаам за тия работи.

zlobil said:
боже прости им те незнаят какво говорят :confused :confused :confused :confused

Щом това ти е желанието, ще им бъде простено!

th_zeus_greek_god.gif - Една емотиконка няма на господ баси, с к'во ще се изобразявам занапред?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...