Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. За съжаление явно пак има проблеми с ъплоуда. Който има да попълва липси може да погледне тук - COLLECTION
 3. Today
 4. Идеята е да имаш имаш интернет телевизия, с почти всички канали на Н3 с ХД качество(които го предлагат), като част от тях може да връщаш до 3 дена назад и да превърташ предавания или да спираш на пауза текущо и да си го пуснеш оттам, от където си го спрял. За тази услуга се доплаща 5лв месечно на устройство. Иначе приложението го има в нета. Казва се MyNbox. Можеш да си го свалиш и да го пробваш. Вървят 10 тестови канала.
 5. Зависи колко ще говорите.
 6. Привет, дали има някаква опция да се скриват обяви от определени потребители? Че в момента до 5-та страница са обявите на 3-ма души, пълни с какво ли не, кое от кое по-непотребно. Така се отблъскват и малкото останали тук потребители.
 7. От къде сваля N box ? Аз разполагам с Андроид ТВ бокс. И всъщност каква е идеята?
 8. батерията колко държи?
 9. За линията на Лидл знам много добре. Освен всичко останало там гаранцията е безкомпромисна и сервизът е винаги налице. Вероятно ще взимам нов винтоверт, защото втори път чупя предавката на моето Спарки, разбира се поради факта, че го претоварвам зверски. И сега като платя втори път 65 лева все едно съм купил нов. Иначе той си е избил парите в пъти. И не заслужава моята душманска простотия да го карам да навива болтове с глави 13 и дължина 26 санта... Пак успя да набие почти всички колони в бетона на покрива... Избягвам винтоверти с батерия поради факта, че не работя постоянно и вече изпатих с един, който се съсипа просто от неползване. ЕКО версията на Спарки си остава отлична машина, а 6-те метра кабел са перфектното удобство. Само дето и той си има граници... Пределно ясно е, че тия машини по пазарите няма начин да не притежават отклонения, но някой като че ли разправяше, че ги взимали едва ли не без пари от разни промоции или нещо подобно.. И тая история ми се стори нереална. А и вече се наводни буквално с тях, при това не употребявани, а чисто нови. Ще взема другия път да поогледам по-сериозно отблизо някои от тях.
 10. Не разопаковани. Цената е за 1 брой. Sony Mini DV Digital Video Cassette Premium 60 minutes Лично предаване в Пловдив. Цена: 5лв
 11. Изкупувам палети евро или скари с размер 80/120
 12. Със сигурност са ментета, друг е въпросът каква работа вършат. Преди няколко месеца гледах клип в тубата сравнение на 2 гайковерта, 1 оригинал и 1 менте. До колко е истина не знам, но ментето го изкараха по-добро от оригинала като сила. Като дълготрайност сигурно е съвсем друг въпросът. Наистина нета е наводнен с машини на няколко пъти по-ниска цена от оригинала. Аз гледах един DeWalt, който оригинален го продават 700 лв., ментетата по 160-170 лв. В крайна сметка си купих от Лидл акумулаторния гайковерт, по препоръка от приятели със сервизи. Почти всички имат такива и ги ползват професионално. Скоро пуснаха тоя модел, който е с кабел, за който също казват, че е повече от перфектен, който го е купил. Като цяло в Лидл са сравнително качествени и на добра цена инструментите.
 13. 300 процента ментаци.Ако искаш читава ХОБИ(подчертавам) машина хвърляй по едно око на лидъл-ските.На скоро си взех кабелен винтоверт от там за смехотворни пари,има истинска гаранция поне две години,ако не те кефи може да им го върнеш.Макита за 60лв няма,не се заблуждавай, да са докарани криво-ляво на външен вид ама са ментак.
 14. Yesterday
 15. Съмнявам се да издържат на продължително ползване и на загряването, което се получава така, както оригинала, който го ползваха масово във фризьорските салони. И досега нямаше да сменя първата бройка, която си я купих някъде 2002 година. Ама се случва при мен да падат от време на време от високо и на твърдо. Затова съм с третата.
 16. 100% китайски реплики са. Можеш да ги видиш в различни цветове и под различни марки, различни цигани ги продават, но като се вгледаш формата е винаги еднаква и са в една и съща окомплектовка. От първа ръка от няколко различни хора знам обаче, че за непрофесионални цели вършат идеална работа и по нищо не се разбира, че са менте.
 17. Тоя модел специално е без батерия, захранване само по кабел. В olx, гледам, се е напълнило с обяви менте за него. А в emag е на 99 лв. в момента.
 18. Във Facebook Marketplace също има доста такива. Цените започват от 20 лв, но като изпратиш съобщение, връщат обратно, че 20 лв е само батерията. Такива ги репортвам за некоректни.
 19. Има добре изглеждащи ментаци по пазарите. В Асеновград разгледах едни машинки за подстригване - копие на mozer, старият им модел 1400. Оригиналните принципно са към 90 лева, а тези там, на пазара, същите на външен вид, ги продаваха за 25-30 лева, доколкото си спомням.
 20. Много запазена. Лично предаване в Пловдив. Цена: 10лв
 21. В добър външен вид,цената е за 1 брой. Лично предаване в Пловдив. Цена: 40лв
 22. Честно казано не помня да съм се сбил с някого, но пък и доста малко съм играл. Идеята беше концентрирана в развитие на еволюционен принцип, което важеше дори и за ресурсите. Всичко беше много странно, но като идея беше супер свежо.
 23. Опитва се да работи За колекция ! Лично предаване в Пловдив. Цена: 3лв
 24. За колекция ! Лично предаване в Пловдив. Цена: 2лв
 25. Не знам какво да му описвам,телефон под 25 часа разговори. Върви с оригинално зарядно. Лично предаване в Пловдив. Цена: 80 лв
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...