Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Търся видео карта, която да поддържа DirectX 12, с нисък профил, малка планка и с ниска консумация. Нещо от сорта на GT 1030. Ще се монтира в Dell Optiplex 790 SFF. И D-Sub изход по възможност. От Пловдив съм.
 3. Аз имах предвид фирма, която се занимава с 3Д принтиране на детайли. Често с рекламна цел за обемни букви и друг тип реклами. А колкото до 3Д проекта, струва ми се, че ще има софтуер, на който да се зададе елемент тип "зъбно колело" с параметри и зъбното колело да се появи в 3Д пространството. Пък и надали е нещо, което никой, никога не е правил. Може да има вече готов модел за сваляне.
 4. От 3D принтер до 3D принтер има огромна разлика. Не мисля, че любителски китайски принтер от масовите може да му свърши работа. Трябва да е такъв, който работи с поликарбонатен материал, защото това зъбно колело иначе ще си замине още на първата минута. Да не говорим, че трябва и да се направи точен 1:1 3D роект за това чудо, а то не е като да го нарисуваш на картинка.
 5. Май е по-лесно да намери някой с 3Д принтер.
 6. Продавам много старо PC. Компоненти: MB: ECS P4S5A/DX+ CPU: Intel(R) Celeron(R) CPU 1.70GHz, v.15.1.3 Video: Nvidia NV11 GeForce2 MX/MX 400 RAM (1.256Gb): 1Gb - Kingston 99u5193-090.A01LF KTH-D530/1G PC3200 256Mb - PQI MDAD-321HA 256MB PC3200 DDR-400MHz non-ECC Unbuffered CL3 HDD: ExcelStor Techno 41Gb LAN: Realtek RTL-8100/8101L/8139 PCI PSU: 420W Linkworld LPK12-23 Кутията е стара и поочукана. Качил съм му един Debian, за да видя, че работи - и да, работи пущината. Бутването през USB е малко капризно от към флашки. За Пловдив - лично предаване. Контакти с лично съобщение. Може и на части, ако ви трябва нещо конкретно, ми пишете. Цената търпи коментар. Цена: 30лв PS: Мога да предложа, като бонус безплатно към офертата още едно ПЦ по-старо от това - ако изкупувате за скрап.
 7. Някаква мисирищина, дето само той си я знае и очаква всички останали да са в час с това. Не му е за първи път.
 8. Видене, надявах се твоето зъбно колелце да стане от един модел тонер касета на Коника Минолта, ама не би. Защо не си го направиш сам от лепило тип "течна стомана" в калъпче от зъболекарски гипс (или глина, каквото има)?
 9. Няма нищо странно. Това е нормалната реакция, когато машинално става съгласяване с ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА, без да се прочетат, дори на диагонал. Тогава щеше да направи впечатление, че има специални правила за купува/продава: при това два пъти... И щеше предварително да си наясно кое е приемливо за форума и кое не.
 10. Нова цена: 189.99 лв. Добавих и снимка на Windows-a.
 11. Правилото е сложено, за да не се злоупотребява с UP-ване на темите, тъй като то е ограничено от правилата. Така някой може да сложи цена от 1000лв за нещо, което струва 100лв и да си вдигне темата 900 пъти с намаления от 1лв, за да стигне желаната цена и да поддържа темата над тези на останалите потребители.
 12. Поправено! Едит: Странно ми е че сме задължени да намаляваме цените си спрямо таблица... Би било доста глупаво хората да намаляват цената си с стотинки или левчета за което съм съгласен но чак пък таблица... Едно намаление от 10лв на стъпка е напълно приемливо (явно не и за форума), но окей
 13. Шибаниите на оная еврейска гнида и подопечните му почват вече много сериозно да ме изнервят... Шибани боклуци безпредметни!!!!
 14. По правилата, намалението за видеокартата трябва да е поне 25лв.
 15. Уникално запазен телефон в според мен най-красивия възможен цвят,който Samsung са създавали. Наистина едва ли вече има толкова запазена S6-ца. Със стъклен протектор,който може да си смените. Работи отлично с всички оператори. Цена 170 лева БЕЗ коментар! 0885 208043 Моля при интерес от закупуване САМО на телефона!! СНИМКИ
 16. Един от най-великите моменти, ЕВЪР!
 17. Само на нашето черноморие бетонът е по-пресен от рибата...
 18. Външния вид не е идеален, но без нищо фрапиращо. Работи без грешка. Не съм аудиоманиак, за да говоря за неща които не разбирам, слушал съм го на едни големи и яки съветски тонколони амфитон и мога да кажа, че в апартамент повече от 4-5 не съм го увеличавал, че нагоре не се трае. Цена .... нямам идея, но за протокола да кажа 70 лв. Пазарлъци са приемливи, ако са приемливи. :-))))))) Или заменям ... без идея за какво, предложете и ако ми върши работа бих се навил. Без телефони! Спорна седмица на всички! за връзка: О876.989.I84
 19. И като сме тръгнали с простотиите (преди да е дошъл горския и да ни изгони) - нали знаеш какво прави сисадмина след смъртта? Пак нищо
 20. Ти да не би да си почнал да работиш след толкова години???
 21. Last week
 22. Аз мога само вкъщи да си играя. Ако броях и времето в офиса, сигурно щеше да е двойно повече, но няма как.
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...