Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Той съди още доста медии. Или поне се опитва да ги съди. Както ти казах, повечето са отхвърлени.
 3. Today
 4. Аз пък си възстанових надвзети 97 кинта за ел.винетка...Направо не повярвах,че е възможно тия от АПИ пари да връщат....
 5. Отхвърлени, но по-късно частично възобновени... Фалшиви или не, поне се запознавайте по-пълно с тези новини:
 6. Дори заглавието на клипа който си публикува го казва: cnn settles... В превод: cnn постигна споразумение по иска за 275 милиона долара. Споразумение!!! Между другото, повечето от исковете на въпросният младеж са отхвърлени от съда. Малко като историята с горещото кафе е. Като видят някаква възможност и завеждат много искове.
 7. Още веднъж същия въпрос. Къде са ти фактите?
 8. Доста си далеч от реалността. Фактите имат значение. Иначе се подхвърлят едни стотици милиони долари. А това е стабилна валута, не като една друга ;). Съдил е не знам си колко канала за обща сума 800 милиона. Спрямо CNN е за 275. С тях се е договорил при скрити условия. И мога да ти кажа какво е станало. Предложили са му някаква малка сума, но веднага отколкото да отиде на дългогодишна съдебна битка която не може да си позволи. Той можеше да има претенции и за милиарди, но реалността е различна. И все пак системата при тях работи и телевизиите се опарват когато допуснат нередност. Пак да ти напомня за една територия където си е официална политика фалшивите новини и опорките ;). И където разтрелват журналисти които се отклонят и вземат, че публикуват истината.
 9. Новините въобще не са фалшиви. Убеди ме в противното? Реално той ги е съдил за 800 милиона, но са се разбрали за 275. И всъщност какво значение има, че новината е от Януари. Нали не е от миналия век.
 10. Може ли да не публикуваш фалшиви новини? Никакви 275 милиона не са платили и няма да плащат от cnn. За толкова е имал претенции. Разбрали са се при закрити врати. Сумата определено не е толкова. Даже не мисля, че е и 7 цифрена. Веднага обаче гръмки заглавия как били платили над четвърт милиард. И да не забравя: "новината" е от януари... Иначе много добре е направил, че ги е съдил и си е търсил правата. Така и трябва да се действа срещу манипулации.
 11. PC активни колонки: 1. Auditek- не са от най-силните, но стават за по-слабо слушане. - Цена 10лв. В/Ш/Д - 17см / 7.5см / 13см.. 2.2. Китайски колонки. 2X10W + 2X3W. Имат уникален treble. Цена 25лв. В/Ш/Д - 22см/14см/17.5см. 3. Неизвестна марка пасивни колонки- дървени. На едната има забележка следи от бяла боя. Не съм пробвал да я свалям. Конектори-RCA,чинч. Цена- 25лв. В/Ш/Д - 27см/20см/13см За връзка: 0889155112-Асен, ЛС
 12. https://www.fox19.com/2020/02/27/sandmann-intends-sue-additional-media-outlets-including-abc-cbs/?fbclid=IwAR1ZGl_ivWLChJu3Og8X9vuTEGGGaclgF1XBshmooouQRjVs7RMbV9SDuZ0
 13. Трябваше днес да летя за България през Мюнхен.
 14. Нещо изнервеничък ми се виждаш. Удари си една за успокоение.
 15. Yesterday
 16. Айде аз да ти го обясня още малко по0-така! Ти какво би предпочел? Да си отидеш след 2-3 давене със собствения си мукус или да си отидеш след месеци мъки от сепсис в следствие на декубитални рани, щото някой те е ползвал за морско свинче!? Стига вече глупусти, щото ще ви еВа и тъпите номера! С оня, канадския мисир в рамките на по един пост успяхте да се превърнете в еманацията на венеца на божието творение. П.п. Бахти!
 17. Имам такава клавиатура, от друг модел ACER е, 99% ще има съвместимост. Естествено, ще ти върна парите, ако не стане, но не вярвам да се стигне до там. С кирилица е . Когато съм я описвал, съм й дал състояние 10 от 10 , което означава, че съм я оценил "като нова". Не си спомням дали ENTER-а е двуредов, ако е толкова важно, утре ще отида и ще проверя. Цената, която й искам е неотразима - 20 лв., даже и да се окаже, че е с едноредов ENTER. Клавиатурата се намира в гр.Пловдив.
 18. Като си се регистрирал ти е пишело, че след края на промоционалния период ще те таксуват за нов месец. По подразбиране е включено автоматичното подновяване на повечето услуги. Трябва да ти ги върнат обаче.
 19. Камеа - https://www.laptopremont.com/klaviatura-acer-aspire-5742-5251-5551-5553-5741zg-5745pg-7745-emachines-e440-p-4021.html
 20. ebay таксите ги знам, ама не знаех, че и paypal цъкат по някой %. Както и да е. Минало-бешело
 21. Процентите са съвсем други. Проблемът е, че има ваксини, които причиняват масово стерилност - за примери в Африка. Има официално доказан и случай, когато във ваксина е влаган за по-евтино материал, за който е било ясно, че е компроментиран/заразен (но излиза по-евтино да го използват), което довежда до масови проблеми със здравето на хората. Случва се и ваксини да причиняват по-тежко прекарване на болестта, отколкото ако си без ваксина (Мангъров споменава за такъв случай в интервюто си, когато обяснява защо срокът за тестване е 15-20 години). Проблем е също, че може да получиш различно съдържание. За пример - скандалът във Франция. Внесени 80 милона ваксини за населението със съдържание на вредни вещества в тях, а за политици и други личности - 50 000 бройки ваксина от друг производител, която е без такива.
 22. Предпочитам нова, с двуредовия ентър. Информация къде я има налична, също е от голяма файда, понеже уж я имат налична по проверените сайтове, пък дефакто я няма... ама тъй е със старичките модели деа. А да, да е Кирилизирана, че бабата е свикнала на нащо четмо и писмо.
 23. Продавам трилентови тонколони Pioneer CS-995. ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ: ПРОИЗВОДСТВО: 1989 гoд. ТРИЛЕНТОВИ ТОНКОЛОНИ ОТВОРЕН ОБЕМ МОЩНОСТ: 190 вата ИМПЕДАНС: 8 ома ЧУВСТВИТЕЛНОСТ: 90 dB/1W/1M НИСКОЧЕСТОТЕН ГОВОРИТЕЛ: 10″ инча ВИСОЧИНА – 70 см. ШИРОЧИНА – 34 см. ДЪЛБОЧИНА – 28 см. ОБЩО ТЕГЛО – 21 кг. ПРОИЗВЕДЕНИ В ФРАНЦИЯ. Колоните са в много добро състояние, с оригиналните си драйвери, не са отваряни, не са ремонтирани. Дребни забележки отстрани, декоративните капаци са в перфектно състояние, без забележки по плата. Свирят кристално ясно и отчетливо във всяка една честота с безкомпромисно качество. . Брутално мощни зверове. Ползвани в комплект с усилвателя Pioneer A-221, който продавам в другата ми обява. Цената е 399 лв. За връзка ЛС или О89О231ОО7
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...