Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. То и моята е 4х4 и е 2 тона кютук. Ама като изскочи тая възможност за Michelin-a на сестра ми, ще го взема
 3. Е убу де, след като си доволен от гумите и след като бюджета ти го позволява защо изобщо търсиш алтернативи? Едва ли ще намериш по-добро от Мишлен... Аз лично в момента и летните и зимните на Пасата са ми BFGoodrich и за цената си са идЯлни. Моя гумаджия ми ги препоръча, с отстъпката дойдоха на около 130лв/бройката (205/55/16) + безплатен монтаж и баланс. За тия пари по-добро не вярвам да има. Хем тая зима имаше и сняг повече и зимните се държаха доста добре. Но и колата ми е 4х4, което също има значение де. Летните на мокро са добре, на сух и горещ асфалт обаче пон
 4. Вече има Crossclimate 2, които според ревютата са първи на тестовете, но са малко скъпи...
 5. Каквото и да се опитват да го изкарат - обстрел с HIMARS е най-малката излагация за орките.
 6. Today
 7. Или се опитват да го изкарат диверсионни действия, например да припишат заслуги на кримските татари. По този начин ще покажат, че има съпротива и отвътре в Крим.
 8. Тия от MSI и ASUS са пълни загубеняци. Не са чували за постиженията на Lenovo и не знаят, че може и с много по-малко.
 9. Това е още по-лошо. Ако орките сами са си взривили летището, какво ли ще стане ако почнат наистина да ги обстрелват? Украинците си мълчат най-вероятно, защото според официалните данни от Пентагона, не са им изпращали (все още) от далекобойните ракети на HIMARS. Според очевидците в Крим за една минута е имало 12 удара, което се вписва точно с параметрите на HIMARS (2 установки по 6 ракети изстрелвани за около 30 секунди).
 10. Официалната позиция и на украинците е, че не са обстрелвали Крим. "Мы здесь при чем?" - Михаил Подоляк, съветник в офиса на Зеленски, в интервю пред "Дождь".
 11. HIMARS-ки поздрав за ватниците в Крим. Интересно, уж полуострова беше опасан нашир и надлъж от какви ли не "страшилища" като С-400, Панцир-Манцир и какво там още беше. Най-близките украински позиции са на 200 км. от мястото на удара - военно летище с големи складове за боеприпаси. Почна да им напича под петичките на северните диваци.
 12. Рядко тъп пост.... Дори либерал-педолюбец-ваксър е по-добре от тоя пост. Ма нормално от човек дето не иска деца, че пищели... Сиктир, ве, бездушник
 13. Yesterday
 14. След няколко боклучави Пирели и Гуд Иър, аз смятам да не се разделям повече с този модел на Мишлен. Макар и в момента да не въртя толкова километри заради работата от къщи, тия гуми за вече повече от три години не са мръднали, баси. А как само държат на вода - влизал съм със 100 км/ч на магистралата направо в едно водно "езеро" при супер силен валеж и колата почти не помръдва.
 15. Nokiian WR D4 са моите. Хубави са, когато има сняг и студ, но са много меки и като не е студено, или снежно, се износват бързо.
 16. Може ли да го питаш дали за следващия месец му е излязла фактура тип неустойка? Моя близка по същата клауза си прекрати договора през юли. Целият юли беше предплатен, тя подаде заявление за прекратяване около 20то число на месеца и след 2-3 дни прекъснаха и двете услуги (интернет и телевизия). Интересното е, че не само не върнаха пари за оставащите няколко дни до края на месеца, които бяха предплатени, но и сега през август е излязла фактура на стойност, която е малко по-ниска от месечната такса (все едно пропорционална такса) и на която нищо не пише за какво е. След обаждане до съпорта са каз
 17. Имам чисто нови летни гуми. Май си намерих и зимни. Ще взема на сестра ми, които са на 2 години и 10к км. А те ще си вземат всесезонни.
 18. На активен договор може само да се напъват, докато не изтече нищо не могат да направят. Иначе един приятел наскоро ги разкара по клаузата до 31 този месец без да плаща неустойки, но доста перипети в офиса, където се мъчели да му вземат три вноски неустойка, но с бая нерви и обаждане на оператор си е прекратил договора успешно. Тъпото е, че го резнали още на другия ден и е трябвало много бързо да го връзват към новият му оператор.
 19. Woox, човекът в пасажа от теб явно говори за INPUT POWER и как да го сметнеш! so to get the input power required you sum your output loads and divide by 0.8 to Отделно на предишната версия виж какво захранване са слагали: https://tweakers.net/productreview/258982/lenovo-ideacentre-g5-14imb05-90n900d0mh.html Снимка 6. 380W захранване платинено от АцБел!
 20. Има настройка за качеството при локален/ремоут стрийм. Ако си го настроиш винаги да ти го пуска в оригинал, не го мачка.
 21. Ангеле, Plex-a не мачка ли качеството? Преди мноого години го правеше.
 22. Да беше продължил цитата. Аз лично захранване, което не ми оставя поне 30% свободен капацитет под пълно натоварване, не бих си взел.
 23. Не може всички да разбираме и от политика, и от компютри The labelled power on a PC power supply is the Total power output of the device. It is NOT the input power specification. Сега ако искате включете 7 телефона да се зареждат и го ползвайте без мишка и клавиатура тоя компютър
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...