Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Софт бокс кутия Комплекта включва: Кутия материал: PVC Захранващи кабели 2бр. LED лента.: опция 1 или 2 LED лента: 20 или 40 LED светлини Lumen: 550LM Цветна температура: 6000-6500K(cool white) Фонове: 6 бр. Вход: 5V / 1A Power: 3.5W Разгънат размер: 24 * 23 * 22cm Сгънат размер: 30 * 23 * 4cm Светеща подложка Комплекта включва: 1бр. Светеща подложка 1бр. Захранващ кабел USB 1бр. Кутия за транспортиране Метална рамка LED светлини Цвят Бял Яркост: 800LM Цветна температура 550K Power Input: 100-240V Power Output: 5V 2A Power: 10W Размери. 22 х 22 х 1 cм Тегло 355гр. ВИДЕО Цена за комплекта 85 лв. За гр.Пловдив лично предаване, за други населине места доставка с ЕКОНТ -10% от доставката. За контакти: тел. 0889397133
 3. Today
 4. Предлагам ти и този online антивирусен скенер - доста съм доволен от него и когато имам някакви съмнения, веднага прибягвам до него. Безплатен е и не инсталира нищо: Eset online-scanner
 5. Yesterday
 6. Виваком все едно са в началото на 2000-те. Само по интериора на офисите, дизайна на сайтът им и униформите на служителите може да се разбере. Не знам защо, но дизайнът на имиджа винаги говори страшно много за отношението и правилата в една фирма. До сега не помня да съм добивал грешно впечатление по тоя критерий.
 7. Всеки файл, който се пуска - може да е вирус. Просто сканирай файловете с една антивирусна. Ако има нещо в тях - ще ти каже. Гугъл Драйв има вирус скенер, но над определен размер файлове не ги сканира. Не помня точния размер. Като тръгнеш да го сваляш ще ти изкара съобщение, че файлът е много голям и няма да го сканира за вируси, но пак можеш да си го свалиш ако искаш.
 8. По принцип не съм чувал (май) за вируси прехвърляни през MP4 видео файлове, или МП3 и т.н. Не и достатъчно (ако има), че да ми е направило впечатление и да съм запомнил, за разлика от много други методи. Ако си държиш видео плеъра ъпдейтнат, опасността според мен е толкова минимална, че не си струва да се мисли и притеснява човек. Като почти всеки файлов формат, имаме контейнер, някакви хедъри, данни.... Контейнера трябва да се парсне от плеъра, данните минават през алгоритъм, и на теория винаги е възможно да се експлоитне някой бъг в плеър или library, ползвано от плеър, но нямам спомен да съм засичал информация за това, или е било някакъв доста особен/стар/непачнат случай, затова просто по-редовно си ъпдейтвай плеъра и не се притеснявай. То това важи за повечето софтуер, който отваря файлови формати, които могат да дойдат от интернет, като DOCX, XLSX и т.н. Но при видео/аудио форматите по-скоро не си спомням да съм срещал скоро информация за такива неща. Нека и някой друг да се намеси ако има информация или е потърсил в гугъл, аз не съм търсил.
 9. Търся самостоятелна квартира, двустаен апартамент (50-60 кв, +/-) в районите Каменица 2 или Тракия. Обзаведен + основни електроуреди, без ТЕЦ и от собственик - не ми се разправя с агенции каквито са 98% от обявите. По възможност да не е панелка. Кротка двойка сме, без деца или домашни любимци, но какво и как ще уточним, ако някой има предложение - на лично.
 10. Share-наха ми едан папка с mp4 формат в google drive, (?няма как да има вирусчета там?), ако реша да сваля на компютъра може ли да има нещо опасно, че си купих едни клипчета малко от черния пазар. 10х по- евтино и имам някакви леки съображения да не се опита някой да ми лепне нещо?
 11. Не знам дали на някого му се е налагало смяна на SIM на Виваком... Няма такова размотаване, защото бяха изпосъкратили половината си персонал и никой не можеше да го направи. Операторите ми се оправдаваха, че колегите им били в отпуск /средата на месец април преди години/, в офисите вдигаха рамене, че от тях не зависи, дори акаунт мениджърът се извиняваше през час. Та смяната на дефектирал чип, ми отне почти 48 часа, а за капак ми го таксуваха 12лв., защото трябвало да им изпратя стария, да го проверят, че е дефектен и тогава не знам си какво. Последно дръпнахме две групи от там към Теленор.
 12. Вдигнаха цените заради намалянето на роуминга. Трябва да компенсират някак... Не знам дали чужбинските оператори са си вдигнали тарифите...
 13. Това е, защото не са си ъпдейтнали страницата от ХБО. Има кабеларки, които имат само сд версиите на ХБО и Синемакс, така, че не нужно да върви ХБО задължително с ХБО ГО. Ще видим след 01.05. Дори и да отпадне ХБО, което силно ме съмнява, гледах другите доставчици какво ми предлагат и за цената на която съм и просто Н3 нямат алтернатива.
 14. На сайта им, още стои инфо за HBO, както и такова, че N3 предлагат HBOGo, като и двете неща не са верни. Мисля, че от 1.05 ще изгасне, но да видим. Ти в този договор, който си подписал, видя ли да фигурират HBO каналите? Нали знаеш, че на каса могат да ти кажат всичко, ти си им ходещ таргет.
 15. Касетите са за 1000 страници и са на около 50 процента. Предполагам че ще имат за около 400 страници.
 16. Ще видим, но според мен HBO заминава от Ентри, както стана при Кулбокс, но сега бавят още, защото знаят че ще стане голяма патърдия. HBO Go винаги е било услуга, за абонати на HBO. https://www.cnet.com/google-amp/news/hbo-now-vs-hbo-go-whats-the-difference/
 17. Бъркаш се, виж им страницата с оператори, там е описано кой оператор какво предлага. Има оператори, които дори не предлагат ХД версиите на НБО и Синемакс, според сайта на ХБО.
 18. Може да бъркам, но ако предлагат официално HBO/Cinemax, трябва да предлагат и HBOGo, обратното също важи. Дано не съм прав, но мисля, че е така.
 19. Входа за оператор е за ХБО ГО и няма нищо общо с каналите, които се излъчват по кабеларката. Н3 вече не предлага ХБО ГО и затова го няма там, колкото за ХБО и Синемакс се появиха слухове, че нямало да ги има повече в Н3, което се оказа партенка.
 20. Купувам монитор с HDMI в диапазона 18 - 24 инча. За контакти - ЛС. За Пловдив.
 21. Бях вързал двата рутера с един кабел и пуснах bandwith тест между двата. Докара 130 mbts. На hap ac-то CPU то беше 100%, на hap ac^2 беше доста слабо. Към 12 % мисля. Но той е и 4 ядрен ARM. В началото по техните форуми се оплакваха за лоши скорости по wi-fi. Но до колкото разбрах нещата са фикснати. Аз за момента проблеми нямам, но съм на 80mbts. Всичко в къщи е вързано s wifi без телевизора - той е с кабел понеже е над рутера. Проблемите доколкото разбира са основно, че около времето му на създаване са минали на ARM процесори и не са били много в час с тях. Ще кажа как е като дойде coolbox-а. Отделно че заради невъзможността за окабеляване в къщи, няма да използвам тяхната медия, ами си взех една на Mikrotik оптика-> ЛАН, която захранвам по LAN кабела от hap ac^2-то. Дано само кабела дето съм сложил в пода поддържа високи скорости, че не знам какво ще правя в противен случай. Уж е 5e, ще стане ясно.
 22. ЧИСТО НОВ портфейл внос от Италия. Страхотна изработка от естествена кожа. Много красив.Няма нищо общо с миришещите на лепило мушамени ,китайски портфейли,които Ви се пробутват за "естествена кожа".Трябва да се види на място,за да се усети за какво става дума. Размер 12,5х10 см. 16 Отделения за карти, монетник и две отделения за банкноти. Купуван е 50 евро,така че цената е БЕЗ никакъв коментар. Цена 42 лева 0885 208043
 23. Всъщност като изключим 3D картите, спеедтеста изглежда по-коректен в Хром. При пробите ми директно без рутер към ISP където постигнах над 940 уп/даун вчера, бях под Вин10, където нямам Хром, но с апп-а на оокла. Там и ФФ показваше почти същите, даже един път май изкара малко над 1000. Сега под 2016 пробвах пак директно без рутера -> и хрома и апп-а ми показват едни и същи добри резултати, 943/951. Firefox и той показва същото . Новия рутер е поръчан, ще видим с него как ще е.
 24. Netflix е чудесна платформа, но за неразбиращите английски не е удачна. Иначе си заслужава цената.
 25. Дам, сега тествах на 2016 и Хрома определено се справя по-зле от Firefox-а, и двете се справят по-зле от колкото на 10-ката
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...