Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Тествани ли са.. имат ли лоши или слаби сектори
 3. Съгласен съм, че системата е тотално неадекватна, но това не трябва да е изненада за никой. Недомислиците са навсякъде. Хора, които поради здравословни проблеми не могат да получат ваксина, трябва да получават сертификат автоматично. Тук обаче идват проблемите със злоупотребите, до които ще се стигне. Трябва да се минава комисия като при ТЕЛК едва ли не, за да дадат сертификат по служебен път на подобен тип боледуващи. Да се дават епикризи, документи, да се гледат от вещи лица, да се заверяват и т.н. То е ясно (или поне трябва да е ясно, но на повечето не им е), че подобни х
 4. ЪхЪм, аз (и още един) май сме тъпи, Charmock, значи ти предпочиташ да сте с жена ти в абсолютно неконтролирано затворено помещение със знайни и незнайни заразени хора, колкото и да е възможно да се пропусне заразен човек с тестове и ваксини?! А аз си мислех че вашата ситуация дава отговор на Гадо. Неговата реакция всъщност също издава мнението му. Явно няма смисъл. Една страна тръгна по този път в началото, ама нещо се запря, и наложи мерки, и не е Швеция. И аз знам отговора на всички въпроси, ама няма да ви кажа, щото това е риторичен въпрос. Вервайте ми!
 5. Аз това го разбирам. Ясно е, че риска ще е по-малък, но самите мерки са неадекватни и не вършат работа. Защото няма никакъв контрол и няма никаква лична отговорност. В малките населени места никой не ходи с маска и не спазва дистанция, в големите пък слагат маски, ама им висят под носовете, че и под брадите даже... А сините мишоци са пак в храстите и жънат с камерите....ние сме една умряла държава с прост и нагъл народ... Май наистина ще е добре да ни закрият....така или иначе сме тръгнали в тази посока сами....
 6. Тъй де, модела на Ревел дето го приключвам в момента е 1/144, а този на Тамия е 1/100, демек минавам на следващото "ниво". Между другото, адски съм доволен от туй нящо - Мистър Сърфъсър на Мистър Хоби. Нанася се с четка и след като засъхне добре се шлайфа и прикрива перфектно всякакви издънки, помага за корекции и прочие. Много добър мат'рял.
 7. Антигените са въобще магически, но предполагам че теорията е, че нещо е по-добре от нищо. Спред обясненията на лекари, ваксинираните разпространяват по-малко вируса. От друга страна са и по-ниско рискова група, която не води до препълване на болниците. А и теоретично ще събираш групи които би трябвало да са горе долу ОК. От моя гледна точка - това е начина и да мотивираш хората да се ваксинират, и да не блокираш всичко на 100%. Щеше да е по-добре ако България не беше на дъното по брой ваксинирани, но който спал спал...
 8. Ако всички, които могат да се ваксинират бяха го сторили положението щеше да е друго! Ясно е, че има хора, които не могат и за тях нямаше да има проблем сега да живет свободно! Аз се ваксинирах точно, защото ми беше ясно какви времена ще дойдат. В интерес на истината в семейството само дъщеря ми не е ваксинирана, защото е на 6. На всичкото отгоре в градината сега едната госпожа и 1 дете са болни, та цялата група е затворена и децата са в карантина в къщи.
 9. Аз друго не разбирам. Антиген или pcr са с голяма доза достоверност чак след 3-тия ден от заразяването.. Ако си на първи/втори ден в над 90% от случаите няма да те хванат, че си заразен... Тотално неадекватни са, и не само нашите... Това, че имаш ваксина не означава, че не разнасяш вируса и не заразяваш други...
 10. Аз си правех антигени тестове в продължение на месеци, преди да отида някъде. Очевидно в БГ сте по-специални
 11. Сори наистина, гадно е. Аз имам малко по-различно виждане, тези места трябва да затворят веднага. И да нямате никаква възможност да отидете на кафе. Но положението е такова, че засега въпреки всичко, можете.
 12. Ти май не осъзнаваш кво пишеш? Гадо май е напълно прав.
 13. Тоест не може да се направи антигенен тест ?
 14. Т.е тя е срината психически от шибания рак и единственото което поне малко я кара да се разведри е от време на врене на време да пие едно кафе на вън, но сега и това и е забранено и остава да се скапе напълно психически.
 15. Вярно и за посещения е. Виж, не е най-удачния момент, но можете. Както прецените.
 16. Тест Уж една от идеите е да се опазят хора които не могат да се ваксинират поради медицински причини, а очевидно и те са недоволни:))
 17. Изисква се и за кафенета, ресторанти, фитнеси, кина, театри и т.н. Ако искам да я заведа някъде кво правим?
 18. Колкото е по-голямо числото след наклонената черта, толкова по- не дава възможност за лично творчество. Съответно, толкова моделът е по-далечен от реализъм!
 19. На тъп ли се правиш или наистина си ти иде отвътре? Кай чесно! П.п. Аз отговора на въпроса си го знам. Така че, приеми въпросът ми за риторичен.
 20. Аз доколкото разбрах, временно се изисква сертификат за определени професии и не е нужно да си ваксиниран, за да имаш сертификат. Отделно никой няма да проверява...
 21. Жена ми е онкоболна, онколозите не и дават да си сложи ваксина до като не мине пълното химиотерапично лечение, от което има още една година. И кво правим сега?
 22. Аз му дадох rollback защото ми се стори прекалено бавен и някак все едно имаше лаг между действие и визуализация. Може да се е дължало на прекалено плавна анимация. Не знам. Но съм с 10 опе от първия ден в бета програмата на 11. Ми май не е amd. Би трябвало да е intel.
 23. Аз се ваксинирах, но не подкрепям тези насилствени мерки. В семейството ми има 3ма души с автоимунни заболявания, които няма как да се ваксинират. В работата две от готвачките са също с автоимунни заболявания, едната касиерка е ваксинирана, другата, от днес е на работа, след изкаран ковид. Заради опашките пред лабораториите и срива в his.bg нито тест можаха да си направят, а другата да си изтегли сертификат. А някой може ли да обясни PCR теста, що е за 72 часа, а антигенния за 48? Да не би да дава допълнителна протекция, щото е по-скъп?
 24. Ако си с АМД система, нормално. Микромеките са заложили бомба в новата боза, която скопява системите с АМД до 30%. Дори, след като проблема беше масово репортнат и те извадиха уж специален ъпдейт, след него ситуациата даже станала още по-зле. Абе индийска му работа. Затова Боза 11 някой друг път, освен ако Микромек не започнат да ми превеждат по $110/час за специални бетатестове.
 25. Вземат се половинчати мерки с нулев контрол за съжаление. Ефектът очаквам да клони към нула.
 26. Дай нещо разумно, не само празни приказки! То дори и това не предлагаш де. Или напиши: "Не ми пука за 200 умрели на ден, осъждам ги на смърт за да си гледам кефа!" Физическата си сила може да използваш за нещо по-полезно, например трупопреносвач за освобождаване на легла с кислород, 'щот и такива проблеми имаше.
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...