Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. А как човек може да пробва от твоята бира?
 3. Цена 2 лева за брой 0885 208043
 4. Не знам как и защо реши че съм самотен и тъжно си варя там някъде в ъгъла, със сълзи капещи в казана, но как да е- простено ти е, не се познаваме на живо. Което е поправимо, тъкмо да опиташ истинска бира Пък и в случая коментираме КОНКРЕТНО наливането с бира, а не пиенето по принцип: ако аз изпия 5 литра бира на едно сядане (което, между другото, се е случвало твърде много пъти), половината ми вечер минава в трамбоване от и до кенефа, така щото мехура ми издържа до 3-тата бира, от там нататък теча става неконтролируем . Затова съм ограничил подобни изпълнения само като ходим в Йегера, веднъж на 1-2 месеца. През останалото време- по малко бира от моята и/или други благинки.
 5. Lеxus RX400h доста добре си понавървява Лъки, виж новото ЦРВ. с 1.5 маторя 182 коня, доста добре върви. Има и 7 местна версия, ама намаля багажника+ тия третите седалки отзад са за деца.
 6. Здравейте колеги. Да знаете надежден сервиз за климатици (не автомобилни). Имам един мобилен климатик който просто спря а вече жегата е нетърпима :D. Всъщност предполагам, че проблема му е електрически. Защото както работеше просто загасна и не светна повече. Та вероятно ще ми трябва сервиз за климатици в който се занимават и с ел... частта. От към компресора не би трябвало да има проблем вероятно по захранването... Та ако знаете и имате насоки за Пловдив пишете.
 7. ...един друг шедьовър по темата...
 8. "Проблемите с понякога уикенда вече когато насичаше за някакъв период, вече се бях съгласил, че вероятно" - кратко изречение, което услужливо дава достатъчно ясна представа за лирическия герой - автор
 9. То винаги има какво да се показва, но специално това е mini series и е точно и само тези 5 серии. А Белене ако го строят костовите червенотиквеничета може и да повтори
 10. Успех с варенето, колега, но явно си самотен като гледам така. Ако ще и бира със златна жилка да пиеш, не можеш ни стигна нас веселите алкохолици. Има един весел виц по подобен повод, но няма да го цитирам сега, че да не вземеш да се засегнеш.
 11. Някой го е объркал или просто приложението им не е предвидено да се показват епизоди без да са част от сезон. Няма сезони. Това е. 5 епизода. Все пак историята свърши. Няма какво повече да се показва.
 12. Ей т'ва сега не успях да го разбера: Никога не си виждал, ползвал, сравнявал визуално MAG, но имаш мнение, че няма разлика в качеството на изображението. Това, защото на теб ти се струва, че трябва да е така или просто "защото ТАКА"?
 13. Кой го води "сезон 1"? В imdb няма сезони. Обявени са само епизоди, без сезон.
 14. Когато построят беляНе.
 15. Ок де, а защо се води сезон 1? Не би ли следвало да е само Чернобил?
 16. Yesterday
 17. Сезон 2? Това е мини сериал. Това е всичко, което ще излезе. 5 епизода.
 18. Не знам дали и колко е добър сериалът според рейтинги, но се гледа на един дъх. На нас ни хареса, ако изобщо може да бъде "харесано" това, което се е случило и начинът му на пресъздаване. Единствено ме дразни фактът, че се говори на английски, та тук не ми е никак реалистично. Някаква идея колко сезона са планирани, кога излиза 2 сезон?
 19. Всичко това изброено означава, че икономиката се развива. В Гаганица не ми се ходи, към момента не отпада, но е малко квартал инкогнито.
 20. Здравейте, продавам няколко смартфона: - iPhone 5s 16GB, нов червен корпус, нова батерия и нов дисплей. Цена 160 лева - iPhone 6, 128GB Gold. Текущия корпус има следи от употреба, имам почти нов, който мога да сменя за новия собственик. Цена 285 лева - iPhone 6s, 64GB Rose gold. Отлично състояние, почти незаблежима драскотина на стъклото, но с протектор не се и забелязва. Цена 285 лева - iPhone 7, 32GB Rose gold. Отлично състояние, дисплеят е сменен при стария собственик. Няма други интервенции. Цена 530 лева - Huawei Y6 2018. Много добро състояние. Нов дисплей, има следи от употреба по гърба, но нищо фрапиращо. Пълен комплект. Цена 155 лева - Samsung Galaxy S6. Нов, оригинален дисплей и неоригинален гръб. Цена 245 лева Линковете към снимките и пълно описание са към обявите в друг сайт. За Пловдив лично предаване, за останалите населени места - Еконт. Контакти на лично или нула осем 94 пет 2 четири ООпет
 21. За 25к евро и къща може да се купи. В квартал "Гаганица" (не е в изключенията ти:)). Иначе това което искаш за тия пари беше преди 8 години. Сега са с 20к евро отгоре. Може би банките са виновни с ниските лихви, но едва ли лихвите ще станат по-високи, поради голямата конкуренция. Като цяло животът поскъпва, както и заплатите растат, та според мен не се вижда тенденция за спукване на балона. Виновни са и множеството нови заводи. А ако на някой в последните 8 години не му е мръднала заплатата, то не е лошо да се позамисли за някой неща.
 22. Продавам лаптоп Acer Aspire E1-531 Двуядрен Intel Celeron B810, 4GB DDR3 750GB HDD. Работи и изглежда перфектно, кирилизирана клавиатура, здрава батерия, оригинално зарядно. Цената е 200 лева. За връзка ЛС или О89О231ОО7
 23. Продавам лаптоп Lenovo G50-70. Процесор Intel Core i5-4210u, 4GB DDR3, 1TB HDD. Intel HD видеокарта. Дисплей 15.6" матова LED матрица. Пръстов отпечатък, DVD-RW, USB 3.0, HDMI Добър външен вид, работи безупречно. Кирилизирана клавиатура, добра батерия. Цената е 360 лева. За връзка ЛС или О89О231ОО7 Снимки тук : https://www.olx.bg/ad/lenovo-s-core-i5-4210u-CID632-ID7Rn5l.html
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...