Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. Типичното МЕГАзле - дай да те видим кво четеш бре! Да се посмеем мощно.
 3. И от ляво, надясно, и от дясно, наляво, Байдън за точно това от изброените, не е виновен. Някой им бил казал да се махнат от Капитолия, защото конгреса заседавал, но не е ясно кой. И тъй като не можели да излязат вън, защото било студено, отишли в подземния паркинг. 7 минути четене ми отне, за да го разбера това.
 4. Отляво надясно Тва кво е бе, умнико? Да ти дам линкове за всичко останало?: https://www.wsj.com/articles/joe-bidens-first-day-began-the-end-of-girls-sports-11611341066?fbclid=IwAR3HC3wizhPNZEXpEgaYIOc_oLDtQaXtDjYhdoswegtc3s6YItU3-ulANDk ============== Между другото ако не си вдянал още (със сигурност най-вероятно не си), че тоя жив труп е просто палячо, спри да се обаждаш отсега по темите, че ще си вечно настъпил мотиката (както винаги).
 5. И как Байдън е виновен за това? Абе ти проверяваш ли ги тия неща преди да ги споделяш или ги проверяваш, но по твоя си начин?
 6. Виждам, че цялата дискусия си пропуснАл, но е разбираемо - зает човек си. Аз също тия дни си имам работа, но при първа възможност ще се върна назад да обърна внимание на нЕкои въпроси и щения, че е наложително. В сектор твоя специалност - издирваме нещо подобно на моята микровълнова, ако се сещаш какво имам предвид. Оная дето купих докато работеше още на старата работа.
 7. Не съм блял, бе! Следях купона, до колкото се отпускаха поне две гледни точки. Просто никъде (май) нечух или видях да се говори за борци за свобода. Ся... То е ясно, че тия не бяха като ония, руските, сирийските, венецуелските или либийските. Ама наистина не разбрах, че били борци за свободи, правди и файди.... П.п. Ти чу ли, че там една, дето не е съвсем сигурна от кой пол е, ама за сметка на това има твърдото убеждение, че има право да се произнася по полови въпроси, че и овластена при това. Стояла зад тезата, че Лудвик Ван бил прекалено експресивен и творчеството му подтиквало к
 8. По тоя повод, прочетох коментар преди няколко часа, че амазон също много харесвали всякаквото разнообразие при работниците си (зелени, тъмнозелени и т.н.). Ама не заради това, че така ставали по-силни. А 'щото заради малкото общи неща помежду им те трудно се обединявали в профсъюзи. Което явно е изгодно на... някой.
 9. Служебный роман. Наше время (2011) Хубав е. Много хубав. Романтична комедия.
 10. Това продължи МЕСЕЦИ наред. Къде си блял не е ясно, но пък и те някак случайно не показваха много. И не го е забранил, а го е разрешил в колежанския спорт - чети внимателно.
 11. Къде и кога е било това!? Беки па да съм го изпуснал!? Процентите, друже, винаги са отговарящи на желанията на дълбоката държава. А количеството на същите тези проценти зависят от конкретната народопсихология. Което в съвремието изобщо не прави едните проценти по-малко истински или повече фалшиви (зависи в коя футболна агитка си). Чуденката ми беше различна и конкретно изложена, ама не знам що реши да говориш за проценти. Може да е забранил онова за трансексуалните в колежанския спорт, ама за сметка на това отмени забраната същите тия да служат в армията им. Нали, щото силата и
 12. При градиента няма проблем...
 13. Не е сигурно - аз имам 15
 14. Евала. Добре, че булсата не кодира Райуно за разлика от Н3 за да се гледат мачовете от купата на Италия.
 15. И убиха близо 90 - ДЕВЕТДЕСЕТ полицая! Срещу един изпърдян наркоман. Seems fair
 16. Появи се Planeta 4K, позиция в списъка 245. Така вече имаме девет 4К канала, май няма друг оператор в БГ да се похвали с такава бройка
 17. А, що бе, ония, дето в защита на правата на хората с определен цвят на кожата палеха молове, магазини и полицейски участъци също бяха борци за справедливост и правда.
 18. И още нещо мъдро, типично по либерастки:
 19. Пробвай да сравниш процентите, с които са избрани управляващите в цитираните държави с останалите и може частично да си отговориш на въпроса.
 20. Седя и си мисля... Абе що, аджеба, когато става въпрос за протестъри и дисиденти в Русия, Китай, Венецуела и някои близкоизточни държави. Тия хора веднага се кръщават - Борци за свобода. Сещам се за едни такива борци в Авганистан, дето сега американците им сърбат попарата, ако и самите те да си ги обучаваха, съветваха и въоръжаваха. Но, когато същите тези протестъри и дисиденти се явят в Европата, Щатите и останалия т.н. цивилизован свят, веднага им се лепят етикети като - Терористи, ултраси, лумпени и неонацисти или национални предатели. Нима битуваме в толкова съвършен РЕЖИМ, че никой да ням
 21. RaptoR

  BulForum

  Аз съм с GRADIENT THEME и никакви проблеми не забелязвам.
 22. Ще оправя темите тези дни.
 23. Сушилнята е купувана нова преди 5 години. В безупречно състояние, буквално като нова. Продава се основно почистена. Модела е този: https://sushilni.pazaruvaj.com/electrolux/edh-3284-pdw-p110804087/ Сушилна машина на принципа на конденза. Капацитет 8 кг Енергиен клас: A -30% Електронен контрол Дисплей Отложен старт Автоматична програма Програма за лесно гладене Програма против намачкване Програма за деликатни тъкани Програма за вълна Програма за коприна Програма за ризи Индикатор за водният резервоар Индикатор за филтъра Термопомпа Pазмери
 24. Видях, разбира се. Опитах се да обясня, защо дори да нямаш 4k телевизор, има смисъл да се избере 4k MAG
 25. Мдам, сигурно. Ще си цъкам на старата тема...
 1. Load more activity
Авточасти Онлайн 24


×
×
 • Create New...