Jump to content
BulForum.com

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Къде можеше да се провери с линк за по-стара версия на дадена страница?
 3. Today
 4. Одеве като видях колко пастърми има в хладилника и как някои са заловили прекрасна благородна бяла плесен и веднага ми хрумна да направим пастърма парти с вина (добре, може и след 2-3 ракии да почнем с вината) Имал тежка вечер преди два дни... Не ме разплаквай! Аз имах 4 тежки дни допреди два дни!
 5. Ми набор му е на твоето или с година по-ново. Има бокс на HDMI закачен, но твърдо, всеки път си пали на антенния вход и упорито ме известява, че няма запомнени канали. Иначе картината и звукът са чук. Никой нов няма такъв плътен бас, всичко канти на на кухо, докато дъртото Сони кърти. И тук говорим за почти 15 годишно ТВ, дето не е виждало сервиз, а работи всеки ден поне по 3 часа, а преди работеше и по доста повече. Ама на, тъпо и не помни! Не знам за кой ден, че комшията си дойде и имахме тежка вечер преди два дни. Ако знаеш как се изпращахме в 4 сутринта, маха ми, все едно се качвам на самолетГледах на камерата, цирк и половина. Пихме ракия от Брестовица, после от моята, ядохме Сельодка по шубой, руска салата, сарми и някакви такива. Решихме, че дворът на църквата зад нас, където събориха стари къщи, е перфектен, за да си разширим паркинга, но днес щерката даде идея да разкараме колите и да направим ледена пързалка - хем щяла да си играе, хем да събираме вход
 6. За бога хора, не купувайте Опели!!! Бах тоя немски Москвич, включително и най-новите! Никога вече. ===================================== Между другото тая тема и дискусията в нея може като нищо да се окаже жизненоважна за мен. Случайно снощи реших да прочета повече за тоя филтър за твърди частици и буквално първото нещо, на което попаднах бе ТОВА . Повече от година и половина колата ми влиза в авариен режим като вдигна над 110 и отделно на моменти звучи странно. Всякакви четения показват проблем с налягането в турбото. След като смених малкия клапан и не се оправи, вече бях се зсилил към Реал турбо да правя втора смяна на актуатор с реглаж на геометрия и прочее, което бе към 450 преди 7 години, а в тия дни вече и повече лева със сигурност. И май добре че не го направих поради липса на време и втора кола! И добре че се заприказвахме тука за тия работи, че да прочета тази статийка, която перфектно описва проблема ми. Колата ми е вече над 210000км (тоз път абсолютно реални) и прави точно това, което описват хората. Сега като оправя документално старото железно Поло ще се ходи в Асеновград, където за около 200 лева се прави пълен рециклаж на тоя филтър. И като нищо моето вечно мотаене и тази дискусия ще се окажат нещо безценно в тоя случай ============================================= Иначе за кола това си искам аз, ама къмто 150000$ за автомобил още не съм дорасъл да дам...
 7. Начи, брат, ако си под 70 години сматността не се коментира. Понеже знам, че си под 70 години предвид оная снимка в темата за задници, то няма смисъл да коментираме. Дали ще имаш бокс или не ти ще си решиш - това е друга работа. ================================== Петко, мисли петък или събота ще нищим полИтиката в асансьорното, че имаме кафемашина за купуване. Какво е тва твойто идиотско Сони да не помни с кво да почне бре?!?! Аз имам 55-ца, мисля Бравия от 2005 или нещо такова и перфектно се ориентира при старт. Даже и менюто не е чак толкова лагаво...
 8. Предстои ми поръчка от Алибаба за 100 бройки от продукт за около 4000 лв. общо. Някой има ли опит с какво е шипинга, освен ДДС при евентуална митница, други разходи трябва ли да предвидя?
 9. Съгласен съм с @w00x Можеш да погледнеш наскоро създадената тема за стрийминг на филми от компютъра. Аз използвам смарт тв, за да инсталирам клиент, от който да гледам филми от компютъра безжично. Доставчиците, като Виваком, които ползват така наречения set top box, обезсмислят един смарт тв, тъй като всичко минава през този приемник и hdmi. Софтуера на ТВ може да се ползва, ако сигнала влиза в ТВ без други устройства. А ако гледаш филми от външен диск или usb флашка, няма смисъл от смарт. Но така или иначе всички имат. В твоя случай при избора ти на ТВ няма да има значение Android ли е или Web OS.
 10. Издирвам човек с опит в тази област. Някой , който познава плеърите Филипс. Проблема е някъде по електрониката, не е дефектирала оптика или механичен проблем. За контакти ЛС или 0886314887
 11. @vikktorpenchev замислял ли си се за лек автомобил комби? В твоя ценови диапазон влизат също: - Opel - Astra combi, Meriva, Zafira - Hyundai - I30 CW, Matrix, защо не и Tucson - Kia - Cee'd, Carens, Sportage? Всички модели имат двигатели от 1.4 до 2.4, които имат приличен разход и носят на газ. Също има Пежо и Рено с прилични бензини и адекватни гарабарити. Шкодите май държат цена. Вече ти самия прецени дали искаш лек автомобил, миниван, ван или сув.
 12. Намери си някакъв рутер втора ръка. Има достатъчно обяви.
 13. Зависи каква част от смарт функционалността искаш да ползваш. Какво ти пречи просто да пробваш и ако не ти върши работа, тогава да вземеш бокс? Не е като покупката на едното да е обвързана с покупката на другото..
 14. Към автора на темата,търси нещо ей като това: https://m.mobile.bg/details/11576868708214824 Регистрирана,на газ :-)
 15. Вероятно е така, може би аз не зададох въпроса си достатъчно правилно, интересува ме да разчитам ли на "смарт'-а или да си взема отделно тв бокс?
 16. Благодаря ви. Ползвам W316R и бях супер доволен до скоро. Преди ~2 месеца почна да създава проблеми. Веднъж на средно 4-5 дена нета спира за около 2 минути. Телефоните дропят мрежата, на компютъра нищо не работи. И след малко всичко тръгва. Изобщо не ми е проблем ако дропи wifi супер рядко, телефоните автоматично минават на 4G... Само дето вадят нотификация, че са се свързали обратно Но на връзката по кабел държа. Следващата ми идея е да тура 1 суич преди него... Ако някой е купувал някакъв читав рутер наскоро за малко пари, ще се радвам да сподели. Просто наистина не ми е необходимо нищо особено.
 17. Щом новите Сонита с Андроид са толкова лагави, защо настояваш на друг телевизор с Андроид? Пробвай друга операционна система. Изборът ти не трябва да е smart vs не-smart. Smart телевизорите са тези от по-висок клас, което със себе си води и по-добра картина (в повечето случаи). Така че ако искаш хубава картина, телевизорът ти ще е смарт и нямаш абсолютно никакъв избор да не е.
 18. Ще те спъва. Самия рутер е слабичък. Като минах на куулбокс бях с TP-Link 741 и скоростта ми беше на 60% някъде.
 19. Точно по кабел имам предвид. Не съм виждал с този рутер да се постигат скорости по-високи от 70 мбс. В зависимост от версията на фърмуера може да падне и до към 50 мбс. Имаше версии на DD-WRT, с които работеше супер стабилно, но едва надхвърляше 35 мбс. Все пак имай предвид, че пиша по спомени, защото поне от 5 години не съм виждал "живи роднини" на този модел
 20. За безжично не ме интересува, с кабела пак ли ще е проблем?
 21. Ако си готов да прежалиш 30%-50% от скоростта.
 22. Хаха, шегаджия... netroot много добре е написал за рисковете от дизел. Да не стане след 2-3 години, да можеш да си джиткаш само в България с него...
 23. Малко помощ? С Кууутията съм на 100Мбита. Ползвам 1 сапунерка която нещо се ебава напоследък. Не ми се дават пари за нов рутер, лоша идея ли е WRT54 рутер някакъв през 2020 Ще спъва ли нещо? Освен компютъра вързан с кабел има 2 телефона с wifi. Не съм някакъв претенциозен юзър, искам нещо, което да работи стабилно и надеждно. Или WRT120N..
 24. Може ли съвет и за мен?!? Трябва да си взема ТВ и се чудя да взема смарт или да си взема прост и отделно тв бокс? По принцип телевизия не гледам, само новините и смятам да приключвам с вивакомската телевизия, ако че ми е на оптика. Ще си ползвам нета. от който нямам оплаквания и ще ползвам ТВ за IPTV и за филмчета, които си свалям от торенти. Не питам за модел телевизор, а дали да е смарт? Ако препоръчвате да ползвам тв бокс тук вече ще помоля за съвет за модел?!? ПП Не съм болен на тема ултра хай хеви инфра макс качество на картина и звук, в смисъл не гледам скрийнъри, но HD ме устройва.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...