Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  10090
 • Joined

Everything posted by netrootbg

 1. Тя го е пратила наистина, но въпреки това. А с клуб Средец сме не просто близки. Част от него съм.
 2. Те споменават, но не са ме питали. Има и един момент, че видеото не е публично. Трябва директен линк да имаш. Не е проблем де. Все пак съм го споделил и тук.
 3. Кои освен босфорТв? Не беше с тази цел клипчето. Даже мисля има и по - добро, но нямам време да прегледам всичко което съм снимал.
 4. На летището имаше 4! български самолета и два на Qatar Airways. Почти всеки ден има директни полети София - Занзибар. Не е лошо мястото. Мизерията е голяма сред местните, но са супер дружелюбни. Кофтито е приливите и отливите. Около 2км навътре се отдръпва морето.
 5. Преди няколко месеца и аз се чудих. Спрях се на Levoit. На Xiaomi модела не е много добър вариант. Започва да вие след година и нещо ползване. На един колега детото му вика "кравата". Като развие малко повече обороти и: мууу. Колко спешно ти е?
 6. Относно ggbit. Те дори не почнаха от Пловдив... Изцяло собственост си бяха на Евроком. Какви са тия глупости как били отделни и не знам си какво.
 7. Дай някой модел който да е алтернатива на 9 Black. Трябва да е водоустойчива и без бокс и да има стабилизациите и качество на картината като тяхното. Отделно да има и бокс за под вода който да държи на поне 60 метра. Този на GoPro го дават до 60, но издържа и на повече. Качеството на картината да не го описваме. Търсих алтернативи. Като качество най - много се доближава модел на Sony. Като цена са подобни и си върви с хубав бокс. Камерата обаче прилича като на модел от преди 15 години и не е водоустойчива...
 8. Ще помисля. В сайта им чисто нова + допълнителни неща(но без някои) са на по - ниска цена отколкото този иска за втора ръка...
 9. Да ви разкажа за онлайн магазина на GoPro. Пълни педали са! Преди 2 години един приятел си поръча от сайта им и остана много доволен. Имат си склад в Европа и доставката е за няколко дни. От доста време трябва да сменя моята камера и реших да си поръчам нова. Добавих си всичко в количката, но по какъвто и начин да се опитва, не мога да завърша поръчката и да платя. Всеки път ми дава, че методът който съм избрал за плащане не работи и да пробвам по друг начин. Пробвах с 4 различни карти от 2 различни банки + Paypal. При Paypal дори не стига до момента да те пренасочи към техният сайт. Веднага д
 10. Няколко опаковки ще са, не съм ги сметнал все още с точност. Намерих обаче начин да ги взема чрез позната лекарка. Личната ми лекарка почина от ковид. В момента нямам личен лекар. Не знам дали ще си правя изобщо и труда да се прехвърлям при някой нов. Иначе това с нощните аптеки съм го играл много пъти и винаги се е получавало. Аз по този начин колко врати съм си отварял и колко неща съм постигнал не е истина. Успявал съм да се разбирам доста добре и с разни изроди буквално. Не съм в Бг обаче и няма как да отида лично.
 11. ЕОРИ номер се вади лесно. Дори и да нямаш електронен подпис, пак е много бърза процедурата. Тия изисквания обаче за снимки са малко кофти. Не са нещо невъзможно, но дали си струва всичкото? Като сложиш ДДС и 4 лева на килограм, май няма много файда. А предполагам ще стане наистина 4 лева на килограм. Все пак трябва да се платят заплатите на тези които ще се занимават с бумащината покрай вноса.
 12. То и аз не съм имал някакви проблеми до момента, но ми се оплакаха, че в последно време било затегнато положението. Ще пратя някой роднина до някоя малка и да видим дали ще се получи.
 13. Някъде в Пловдив дават ли антибиотици без рецепта? По - конкретно: Доксициклин.
 14. За сметка на това има една друга: https://gabieli.com/bg/news/1002 Изобщо съм спрял да гледам Англия за доставка на каквото и да е. Не си струва главоболията и разправийте. Евентуално след време ако е някаква улеснена процедура може и да се замисля. Със сегашните изисквания обаче съм пас.
 15. Перфектен си за член на QAnon. Не е истина колко добре ще се впишеш в техните редици. Може един ден да станеш и главен шаман дори.
 16. Не знаех, че са го премахнали.
 17. Дано говариш за някакви допълнителни firewall извън задължителната употреба на добре защитен VPN. В последните месеци попаднах на доста хора на които единствената им защита е ограничение по IP адреса и нищо друго... Иначе Cooolbox си предоставят услугата за статичен адрес.
 18. 1. Лан кабел. Даже 2 броя. Едно за тв и второ за приемник. 2. От Войводиново съм взимал на няколко пъти и съм доволен. От другите не съм.
 19. През Revolut ще ти е най - лесно. Има една особеност обаче. Притежаването на акции трябва да се декларира. За някаква малка сума няма кой да те гони. Не е някаква голяма философия да се направи и ако решиш ще ти помогна. Не е точно фалит както си мислиш. Ще разпродават активи които имат което е риск понеже може да доведе до големи сътресения на борсите. Другото е да ги спасяват други фондове. Тези дни се случи второто. Вероятно има и още много вратички.
 20. Не е точно така. Една стока струва толкова, колкото някой е готов да ти даде пари за нея. За целта трябва и cash out-неш, ако мога така да се изразя. Ако го направят в момента, ще изкарат някакви пари и фондовете ще имат някакви загуби които сравнително лесно ще компенсират. Целта в момента е да ги източат колкото могат. Това с шортването не е с цел да придобият компанията.
 21. И да и не. Има много видове търговия по борсите и голяма част от тях са абсурдни. Ще се опитам да обясня какво се случва, но да уточня, че във въпросното "шортване" не съм много навътре и не го ползвам. Въпросните хедж фондове решават да заложат срещу GameStop с прогноза, че акциите им ще падат. GameStop са верига от магазини за продажба на компютърни игри. Магазините им са затворени заради пандемията и отделно от това да продаваш физически игри в магазин в 2021-ва година... Фондовете правят шортване. Това означава, че взимат акциите назаем и ги пускат за продажба на момента. Залогът е, че ког
 22. Само Robinhood спряхо и то покупките. IBKR не са спирали нищо. Единствено наложиха ограничения да се търгува само с налични пари, а не с такива взети назаем(margin). Никакви други ограничения. Revolut не съм чул да са спирали нищо или поне не съм прочел да са правили такова нещо. Така или иначе Revolut не са брокер и минават през други. Голям смях е всичко което се случва. Насочиха се и към други подобни фирми на GameStop. Ще докарат фондовете до доста сериозни загуби. Изцяло ги подкрепям и даже мисля и аз да се включа с малка сума заради идеята.
×
×
 • Create New...