Jump to content
BulForum.com

PSYCHOSIS

Members
 • Content Count

  10178
 • Joined

 • Last visited

About PSYCHOSIS

 • Rank
  Omnomnomnivore
 • Birthday 03/13/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  334228696

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

1363 profile views
 1. Правилно ли разбирам, че според теб в конкретния случай самият факт, че кучетата са без каишка, е основание за стрелба? Ако е имало насъскване, разбира се, но поне аз не намирам такава информация. Разгледах коментарите в няколко сайта, шокиран съм колко много хора смятат, че това е било адекватна реакция. Все едно сме в Дивия Запад, баси.
 2. Не искам да те разочаровам, но по принцип има правила относно гърменето по хора
 3. Ще прозвучи малко като откриване на топлата вода, но да си губиш времето, след като си свършил работа, е много по-приятно, отколкото да си губиш времето, преди да си свършил работа
 4. Fast & Furious 2017 Няма такава комедия! Сценаристите сигурно са си били стероиди директно в мозъка, шапка им свалям
 5. Който има възможност да хвърли повече от два милиона за кола, едва ли ще се трогне от 100к на година за поддръжка.
 6. John Wick 2 Докато в първата част имаше поне някакво усещане за правдоподобност на екшън сцените, тук лошите просто влизат в помещенията със снижени оръжия и чакат да бъдат простреляни в главата. So fucking lame.
 7. Ако се налага да я пазиш, значи е застрашена, затова попитах кое точно я застрашава.
 8. "Дъщеря ми няма как да я опазя от всяко предаване...." Това имах предвид, може би грешно съм разтълкувал? Съгласен съм с теб, че прекаленото "позиране" е дразнещо, но без някаква форма на представяне на такова съдържание няма как да се постигне осведоменост. Важното е да става умерено, но за съжаление "умерено" липсва от речника на голяма част от хората. Със сигурност обаче не мога да се съглася с разделянето на нормални и ненормални.
 9. Видене (зарязвам стандартните обръщения заради сериозната тематика), обясни ми защо смяташ, че "гейщината" застрашава дъщеря ти? Щом задава въпроси, какъв е проблемът да отговориш "Целуват се, защото се харесват. Някои мъже харесват жени, други мъже харесват мъже"? Толкова. По-правилно ли е да й насаждаш своите виждания, вместо да й разясниш как стоят нещата и да я оставиш сама да си създаде мнение с течение на времето?
 10. Просто няма как тази снимка да остане несподелена!
 11. Ще перифразирам една мисъл на Джим Джефрис - ако животът представлява влак, то в локомотива са се събрали интелигентните хора, които търсят начини да придвижат машината напред, а закачените стотици вагони са пълни с отрепки като тези в клипа, чиято единствена функция е да тежат и да забавят движението. И да пикаят по седалките. --- Малко политически хумор, за да не съм офтопик:
 12. Това е прекалено добро, за да не е истинско! So I could help stop child abuse.....
×
×
 • Create New...