Jump to content
BulForum.com

PSYCHOSIS

Members
 • Content Count

  10178
 • Joined

 • Last visited

About PSYCHOSIS

 • Rank
  Omnomnomnivore
 • Birthday 03/13/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  334228696

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

1535 profile views
 1. Правилно ли разбирам, че според теб в конкретния случай самият факт, че кучетата са без каишка, е основание за стрелба? Ако е имало насъскване, разбира се, но поне аз не намирам такава информация. Разгледах коментарите в няколко сайта, шокиран съм колко много хора смятат, че това е било адекватна реакция. Все едно сме в Дивия Запад, баси.
 2. Не искам да те разочаровам, но по принцип има правила относно гърменето по хора
 3. Fast & Furious 2017 Няма такава комедия! Сценаристите сигурно са си били стероиди директно в мозъка, шапка им свалям
 4. John Wick 2 Докато в първата част имаше поне някакво усещане за правдоподобност на екшън сцените, тук лошите просто влизат в помещенията със снижени оръжия и чакат да бъдат простреляни в главата. So fucking lame.
 5. Ако се налага да я пазиш, значи е застрашена, затова попитах кое точно я застрашава.
 6. "Дъщеря ми няма как да я опазя от всяко предаване...." Това имах предвид, може би грешно съм разтълкувал? Съгласен съм с теб, че прекаленото "позиране" е дразнещо, но без някаква форма на представяне на такова съдържание няма как да се постигне осведоменост. Важното е да става умерено, но за съжаление "умерено" липсва от речника на голяма част от хората. Със сигурност обаче не мога да се съглася с разделянето на нормални и ненормални.
 7. Видене (зарязвам стандартните обръщения заради сериозната тематика), обясни ми защо смяташ, че "гейщината" застрашава дъщеря ти? Щом задава въпроси, какъв е проблемът да отговориш "Целуват се, защото се харесват. Някои мъже харесват жени, други мъже харесват мъже"? Толкова. По-правилно ли е да й насаждаш своите виждания, вместо да й разясниш как стоят нещата и да я оставиш сама да си създаде мнение с течение на времето?
 8. Просто няма как тази снимка да остане несподелена!
 9. Ще перифразирам една мисъл на Джим Джефрис - ако животът представлява влак, то в локомотива са се събрали интелигентните хора, които търсят начини да придвижат машината напред, а закачените стотици вагони са пълни с отрепки като тези в клипа, чиято единствена функция е да тежат и да забавят движението. И да пикаят по седалките. --- Малко политически хумор, за да не съм офтопик:
 10. Това е прекалено добро, за да не е истинско! So I could help stop child abuse.....
 11. Тези дни се насилвам да гледам Blindspot и Quantico и с умиление се сещам за The Wire и The Shield. Вече няма сурови полицейски драми, има само бозички с лимонов сок.
 12. Като цяло кои са по-мразени: доставчиците на електроенергия или доставчиците на интернет/телефонни услуги?
×
×
 • Create New...