Jump to content
BulForum.com

Killerincho

Members
 • Content Count

  6053
 • Joined

 • Last visited

About Killerincho

 • Rank
  Just Killer

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1278 profile views
 1. На Рено са. Имат и някакъв Нисан двигател ама са малко. Сичкото е dCi. Което е добре, японските дизели са тоталка. Мазда са гнилочи. И ползват основно Пежо дизели, че на тях им е непосилно да направят свестен дизел. Чат пат и Форд дизели ползват да е пълна картинката. Гледай на Нисана да не е 2.2 dCi, че е болезнен за поддръжка.
 2. Върти още дупето. Не че ме изненадваш с нещо де. Само гледай да не прекаляваш.
 3. Толкова писане и пак нищо не каза. Кое не е етикет ? Момченце ? Да продължавам ли ? Ще се спреш ли сам и навреме че най-мразим да ме лъжат и да ми мажат.
 4. Ще си ги прочетеш ли пак на глас или трябва да отбележа кой точно е човека с личните нападки директно неспазващ правилата на форума ??? Щото не го виждам той да ти лепи някакви етикети и т.н. Изразява мнение което е различно от твоето но не виждам да те обижда по някакъв начин. Той и Виден така си ги пляска ама него си го знаем че е телешка глАва та не е голям проблем П.С. Даже няма да коментирам реакцията ти като човек толкова толерантен щото това наистина добавя известна доза хумор в цялата ситуация.
 5. Прочетох всичко. Не виждам нарушаване на правилата.
 6. Кога си се регистрирал не определя деня ти на раждане ако не се лъжа. Не е ясно какво искаш да предприема при положение че не виждам нарушаване на правилата. Да де освен че мембъра има мнение различно от твоето. Което пък важи за почти целия форум и следователно трябва да го закриваме направо. Само не ми се оливай с разни офлянквания че скоро не съм влизал в админ панела. Дай Боже да не се налага. Да не говорим че ти се държиш тъпо и се правиш на голям та не знам и аз кой има нужда от почивка.
 7. Не го гледай. Колкото повече гледате дори и за 5мин такива лайна толкова повече ще ви ги предлагат. Рейтингите казват какво да се гледа.
 8. Killerincho

  Formula 1

  Даже състезанието не гледал и пак някой друг му е виновен че Кими не победи Не видях Верстапен да мрънка че е с грешната стратегия. Той и Кими не мрънка след състезанието. Само фенчетата дето са му фенчета заради тийм радиото не щото е гоуем пилот мрънкат Ама то може да се очаква де
 9. Хапсолютно. Интересното като цяло предстои но предполагам ако се замислиш би трябвало да стоплиш накъде вървят нещата. Последните 3 май бяха писани от Сандерсън и си струват. Пропускай скапаните описания на неща дето вече ги знаеш и карай нататък
 10. Как пък реши че от малък сервиз идвам не става ясно. Жилото с Тресчотка се самонастройва само при монтажа. След това само сваляне и наново блокиране на тресчотния механизъм, може да позволи нова настройка. Дали вилка или помпа натиска притискателя на съединителя, няма никакво значение. Хода на притискателния диск се определя от степента на износване на феродовия диск, а не от самата помпа. Помпите се влагат за да ти е по-мек съединителя , а не за да обират луфта на износен феродов диск. Ако обичаш, неща на които не ти е ясно устройството им и начина им на работа, да отбягваш да ги коментираш, че не ми се пише толкова. Иди в ГОЛЯМ сервиз, да ти обяснят как се случват нещата и тогава спори с хора дето са виждали съединители на живо, не само по форумите на картинки. Видене, в интерес на истината , въздушните възглавници не винаги сработват даже и при тежки катастрофи. Трябва да проверим дали имат някакъв срок, сега като стана на въпрос.
 11. Лакърдиите са актуални и помпата на съединителя не играе. Хода е същия, без значение дали е помпа или вилка. Плюс че не е ясно дали е помпа или вилка. Саморегулиращо жило ще рече, че при монтажа се регулира само, и то ако се монтира правилно, а не че се регулира самичко при експлоатация. Почне ли да отделя горе съединителя, значи има износване на феродовия диск. Ще изкара още 10-тина хиляди километра и е довиждане. Максимум. Нормалното отделяне е някъде по-средата на хода на педала. Колкото до волана, дано да е проблем в окачването или некадърно направен стенд. Да не се окаже че волана е свалян по други причини, че тия дето се сещам за тях, една няма да ти хареса
 12. На Цариградско шосе срещу Еко бензинджийницата има прилични тостери. Има там един хранителен магазин, та до него.
×
×
 • Create New...