Jump to content
BulForum.com

Killerincho

Members
 • Content Count

  6053
 • Joined

 • Last visited

About Killerincho

 • Rank
  Just Killer

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1594 profile views
 1. На Рено са. Имат и някакъв Нисан двигател ама са малко. Сичкото е dCi. Което е добре, японските дизели са тоталка. Мазда са гнилочи. И ползват основно Пежо дизели, че на тях им е непосилно да направят свестен дизел. Чат пат и Форд дизели ползват да е пълна картинката. Гледай на Нисана да не е 2.2 dCi, че е болезнен за поддръжка.
 2. Върти още дупето. Не че ме изненадваш с нещо де. Само гледай да не прекаляваш.
 3. Толкова писане и пак нищо не каза. Кое не е етикет ? Момченце ? Да продължавам ли ? Ще се спреш ли сам и навреме че най-мразим да ме лъжат и да ми мажат.
 4. Ще си ги прочетеш ли пак на глас или трябва да отбележа кой точно е човека с личните нападки директно неспазващ правилата на форума ??? Щото не го виждам той да ти лепи някакви етикети и т.н. Изразява мнение което е различно от твоето но не виждам да те обижда по някакъв начин. Той и Виден така си ги пляска ама него си го знаем че е телешка глАва та не е голям проблем П.С. Даже няма да коментирам реакцията ти като човек толкова толерантен щото това наистина добавя известна доза хумор в цялата ситуация.
 5. Прочетох всичко. Не виждам нарушаване на правилата.
 6. Кога си се регистрирал не определя деня ти на раждане ако не се лъжа. Не е ясно какво искаш да предприема при положение че не виждам нарушаване на правилата. Да де освен че мембъра има мнение различно от твоето. Което пък важи за почти целия форум и следователно трябва да го закриваме направо. Само не ми се оливай с разни офлянквания че скоро не съм влизал в админ панела. Дай Боже да не се налага. Да не говорим че ти се държиш тъпо и се правиш на голям та не знам и аз кой има нужда от почивка.
 7. Не го гледай. Колкото повече гледате дори и за 5мин такива лайна толкова повече ще ви ги предлагат. Рейтингите казват какво да се гледа.
 8. Даже състезанието не гледал и пак някой друг му е виновен че Кими не победи Не видях Верстапен да мрънка че е с грешната стратегия. Той и Кими не мрънка след състезанието. Само фенчетата дето са му фенчета заради тийм радиото не щото е гоуем пилот мрънкат Ама то може да се очаква де
 9. Хапсолютно. Интересното като цяло предстои но предполагам ако се замислиш би трябвало да стоплиш накъде вървят нещата. Последните 3 май бяха писани от Сандерсън и си струват. Пропускай скапаните описания на неща дето вече ги знаеш и карай нататък
 10. Не знам за вас ама на последната работа само ме хвалеха, пък заплатата същата. Година и три месеца никво мърдане нагоре. Тръгнах да напускам шефа пита що. Рекох му че парите са малко за работата която върша. Той вика недей напуска ще ги оправим. Ха ха ха. Ти досега какво чака беее аланкоулу. Довиждане и до нови срещи. Друго ми прави впечатление последно време. Откак обикалям града по цял ден, гледам начи, много безделници има в тоя град, майтапа на страна. От какво живеят тия толкова хора не знам. Но определено има липса на персонал, във всички сфери. То верно много хора не им се работи
 11. Сладурчета така и не прогледнахте мамка му. Тая цялата тема е образец на всички причиним да нямаме нормална държава. Другото дето не разбрахте толкова години ще оставя Карлин да ви го обясни.
 12. Бе ще кацнете на моя всички накрая ама що трябваше толкова години да се повтарям не знам
×
×
 • Create New...