Jump to content
BulForum.com

Curunir

Members
 • Content Count

  4563
 • Joined

 • Last visited

About Curunir

 • Rank
  Nerevarine
 • Birthday 08/21/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://wearygamer.blogspot.com/

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Мисля, че това е квинтесенцията на всички постове на дядомраз на тоя форум!
 2. И аз съм на DCC в Смирненски и всичко е прекрасно. Клипа във вбокс е много вероятно да не можеш да го гледаш, защото сървърите им пак са отишли в на кучето гъза.
 3. Само жена може да е толкова сладко наивна
 4. Юпииии, отново мога да пиша на скъпоценния форум! По царското благоволение на администраторите временният ми бан е махнат с n часа по-рано! Поклон доземи! Да питам пак, "паляци" обида ли беше или не? Не, няма да питам, да не изпрося пак ужасния бан на модераторите, защото няма да го преживея и ще се фърля под влака!
 5. А сега си го извади и изплецкай една на снимка на Бил Гейтс!
 6. Е как какъв! Бауи е дзвер, да не чувам оплаквания Готино е, че някой от четиримата анономни четящи е извадил модераторската си любовна писалка и е задраскал името и песента на Бауи в картинката на поста ми и я е заменил. Гарантирано уголемяване на е-peen-а, честито!
 7. Аз гласувам "да"! Дори имам вече един готов bookmark-mixtape, който е просто "тъжни песни":
 8. Може лошо да съм се изказал... Бившата моя шефка и настояща шефка на жената
 9. Durrrrrrrrr... Снощи бяхме на купонЬ на бившата моя и настояща шефка на жената, пих пих, беше ми добре, не се напих дотам, че да говоря със зор, а днес ставам и още съм пиян, всичко ми се мотае. Не ми е зле, не ми се гади, не ме боли глава, просто още съм пиян... А беше все хубав алкохол, пил съм 2 Собиескита, 1 Финландия и 4 текилки...
 10. Не е на добре... Цяла вечер само ужаси, хем ужасни хем гадни... Първо сънувах, че съм в някаква война, намирам се сред едни гадни, кални, голи хълмове. Свечерява се или просто няма слънце, ужасно сиво и тъмно. И аз разнасям една винтовка и требя врази, защото знам, че от нашите няма така или иначе. Утрепах трима поред, после пред мен изскача някакво дете на около 8-9 години, което държи пистолет, поглежда ме за секунда и се прицелва в мен. То пропуска, аз виждам, че е сериозно, и аз стрелям, пропускам, въпреки че съм се прицелил добре. И двамата повтаряме процедурата няколко пъти. Накр
 11. ЧРД Стефанаки, желая ти много здраве и спокойствие!
 12. Албума е на един човек от класа ми в гимназията, ама той е много напред вече с материала, в Германия, компютри, ужасии, луд е! Хвала на такъви граждани! И на всичкото отгоре онзи ден се видях с него и каза, че ще си идва обратно в България.
 13. Вуксов, Чочо що те дундурка като бебе на някакви снимки във Facebook? Света е много малък, майка му!
×
×
 • Create New...