Jump to content
BulForum.com

Antares

Members
 • Content Count

  17075
 • Joined

 • Last visited

About Antares

 • Rank
  ursa solaris
 • Birthday 11/07/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cloud #7
 • Interests
  The warm november sun :]

Recent Profile Visitors

1769 profile views
 1. С какво изригна един приятел във фейса... - Как се придвижва веган със счупен - с хомеопатерици
 2. Аз лично, по-евтино от 200 на детайл не съм намирал.
 3. Ясно... ще мрем като истински мъже
 4. Трябва ли да се прави в специален сервиз, или би трябвало читав майстор да може да се справи?
 5. Макар и пералнята ми да се оказа, че няма програми с 90º, след промивка на 60 градуса вече не смърди прането. Та така де, благодаря за съветите!
 6. Дрехите почнаха да излизат смърдящи от пералнята. Не на мен, а някаква по-неприятна миризма. Подозренията са или гумата на барабана, или някакви филтри. Някаква идея за методи за почистване? Филтрите на пералнята може ли да ги смени обикновен идиот, или трябва да се вика майстор?
 7. Ти прочете ли цялата статия? Или само нещата, които защитават твоята теза, че е апокалипсиса? Щото пасажа, който цитираш казва, че не се знае дали пожарите са наистина големи или просто бай Педро си е запалил стърнищата. Щото тая графика я показват все едно 2/3 от амазония вече е изгоряла. Отделно 2016-та е имало пожари с подобни размери. 2004-та и 2006-та (по спомен) е имало по-мащабни пожари. Не виждам да е свършил света. Цялата тая истерия е най вече плод на журналистическата хипербола. Не казвам, че пожарите са малки, ама далеч не са първите, не са и последните. Отделно, че гората в Амазония произвежда не повече от 15% от кислорода в света. Няй-сериозен принос за съществуващия кислород имат микроорганизмите в океана.
 8. Относно пожарите в Амазония. Само ще вметна един цитат:
 9. plot twist: Сорос е платил на финландски елени да проникнат дълбоко в Сибир и да се самозапалят, за да организират пожари и да подкопаят рейтинга на Путин!!!!
 10. Четох, че първо са крили за пожарите. Второ - са отказали помощ от доста места. Трето - горските пожари са си част от естествените процеси в природата. Понеже английския ти е добър - четиво по темата. Пожари има всяка година. Далеч по-опустошителни пожари имаше и в Калифорния миналата година с унищожени градове и доста жертви. Ама те нали не са в братска Русия - голЕм праз.
 11. Аз бая съм спал на палатки, но също като Ангел - не бих си причинил лятото да спя на палатка някъде в равнината. 6-7 часа сутринта, ако не е на сянка - палатката ти става Аушвиц и трябва да излизаш, щото се е напекла и вътре е с 15-20 градуса по-горещо. Аз лично не съм достатъчно запален фен явно, щото такова нещо не бих си причинил. А и по принцип не ме влекат особено концертите.
 12. Мерси. Тая карикатура строши интернет, а беше нещо, дето надрасках набързо. Чудно ми е колко вестника ще решат да я 'вземат'...
×
×
 • Create New...