Jump to content
BulForum.com

Antares

Members
 • Content Count

  17152
 • Joined

 • Last visited

About Antares

 • Rank
  ursa solaris
 • Birthday 11/07/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cloud #7
 • Interests
  The warm november sun :]

Recent Profile Visitors

2023 profile views
 1. Дали е справедливо да приписваме този "успех" на правителството ни? Италия и Испания са популярни туристически дестинации и дори и в този сезон от там минава огромно количество туристи. Аз си мисля, че нас ни спасява това, че сме гъза на географията.
 2. При нас положението е следното: - Ама аз не разбирам от тия неща! Аз съм министър, щото съм човек на онзи, не разбирам от разни корони и разни вируси. Също като заместника си. Също като голяма част от веригата надолу. Също като всичките членове на комисии, комисийки и други, чиято основна роля е да взимат заплати и да препредават заповедите надолу, пък изпълнителния персонал да се чуди как да ги изпълни. И сега, когато е криза и се изисква някой с реална власт да вземе решение - той нито знае какво да прави, нито кого да попита. И резултатът е цирк. Реално нещо, което си мисля , че би свършило работа е разпускане на правителството и назначаване на кризисно такова, съставено от компетентни хора. Ама не виждам как някой ще пусне кокала, дори и в такава ситуация.
 3. Тук не знам дали има играещи D3. Мен ужасно бързо ми омръзна. Като излезна некромантския ъпдейт я заиграх пак и пак ми омръзна. Ако не разбираш английски принципно ще ти е трудно с всяка игра А иначе в самата игра не видях нищо чак толкова сложно...
 4. Сегашния NMS ми е много приятна игра за цъкане. Но зависи какво очакваш. Доста тромава и мудна е откъм action. Световете и космоса са приятни за окото. Има доста grind. Аз намерих в нета начин доста бързо да забогатея, та това направи игрицата малко по-лесна. Огромен time sink e, но пък на мен поне ми е приятен. За това да похвърча в космоса, да мина някой-друг куест преди лягане е перфектна!
 5. А, спрях. Открих, че ми е по-интересно да поцъкам SC2 и casual цъкалка като No Man's Sky
 6. Doom 2016 ми седи на компа. Супер еднообразна и линейна игра. И тромава и скучна. Doom 2 имам чувството, че беше доста по-разнообразна и комплексна, независимо, че практически е 2d игра. Та общо взето след няма и 5 часа игра не намерих нещо, което да ме накара да продължа да играя. От време на време я пускам, играя малко и едва дочаквам следващия autosave
 7. @jozo като разправяше за баба си и се сетих за това: Какви времена настанаха: - Бабоооо, прибирай се! - Ощеее малкоооооооо!
 8. Загрижени българи попитаха докога ще трябва да си мием ръцете.
 9. Хората, които не мислят няма магически да започнат да мислят, като им напишеш "мислете". То е същото като да кажеш "успокой се" на някой, който е извън себе си от гняв.
 10. Положението е такова - всички ще го изкараме тоя вирус. Доста от нас ще загубят някой познат. Може би след дъжд качулка ръководителите ни ще се сетят, че не може да ползват здравеопазването само за печалба, без да вложат и една стотинка в болници. Разбира се за това, че десетилетия наред от здравето предимно са блажели наши хора ще платим ние. Последствия за виновните няма да има. Когато някой ден тая буря отмине, народа ще е радостен, че всичко е отминало и щастливо ще се върне към ракийката, футбола и бистренето на политиката.
 11. "Хиперион" Първата от четирите книги. Сигурно има 20 години откакто изчетох поредицата за пръв път - продължава така силно да ми влияе. И продължавам да намирам нови неща в тази книга.
 12. Т'ва горното е облечено в малко по-красиви приказки ей тоя коментар:
 13. Град "Филипополис" е в България. Значи Филип Македонски е българин. Не виждам какво обсъждаме?!
 14. Понеже сАтанас не се вясва тук да си го качи той
×
×
 • Create New...