Jump to content
BulForum.com

Mockingbird

Members
 • Content Count

  6231
 • Joined

 • Last visited

About Mockingbird

 • Rank
  Магданозена мерудия
 • Birthday 05/15/1982

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2925 profile views
 1. Дам, голямата разлика е точно в думичките масово и задължително....
 2. А? Би ли уточнил с крайно относителните си определения, които използваш, какво точно искаш да кажеш? Щото нещо енциклопедия британика ми се губи като допълнителен източник на знания....
 3. Е тук няма как да не се съглася 100%. А лошото е, че ще си бъде и занапред така....
 4. Да съм казал, че искам нещо? Вижте, за политика нямам желание да дискутирам и споря, щото работата е като дали пиринското в пвц е супер бира или не е.... Всеки си има собствено виждане и си държи на него.... Нямам никакво желание да се опитвам да променям нечии възгледи.... всеки има право да живее в собствения си свят..... заблуден или не... Да сте живи и здрави!
 5. Не става разбира се. Не съм казал и не съм оспорил, че не е най-умния.....
 6. Рибарника и хубава кухня, Видене, в кой свят живееш?!? Скъпо, малки порции, скапана храна, моля ти се... 100 риби ми се струва доооооста по-добре.... Доминос е пълен леш...на Виктория парче пица е класи над гадоста в Доминос.... Пикантино не съм пробвал никога, ще взема да лапна там тия дни.... Препоръчай нещо Виден.... Гадо, я сподели тогава една-две кръчми в Пловдив, където сппред теб е читава кухнята! Благодаря!
 7. Абе ти четеш и не разбираш. Не казвам, че не се опитал... Казвам, че не е представителен.... И този предния беше същата работа, изобщо всички са такива.... Гадо, няма за какво да се напъвам, безсмислено е след като повечето виждат само собствената си гледна точка и дори не влизат в дискусия, и не опитват да разберат или поне да чуят другата гледна точка.
 8. Многожичния кабел, особено клас 6, носи на повече ток именно заради гореспоменатия ефект. Хубавите кабели са с много голямо сдържание на мед и/или злато, в частни случаи когато са със заводски накрайници имат и сребро...Може да има някаква разлика между кабел за 3 и 1200 лева, но в масовия случай едва ли е чак толкова доловима, особено ако другите ти компоненти са куци... Всичко е предимно маркетинг. В масовата практика е достатъчно да е поне клас 5, меден и поне 2,5 кв. мм.
 9. Не, това е адаптор, не е разклонител без кабел. Ето това: https://www.legrand.com/ecatalogue-mobile/695004-standard-multi-outlet-extension-3x2p-e.html Двата са на 45 градуса, а единия на 90. Изключително удобен е и компактен.
 10. И аз го разбирам Ангел. Че и съм съгласен с него, че Радев не става. Не става, защото и той в казана с лайната като останалите.... Само вдига шум, но реално е обезвластена длъжност... Те всички не стават, ама това е друга тема.... Лека нощ! Утре на Мальовица...тишина, хладина и природа.... кеф.....
 11. Не е баш така. По този кабел тече ток с ниско напрежение... По-голямо сечение = доставка на достатъчно ток с подходящо напрежение до ОТ. За това минимума ти е меден кабел от поне 1,5 кв.мм. Повече снадки и връзки = вдигане на съпротивлението = по-малък ток и по-ниско напрежение неподходящи за ОТ, както и мъчение на усилвателя.... Виктор, купи си разклонител без кабел на Легранд и не се занимавай с други тъпотии...най-компактния и качествен на пазара е.
 12. И как точно да си включи щепсел в бърза клема на ваго?! Иначе и аз ги ползвам от години, ама за целта или това което Теди посочи или аз. Пробвам съм различни варианти за слаботокови апартаментни табла и към момента това (посочените по-горе) е може би най-удачно като цена-изпълнение-удобство.
 13. Всъщност, това на снимката не е разклонител, а контакт за открит монтаж. Може да пробваш с това: https://www.legrand.com/ecatalogue-mobile/695004-standard-multi-outlet-extension-3x2p-e.html Много по-удобно и компактно е. Едното гнездо е 90°, а другите под 45° и са напълно използваеми заедно.
 14. Можеш да провериш тук, точно на кръговото е https://maps.app.goo.gl/DFSipbF7oGXsm4Hw8 Вече четири пъти купувам пелети и не са ме връткали с цената...
×
×
 • Create New...