Jump to content
BulForum.com

Mockingbird

Members
 • Content Count

  6742
 • Joined

 • Last visited

About Mockingbird

 • Rank
  Магданозена мерудия
 • Birthday 05/15/1982

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3674 profile views
 1. А дали само с пастиране ще се оправят?
 2. Колко е дебел слоя от силикон?
 3. Я, топ мисирчето има ден-ден... Да си жив и здрав Виден! Повече приятни моменти и наистина по-малко нерви....
 4. Винаги правя. Тези купешки сосове са всичко друго не и читави. На вкус може да са супер, но иначе…. Както и да е, няма да спамя повече. Само ще следя темата с интерс, че имаме някакви намерения за нещо айрпотфрайър нещо си там….
 5. Е тук вече ме изгуби тотално….. как може да ползваш такива боклуци? Като искаш марина, направи си я ти, не с таз гняс…
 6. Преди имаше схема през паркомат или човек да платиш левче за 30 минути, но някъде ми се мотка из главата, че това отпадна. Честно казано плащам винаги със СМС и не съм ползвал паркомат наскоро, за да ти потвърдя. Иначе е 2 лева на час плюс цената на СМС-а според плана ти в мобилния оператор.
 7. Е, за какво са ти повече…?!? По принцип, и аз имам, но не съм сигурен къде съм го “подредил”…
 8. К’во ти пука, важното е телескопи да има…
 9. Стига с тая маса… не може ли на Асен в плевнята?!?!
 10. Няма значение цената на пазара… има значение какво казва Швакето…. От този каталог се оформя стойност на колата и по него се прави оценка каско. На сестра ти хондата може да е била застрахована на минимална стойност някога… сега да е на друга, да се променила съставката на премията, да е оправяла щети и много други променливи…
 11. Бухааххах….. и ако имаме някой свирещ на струнен инструмент, със сигурност ще проверим и струнната теория, освен трептенето на частиците при срещане на твърдо тяло тип асфалт/дувар….
×
×
 • Create New...