Jump to content
BulForum.com

Mockingbird

Members
 • Content Count

  6613
 • Joined

 • Last visited

About Mockingbird

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3464 profile views
 1. Е толкоз рано по европейските летища е безсмислено. Реално, ако всичко е наред тези два часа стигат….даже чакаш към 40 минути….
 2. Бая циганьор си има у френско… Париж и на мен не ми допадна…мръсно, циганско….След 2 седмици ще му дам втори шанс за няколко дни, пък да видим…. Антверп също е много приятен град и има много добри кръчмета….
 3. Там, ако си два часа преди полета, както си препоръчват нормално, ще се справиш и вероятно ще чакаш малко за отваряне на гейта….Особено ако нямаш багаж за чекиране. Щото аз на големи летища си позволявам да отивам по-късно и никога не съм имал проблеми, даже съм чакал доста след секюрити чека….
 4. Мдам, зависи от къде летиш… примерно на Шарлероа в Белгия е същата работа като на Буве… до като в Неапол няма такива драми….но е добре да отидеш по-рано. По-добре да се моткаш един час на летището, отколкото да се притесняваш и да бързаш….Защото на не всички летища вадят хора от опашката за най-скорошния полет…..
 5. Продавам въпросните гръбчета за iPhone 13. Черно-прозрачен и черен със защита на камерите. Цена по отделно - 10 лв./бр. Цена за двата заедно 15 лв.
 6. Тук сме на едно мнение 100%. Урукуела повече ми допада.
 7. Още го уча… чудесен хардуер… За сега две основни забележки: 1. Клавиатурата е малка и неудобна за писане. Не може друг размер… 2. Нямам адекватен контрол върху камерите… Просто активираш и снимаш…поне се справят прилично. Повечето други неудобства ги отдавам на различната и все още непозната среда и дългогодишните навици с андроид.
 8. Това Шуменско бЕлото го тествах оня ден…не лошо, даже към добро отива…ще завторя…
 9. Какво съвпадение….Клатя го вече втора седмица…За сега нямам сериозни забележки… А и още разучавам къде-какво….
 10. Аммм, то че си е така, така си е…., но това е валидно за всичко. А и лично аз не мисля, след три-пет-седем месеца, цените ще се върнат назад….може да останат същите или дори по-високи, но не и по-ниски.
 11. Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам….
 12. Да де, ама като компоненти са изключително идентични…. Трека е с мижавото предимство от 2 зъба, което дава мааалко повече “лекота” при катерене….не знам… Не съм анализирал геометрията на рамките, щото и това е важно, ама разликата не е малка…
 13. @Antares, я си кажи думата за тези пръчки: https://bikes4you.eu/bg/категория/велосипеди/планински-велосипеди/1005/planinski-velosiped-sprint-apolon-pro-29-2020 https://bikes4you.eu/bg/категория/велосипеди/планински-велосипеди/37603/planinski-velosiped-trek-marlin-7-29 Изглеждат ми почти еднакви като окомплектовка и не разбирам тази голяма разлика в цената….
×
×
 • Create New...