Jump to content
BulForum.com

Fibaman

Members
 • Content Count

  4095
 • Joined

 • Last visited

About Fibaman

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In The Middle Of Nowhere
 • Interests
  Уффф... и аз не знам... :)

Recent Profile Visitors

1518 profile views
 1. How to replace front bulbs H7 (Opel Corsa D) - YouTube Виж това клипче (1:22-1:37) ако фарът ти е такъв. Тук няма скоба, а крушката щрака на едни зъбчета.
 2. EON mobile е някакво орязано от към канали нали? Равнява ли се на Light пакета или е още по-орязано?
 3. Оптика до всяка стая? Това за какво е предназначено? Нали принципно доставчикът я пуска до апартамента в кутията им и от там си тръгват другите кабели.
 4. 1. Какви кабели е добре да се пуснат при темонт до всяка стая - коаксиал и лан или коаксиал и 2 лан (един за нет и един за ТВ)? 2. За плочки и баня оборудване центъра на ТЕД или този на Войводиново ще препоръчате?
 5. А има ли опция да го задържа и да ми върнат парите? Питам защото за 6 лева не ми се ходи да се занимавам по пощи да пускам пратка. Ако трябва да го изпратя обратно задължително, за да ми върнат парите, то по-добре да не ми ги връщат и да не се занимавам с пратки.
 6. "USB Charger 2.1A Max Fast Charging Portable Phone Charger" Тествам го с оригинален кабел type-c. Пак не разбрах в тази ситуация, при отворен Диспут и искане за връщане на парите, аз трябва ли да връщам зарядното на китаеца? Или зарядното остава за мен и ако Али-то реше, ще ми върнат и парите?
 7. Става въпрос за поръчка на едно зарядно за телефон от Али-то. Получх го, работи, но не поддържа "fast charge". Писах на китаеца, изпратих му и видео. В обявата на няколко от снимките пише "fast charge", но според него това не било реално "fast charge", а било по-бързо от обикновено зарядно... Отворих Диспут с опция "Functions not as described" и предложение за пълно връщане на сумата от 3 евро. Китаеца ми писа няколко пъти да затворя Диспута и ще ми даде отстъпка 2 евро при следваща покупка. Казах му, че не желая и той ми писа адрес за обратно връщане...? 1. Трябва ли в тази ситуация да г
 8. Преди или по време на Евроком-а имаше и АиК кабел.
 9. 2 телевизора Сони с модул, един андроид и един не. Подредбата на програмите е различна. От N3 ми казаха на андроида да му сложа държава Русия и тогава да сканирам, но не стана, пак са различно подредени. Някой има ли инфо дали може да се направи нещо и как?
 10. WD My Passport 2TB си поръчах.
 11. Извинявам се, че пиша тук за не SSD хард, но темата за HDD е заключена. Ще си взимам външен хард WD 2TB, но питането ми е по какво се различават Elements, My passport и My passport ultra?
 12. За таймшифт говорим за минусовите канали, било то с модул или приемник? ТВ приложението вече трябва да е с превъртане нали?
 13. Може ли на външен хард да има 2 бекъпа на Windows на 2 различни компютъра? И евентуално ако трябва да се ресторне някой от тях дали ще има проблем или може да се получи някакво омазване?
 14. Трябва да взема рутер TP-Link. Такава марка се иска, такава трябва да взема. Дайте мнение и съвет за следните модели: Archer C7 - AC1750 - цена около 130 лева. Archer C80 - AC 1900 - цена около 160 лева. Archer C2300 - AC 2300 - цена около 180 лева.
 15. Батериите на безжичните мишки колко време издържат? Говорим за всекидневна употреба от по 4-5-6 часа примерно?
×
×
 • Create New...