Jump to content
BulForum.com

Fibaman

Members
 • Content Count

  4084
 • Joined

 • Last visited

About Fibaman

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In The Middle Of Nowhere
 • Interests
  Уффф... и аз не знам... :)

Recent Profile Visitors

1082 profile views
 1. За таймшифт говорим за минусовите канали, било то с модул или приемник? ТВ приложението вече трябва да е с превъртане нали?
 2. Може ли на външен хард да има 2 бекъпа на Windows на 2 различни компютъра? И евентуално ако трябва да се ресторне някой от тях дали ще има проблем или може да се получи някакво омазване?
 3. Трябва да взема рутер TP-Link. Такава марка се иска, такава трябва да взема. Дайте мнение и съвет за следните модели: Archer C7 - AC1750 - цена около 130 лева. Archer C80 - AC 1900 - цена около 160 лева. Archer C2300 - AC 2300 - цена около 180 лева.
 4. Батериите на безжичните мишки колко време издържат? Говорим за всекидневна употреба от по 4-5-6 часа примерно?
 5. Някой знае ли каква е ситуацията с Нова HD? Още не е пуснат по операторите или нещо друго?
 6. Малко офф. Не знам дали знаете, но Кулбокс спряха HBO и Cinemax пакета.
 7. В Пловдив има ли бензиностанция, която да предлага AdBlue на колонка, а не на туби?
 8. Ясно. Значи тогава думата "орязан" не е правилно да се използва, тъй като аз точно заради това се подведох и зачудих. Те не са орязани. Тук няма някакъв базов модел, спрямо който едните да са орязани, а другите напомпани. И тогава излиза и е правилно да кажем, че U серията са добри, но H серията са по-добри.
 9. Стана ми интересно и се разчетох из интернет. Видях, че U - (Ultra Low Power) – "Те консумират по-малко енергия, което е по-добре за батерията." Защо трябва да са орязани, след като ги има и в лаптопи за 2000 лева? "About Intel Processor Numbers"
 10. От 5-6 опита изкара максимално 43. Повечето бяха около 30-38.
 11. Някой да е чувал и да знае дали в Пловдив се предлага услугата - "машинно почистване на радиатор при запушване и/или намалено парно на автомобил"? Гледам, че в София и по други градове го има и го правят, но за Пловдив не намерих инфо.
 12. "Мебелна къща" я бутат и ще строят жилищен комплекс.
 13. Много слаби, без желание и идея за игра. Меси го нямаше на терена, но според мен не трябва цялата вина и критика да е срещу него.
 14. Определено много добър мач стана.
 15. Преди малко се обадих на телефона от профила и ми каза, че от скоро е затворил работилницата и не извършва вече автодейности...
×
×
 • Create New...