Jump to content
BulForum.com

Fibaman

Members
 • Content Count

  4080
 • Joined

 • Last visited

About Fibaman

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In The Middle Of Nowhere
 • Interests
  Уффф... и аз не знам... :)

Recent Profile Visitors

1053 profile views
 1. Някой знае ли каква е ситуацията с Нова HD? Още не е пуснат по операторите или нещо друго?
 2. Малко офф. Не знам дали знаете, но Кулбокс спряха HBO и Cinemax пакета.
 3. В Пловдив има ли бензиностанция, която да предлага AdBlue на колонка, а не на туби?
 4. Ясно. Значи тогава думата "орязан" не е правилно да се използва, тъй като аз точно заради това се подведох и зачудих. Те не са орязани. Тук няма някакъв базов модел, спрямо който едните да са орязани, а другите напомпани. И тогава излиза и е правилно да кажем, че U серията са добри, но H серията са по-добри.
 5. Стана ми интересно и се разчетох из интернет. Видях, че U - (Ultra Low Power) – "Те консумират по-малко енергия, което е по-добре за батерията." Защо трябва да са орязани, след като ги има и в лаптопи за 2000 лева? "About Intel Processor Numbers"
 6. От 5-6 опита изкара максимално 43. Повечето бяха около 30-38.
 7. Някой да е чувал и да знае дали в Пловдив се предлага услугата - "машинно почистване на радиатор при запушване и/или намалено парно на автомобил"? Гледам, че в София и по други градове го има и го правят, но за Пловдив не намерих инфо.
 8. "Мебелна къща" я бутат и ще строят жилищен комплекс.
 9. Много слаби, без желание и идея за игра. Меси го нямаше на терена, но според мен не трябва цялата вина и критика да е срещу него.
 10. Определено много добър мач стана.
 11. Преди малко се обадих на телефона от профила и ми каза, че от скоро е затворил работилницата и не извършва вече автодейности...
 12. Зависи с каква машина го правят, а и от фара и разположението му спрямо бронята и капака. При мен няма някакви ръбове и хлътвания и спокойно може да се облепи защитно около фара и да се действа. Мерси за инфото за човека!
 13. Къде могат да ми полират фаровете качествено (без да се свалят от колата) с всички защитни глупости за УВ защита и максимално запазване във времето? Май в последно време е модерно да се слага и някакво защитно фолио? То реално вече на всяка автомивка ги търкат, но как и с какво и колко време ще издържи е друг въпрос...
 14. Малко ОФФ, за което се извинявам предварително: MBR или GPT трябва да го цъкна SSD-то?
 15. За добро или зло... сложих това - АDATA M2 SU800 256GB.
×
×
 • Create New...