Jump to content
BulForum.com

Fibaman

Members
 • Content Count

  4078
 • Joined

 • Last visited

About Fibaman

 • Rank
  Депутат

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com/
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In The Middle Of Nowhere
 • Interests
  Уффф... и аз не знам... :)
 1. Fibaman

  Тема за кратки въпроси

  В Пловдив има ли бензиностанция, която да предлага AdBlue на колонка, а не на туби?
 2. Ясно. Значи тогава думата "орязан" не е правилно да се използва, тъй като аз точно заради това се подведох и зачудих. Те не са орязани. Тук няма някакъв базов модел, спрямо който едните да са орязани, а другите напомпани. И тогава излиза и е правилно да кажем, че U серията са добри, но H серията са по-добри.
 3. Стана ми интересно и се разчетох из интернет. Видях, че U - (Ultra Low Power) – "Те консумират по-малко енергия, което е по-добре за батерията." Защо трябва да са орязани, след като ги има и в лаптопи за 2000 лева? "About Intel Processor Numbers"
 4. От 5-6 опита изкара максимално 43. Повечето бяха около 30-38.
 5. Някой да е чувал и да знае дали в Пловдив се предлага услугата - "машинно почистване на радиатор при запушване и/или намалено парно на автомобил"? Гледам, че в София и по други градове го има и го правят, но за Пловдив не намерих инфо.
 6. Fibaman

  Тема за кратки въпроси

  "Мебелна къща" я бутат и ще строят жилищен комплекс.
 7. Fibaman

  Световно първенство 2018

  Много слаби, без желание и идея за игра. Меси го нямаше на терена, но според мен не трябва цялата вина и критика да е срещу него.
 8. Fibaman

  Световно първенство 2018

  Определено много добър мач стана.
 9. Fibaman

  Тема за кратки въпроси

  Преди малко се обадих на телефона от профила и ми каза, че от скоро е затворил работилницата и не извършва вече автодейности...
 10. Fibaman

  Тема за кратки въпроси

  Зависи с каква машина го правят, а и от фара и разположението му спрямо бронята и капака. При мен няма някакви ръбове и хлътвания и спокойно може да се облепи защитно около фара и да се действа. Мерси за инфото за човека!
 11. Fibaman

  Тема за кратки въпроси

  Къде могат да ми полират фаровете качествено (без да се свалят от колата) с всички защитни глупости за УВ защита и максимално запазване във времето? Май в последно време е модерно да се слага и някакво защитно фолио? То реално вече на всяка автомивка ги търкат, но как и с какво и колко време ще издържи е друг въпрос...
 12. Fibaman

  SSD хардове

  Малко ОФФ, за което се извинявам предварително: MBR или GPT трябва да го цъкна SSD-то?
 13. Fibaman

  SSD хардове

  За добро или зло... сложих това - АDATA M2 SU800 256GB.
 14. Fibaman

  SSD хардове

  Оказа се, че лаптопът имал M.2 слот. При това положение за нормално SSD ли да се оглеждам или такова за М.2? Имат ли разлика?
 15. Fibaman

  SSD хардове

  Ахам, еми то ще се разбере кой от 2-та варианта е изпълним. Мисля си само за системен да го ползвам, а нормалния да си го пълня с глупости. Тези които гледах уж им пишат 2 млн. часа. А това за записите какво трябва да означава?
×