Jump to content
BulForum.com

Blitz^^

Members
 • Content Count

  2701
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Blitz^^

 1. Искам да се изфукам, че това ми е първия пост от може би 3-4 години насам. Смятам отново да започна да следя форума. Това е.
 2. Я кажете някое заведение, на което със сигурност ще я дават, plz.
 3. Фетел ако не тръгне първи, няма как да вземе състезание. Deal with it . Другият вариант е да тръгне 2-ри зад Уебър .
 4. Абе, някой споменал ли е изобщо The inbetweeners? УНИКАЛЕН английски сериал, простотията от American pie, но поднесена по типично британски начин - британски бъзици, британски маниери, акцент, криви лица, чекиджийски хумор. Накратко: най-големите простащини, за които се сещате, поднесени по уникален начин. 3 сезона по 6 епизода всеки, един сезон е малко над 2 часа, гледа се бързо, приятно, след 1 месец излиза и филм .
 5. Чефо, жалкото в случая не е, че на третия клип няма наказание, жалкото е, че на първите 2 има. Но както каза Виден: "Безхаберието и некадърността тук са пословични." Както и да е, аз все още съм на мнение, че Бътън заслужаваше наказание заради маневрата си спрямо Люис. Уж разследваха инцидента, ама понеже видяха, че и двамата душат кура и решиха да го оставят така.
 6. Даааа, а на Ферари да им сера в устите, поредно състезание дънят заради глупава стратегия (отчасти и заради глупави пилоти). Евала на глупавия пилот, че поне накрая си върна позицията от Кобаяши. Едит: Чефо, стюардите падаха по пистата, не забравяй . Инцидента между Бътън и Алонсо, според мен, си беше състезателен инцидент, никой от двамата нямаше вина за това. От друга страна пък, изблъскването на Хамилтън трябваше да се накаже. Беше си адски нагла и противна маневра, не знам защо не наказаха Бътън тогава.
 7. Момчета, от 12 години не съм изпускал старт от Формула 1 и смея да твърдя, че това беше най-красивото и най-невероятното състезание, което някога съм гледал. rofl
 8. Иначe, както каза Чефо, това състезание Ферари сами си осраха гащите, щото Галфонсо бърза сякаш е последно състезание за сезона. Ама то... лаком гъз - кръв сере, казал го е народът. А Фелипе ник'ъв не го видях тоя път, толкова безличен ми се стори през цялото състезание, все едно не беше на пистата, дано да чупят каръка след 1 седмица :/. А Виталий си подскочи като щурче, големец е той . А относно гумите, мен също ме учуди огромната разлика между меките и твърдите, меките можели да държат 8 обиколки преди да почнат да се сгомнясват, твърдите - 22, wtf?
 9. Fixed. Още един отрицателен глас за The green hornet.
 10. Два пъти започнах да го гледам. Първият път го спрях на 12 минута, вторият на 30-тата... и го изтрих. Тъпо и плоско филмче, претендиращо да е дълбоко и затрогващо.
 11. Резултатът: аз 6:0 СУ. Има тенденция да стане 7:0, а утре и вдругиден смятам да достигна до заветното 9:0 :Д.
 12. Носът му е като дъска за гладене . Най-грозните коли от 1969-та насам :Д
 13. Филм с по-грозен и ужасяващ (чисто физически) актьорски състав не бях гледал. Иначе е добър. 8/10
 14. О, Лидъл! Три часа бабички и лелки пред входа му чакат. Сивите панелки трепетно повтарят на Тотю гласът. Пристъпи ужасни! Дванайсетий път гъсти орди лазят по плочките криви и тела се блъскат, и псувни изливат. Бури подир бури! Рояк след рояк! Данчето Фандъкова сочи входа пак и вика: “Търчете! Ниски са цените!” И ордите тръгват с викове сърдити, и “Банани!” мощно въздуха разпра. Лидълът отвръща с други вик: ура! И с нов дъжд от лакти и псувни на майка лелки, пенсионери спират да се вайкат, влизат и се блъскат, без сигнал, без ред, всякой гледа само да бъде напред и гърди вис
 15. Някой да знае откъде мога да намеря знаме на гр. Пловдив? Не някакво малко на пръчица, а нещо по-големичко, като за стена .
 16. Бахти провала, заклевам се... Стюардите си затвориха очите за Кубица обаче. Не че нещо щеше да се промени, ама все пак... Сериозен удар си беше днешният ден :/.
 17. Фетел в случая нямаше вина, че му е калпав двигателя. А Сутил и атрактивно каране в едно изречение - моля!? :Д Завъртя се 4 пъти, излезе n на брой пъти от пистата, при едно от излизанията дори не видя, че пред него има завой, при последното му излизане по идентичен начин се държа. Момчето, имам чувството, че днес караше все едно играе F1 2010. Определено голям пилот е, още в началото на кариерата си прави добро впечатление, ама днес кара просто отвратително.
 18. Ибаси състезанието, ибаси змиътъ! Това от най-досадното състезание просто се превърна в най-великото за сезона. Изкривих се от чакане и отлагане и сейфти карове, ама си заслужаваше. Колите накрая приличаха на рали автомобили с тая кал :Д.
 19. Лесно се познават, спокойно. Търсиш човека с розовата шапка прасе и отиваш при него. Той ще те прекара през ритуала на запознаването с отделните индивиди :Д.
 20. Предполагам няма да е проблем, ако дойда между 8:30 и 9? :]
 21. През цялото време говорех за т.нар. B movies, тоест някви тъпи филмчета, чиито бюджет спокойно може в брой да ти се събере в джоба. Говорех за шкартото, филмите, които просто запълваха видеотеките по онова време, не говорех за Рамбо, Умирай трудно и други всепризнати класики в жанра. И за да не съм off: Get him to the greek. Феновете на Forgetting Sarah Marshall ще се изкефят максимално. Другите ще се изкефят почти максимално. Изключително свежа комедия с Ръсел Бранд и оня дебеличкия от Superbad.
 22. Видене, Наско, идеята зад "Мачете" е друга. Ако сте гледали Grindhouse, който всъщност не е един филм, а са два, и двата - пародия на хамериканските B movies от 80-те, ще видите, че между 2-та филма има 2 fake трейлъра на други филми. Един от тях е "Мачете". Идеята е, че един фейк трейлър пародия, на несъществуващ B movie от 80-те, е превърнат в пълнометражен филм, който също малко или много осмива гореспоменатата категория филми. Приемете "Мачете" като пародия на йекшаните, които се гледаха в България в зората на видеотеките . Това е.
×
×
 • Create New...