Jump to content
BulForum.com

Mockingbird

Members
 • Content Count

  6613
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mockingbird

 1. Е толкоз рано по европейските летища е безсмислено. Реално, ако всичко е наред тези два часа стигат….даже чакаш към 40 минути….
 2. Бая циганьор си има у френско… Париж и на мен не ми допадна…мръсно, циганско….След 2 седмици ще му дам втори шанс за няколко дни, пък да видим…. Антверп също е много приятен град и има много добри кръчмета….
 3. Там, ако си два часа преди полета, както си препоръчват нормално, ще се справиш и вероятно ще чакаш малко за отваряне на гейта….Особено ако нямаш багаж за чекиране. Щото аз на големи летища си позволявам да отивам по-късно и никога не съм имал проблеми, даже съм чакал доста след секюрити чека….
 4. Мдам, зависи от къде летиш… примерно на Шарлероа в Белгия е същата работа като на Буве… до като в Неапол няма такива драми….но е добре да отидеш по-рано. По-добре да се моткаш един час на летището, отколкото да се притесняваш и да бързаш….Защото на не всички летища вадят хора от опашката за най-скорошния полет…..
 5. Продавам въпросните гръбчета за iPhone 13. Черно-прозрачен и черен със защита на камерите. Цена по отделно - 10 лв./бр. Цена за двата заедно 15 лв.
 6. Тук сме на едно мнение 100%. Урукуела повече ми допада.
 7. Още го уча… чудесен хардуер… За сега две основни забележки: 1. Клавиатурата е малка и неудобна за писане. Не може друг размер… 2. Нямам адекватен контрол върху камерите… Просто активираш и снимаш…поне се справят прилично. Повечето други неудобства ги отдавам на различната и все още непозната среда и дългогодишните навици с андроид.
 8. Това Шуменско бЕлото го тествах оня ден…не лошо, даже към добро отива…ще завторя…
 9. Какво съвпадение….Клатя го вече втора седмица…За сега нямам сериозни забележки… А и още разучавам къде-какво….
 10. Аммм, то че си е така, така си е…., но това е валидно за всичко. А и лично аз не мисля, след три-пет-седем месеца, цените ще се върнат назад….може да останат същите или дори по-високи, но не и по-ниски.
 11. Различна е, поне и на мен така ми изглежда. Не намерих геометрия на аполона, само на Трек. Иска ми се по-изправена стойка, като аполона изглежда така че да е по-изправен….лошото е, че нещо из Пловдив не мога да намеря налични и двата, за да ги пробвам….
 12. Да де, ама като компоненти са изключително идентични…. Трека е с мижавото предимство от 2 зъба, което дава мааалко повече “лекота” при катерене….не знам… Не съм анализирал геометрията на рамките, щото и това е важно, ама разликата не е малка…
 13. @Antares, я си кажи думата за тези пръчки: https://bikes4you.eu/bg/категория/велосипеди/планински-велосипеди/1005/planinski-velosiped-sprint-apolon-pro-29-2020 https://bikes4you.eu/bg/категория/велосипеди/планински-велосипеди/37603/planinski-velosiped-trek-marlin-7-29 Изглеждат ми почти еднакви като окомплектовка и не разбирам тази голяма разлика в цената….
 14. Има. По-голям мАтор, по-тежка косачка…..
 15. Благодаря! Прегледах и там, never е. Sentinel-a не казва нищо. В биоса рових, всичко е нормално. Последна версия е...също и драйвера... Днес, ако ми остане време, ще закача и другия хард за проба, както и ще сменя отново sata порта, също и кабела....Пък да видим... Нямам друг комп, на който да пробвам харда....., но ще изключа едно по едно нещата със сегашния... А че е време за нов компютър, време е, ама последния път парите отидоха за друго...
 16. Не съм и го помислил…
 17. Ок, благодаря че пропусна квалификициите…
 18. Нема нужда господа всичкоразбирачи, ще си ходя проЗт и не знаещ….
 19. Всичко съм копнал на външен хард още като започна да прави номера. Компа работи добре, не съм имал драма със захранването до сега, което не означава, че не е то и е вече за смяна…Все пак е към 7-8 годишно май…. Пробвах с друг конектор/кабел на захранването и пак прави същите номера. Сменях и SATA портовете на дъното - няма разлика. Не съм сменял самия кабел, но откъдЯ-накъдЯ ще работи емнайсе години и изведнъж ще рече, че не иска вече….Не знам, ще го пробвам и с друг кабел… Сега се сещам, че май ми се търкаляше един 160гб seagate някъде, ще взема да го пробвам него в същите усло
 20. Виктор, на теория за плъзащи комарници и прозорци ти трябва тройна каса, за това се оскъпява толкова. И казвам на теория, защото си мисля, че винаги е възможно някакво побългаряване... Но пък като си представя плъзгането, някак не виждам къде и как ще се монтира комарника....така че.... Има си прекъснат термо мост в алум.дограма....няма проблеми с нея...
 21. От едно известно време единия ми хард започна да изчезва и да се появява през произволен период от време... Реших, че джама се е омазал и направих нова инсталация.. Спря... Но напоследък започна отново... Проверка (когато е видим) с HDSentinel казва 100% здраве. Като че ли, когато го натоваря с торент програмата, тогава се изключва...но не съм 100% сигурен. Проблем с дъното (другия хард-SSD си е наличен винаги) или проблем с харда?!
 22. Имам приятели и познати, които все още не са възстановили обоняние….почти година след преболедуване…. А постковид последствията също си ги има и са доста неприятни…. На почти всички около мен живота и здравето се промени след преболедуването, включително и моите….
×
×
 • Create New...