Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  31327
 • Joined

 • Last visited

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3065 profile views
 1. RaptoR

  Преглед на печата

  Те са 2-3 човека тука, които са силно промити... И ще мълчат пак като няма какво да кажат. Иначе ето какво казват компететни хора по този въпрос още преди два дни: помните ли истеричните писъци на платената измет и на неплатените полезни идиоти за химическата атака в дума? помните ли статусите им за изверга асад, който, за кой ли път, без всякаква логика, е избил със зарин де що има дете в сирия? помните ли неграмотните статии в клозетните медии на журналисти със слаби процесори и повярвали си инфлуенсъри, вдъхновени от клипове на ‘белите каски’ - медийното крило на ал кайда, за ‘злокобната трагедия’ в сирия? а помните ли, че вече осем години една шепа хора търсим и отстояваме със зъби и нокти истината? ето я. химическата атака в град дума е била ‘без съмнение’ инсценирана, по признание на шеф на BBC в twitter. асад никога не е хвърлял зарин върху хората в дума. убити няма. видеата и снимките на ‘убити деца’ са инсценирани. ======================================================== И още нещо интересно: когато казвам, че ме втриса от западния левичарски троцкизъм и модерните му каузи, търсещи благодатна почва и у нас - феминизъм, джендър стъдис, 72 пола и т.н., изобщо не се шегувам. автентичното ляво движение се самоуби в момента, в който подмени борбата за класова справедливост с идентичностния дискурс и се фокусира върху сексуалността на индивида. тази дама се казва сали милър гиърхарт, професор в университета в сан франциско, гей активист и видна феминистка икона. от години насам тя се е фокусирала върху два предмета - феминист стъдис и лесбиан стъдис. нейна е знаменитата теза, че ‘The proportion of men must be reduced to and maintained at approximately 10% of the human race.’ тоест, бройката на мъжете трябва да бъде редуцирана и поддържана в рамките на 10% от представителите на човешката раса. дамата е автор на множество трудове по темата и уважаван експерт, вдъхновителка на съвременния феминизъм и модерните му влъхви - дунапренените вагини. ашколсун викам аз на тоз феминизъм. п.с. и допълнението на ляпчев: тази идея на гиърхарт е вместена в по-широкия контекст на борбата срещу капитализма и пораждащия го патриархат. в този смисъл, крайната цел към която се стреми е осъществяването на така очакваната социална революция и изграждането на хармонично и справедливо общество. всичко това - посредством биосоциален инженеринг в планетарен мащаб.
 2. RaptoR

  Мезета

  Изобщо не ме срам даже... На семейното събиране миналата нощ повечето замина. Осмянката обра овациите. Телешкото ще го оставя още малко да узрее че само Радост е суровояд като мене и не й дреме... Междувременно снощи и миналата вечер компаниите сме изпили над 10 бутилки вино... Днес тихо на бира, полегнал и със специална саздърма от БРЕДАС от планината... Предсоти да се издирват рецепти как да приготвим месото от Black Angus... Но по-нататък, че тежко требе да се почива. Айляка се бичи!!!
 3. Само да не си посмял да затриеш архива. Заключи там, барикадирай, но не трий, че и бг мама ще намеря и изгоря!
 4. Помня аз, помня, но така и не съм идвал на среща там... А като помня снимките, то мязаше на ресторанта на Миташки. Сега е направо топ класа. И са заграбили целия връх на тепето.
 5. Купувам я, но трябва да ме изчакаш до другата седмица, защото не съм в Пловдив. Другия вариант е ако минаваш по ул. Богомил да я оставиш на жена ми.
 6. Вчера понеже брат ми ми гостува направих парадната разходка из центъра за петилетката. Установих, че Рахата се е превърнал в огромен комплекс и трябва да увъртим една среща там при сухо и топлпо време. Мястото е станало отлично, макар цените да са все едно съм в Лозенец и да предлагат предимно пикнята на Каменица... Добре че Пломари има навсякъде...
 7. RaptoR

  Тема за кратки въпроси

  Banner са отлични акумулатори, всичките ми коли са с такива. Проблем търси в колата - първо в генератора, което се разбира за секунди - имам тестер ако искаш и второ ако нещо някъде ти гризка тока.
 8. RaptoR

  Тема за кратки въпроси

  А някой замери ли какво е положението на генератора? Щото аз така близо година и нагоре съм карал на практика без зареждане преди да се усетя по трудния начин. И сега съм все на зарядно, дип че Банерът стоически е търпял положението толкова време.
 9. RaptoR

  BulForum

  Предимно и само чоглава мисирка може да се натиска така за една от най-тъпите и некадърни теми в историята... Виждам си открил сините хапчета - чудесно. Но на някои от нас все още далеч не са ни необходими дори с комшийката. Да не говорим за сериозни карти.
 10. RaptoR

  BulForum

  То и аз искам да спя тая вечер с Гуен Стефани, но едва ли ще се случи...
 11. RaptoR

  BulForum

  Само тежко чоглав мисир може да изпръцка това из рошавата си глава...
 12. Няма да те питам как така имаш такова списание и как баш днес го намери това с Нина Николина
×