Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  31927
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3995 profile views
 1. Кафе не пия и от кафемашини нищо не разбирам. Майка ми обаче иска да си купи хубава кафемашина в диапазона около 600 лева. Съвети?
 2. И продължава още по-добре... Бъзиците относно зеления дребосък са из целия нет и някои просто трошат гипса...
 3. И слезна първата осмянка!
 4. ТОВА ме изненада доста... ==================== Абе къде е Нео? Няма новини без него!
 5. Ама ти винаги си бил мисир! Интел и еНвидия завинаги хахахаха Ташака настрана, не го казвам случайно. И понеже юнам, че съм изостанал в харда от доста време - познайте защо не ми се налага да следя и сменям - отново призовавам саркастично (че Ангел няма да вдене) да видим дали няма да пръжна едно яйце на котлона
 6. Че рецептата я има назад бе, Мисир! То не е рецепта, то е метод на осоляване и овкусяване
 7. Аз да не мислиш, че съм ползвал? хахаха Жена ми пече разни курабии връз нея, а по рецепта се изисква. В пликовете се държи минимум седмица, но може да продължиш и повече - аз държах 11 дни. Парченцето дето го свалих беше мъничко и затова на 4-ти ден бе готово. Иначе осмянките още висят, но утре и тях ще ги сваля. Това ми е първи опит и не знам нищо точно все още, но определено вече с месата ще действам по този метод. Сърцата, гаргите, заешкото - по стария метод в саламура.
 8. Това приятелю е най-обикновена домакинска хартия за печене. Има я навсякъде. ========================================================================== Свалено вчера с треперещи ръце най-малкото парче свинско филе... Както ВИНАГИ, бате Митко е прав и оттук насетне основно ще ползвам метода на сухо контролирано подправяне. Невероятно просто, всичко е перфектно разпределено и на 4-то денонощие запуквам малките филета. Осмянката ще повиси до петък следобед. Някак си всякакви страхове ме напуснаха относно солеността! Да поясня - в пликове не само всички подправки се разпределят отлично, но и месото зрее перфектно в дълбочина и парчетата добиват форма и твърдост. Просто перфектното решение! Пилешко филе - стандартно саламурено осоляване. Меко казано дзверски вкусно!
 9. При положение, че в такава "камера" ти контролираш събитията, може да става каквото кажеш ти ======================================================================================= Рекох и направих! Панчета пеперони ди Раптор Ползвана е разбира се рецептата на Светослав, като намазах и с червено пиперче, понеже много си го обичам. Сега остава чакането къмто два месеца....
 10. Чакай сега да се разбереме! За хора може, за животни - НЕ
 11. Затова аз ако бех на Пешо, вместо да си дава парите за MSI (дълго ще го помня тва дървено дъно, понеже силно любя и мразя), можеше да вложи една прилична сума в една хубава въздушна пушка с оптика от ето този тип: Така особено летните вечери на терасата ще се превърнат в едно изключително приятно и разтоварващо забавление от ето този тип:
×
×
 • Create New...