Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  32161
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4276 profile views
 1. А ТОВА как ви се струва? Не се ли насраха тия тъпаци? Междувременно целия следобед слушам рева на донорите и разни други пърдялници от всички посоки...
 2. Лека полека се ПОЧВА
 3. Тоест се притесняваш нещо да си мисир ли? Има и номер със заравяне на будилници хахахаха
 4. Още нещо, което показва колко е различно навсякъде. Жоре, от самото начало личната карта с постоянен пловдивски адрес си е достатъчна, за да влезеш. Излизането е проблем. А мен както вече ви казах с буса директно ми махнаха да влизам без нищичко да гледат. И туй на ден 3. Земи прати и ти една декларация да видя какво слагате като причина, защото пусто тая тъпня не мога да я определя като документ - тотално безсмислие е. А трябва и аз да ходя до вилата (нещо, за което моментално връщат по принцип - приятели провериха в КАТ), а после и да се измъкна със семейството към село. А иначе в мойто село - 2-3 коли за ден, 2-3 човека. Толкоз. Градина е огромно село - и там хора само пред аптеката. Движението е на тотален минимум. Това се вижда и в Пловдив с малки изключения. Браво на хората за което.
 5. Почти всичко освен маските, ръкавиците и дезинфекциите е тотална тъпотия, като тая обира лаврите. ВРЪХ на тъпизъма! Ето сега вместо да съм изолиран на село, както и хиляди други, съм принуден да стоя в града под много по-голям риск. Не че няма да излезна, но трябва да се занимавам с глупости. А миналия ден ми казаха как на КПП смачкват и в един чувал изхвърлят "документите" без смисъл, които ни карат да си правим сами. В практикер има нещо, което като че ли се справя. Миналата година го купих. Баш като ТОВА е и мисля по-евтино. Верно ще го чуваш, но не е фатално зле. Има и други варианти с хуманни капани, може да налееш амоняк в тунелите... Но това като че ли е най-лесно.
 6. Ти си БЛЕСТЯЩ пример за това заключение!
 7. Чекдиск и Сентинел показват перфекция. Миналата нощ нещо е станало, защото сутринта като се събудих абсолютно странно една от помпите на аквариумите ми бе изтървала. Дълго е за обяснение, но става само при спиране на тока, което би следвало да накара и другата да изтърве. Малко по-късно се оказа, че непоправимо е повреден електронния пресостат на хидрофора ми - носих го заедно с помпата и се оказа цялата му електроника. Всичко това ме навежда на мисълта, че нещо е изпаткало по тоците през нощта, като явно не е точно токов удар, а нещо различно, тъй като дори компютрите не бяха загаснали. Та понеже не виждам как сам бих могъл да сътворя тая каша и то без да разбера свързвам и тая работа с тези събития... ЕДИТ: CONVERT is not available for EXFAT drives....
 8. Два от трите ми външни диска са със система exFAT, което си признавам нищо не ми говори. Този с проблема е единият от тях. Третият си е NTFS и в неговите настройки има секция SECURITY, а при другите два такава няма. Един вид не знам какво да правя все още...
 9. Е това е част от великите мерки! Ти виж и колко хора има отпреде! Без маски без нищо. От одеве гледам как някакви тъпи майки изкарват децата си в двора на училището. Също без предпазни средства. Тва да слезеш па да ги пребиеш... Ангеле - една тъъънка подробност (веднага се сещам за Камен Донев и тъъънка мастичка) - задачката ти има къмто 3465245 разклонения.
 10. Аз от твоите напъвания в поредната област, в която си бос виждам твърдото ти убеждение как като си седим всички вкъщи и то ще си мине и замине. Това виждам аз - ако нещо съм недогледал освен, ама се съмнявам.
 11. Виж как КАКТО ВИНАГИ не вдяваш какво ти казвам. Такива като тебе вече ги лекувам с облози, понеже нямам нито време, нито нерви. Без повече да претоварваме вентилатора, че ще задере някой лагер - на по каса бира (примерно) или нещо, което на теб ти харесва - че този грип ще обиколи всички места на тая планета, където може да вирее. Въпрос на не много време е. Какво ще кажеш? Галин е много прав (както винаги), че за паникьорство следва да има директен разстрел. Защото докато редукцията на популацията е отвсякъде полезна за Планетата, то това, което може да последва заради човешката вечна алчност и лапачество може да я довърши... ЕДИТ: Опитайте се да си купите безконтактен термометър. След два часа търсене се убедих, че има само в Емаг един единствен, който като нищо в понеделник може да ми кажат, че не е наличен.
 12. Няма такава логика. В биологията, в медицината и т.н. няма такива логики на мазен мангал! Тези на кишето в гетото докато шмъркат да ги плямпат.
 13. Очакваме Русия ХАХАХА Ама пусто там си пийкат хинин, па и водка бая има - не остава мегдан за вирОси!
 14. Така, така. Тази илюзия с ограничевенето е повече от смешна. Грипът ще си обиколи планетата каквито и глупости да се правят. И ще си вземе неговото си. Остава само да гледаме колко време ще отнеме. Ангеле, ти голЕмо медицинско светило цитираш! Направо жа си рАзкъням фланелката... от смях...
×
×
 • Create New...