Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  31537
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3537 profile views
 1. То винаги има какво да се показва, но специално това е mini series и е точно и само тези 5 серии. А Белене ако го строят костовите червенотиквеничета може и да повтори
 2. Успех с варенето, колега, но явно си самотен като гледам така. Ако ще и бира със златна жилка да пиеш, не можеш ни стигна нас веселите алкохолици. Има един весел виц по подобен повод, но няма да го цитирам сега, че да не вземеш да се засегнеш.
 3. Не знам за какво говориш. ФБ е станал тотал щета и е ужасно, че няма алтернатива... Вече само да напишеш съвсем нормални думи като педераст, негър или циганин и ботовете те блокират без да се гледа контекста. Слава Богу доживях след искане за review да ми се извинят и даже да ми върнат поста. Само и единствено вайс е добра и то доста добра. Другите за мен са тотал пикня. Мисля че само амбър не съм опитвал, не ми се е паднало да я видя в магазин.
 4. То добре да си я прави сам, ама в домашни условия ще съм силно впечатлен ако има 4-5 литра налични ежедневно. Столично имат един вайс, а Бургаско е трагедия, освен ако не е наливно и силно студено...
 5. Такава е масовата продукция. А бирата си е много хубава. Интересно като не пиеш бира от магазина - откъде я пиеш? То е ясно, че когато сме по заведения пием наливната, но вкъщи няма как да се получи, дори и аз от години съм спрял машината, защото сам няма как да се сборя с количествата без да умра за около 5 години.
 6. RaptoR

  Electronic Music

  Много приятни! Особено тая на скарата много ми харесва.
 7. Пиринско Ледено - страхотно приятна бира!
 8. Както винаги мисирщината ти е неописуема... 1. На снимката виждаме типичния пловдивски пейзаж от централната зона... 2. Петко като го знам всеки ден се завира в планински хендеци и му е крайно нужен камион за късопишковци! 3. На снимката е Тойота и поне мяза на нещо, не е с товарен отсек отзад за строителни бригадири да разкарват резачки, трамбовки и генератори (примерно). 4. Реднешките кютуци са изключително практични за централната част на на големите български градове - особено Пловдив. Изключително удобни са за движение в Капана, около съда и въобще по широките 4 лентови пътища в центъра! За София да не говорим - там е още по-весело! 5. Съвсем не на последно място идва веселбата с консумацията на гориво и данъците на камиона с параметри на трактор. Човек тъкмо те похвали и мисирката в тебе изкряква моментално да засере ситуацията...
 9. Не знам за такива "играчи", Еуратек по принцип е на някакъв софиянец, мисля още се води по регистрация на апартамент някъде в Младост 4, демек комшия Иначе и пианистка може да закараме ние с тебе... Сюпърба баща ми го взе в София, така че може да приказваме нещо там евентуално ако е възможно, но отстъпките са стандартни. Може да вземат дачията за някой лев и т.н.
 10. Браво! Да сте живи и здрави всичките!
 11. Изчакай да се върна къмто 12 юли и ще ходим заедно хахаха
 12. Е разбира се, така казано съм напълно съгласен. А е задължителен понеже е хубав, а не поради разни определения.
 13. Мисирщината ти няма граници... Ес класа не можела да докара същия кеф... И паднАааме от коня от смех хахахахах Молим не ме занимавай с камиони за реднеци и късопишковци! Не са за българската реалност по никакъв начин.
 14. Трябва ли да ти давам да ми държиш куфарите, за да ти обяснявам защото меко казано не ти е нужен тоя камион, освен ако не ставащ строителен бригадир и разнасяш мат'рял, примерно? ЕДИТ: А, той Момчил вече ме е преварил каква глупост е да тръгнеш с това из Пловдив - най-много като тия с Тундрите да се чудят хората колко точно ти е къса пишката....
 15. Ако добре помня моторите бяха по около 200лв за брой. Мислех да правя моите, но се отказах, защото не е предвиден ток и трябва да си бутна къщата.
×
×
 • Create New...