Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  32308
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4455 profile views
 1. RaptoR

  Electronic Music

  Невероятен корона вирус сет на един от най-великите в играта.
 2. Въобще къде отиде законът, който им забраняваше да се крият храстите и задължаваше да има предупредителна таблеа там, където има радари? Пълни боклуци! Едно че ЗДП е дебилистично малоумен, а и тия тъпаци си правят каквото си искат, за да се събират безумни пари за безумни "нарушения". Ами да го духате бе, гниди, ей затова ще ви ненавиждат хората.
 3. Днес като хали се бяха разфучали! А на надлез Родопи тоя път явно от мързел не бяха сложили триногата, а на слизане към Макдоналдс просто бяха зарязали патрулката хубаво скрита и сега хиляди ще реват... Ей, боклуци неземни ей!!!
 4. Този урод гнусен с какво удоволствие бих го кормил бавно!!! Добре че се намери някой прекрасен човек да му тегли боя, та взе да си позатваря дзурлата миризлива. Още обаче трябва, МНОГО още.
 5. Познавам ги и знам, че няма как да обърка фокуса на телеобектива дотам. Аз го държах 10 минути на телефона като се обади и му обяснявах, че никой копче не може да му каже, но той настоя...
 6. Съвсем не, просто му казах откъде съм я взел аз и той ме помоли. Той пък взел, че пуснал в "Забелязано в Пловдив" у фейсот и за часове му цъфнали на вратата. Вервай ми, втрещих се.
 7. Аз днес по улиците видях поне 2-3 много по-разголени. Висят гъзове отзад, не знам защо ги обуват тия "панталони" изобщо.
 8. Не става изобщо въпрос за авторски права, задникът по-зле и от семпъл, но такива са фактите. Аз също останах потресен.
 9. Ванка, оказа се, че с автора на снимката се познаваме и ми се обади с молба да я свалим. Чак у тях са отишли да му правят проблеми.
 10. Оооооо да - те тва са рекли жените тука...
 11. При нас това се е правило още от 1980. Само че сега си представи тогавашните 20 годишни на какво приличат в момента и дали искам да ги виждам горе. Няма такива момичета при нас отдавна. Последно мисля 2001 ме викна спешно плочкаджията и ме качи горе - имаше две по цици и му бяха омотали главата. Но впоследствие останахме без контингент. Сега сме само старци и семейни. Респективно семейните мъже си пиеме питието горе.
 12. По принцип всяка година е така, но сега след тая изолация като поотпуснаха стадото ефектите са утроени Нима има някой, който още да не е разбрал, че още от 90-те нещата в това жалко подобие на държава се решават по този начин? Разликата е, че сегата техниката напредна и вече няма нужда да се събират в разни определени нарочени кръчми.
 13. CAUSE I'M STILL HERE! Уникална! Просто уникална.
 14. Принципно не заслужаваш да отразявам тролската ти натура. И знаеш, че я ненавиждам. Вярваш или не съм сменил много локации в детските си години и едно от важните неща, които съм научил е да уважавам батковците или шефчетата или каквото е там на територията. Винаги има шефчета. Напълно логично е да им покажеш уважение, а не с копитцата напред. Тогава идва нашокването (ако изобщо имаш понятие какво е шок) и влизаш в правия път. За тебе е много късно - дори да те отстрелям, резултат няма да има. Количеството злъч и злоба в мяха е преобладаващо.
 15. Може да направи много ако има кой да слуша. Същото беше и с Цветанов. Много истини каза, но никой не ги чу.
×
×
 • Create New...