Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  32781
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4844 profile views
 1. За съжаление явно пак има проблеми с ъплоуда. Който има да попълва липси може да погледне тук - COLLECTION
 2. За линията на Лидл знам много добре. Освен всичко останало там гаранцията е безкомпромисна и сервизът е винаги налице. Вероятно ще взимам нов винтоверт, защото втори път чупя предавката на моето Спарки, разбира се поради факта, че го претоварвам зверски. И сега като платя втори път 65 лева все едно съм купил нов. Иначе той си е избил парите в пъти. И не заслужава моята душманска простотия да го карам да навива болтове с глави 13 и дължина 26 санта... Пак успя да набие почти всички колони в бетона на покрива... Избягвам винтоверти с батерия поради факта, че не работя постоянно и вече изпатих с един, който се съсипа просто от неползване. ЕКО версията на Спарки си остава отлична машина, а 6-те метра кабел са перфектното удобство. Само дето и той си има граници... Пределно ясно е, че тия машини по пазарите няма начин да не притежават отклонения, но някой като че ли разправяше, че ги взимали едва ли не без пари от разни промоции или нещо подобно.. И тая история ми се стори нереална. А и вече се наводни буквално с тях, при това не употребявани, а чисто нови. Ще взема другия път да поогледам по-сериозно отблизо някои от тях.
 3. Честно казано не помня да съм се сбил с някого, но пък и доста малко съм играл. Идеята беше концентрирана в развитие на еволюционен принцип, което важеше дори и за ресурсите. Всичко беше много странно, но като идея беше супер свежо.
 4. Съвсем не и е обидно да мислиш, че не познавам SPORE Значи не мислете за нищо 3Д, нищо чудно, даже почти сигурно играта да е от 90-те... 100% съм я взимал от скъпите матрици на Гарови.
 5. Добре ми напомни и за тая, но не - онази е много по-стара...
 6. И аз така си мисля, но пък си нямате представа какъв вид докарват!
 7. Така и не разбрах как успяваш да намирап време И за игране, мисире с мисира ти... Явно нищо друго не правиш хахахах ======================================= Един въпрос - преди много много години, в една далечна галактика имаше една игра тип стратегия, но доста интересна като идея. От беглите ми спомени е останало следното - спускат те на планета с някакъв дропшип и започваш да се развиваш, като развитието е по-скоро еволюция. Създаваш си свои същества и т.н. Пусто вече сума ти месеци ми се върти из главата и много искам да я намеря и така и не мога да се сетя името. Мисля че беше една дума.
 8. Блиц въпрос - всяка седмица съм на пазара в Първомай и е пълно с чисто нови винтоверти Makita и DeWalt с турбо параметри (18-24v), някои дори с куфари с инструменти и втора батерия. Цените са 60-70 лева. Направо невероятно. Изключвам циганските измами из интернет, там ги виждам на място и просто не разбирам как така машини, които са 350-500 лева се дават на такива цени. Не изглежда да са фалшиви. Някой скачал ли е в тая мътна вода да сподели?
 9. Ти па ако си мислиш, че ще разбера аз....
 10. Отпуснаха! Мерси за консултацията
 11. То тва хубаво, ама комитета требе да отпусне още 20 ле'а... Бахти, е що в Емаг са 430 лева бе?!?!?
 12. Не знам, човек, дори не познавам детето... Със сигурност няма да ходи по улиците с тях. Иначе харесал Лоджитек Г430 за 430 лева...
 13. Е то и сега съм си с Осрам. Профилактиката разбира се е предвидена, даже примерно мигачите ще ги сменя направо, ама над 600 лева няма как да дам за разни ПОДОБНИ екстри... Бахти, фар Хела, дори нормалния обикновен е над 500 лева бройката... Я кажете кактво струва това полиране и т.н., че има фарове по 150 лева броя - може направо да ги сменя ако не са боклуци.
 14. Момчето иска геймърски слушалки и естествено са за вкъщи. Не съм видял някой да се разкарва навън с микрофон на муцуната... Ако не бяха геймърски нямаше да ми се налага да ви питам... Иначе бюджет на комисията по подаръка - 100 лева
 15. На моята Октавия. Ксенон не сме докарали да купуваме... Няма начин да дам такива пари, при все че ме чакат и три коли за реставрация..
×
×
 • Create New...