Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  31756
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3733 profile views
 1. Мен там вече не могат ме хвана...
 2. Шибаният триножник е пак на изкачването на надлез Родопи, идвайки откъм ВСИ! ВНИМАНИЕ!
 3. Някой да каже какво се случи, че аз доволно съм го пропуснал както обикновено.
 4. Примерно ТОВА ми е дал колегата, но аз такива цени няма да плащам посмъртно.... ============================================================== Да питам аз каква е тая поредна идиотщина с тоя хеликоптер на площада? Десант ли правиха в центъра на града? Що за простотия да ми летят тия хеликоптери толкова ниско и да побъркват де що има птици, че и хора? Докога това малоумие??? Не съм видял никъде в цивилизования свят да се правят такива тъпащини! Някаква мода ли е тоя дебилизъм, пред кого се ерчат тия кретени и защо се позволява това?!?! Има си достатъчно полигони за тренировка на войниците.
 5. То хора има, но нито време, нито място остана. Пък и вече толкова неща събирам, че ме е страх да проверя колко точно на месец оставям в Еконт... Та не разбрах аз към кого да се обърна за климатици Мицубиши Хеви
 6. Абе иаз усетих, че нещо има, но нямах време да търся какво... Иначе за пръв път ми хареса идеята за извитост! При телевизорите я ненавиждам от ден едно, но това като ти е завряно в лицето извивката има много добър ефект! Ами че то и 800 нищо не е за такъв монитор! Навремето аз дадох 1500 за моето ЕИЗО... И беше най-евтиното.
 7. Ми щото мултисплита ми е 2000 година. Гори 200 ток на месец. Да обяснявам ли повече?
 8. Че този поне на изглед си е много хубав, не обичайните евтини дъски - я му погледни размера, освен това е извит. Това е без пари направо.
 9. И още нещо - аз ли нещо съм изостанал или са почнали да раздават тия монитори без пари???
 10. Какво да му регулирам? На средата си е. И далеч не е надуто да кажеш. Аз знам, че мога да му го отнема.
 11. След като запраших света буквално си викам дали да не почна и с по-мащабни неща Няпример климатиците. Като толкова напиняте за ХЕВИ - кажете с кой да говоря по въпроса - Климаком или други? Петко, не се спотайвай, ей!
 12. Тия колонки са и с блутуут, сега ги вързах с телефона - сериозна работа са си... ЕДИТ: Нямало да има проблеми с баса - седят на мекия барстол в момента и плочата вибрира...
 13. Значи тия от А1 ходят по ръба на бръснача просто... Това вече е връх на наглостта!!!
×
×
 • Create New...