Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Members +
 • Content Count

  37333
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

13872 profile views
 1. Е не!!! Ни моа!!! РЕВА!
 2. Ся - никой не те кара ти да му духаш. Фиксирай сешоара така, че да му духа. Внимавай с какво, а и само на първа степен да не се подпалиш.
 3. Пламене, ти къде ВИДЯ тия танкери бе?!?!?! Аз мога да уточня по същия начин, че 5 самолета газ са дошли!!! И пак да повторя - така и не им разбрахме цената, защо ли така стана? И за съвсем неграмотната група, дето хал хабер от газ няма, но много знае - Булгаргаз продава газ на Овергаз. Дали Овергаз на мен ми я продава на същата цена? А?
 4. Няма какво да пия аз - нито първите два видяхме, това за "договорените" беше ТОТАЛНА лъжа. Лъжи до безкрай. В първия случай киро тъпото у е участвал в схема за продаване на руски газ през посредници и с кокорчо си го признаха в ефир щото са тъпаци (но да речем първите два танкера са дошли - все още никой не им знае цената), а във втория всичко беше вятър. Ако и един дойде ще се изненадам. А ти си вярвай на Христов, няма проблеми.
 5. Пламене, къде ги тия танкери? Танкерите бяха от топ лъжите на киро тъпото.
 6. Ама верно няма думи в нито един човешки език да ти опишат мисирщината!!!!!!! Хайде като за слабоумни тогава! След първоначалното бълване на тъпотии и плюнчене при опитите на служебното правителство да говори с Газпром от обичайните трима, същите млъкнаха като тръгна газ през Гърция, а последно се заговори за купуване на още щатски бракми. Това мноооого преди избори, нов парламент (дет не е отворил) и т.н. А аз през това време следя тия новини и просто ви гледах сеира. Ся вдяна ли?!?!?! Аз нищо не съм говорил - гледах сеир. А нещата съм ги казал още преди служебното правителство.
 7. Момчиле, абе ти тъп ли си, кво ти става бе човек?!?!?! Я се погледни какви тъпотии пишеш! Ха сега прочети ПАК какво съм казал, па вземи го осмисли, че стана за смях съвсем!
 8. Вселенски мисир до последно... Какъв нов парламент, бе!!! Аз говоря за поне месец назад!
 9. Абе баш тва с ножовете за свирки не знамАма кви са тия цени?!?!
 10. С огледалния образ ли имаш предвид? И там бяха такива нерви...
 11. КВО СТАВА ТУКА БЕ?!?!?! https://www.technopolis.bg/bg/Samobràsnachki/Samobràsnachka-BRAUN-9465CC-GREY/p/839596
 12. Мисля на последното ниво имаше един скок със засилка през два екрана - едната клавитура отиде там
 13. Щом си работи вроятно всичко е в ред... Ако си окъсил нещо едва ли ще тръгне. Остави го по-дълга да поработи и ако нещо има ще се включат защитите.
 14. Две страници колосални простотии. Да повторя - няма такива фейспалмове, та ще си ползвам форомния... Няма такива потресающи злета... Тва и тулупа да се напъне да чете Форум ще припадне от смях.. Абе, "умници", що спряхте да лаете срещу служебното правителство? Гледах ви сеира умишлено. Нали е "на Радев"?!?! Хората опитаха да видят какво ще стане с Газпром (и напълно логично, понеже не са кретени), ония напълно очаквано ги отсвириха както се очакваше, пуснаха гръцкото трасе (или по-скоро свърши строителството и са прибрали вече и техниката хората), дори заговориха за купуване на още ам
×
×
 • Create New...