Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  31621
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

3611 profile views
 1. Ха сега де! Пак ме курдисват... Вече ме е страх да си отворя мейла... Отново дилема ДА ДАМ ЛИ... И пак няма много време за мислене...
 2. Ангеле, тва е много пари. Мнения за това? В момента консуматива ми е 20-25 лева и не искам да става повече. https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-SAMSUNG-SL-M2070W/p/551661 ЕДИТ: Още едно промо: https://www.technopolis.bg/bg/Kombinirani-ofis-ustrojstva/Multifunkcionalno-u-vo-HP-LJ-PRO-M28A/p/560608
 3. Спешно ми трябва машинка скенер-копир-принтер. Не съм купувал бая години, та кажете в момента какво е добро на пазара? Имам Samsung SCX-4300 два броя, които ми бяха подарени от Виваком... Което ще рече, че може и къмто 10 години да не съм гледал кое какво и как. Единият явно умря и спешно трябва да го заменя. Не искам нищо скъпо с разни излишни глупости.
 4. Някой има ли опит с чаши от оникс? Купих си две и макар да са полирани имам притеснения, че неща като червено вино например може да попият в камъка. Има ли такава вероятност?
 5. РЕВА! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАААААА giphy.mp4
 6. Единственият свеж колорит в политическата помия... Винаги ще помним "Не ме гледай умно, българино!"
 7. Нутрибулет е идиотски надценен най-обикновен уред, какъвто има и на половин цена от всяка известна марка. Не разбирам как ги трошите - камъни ли мелите, тва не е ли извън веганизма? Просто като купувате, гледайте ватовете - винаги гледайте мощните машинки. На някои си признават и каква е работната мощност, но са малко такива.
 8. RaptoR

  ПРАВО

  Наистина при нормални условия никакъв адвокат не е нужен. Отива се при нотариус и толкоз.
 9. RaptoR

  ПРАВО

  Този с 4000 явно се опитва да ти открадне 3000.
 10. О, не - съвсем не! Ти твърдеше, че Путин се съгласил на помощ от САЩ. Иначе хич нямаше да си правя труда да пиша. Явно сте яко напекани от слънцето...
 11. Не, не - той е бял хакер
 12. Моята я праха в мивката на сина на пазача ми - доволен съм. Предупреждавам обаче - ако колата ти е по-стара и имаш платняна тапицерия по вратите най-верятно ще се отлепи и увисне, за таван предполагам няма какво да ти казвам, те и не се наемат да се пробват вече. Ако искаш ще ти кажа къде се намира и ще те пратя. Централният офис е в Сити центъра до бетонния мост - цял етаж от сградата. Там обаче теб няма да те пуснат. Така че както казва колегата - всеки офис е еднакво удачен за теб. Винаги може да изискваш да говориш директно с управителя на офиса. Напоследък служителите са буквално от кол и въже, така че задължително го направи. Наскоро се опитваха да изнудват тъща ми и добре че късно разбрах, че щеше да има потрошени. Наглеци по операторите си позволяват са мамят и изнудват хората, като дори ги заплашват. Ситуацията с кадрите удря и тоя сектор и работата си е плачевна - не знаеш на какво къде ще попаднеш.
 13. Това за много слабите в политиката и дипломацията значи THANKS, BUT NO THANKS. Или понеже Путин е хитър и мери внимателно думите си, а не риалити перчем, той никога няма да туитне директно да ходят тия на майната си - сеш'са? Определно никак не са ти силни тия сфери, след като трябва някой да ти превежда очеизбождащото. Това за английския ми ще го подмина с ехидна усмивка... Явно се раздават сертификати самоволно =========================== Мисирино неземен, никой никъде не оспорва малоумието на ситуацията. Пак нищо не си чел, ни разбрал - бетер чукча, тука и тях подмина. Никой никъде по никакъв начин не е казал, че умно да отхвъляш помощ, колкото и нагло лицемерно да е подхвърлена от реднека, който поне с това е наясно за разлика от Нео - никога няма да бъде приета. Цялата работа се завъртя точно около факта, че Русия никога няма да приеме помощ от САЩ и обратното. Никъде не е коментирано друго, освен в мисирската ти глава. Земи ся се върни назад, па 2-3 пъти прочети за какво говорим с Нео.
 14. За КУРСК няма да обяснявам точно колко топ мисир си... Ще те оставя да се опиташ сам да се сетиш. Ама надали... Нео, сам публикува отказа, ако не си го вдянал, верно земи си скъни там сертификата наистина... Пожарът наистина е голям и сериозен проблем, но явно ще трябва пак да го казваме като за малоумни, белким тоя път се разберем - Русия ще приеме помощ от САЩ (и обратното, разбира се), точно когато папата смени швейцарската гвардия с бойци на Ал Нусра за охрана на Ватикана. Много се надявам тоя път да съм го казал разбираемо. А относно логика и смисъл в това хората да си помагат при бедствия няма смисъл да се коментира. Ако човечеството спазваше подобни принципи щеше да има такъв живот... А дано ама надали.
 15. Напълно нормално, както и реднешкият дебил би изгорял жив, отколкото да приеме помощ от руснаци! Или ще сглупиш дотам да се изрежеш, че ще приеме? Нима не изгоряха маса хора и къщи наскоро? За ВСВ - мисира си е мисир до откат както винаги... Ама МЕГАГИГА мисир.
×
×
 • Create New...