Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  32033
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4100 profile views
 1. Това го има и при нашето Сони, което вече си е доста старо. Менютата брутално лагави. Направо не мога да повярвам, че е така и при нови модели.
 2. Именно това се чудя и аз - не виждам абсолютно нищо да ми липсва. Телевизията ми си е с външен бокс и не ми пука за измишльотини в телевизора. В началото се нахвърлих да инсталирам разни глупости - нищо, ама НИЩО не съм пипал оттогава, даже не помня какво съм слагал. Нетфликс е пълна глупост, Филмбокс същата. Лично аз си ползвам ютюб и много рядко нещо с браузъра... На практика почти всичко си ми е от компютъра и от бокса. Относно фърмуеъра - на големия ми LG поне 3-4 пъти се е ъпдейтвал за година и нещо.
 3. Теста при мене за тия е ясен - един за 200-300 лева на беседката и квото стане Иначе понеже майка ти едва ли ще е претенциозна към smart-ността на телевизора и предвид, че е LG, не виждам от какво може да се притесняваш. Аз лично гоня винаги максимална големина на екрана... Но то така става винаги с времето...
 4. Абе това е ясно точно както че поне 3 песни на Любе пускаме на старта. Иначе за Сони май наистина няма как да му влезе в бюджета. Аз също не разбирам за чий е точно тоя Андроид на телевизора, не виждам в сравнение с WEBos какво отгоре ще даде, но това е от моята камбанария. Аз твърдо си поддържам купуване на LG, от времето на първата ми плазма (мисля 2003) нямам забележки към тия хора. В смисъл никакви. Сони имаме едно - не съм впечатлен иначе не е зле телевизора. Но като гледам сега новите техники определено и Сони и LG са много силно напред и се вижда с просто око.
 5. Разбирам те, но първата ти и моментална работа е тест поне на дюзите. Защото заради тях не само съединител ще иде, но и двигател може да пострада. Ще ти кажа къде да отидеш ако желаеш.
 6. Много мъдро решение е да го послушаш! На мен ми предстои същата смяна, ще махам 19-годишния мултисплит
 7. Така е - означава, че със сигурност е най-добрия. И аз смятам, че спокойно може да се вмести в 1000лв. ==================================== Братле, тия китайски боклуци откъде ти минават изобщо през ума? Аз не искам на втората година, а може би и по-рано Румен да ме псува. Иначе онва от черния петък вече не го мисля особено, а плейлистата довчера се превърташе редовно... Проблем е обаче, че свърши и Минито и Йенито и сега трябва да зареждам пак другия път
 8. Аз само да ви спомена за силно нагорялото черно петно под синия шлаух горе вляво на последната снимка... Не знам дали има значение и дали сте го видяли...
 9. Би трябвало да е напълно приличен ако нещо не е премятан, давен, прегряван... Не знам в Пловдив кой отговаря за Мазда, но веинаги може да отидеш при твои познати ако си имаш доверен сервиз и да я провериш. Километрите със сигурност са въртяни, а и не заправяй - 12 годишна е. Оттук нататък ТЕПЪРВА ще почне да дава фири. Просто провяерката е задължителна. Иначе вероятно те чака съединител, дюзи, турбо... Точно след тия годинки почват.
 10. Руми, ти не видя ли какво купих аз за 800 лева? Какви Филипси, какви китайски дранголници, какви пет лева?
 11. А така, обясни моля те, да не слизам от асансьорното...
 12. Много ясно, че няма да можеш да го познаеш
 13. Или само Тарантино може да омеси мисири, апокалипсис и Мордор в едно...
×
×
 • Create New...