Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  33703
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

5244 profile views
 1. Пичове! Ракиено време е! Стига глупости! Кредисимо!
 2. Вено си взеха някакво такова нещо преди време - общо взето ги бъзикахме
 3. Пламен, докато им сипва на тема телевизия... Аз и колегите, докато се наслаждаваме на нашта телевизия Тези, които искат да имат като нашта телевизия...
 4. Някой за шкембе питаше... https://i.imgur.com/U8MYz4K.mp4
 5. Някой ден може и това да стане
 6. И какво ще постигне с това? Аз ще си направя нов акаунт същия ден. Какво може да СПЕЧЕЛИ някой от моя булсат акаунт? Да не съм пропуснал някакви бонуси?
 7. Да, какъв е проблема? Най-много да ми плати сметката.
 8. Никой нищо не е нужно да трие
 9. Аз постоянно повтарям, че се почва пак с ужасяващо големите дебилни лайна. От ден едно се почна. А тия тъпащини да се размахва пръст на Русия остават без коментар... Отделно какъв точно провал е проект дневални
 10. Аз магове не мъкна, щото където требе съм турил, включително и в чужбина. Не съм и от тия дето много се взират. Ама у дома между това, което виждам от мага и БулШИТа в другата стая разликата е толкова голяма, че сляп може да я усети.
 11. За Гигабит разбораха всички, че е Евроком. Но това майната му. Цял свят знае, че де що има услуга на Булсат е КОМПОТ във всяко отношение. Тотален боклук, за обслужване да не почвам! Послушай човек, който им плаща поради липса на алтернатива по 240 лева на месеца за услуги, дето са по-зле от Близу на селска територия! И дай да уточним на какво гледаш, защото ние гледаме на 65 инчови телевизори тгелевизия, която ти ако видиш ще си глътнеш езика.
 12. Споко ся - тва е с ДДС Е как ще слизаме толко надолу...
 13. Булсат са дроб във всяко едно отношение.
 14. Значи ти си живей в Изгрев - пожелавам ти скоро да се преместиш - но ГИГАБИТ ВИНАГИ е била собственост на Евроком. И аз ВИНАГИ с коаксиала съм имал по-добри скорости и качество от тях. Един от първите клиенти на Еврогком съм на най-високата тарифа бая преди Гигабит да си били планирани както се казва. Това което наричаш отделно не е нищо повече от разликата в начина на доставка. Един и същи собственик, един и същи източник на интернет.
×
×
 • Create New...