Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  35798
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

6522 profile views
 1. Чудесно, благодаря. Искат копие на старата книжка и на синия талон.
 2. Пак да те питам - от коя планета падаш? Четеш ли какво пиша, разбираш ли го? Я виж сега колко пъти по-точно се опитах да сложа точка и да се спре и #КОЙ продължава и продължава и продължава и продължава като ВСЕКИ ПЪТ без изключение докато я докараме до грубиянщините. То верно, че правим 85% от контента на форума, но на всички вярвам им писна от едни и същи безсмислени тъпотии.
 3. Още един малко тъп въпрос на тема книжки - медицинското да си играя ли да го снимам или взимат оригинала?
 4. Случайно да то прави впечтление, че само и единствено с теб водя такива разговори по този начин? Да си видял с някой друг да комуникираме така? Случайно да ти прави впечатление, че винаги ти довеждаш нещата до този момент? ВИНАГИ! Всяка една размяна на реплики се превръща в три страници попара. Аман! Случайно да ти прави впечатление, че грубото ми отношение е просто последното нещо, което оптитвам, белким престанеш? В смисъл всичко друго съм опитал, а нямам намерение да хабя часове в писане и нерви да ти се обяснявам цял живот? Достатъчно хиляди часове съм посветил на този форум в полезна
 5. Винаги и всеки път Не - знам, че твойта уста цял полк да ^$^#&#$ %*$$% не може я затъкна като в старата приказка, но определено грам не ме интересува какво правиш с времето си. За долната част пък няма измислен фейспалм - смя ли се сам като го написа? Няма да ревеш тогава - краткия ми отговор. Предизвикваш умишлено това развитие, след това цивриш. Интересно ми е какво се върти в главицата ти... Вероятно че с тъпите си провокации предизвикваш нещо различно от смях в мене? Ти си като петокласник, по-сле си и от петокласник...
 6. Е тука оставам потресен и безмълвен... То бива, то може....
 7. Тебе докато не ти ги тегля няма да си затвориш устата. Бягай където намериш за добре - верно. Любезно за трети път те моля да ме блокираш. ТРЕТИ - да няма после "не разбрах"
 8. Какви ги къдрят тия се чудя... Вече е закон при лоши условия всички некадърници и спортисти да са по улиците.... https://glasnews.bg/balgariia-stranata/tezhka-katastrofa-ozhiven-plovdivski-bulevard-snimki-474835/?fbclid=IwAR0rLlkKyFR_QoQg6EFdDFXyONREIbHSo9NICvyXTNgb1vrph_diqnUnmIg
 9. Чудесно - разбрахме се. Аре ся бегай у чалгата.
 10. Ще се изказвам точно както намеря за добре. Обичайните ти глупости няма да коментирам - както винаги потресющи, начело с тая за 4-те батмана... Просто пълна кошница с лайна - това е моето мнение. И понеже добре знам и с филмите как си - както с всичко останало - подминавам и продължавам. Направо спестявам на аудиторията 3 страници и директно отиваме на финала, където както винаги не си разбран. ЕДИТ: Къде ме видя по-горе изразявайки личното си мнение да обиждам вкуса ти между другото? Нещо ми се фантазираш май.
 11. Не става въпрос затова - пробвай да мислиш.
 12. Не знаят къде се намират? Ти от коя планета си паднал? Болшинството диарии на Марвел са за 12-14 годишни. DC ти правят филм с Hans Zimmer и САМО с това ги навират на кучето в гъза по всички параграфи. Смешниците от Марвел никога не могат да направят нещо, което на 1/3 да може да стъпи на WATCHMEN например. Детска градина с ефекти. Толкоз. Жалко, че имат наистина приятни герои. Марвел може да ги сравнявате с Трансформърс на Хасбро. Там им е нивото. И понеже на вкус ин а цвет товарищи нет, излишно е да спорим по тия въпроси. Пак ще стигнем до обичайния край.
 13. Марвъл са некадърници, отдавна съм го казал. ДиСи са светлинни години напред във филмите.
 14. Там напълно доброволно отива Токев, който абсолютно нищо лошо не направи, освен че се изложи като кифладжия пред цяла България. Нито се е състезавал, нито е убил някого. Съвсем лесно можеше да се измъкне с не много пари. Мислим дека разликата е осезателна.
 15. Един ден в годината ще има дето да НЕ трябва да е такова насрано време и естествено ще е такова насрано време
×
×
 • Create New...