Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  32084
 • Joined

About RaptoR

 • Rank
  Патриот
 • Birthday 09/30/1976

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.bulforum.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив

Recent Profile Visitors

4158 profile views
 1. За да стане всичко доволно ясно (не че не е), би ли споделил ти на колко години си?
 2. Ако слагаш нови батерии - много. Няколко месеца е минимума.
 3. Това така ли е наистина?
 4. Тия твойте верно са мегадебили... А там при вас е перфекция за бариера...
 5. Точно така, Саше, и точно затова ме хващат лудите. От 20 години тук имаше що годе някаква неписана подредба и почти никакви търкания. Сега ще стане лудница! Ама тотална. А шибаняците ще прибират пари на хората и ще си бъркат в носа - така да мразя администратори клатикурци, че няма накъде!!! Предположих, че явно твърде много жалби има, предвид че куцо и сакато си зарязва колите пред нас и отива някъде на майната си, но вече съм на 100% сигурен, че става въпрос да се лапат пари. А ако не беше Титюков в тоя блок, още щяхме да нямаме отводняване на улицата, нямаше на 100% да се асфалтира и щеше да кратери както и беше и т.н. Сега ще почнат да дерат хората, но залагам каса бира, че в поддръжката НИЩО няма да се промени. Спокойно може и на 100% да си сигурен. Но пък нашия блок е затворен отвсякъде и има само един вход - цялата улица си е наша. Като казвам наша не визирам нотариален акт. Точно затова обмисляха бариери и прочее щуротии. Между другото сега като се замисля нещо ми се мотае, че и ние сме май само с право на строеж... Но има доста хора, чиито имоти са отчуждени заради блока. Абе омотана е тя...
 6. Ако това ми е колата долу тоя ще налапа главата на пръскачката и ще го карам да диша... ЕТО какво са намислили мизерниците пред нас. Аз съм на 37.
 7. Въпросът със земята при нас е сложен, тъй като ако не се лъжа поне тази под блока си е наша. Много сложен казус, изобщо не съм се задълбавал, нито имам желание, нито време. Бариерата беше идея на Титюков ти казах - пълен абсурд. Все пак именно той правеше всичко възможно да се въведе някакъв ред, направил е много около нас и затов му ударих един хикс даже. Заслужава го. Добре е в бананова република човек от властта да ти е комшия. Но сега като ще плащат хората (не аз), те са длъжни всичко долу да е перфекция. Аз съм убеден, че няма да бъде и затова ще има реакция. Досега всички си траеха, но оттук нататък щом ще взимате пари - ще поддържате, мизерници прости.
 8. В смисъл, понеже си тотал мисир - ще спорим на вкус и на цвет? Ти верно ли? Аз изгледах всичките наведнъж един след друг и просто има много тежък резил. Предполижих, че вероятно се дължи на обвързаността със сериала и дано да е така. Някои от филмите са трагедия, просто трагедия.
 9. Никъде не съм казвал, че е мое, но следва всичките места да са на блока. Точно това се опитват в момента да организират, но естествено надушвам как в основата стоят пари. Именнно тоя момент с втората кола пред гаража, като мястото отпред не е на улицата, нито тротоар ме тревожи. Да не стане да дойде някой с жилетка да ми се ерчи, щото ще стане тогава фаталити. Чуденката колегата долу добре ми отговорил. Всъщност затова цял следобед се опитвам да се свържа с дебилите на официален телефон ама нЪли.... Как щи дигнат като има мЪди за драпане и шунди за чесане... Какво исках да ги питам и досега да съм забравил: 1. След като имам гараж мога ли да кандидатствам - тук едно да или не приключва разговора. 2. Поради що не откривам никъде заявление онлайн (всички други видове има, това не), за да не ходя като кретен да дращя с химикал там. 3. Ще имам ли проблем с мястото пред гаража си. Ясно, много благодаря за разяснението. Могат да ме погалят по кайсиите. Следва да видим какви панаири ще последват, защото залагам каса бира, че ще са много. Но след като ще скубят хората ще ги попилея аз оттук насетне ако има проблеми. Защото досега никой никога не е чистил вътрешната улица (не че има сняг де, за миене е смях да говоря даже). Шахтите задръстени - дойде ли вода сме до глезените. Иначе Титюков понеже е в съседен вход и улицата ремонтираха и шахти инсталираха, и детска площадка направиха... Туй още преди 10 години. Но сега като ще цуцат хората, ще ги разпилея от жалби нон стоп и ще си ги събирам. Понеже както казва селският поп - аз време продавам след 12
 10. Аз гараж имам слънце, но имам две коли. При нас беше редно отдавна да се въведе ред, защото нещата отиват вече на бой. Научили се разни простаци, работещи в региона да си оставят колите на блоковия ни паркинг и така от тъмно до тъмно. Хората са бясни. Титюков преди изборите агитираше с идея да се прегради отзад с бариера, което също си бе безумие по презумпция, ама нали требе да се гласува... Какво ме притеснява мен - аз мога винаги втората кола да си я държа пред гаража, но подозренията ми са, че освен, че ще искат пари за нашите места (никъде нищо не пише до момента), ще почнат да минават и да глобяват. И тогава вече ще има Боят настана! Иначе си прав, че скобите е възможно да държат празни места по цял ден, но това са измислили "умните". Не е като да няма хайлази на служба и на заплата, които спокойно могат да глобяват нарушители (на нас да се дадат пропуски, че сме живущи), да не говорим пък на улицата откъм училището - тука около блока има целодневна работа за поне един човек! И ще си вади заплатата петорно.
 11. Някой занимавал ли се е с паркоместа? Питам понеже изведнъж разбирам какъв чеп са ни подготвили - обявили ни местата пред блока на конкурс като места в детска градина с точки... Естествено телефона никой не го вдига, понеже шибаните клатикурци са шибани клатикурци и за 2 стотинки работа не вършат, аз не мога да видя как мога да се сдобия със заявление и най-важното - чудя се дали има смисъл да се занимавам. Но просто усещам какви проблеми предстоят - тотален шитсторм ще настане.
 12. Никой не се обижда! Закачаме се! Иначе добре знам, че тебе или Галицин ако ви спретнем подобна прическа през вратата ще минавате само странично...
 13. Почти всичките - ТОТАЛ щета.
 14. Как да го намериш като си със същата прическа!
 15. Това го знам добре, но нямам намерение да го подкарвам. Аз визирам всичките пълнометражни филми, защото тях съм ги гледал всичките. С малки изключения са тотал щета.
×
×
 • Create New...