Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9508
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1417 profile views
 1. Точно това се опитват опитват да убедят хората. Дай да казваме, че сме само ние за да не вземе да се появи някой друг. Това е огромен проблем. Винаги съм казвал на близки хора да гласуват за този който са харесали. Няма значение какви са му шансовете. Социологическите проучвания които дават тези предварителни резултати са платени. В голяма част не е истина колко са далече от реалните резултати. Така обаче променят масовото мнение на хората. Те като видят, че някой има малка подрека и решават да не гласуват за него за да не им "изгорял" гласа. Така се наливат гласове в добре плащащите в този момент. Винаги има качествени хора които да се подкрепят. Трябва да се гласува за този който ти харесва, а не против някой или за по - голям.
 2. Не съм съгласен за това с топките. Вероятно генерал деси така е решила. Виж му мотивите за да върне избора... Нищо не се споменава за реалните проблеми с назначаването на гештапо.
 3. Нагледно как се купуват общински съветници. 17 имат от гроб + 5 на кака здравка. 26 им трябват за мнозинство. Все ще намерят още 4 от някъде.
 4. Имаме си нов областен управител https://www.dnevnik.bg/politika/2019/11/06/3987780_dani_kanazireva_e_naznachena_za_oblasten_upravitel_na
 5. https://www.youtube.com/user/MrDREMDJIEV/videos
 6. Медиите които чета, днес намаляха с една: dir.bg Цял ден не публикуваха никаква информация за протеста против избирането на гештапо. Честно казано не съм го очаквал. Никаква информация за блокирането на Орлов мост. Как е положението по телевизиите. Показват ли нещо? И да не забравя: гешев е радост!!!
 7. Кой говори за село. В Остромила и Беломорски има сума ти парцели. Покрай Кукленско също навътре започват да се оформят квартали. Места се намират и на други места из града.
 8. Аз само да попитам, как така се навивате да живеете по блокове? До преди няколко години не ми се беше случвало. Така ми се наредиха нещата, че последните 2 квартири са ми в блок. Няма толкова отвратително нещо като да живееш със сума ти други хора на едно място. Дори и малка кооперация пак е същата работа. За тези цени, спокойно може да се вдигне къща от северноамерикански тип. В пъти по - добре е.
 9. https://www.facebook.com/watch/?ref=external&v=1312364865609793
 10. Индесит правят не лоши перални. За втора ръка обаче има и по - добри варианти ;).
 11. https://corner.dir.bg/futbol/balgariya-angliya-0-0-na-zhivo
×
×
 • Create New...