Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  10027
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1901 profile views
 1. Щели да го евтаназират... Как точно ще стане не е много ясно. Той си лети на свобода.
 2. Не съм казал, че ще падне от власт. Поне не скоро. Вероятно ще му сринат още валутата и ще му създадат още проблеми с икономиката. Това евентуално може да доведе да падне от влат след няколко години. Дали ще се случи...
 3. Божеството е допуснало да има статистика която да показва, че не всички работят и са щастливи? Не вярвам!
 4. Знам какво визира. До тогава обаче беше рекордно дълъг период на възход без криза. Въпрос на време беше. Кога обаче, никой не знае. Можем само да гадаем. То и ако-то е само в главите на хората. Предолно ми е ясно, че няма как в която и да е държава да падне до нулеви нива. Освен ако не говорим за Северна Корея, разбира се.
 5. Септември 2019-та може и да е била. В момента сме 2021-ва година.
 6. Точно де. Действията в едно направление оказват влияние върху всичко. Явно не са пили достатъчно белина. Ако му бяха последвали съветите и икономиката щеше да е на макс и с нулева безработица. Ако, ако...
 7. И кой е виновен за тези катастрофални резултати от пандемията в САЩ?
 8. В историята няма АКО. Ами ако имаше икономическа криза която да се случи въпреки пандемията? Ами ако Тръмпи беше направил някоя глупост по - рано. ако, ако, ако. Цифрите са 3 милиона по - малко работни места и смешен ръст от малко над 1% за всичките години на глава от населението. В Китай няма увеличение на безработицата. Имаше някакво минимално, но отдавна беше компенсирано. В Япония също няма ръст. Не ми се търсят и други примери.
 9. Пандемия, слънчеви изригвания, менопауза и т.н. са все неща които се случват. Фактите са си факти. Цифрите показват 3 милиона по - малко работни места спрямо когато зае поста.
 10. Скролни надолу: https://edition.cnn.com/2020/10/02/economy/september-2020-jobs-report-election/index.html Има много хубава графика. Извадена е на базата на това: https://fred.stlouisfed.org/series/PAYEMS
 11. Не знам дали си струва да си губя времето, но... Оставя икономиката с по - малко работещи отколкото когато стъпваше в длъжност ;). Около 3 милиона по - малко работни места има от както е на власт. Това от къде ти хрумна. Някакви доказателства? Нищо не е позволявал. Започна да притиска определени държави да си повишат разходите за отбрана преди крайната дата която е заложена в договорките. Северна Корея са ядрена сила от преди тръмпи да стане президент. Ким и сие от години използват тактиката на путьо. Дрънкат оръжия по площадите докато народът им гладува. От какво точно е защитил и по какъв начин западният бряг на САЩ, не става много ясно. Сигурно да ги превземат с канута. Това си му е част от задълженията. Даже се напуваха супер много да назначат върховен съдия въпреки кратките срокове и призива да остави това на наследника си. Явно си мислише, че като назначи някой и ще му играят по свирката. Видя се какъв тотален крах претърпя с обжалването на изборите. Стана за смях. Тръмпи и тръмпизма са пътници. Следват трудни времена за путьо, ерди и сие.
 12. Пак ли руското прокси цитираш? Поне по 5 точки са писани тотални глупости. 5 от 8... За останалите не мога да кажа дали са така или не.
 13. Ти да не би да си правиш труда да ги четеш? Аз ги прескачам директно.
 14. Чуждите езици не са ти силната страна ;).
×
×
 • Create New...