Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9939
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1788 profile views
 1. Какво очакваш да се случи при толкова години управление на абсолютни некадръници. Сега този хореограф-балетист(Емил Димитров)(това е завършил!!!), тотално ще вкара експертиза. Отделно и доста гори се изсичат. Бая негативи ще понесе следващото правителство. Ще му се струпат толкова неща, че не е истина. Наследството на герберастите ще е доста тежко. Един интересен момент спрямо цената на водата. В Израел частни компании пречистват морска вода до питейна. Цената която постигат е по - ниска отколкото в голяма част от цената в Бг... Да напомня и едни 500 милиона които бяха дадени на ДКК за ремонт на язовирите. Май никой не пита за тях. Не е истина какво е положението във всички сфери. Не се сещам една която да не е в тотална криза.
 2. Около 2000-та година имаше действия за такъв закон. Не мина заради един глас. Тогава против гласува видният гербераст георги марков. Агент в 2!!! отделна на ДС с кодови имена: Николай и Стефан. Сега обича много да се плюнчи по телевизията.
 3. Като ви чета писанията и оставам с впечатлението, че Виден е имал достъп до ARPANET
 4. Нямам си на идея. Хич ме няма по тази тема. Мога да препоръчам няколко хотела за спа, но до там.
 5. Не знаеш къде да ходиш на плаж. В последно време в този район е най - добре на Аркутино или Смокини.
 6. +1 И Барни Ръбъла да напише проекта за нова конституция
 7. Аз мога само вкъщи да си играя. Ако броях и времето в офиса, сигурно щеше да е двойно повече, но няма как.
 8. Е някой хора ходят и на работа все пак, не са програмисти...
 9. Груба грешка ;). Аз погледнах, че за няколко дена съм навъртял 30 часа в играта...
 10. Не си купувайте Асасин Крийд Одисей, освен ако не искате да се лишите от сън и почивка. Малко по - различни е от предишните(не съм играл тази в Египет), но е много приятна игра. Безкрайно дълга е.
 11. 1-2 неща са пропуснали. Дълбаенето на варненското езеро е на стойност 350 мл. лева и се извършва от руска фирма без да има обществена поръчка и ОВОС...
 12. До 7-10 статии на седмица мисля бяха безплатни. Ако ти трябва нещо кажи. Имам абонамент за тяхните издания.
 13. Много се радвам колко си оптимист. Не знам дали знаеш, но фондът за гарантиране на влоговете е на минус още от фалита на КТБ ;). Миналата година беше на минус от над милиард ако не се лъжа. Трябва да проверя точно колко. В момента на минус няколкостотин милиона. При фалит на някоя банка ще се наложи пак да тегли кредити за да върне парите на хората. Не виждам обаче какво ще стане ако фалира повече от една банка. Тук не съм съгласен. Трябва всичко да се блокира. Ще има много недоволни и засегнати хора, но тогава няма да имат избор правителството. Няма при кой да влезнат. От днес парламетна е в отпуска 1 месец. Даже не знам дали не е повече от месец. ВСС е в отпуска 2 месеца... Това на фона на всичките карантини и умиращата икономика.
 14. Знаеш ли кое е най - хубавото. Мутрата и всички покрай него явно ще стискат властта до последно. Дано наистина го направят. Протестиращите са корави. Само адмирации за тях. Интелигентен протест, без провокации и сблъсъци с полицията. Малко не ми харесва блокирането на разни неща, но разбирам защо го правят.
×
×
 • Create New...