Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  10670
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

2650 profile views
 1. IBIS нямаха ли после някакви абсурдни такси за да те закарат до летището?
 2. За същият паркинг става въпрос. Там където паркирам е крайно място. И от двете страни има Х образните пръти по диагонал които са. Няма как да те удари съседната кола дори и да има желание.
 3. Няма как да ти е начукана понеже във въпросният паркинг има решетки между паркоместата. edit: сега погледнах, че не на всички места има решетки. Аз си подбирам такива в които има. Другото е, че ме пращат винаги на големи места заради габаритите. Както и да паркирам, винаги стърча доста навън.
 4. Точно parkandfly препоръчвам и аз. Ползвал съм ги доста пъти. Имат си охрана и цените са по - ниски отколкото на паркинга на летището. Този на летището не е охраняем. За да стигнеш до този паркинг трябва да поемеш по пътя към терминал 1. Има един светофар преди терминала. Единственият по този път. Правиш ляв завой и след 1-2 километра от дясната страна ти се падат. Не можеш да ги пропуснеш.
 5. Преди няколко месеца в един ресторант в Брюксел, всичко беше с QR код. На масата има поставен и си го сканираш. Появява ти се менюто и си поръчваш каквото искаш и го заплащаш. След малко един идва да ти го донесе. Реално е само разносвач. Не приема поръчки, не работи с пари.
 6. Как пък не съм чакал да седна в Хепи. Лично аз ги броя във fast food категорията от много години.
 7. Явно ти го следиш изкъсо. От това което виждам е в повече от отлична форма за възрастта си. Надявам се и аз на 80 години да мога да обикалям така с колело.
 8. И след това си става и продължава. Като за човек на 80 години си е в повече от отлична форма.
 9. 1. Асен Блатечки е с кожено яке, пуши цигара и гледа лошо. 2. Звукът е глух, сякаш излиза от задника на режисьора. Повечето реплики не се чуват. 3. Сексуалната сцена във филма е брутално изнасилване. Българското кино не познава друг вид секс. 4. Главната героиня през цялото време „търси себе си“. Но е толкова загубена, че не успява да се намери. Случайно среща рибар-алкохолик (примерно Антон Радичев), койтоѝ говори ужасяващи баналности от сорта „Любовта е като морето – понякога шумна, понякога тиха, но вечна!“ Тя слуша тези мъдрости с отнесен поглед и леко наклонена встрани глава. 5
 10. Нямам против хората с различна ориентация. Всеки има правото да си живее живота както иска. Тия паради обаче ме дразнят. Това е един от любимите ми вицове: - Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Педерасти, сър. И една снимка от днес:
 11. Видя ли причината за падането?
 12. Трудно ще бътне натрупан камък. Вероятно при продължителна употреба може и да стане, но няма да е както зъболекар ще ти го изчисти. Ще ти помогне обаче да не натрупваш нов такъв. Там му е силата. А точно между зъбите как почиства...
 13. https://www.emag.bg/zyben-dush-waterpik-professional-aquarius-wp-663-wp-663eu/pd/DP8TT3MBM/?X-Search-Id=c5b7d7491c4fa007d765&X-Product-Id=61801772&X-Search-Page=1&X-Search-Position=5&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view Това е моделът който имам. Цените в емаг обаче са абсурдни. Аз го взех от Амазон DE. edit: https://www.amazon.de/dp/B07GBQ1XQF/ref=cm_sw_r_apa_i_YXRPKAG0VS8P49VQZYYQ_0?_encoding=UTF8&psc=1 За 70 евро съм го взел 2019-та. Трябва да дебнеш за промоции. edit2: Според трите камили, редовно
 14. Да не би да имаш проблем с венците? Препоръчвам ти паста Lacalut Aktiv за това нещо. Преди доста години(10+) беше по - добра, но и сега върши добра работа. Не се сещам за по - добра на пазара по отношение на венците. Какво ли не съм ползвал. Ползвай я няколко дена и тогава пробвай пак с машинката.
×
×
 • Create New...