Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9578
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1542 profile views
 1. Колкото по - голяма "любовта" към русия, толкова по - ниски доходите.
 2. Гърците не бяха окопирани 45 години от русия. Дай им малко време. Чехите доста са се засилили към Европа и успешно я догонват.
 3. А с оглед на гладомор-а и други подобни изпълнения, не можем ли да говорим за руско робство спрямо украинците? Една много интересна статистика. Как пък няма дори и малко отклонение...
 4. Вчера как написах, че този олигофрен ще се изяви и днес разбира се го направи: Коронавирусът ще повлияе и на машинното гласуване
 5. Тук вече не съм съгласен. Езикът на съвременните македонци вече е доста различен от нашият. С общ корен, но толкова година отделени са оказали голямо влияние. Не е просто диалект вече. А украинците са си прави изцяло. Все пак бяха нападнати и големи части от тяхната държава откъснати. Дано само Европа и САЩ не клекнат и даже наложат още повече санкции на путлерчо.
 6. Факт. Обаче има и един друг момент. Македонците вече си имат държава. Трябва да си отстояваме миналото, но не можем да им пречим да се наричат както си искат държавата или езика. Той дори вече е различен. Има доста общо с нашият, но си е доста различен вече. Не може да им се пречи да си имат собствена църква.
 7. Нямам време да изгледам сега видеото, но Божидар Димитров доста беше говорил по темата в предаването си. Обясняваше точно за термина славяни как се появява преди 100-200 години. Същото като наименованието Византия.
 8. От държавната администрация са големи капацитети: https://www.youtube.com/watch?v=vEM8EAMdRao Време е и мишо константинов да се изкаже по темата!!!
 9. Зависи. Виждал съм такива които изкарват по година доста тормоз, виждал съм такива които не могат да изкарат и месец...
 10. Нямам си на идея. Като знам колко е интелекта на тези в общината, надали някой от тях му е хрумнало такова нещо. То си е цяло чудо на 44 апартамента да има 30 паркоместа. За сефте чувам толкова много места на толкова апартаменти. Къде е това?
 11. Сега остава някой да ги светне, че хора притежатели на гаражи нямат право да участват и за скоба ;). Патова е ситуацията. Местата са много по - малко от автомобилите.
 12. Тя под блока може да е ваша, но срещу вас където са паркоместата съм над 90% сигурен, че е извън рамките на имота. Най - много до улицата пред блока(входа) да са рамките. Между другото това със земята под блоковете май е голям проблем. Особено когато се достигне до момента в който ще трябва да се бутат панелни блокове. В повечето от тях собствениците на апартаментите не притежават нищо от земята. Да не говорим пък колко и земя ще е при толкова много апартаменти. Това не е най - доброто решение и не решава проблемите. До някъде може и да помогне, но не много. Трябва и да разкарат колите които са паркирани като на автоморга. Не малко са в града. До мен има един бус който не е мърдал от години. Използват го за склад... И то не е единственият пример де. Стар град с много гъсто застрояване сме. И това застрояване се увеличи безконтролно. Аз съм си намерил решение като цяло.
 13. Че то такива примери са безкрайно много. Един пример да ти дам върху който имам доста наблядение и участие дори. На мястото на малък имот(300кв. м.) имаше 2 малки къщи. Даже в едната не живееше никой, в другата едно семейство. На въпросното място изникна 7 етажна кооперация. Разполага със 17 апартамента + 3 магазина + кабинет. Общо има 6 подземни гаража. И това е добре, че ги има. Съседните коооперации са по същият начин и повечето нямат дори и един гараж. За капак и мястото е много оживено. Така си е в целият град. Мястото пред блока ви, може да стане ваше ако го купите. Докато е общинско е на всички и няма как нито бариера да сложите, нито нищо. Видя ли какво ти писах за паркирането пред гараж. Забранено е. Спокойно може да минат и да ти напишат акт. Без значение е дали гаражът е твой или не.
 14. Мястото пред блока не е твое, че да се дразниш на хора които паркират там. И аз виждам зор да паркирам пред вкъщи, но нищо не мога да направя. Живея на оживено място. Построиха се и сумати ти кооперации в района и всичките са без гаражи. Пред гаража бе можеш да си държиш колата. По закон е забранено и могат да ти лепнат глоба ;). Това съм го проверявал понеже имам големи спорове по темата с един индивид.
 15. Нали имаше гараж? Иначе е голяма простотия с тия места. Вярно, че паркирането в общите места не е гарантирано за всички. Обаче така местата стават по - малко понеже са постоянно заети. Има хора които паркират само през деня или само през нощта. По този начин обаче са заети 24/7. Много добре беше това с премахването на гаражите, но тази простотия със скобите...
×
×
 • Create New...