Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  10862
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

2874 profile views
 1. Ти нищо не разбираш. Шиниър доставя северно-монголски газ ;). В света не съществува друг газ освен него.
 2. Познай дали ползваме отстъпката с която се търгува техният петрол. Не знам защо изобщо сме изключение при положение, че имаме морски излаз и терминали за внос. Явно е било голяма битка и реване да се случи това.
 3. Той и като военен май е пълна нула. Спомням си как обясняваше, че Украйна ще изгубят войната. Как за няколко дена орките щели да завладеят и Киев. Пълен фатмак. Вероятно в следващите години ще го канят на посещения само някъде из Азия по примера на агент гоце.
 4. За това нещо няма нужда от правителство. Ще е интересно как ще гласуват тези които уж се правят на евроатлантици: мутрата, пеефски.
 5. На него големият му зор беше да направи всичко възможно да продължат корупционните оркски проекти. Особено важно му беше за газта. Както се очертаваше щеше да излезе валат от властта. Явно тогава го подкрепиха финансово мутрата и сие.
 6. Напълно сериозно. Резидента посвети цялата си година да напада предишното правителство. Да си чул в последните много месеци дума за мутрата, за гешев, за турски поток? Само едно нещо не мога да разбера. Партиите които бутнаха предишното правителство си имат мнозинство сега. Защо не искат да управляват заедно? И без това в една посока гледат. Идеално си пасват. Да не говорим, че голяма част са си коалиция вечд над 10 години.
 7. Резидента си подписа с кеф. Той си е партия с мутрата и пеефски. Най - големият провал като президент. Може би на едно ниво с агент гоце. Онзи беше в други времена иначе си е същият боклук. 3К в София... Кой нормален човек ще се върне за такова нещо.
 8. И познанията ти по сръбски език са на същото ниво както всичко останало .
 9. И какво стана, прехвърли се от бялата златка на сивата златка... Български патриот и русия не трябва да се употребяват в едно изречение. Ти си отявлен русофил. Не виждам как може да си едновременно с това и патриот. Двете неща са взаимоизключващи се.
 10. Факт, не го вярвам. Познавам не малко гейове, няма нищо общо с тях. А дори и да беше, не виждам проблем. Нямам проблеми с тези неща изобщо.
 11. Другарю, plameni ти е отговорил. Иначе и аз щях да ти цитирам това. За пореден път публично нарушаваш законите на страната.
 12. Също така и нарушават закона ;). Гласуването е задължително. Няма глоба обаче за неспазването...
 13. Утре ще излезнат резултатите. Разпределението на мандатите ще е по старите резултати. Изцяло в ползва на мутрата е това.
×
×
 • Create New...