Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9483
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1359 profile views
 1. Перфектно си свърши работата. Много съм доволен.
 2. Супер. Ако можеш да ми го изпратиш. Мерси.
 3. Някой да ми препоръчате за профилактика на климатик? Галине, случайно да си в Пловдив и свободен?
 4. Оказа се, че са преименували Move на Split и затова се заблудих. Използва се за местене на мнения... Иначе са си оставили Merge бутона за сливане.
 5. Маркираш мнението и после избираш: split.
 6. В голяма дилема съм. Трябваше да направя спешен ремонт в една баня. Тръбите бяха много стари и едната започна да изпуска по - малко вода. Всички разбира се се смениха с пвц такива. Сега майсторите ми предлагат странно решение. Вместо да се къртят плочки и мазилка, да се налепи гипсокартон и върху него новите плочки. Твърдят, че само около 5 см ще е допълнителната дебелина към стените. Майсторът е може би най - добрият който познавам, но... Някой минавал ли е през подобно решение за баня?
 7. Ще има още един сезон: 6-ти. Води се, че ще е последен.
 8. На TAZ бойлерите са изцяло неръждавейка. Отвън слагат пластмасов корпус. Буквално са вечни. Изработват и други неща по поръчка. Горещо го препоръчвам. Като цени не бих казал, че имат някаква голяма разлика. Спрямо качеството обаче, изобщо и не трябва да се замисля човек. Изработват ги и по твои размери. На мен успяха да ми изработят заглушители за мотора... Единият от работниците му е запален моторджия. Сега вече като запаля и човек може да си говори до него :).
 9. Препоръчвам ти тези които TAZ произвежда. Вече няколко такива имам.
 10. Много добра статия по темата: https://nauka.offnews.bg/news/Skeptik_3/Trezvo-za-pozharite-v-Sibir_134895.html А иначе руснаците нямат нужда от помощ. Въпрос на време е сами да се самоунищожат. Жив и здрав да е путьо и още 100 години да ги управлява.
 11. Вкъщи имам един 32" AOC и съм много, ама много доволен. В офиса имам HP ZR30w. Не съм виждал по - голям боклук като монитор от това. Не знам дали и по - малките им няма да са така. Да се има предвид.
 12. Как лети времето: - Сутрин се будиш, гледаш 7:30. Спиш още 5 минути, гледаш 8:30 станало. - През работно време погледнеш часовника - 13:10. След половин час пак погледнеш - 13:12. - Вечер захванеш се да правиш секс, погледнеш часовника - 23:30! Правиш секс един час, свършиш - 23:40! - Сядаш да поджиткаш малко на компютъра в 23:50 - играеш половин час, гледаш - 3:15...
 13. Аз съм много тъп. Забравих да купя билети... От сума ти време си правя планове и днес изключих. Няма такъв facepalm... Дано някой да продава в последствие. Това с разпродаването още в първият ден от както ги пускат е от много години. За 16-та поредна година всичко е разпродадено. Иначе 2015-та държи рекорда. Всичките 75000 продадени за 12 часа. Направо ще се изям от яд.
 14. Много ме заинтригува с този круиз, ама много. Как можа да ми пуснеш мухата. За този януари месец не мисля, че ще мога да се организирам, но за следващият ще положа усилия. При теб обаче както сте четири човека си е голям зор. Те само визите за щатите ще са ви над 1000 лева. После се започват билетите. Изобщо си е бая зор при толкова народ. Самият фестивал така е предвиден. В едно поле се провежда. Няма никъде къде в района да се спи. Точно за целта си мисля за кемпер. Даже за кемпери са превдили да си го свържеш с вода и ток. Така си имаш собствена хубава спалня, баня, тоалетна. Не съм чул там да има проблеми с такова чакане. Мястото на провеждане обаче е в Германия и вероятно са се погрижили за тези неща. В Белгия все пак са повече френскоговорящи и там по дефоулт си е хаос. До преди няколко години и аз не бях ходил много по концерти. Да не кажа хич. Случайно една година попаднах на феста в Каварна. От тогава не съм се спрял :). Голямо преживяване си е. То всичко в държавата е горе долу като тази прокурорка. Няма шанс да срещнеш някой мислещ или с рационални действия. Още не е сигурно за Сталинка. edit: Сталинка спечели номинацията на ЕС... Вероятно ще стане шеф на МВФ.
×
×
 • Create New...