Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9403
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1181 profile views
 1. Ако има директна видимост, тогава наистина 5ghz е по - добрият вариант.
 2. Не е така. 2.4 ghz му е по - добрият вариант. Особено когато няма да има пряка видимост.
 3. На PS4 се свалят изключително големи файлове. Има игри по 80гб които се свалят онлайн. Ангеле, не знам защо не си вземеш това и да забравиш за всичките си проблеми: https://www.senetic.bg/product/RBD52G-5HACD2HND-TC
 4. Според сайта на Микротик е с 128MB. https://mikrotik.com/product/hap_ac2
 5. Не съм много убеден, че при другите оператори ще намериш по - качествена поддръжка. Все пак не забравяй, че А1 са си ментел, колкото и да си сменят името. Май Виваком ти остават като вариант. Иначе тъкмо трябва да сменям договорите. Теленор вдигат тарифата с 1 лев и не предлагат нищо повече спрямо предишният договор .
 6. S55 AMG Цялостен amg пакет от завода. Двигател, аусписи и т.н. Даже емблемата е amg. Голям кеф е да усетиш 5.5 литра двигател как развърта и amg ауспуха как мърка.
 7. Не съм направил все още прилични снимки. Не ти ли идва малка тази клавиатура?
 8. Да се изфукам, че си взех ново("старо") МПС :). Още обаче се занимавам с обслужвания и регистрации и не мога много да му се нарадвам. V8 -
 9. Малко късно, но все пак. Благодаря за пожеланията.
 10. Материалното им осигуряване е много добро наистина. С много и все с добра техника разполагат. Тия покрай султана, вероятно са много подбрани наистина.
 11. Матриала е един и същ. В ориента са в много отношения. Спомням си преди няколко години как вдигах скандал на един митничар на Свиленград. Решиха да ни направят проверка на багажа. Паркирам аз и чакам ли чакам. А тоя решил, че трябва да пие чай и едва ли не ние да го чакаме... Псувните ги разбра явно и бързо дойде да си свърши работата която беше точно 1 минута. Прекарал съм общо около месец в Турция. Отделно съм имал и контакти и покрай гмурканията и други. Зле е матриала. Има и много качествени и интелигентни хора, но като цяло...
 12. Мислиш ли? Имат количество да, но качеството е зле. Имам лични наблюдения над военните от доста държави. Нали се сещаш за приказката за материала на мутрата. Е техният е по - зле от нашият и то с много.
 13. Точно за тази марка говоря. Стига с тези гадни андроиди. Погледна ли oneplus? Точно за това говоря. Като сметнеш от плана какъв процент отива за телефона + първоначалната вноска и пак излиза същата цена.
 14. Ако поискаш могат да ти направят, но няма да ти хареса месечната такса. Момчиле, я сподели колко ти е месечната такса.
 15. От много време нямаме хора с визия в управлението на страната. Нали не очакваш някой от герб да мисли в перспектива. При тях е да се гаси пожар след пожар. Нищо иновативно или с поне средносрочен план да са замислили дори. За изпълнение не сменя да си помисля. От друга страна това летище е малко изхвърляне в стил на бай ерди. До старото имаше много удобен транспорт - метро, трамвай и т.н. Магистрала дори. Новото е насред нищото в момента. Само магистрала има и то добре, че сега я построиха. Няма удобна комуникация с града. Много е далече за да изградят метро до там, но знае ли се. Само не разбрах защо старото един вид го затварят. Само за частни полети щяло да бъде.
×
×
 • Create New...