Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9882
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1694 profile views
 1. Днес направих тест. Преведох пари от Revolut към микросметката в epay. Парите ги получих от Райфазен... Това е без значение де. Пристигнаха си и нямах никакви такси.
 2. И по - зле може: Главният прокурор ще пише закон за осъдителни присъди при по-малко доказателства
 3. https://clubz.bg/100753-betonofreniq_otkrij_desette_razliki_snimki
 4. Замисли се за варианта да я спреш от движение. Ако няма да се кара, това ти е добър вариант за да не се плащат данъците. Тогава обаче остава момента с какво ще я правиш колата. Може би наистина е най - добре да се посъветваш с адвокат. 100% е проблем с който са се сблъсквали.
 5. Аз съм с безплатен акаунт и имам виртуална карта за еднократно плащане...
 6. При Revolut не е точно виртуална карта, а такава за еднократна употреба. Правиш едно плащане с нея и се унищожава и системата автоматично ти генерира нова такава. Удобно е за разни неща. Имат и българско участия. Почти целият персонал и център за разработки са в Бг. Всички стартъпи обаче се водят в балтийските страни поради по - доброто законодателство и най - вече, че са далече от всякакви неща свързани с нашата държава. Имат си и някои удобства от Paysera, но са доста различни от Revolut. Ползвам и двете услуги доста активно.
 7. Преди време бяха споменали, че това лято ще въведат и Бг iban. Има решение в момента и за това нещо. Но тогава минавах през превалутиране. Paysera предлагат български iban. От тях към Revolut можеш да прехвърляш без такса чрез SEPA в евро.
 8. Приложението им е в пъти по - добро от това на което и да е Бг банка(поне тези които съм виждал, а те не са малко). Много удобни уведомления, статистика и какво ли още не. Блокиране на разни неща по картата и отблокирането им за секунди. Виртуални карти за еднократна употреба. Някои от моите колеги минаха изцяло към Revolut и вече там си получават заплатата.
 9. HEMO можеш да правиш нещо друго, но е малко играчка. Можеш да правиш банков трансфер от Revolut към микросметката си в epay. После няма да имаш такси при плащането на сметки. Така обаче ще имаш забавяне докато се извърши трансфера.
 10. Значи вече уцели къде да ходиш за хубаво хапване. Остава да те научим и къде да ходиш на плаж ;). Не знам дали си ходил скоро, но на Арапя вече е презастроено с хотели.
 11. Преводи->Данък сгради... От там се въвежда само ЕГН и ще ти изтегли всички задължения. Ако го направиш по нормалният начин, ще трябва да си знаеш и номера на партидата.
 12. Въведи в epay да ти изтегли всички задължения по егн. Ще си хване партидния номер сама системата им.
 13. mobo, пацо терасата отиде консул в Испания. От както не чу този разговор и кариерата му е само нагоре.
 14. Това е ясно, но тук става въпрос за снимки които самата каскетура е заснела и качила на сайта си ;).
×
×
 • Create New...