Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  10225
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

2221 profile views
 1. Има такива - Pfizer ;). Преди няколко седмици получи финално одобрение. Имам един въпрос към теб. Колко ваксини са проявили странични ефекти години след като са били сложени? Не веднага, ами примерно след 2-3-5 години да проявят страничен ефект. Направи си едно проучване в твоите източници(ние нямаме достъп до тях) и ни образовай и нас.
 2. Не говоря за пробега, а за доста фактори свързани с тях. Мръсна технология, замърсяваща много, тегло, цена. Изобщо много неща. Да видим solid state как ще са. Все още не съм видял в детайли работещ модел.
 3. Ти хубаво си го ползваш, но не го прави по - малко опасен газ. И нещо се бъркаш. Аз съм изцяло за електрически превозни средства, но твърдо против литиево йонните батерии за целта. Трябва да се измисли нещо което да съхранява енергия.
 4. На майка ми колата е Ситроен С3(автоматик), 1.4 бензин, 120 коня или нещо такова. Върти гуми на светофара и се изтрелва :). На това купе му е даже много този двигател.
 5. Аз с бензина нямам проблеми поради ред причини. До преди месец и нещо зареждах на 1.15лв-1.20лв. Сметката за август е малко по - висока, но ще падне пак с началото на есента. Имах преди, но вече не точно. От началото на годината съм на нова позиция и на редовен график от понеделник до петък. Доста по - малко са ми прибиранията до Бг в сравнение с преди. Пак навъртам километри, но значително по - малко. Това за автоматиците как не били за "шофьори" са митови и легенди. В 99.9% са от хора които не са карали автоматик по - продължително. С дизелите проблемите са, че доста неща се
 6. Мхм. Като години е тъкмо пълнолетен. Като километри и оборудване е по - добре от почти всичко на пазара.
 7. Аз съм около 25 някъде. 20 виждам много рядко и то когато няма трафик. Иначе извънградско е добре. 10 на 100 при 140км/ч. Вече при настъпване става водовъртеж... Там трудно може да се измери. То беше преди повече от 2 години.
 8. Аз отдавна съм си написал, но не си го видял. 5.5 литра, V8, AMG.
 9. Пичове какви са тия едноцифрени разходи в града... Завиждам благородно и не смея да се обадя колко е при мен разхода в града. Двуцифрен е и първата цифра не е 1...
 10. ЕВН си остава преносител. Затова с сметките имаш отделни такси за пренос и отделно за консумирана енергия. В момента обаче не можеш да отидеш при ЕВН и да им кажеш, че просто искаш да пренесеш дадена енергия. Нямат тарифа за такова нещо, а трябваше да имат вече.
 11. То има идея така да стане. Има обаче още пречки които не са решени законодателно. Един друг момент е, че от догодина мисля дори и домашните потребители излизат на свободния пазар. Тогава вече ще си задължен да сключиш договор с някоя фирма.
 12. В Бг не е така. Трябват ти сума ти резрешителни + проекти + договор за енергията. Луда работа е. Иначе не е истина в градовете колко може да се произведе по покривите на блоковете. Да се организират собствениците обаче ще е мисия невъзможна. ОТделно има законодателни пречки от които се възползват евн и сие.
 13. От това което гледах е наистина така. Поне тези които са онлайн обявите. Така или иначе искам първо да си реализирам това което съм планирал за момента. Рано ми е да мисля за изграждане на други места. Стъпка по стъпка.
 14. Какво чакаш тогава? Намираш някой имот(с двор) на безценица и в регулация и действаш ;).
 15. Аз не гоня далавера като описаната от теб. Нито се стремя към някакви преференциални цени, нито специални договори а още по - малко европрограми и кредити от банки. Изграждам си го сам и сам съм си направил сметката кое как и защо. Твоите познати явно са с 2 леви ръце. Моите в момента от 200Кв, до края на годината вдигат на 1Мв и са на свободния пазар, без преференции. Не са на вариант за хора като някой Виден енергиен експерт който търси само някаква далавера. Преди време имаше едни договори за изкупуване на енергията произведена от фотоволтаици на безумна цена спрямо це
×
×
 • Create New...