Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9366
 • Joined

 • Last visited

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1029 profile views
 1. Non-permanen маркер. Прожектираш върху плоскостта и пишеш каквото ти трябва. https://office1.bg/bi-office-byala-daska-s-aluminieva-ramka-120-x-240-cm
 2. На едно място и аз съм с такава система и също не е от въпросната фирма. Никакви проблеми не сме имали. Видене, да не си на процент във въпросната фирма?
 3. netrootbg

  BulForum

  Излезе нова версия на форума: 4.4.2 Уж подобрявала разни бъгове... Интересно дали пак ще тръгне индексиране на базата данни.
 4. Също така при WiFi изобщо не се използва CDMA ;). 802.11ac е стандарта за гигабитова връзка през wifi. Доста технологии са комбинирани в него за да се постигнат тези скорости.
 5. Използваш грешната команда. Когато искаш да ти покаже само дадени резултати се използва grep. https://unix.stackexchange.com/questions/207504/find-files-whose-name-is-4-characters-long Това ще ти свърши работа. Само минимално трябва да модифицираш за да отговаря на твоите нужди.
 6. Ако не е проблем, аз бих се спрял на бяла дъска. Другият вариант е винилът да е опънат по стената. Тогава обаче се губи ефекта. Има такива които се навиват с моторче и се прибира в тавана. Те обаче искат малко отстояние от стената и не мисля, че ще ти вършат работа. Зависи как ще го монтирате де. Дъска по - скоро си бих взел на място от Бг. Ще е прекалено скъпо да се изпрати от някъде другаде. На теб предполагам ще ти трябва със сериозен размер. Не мога обаче да ти кажа от къде. Office1?
 7. netrootbg

  PayPal

  Никак. Аз се обърках с процентите. Моя е грешката.
 8. netrootbg

  PayPal

  Бъркаш сметките.
 9. Дали това е най - удачният вариант? Екраните са меки и няма да е удобно да пишеш и драскаш на него. Дори да е близко до стена, пак е неудобно. Може би варианта на бяло дъска върху която да прожектирате е по - добрият вариант и бих се спрял на него.
 10. netrootbg

  PayPal

  Аз на всеки 2 седмици си получавам заплатата. При Уникредит плащам по 7 евро. Получава се 182 евро на година. При тях не е процент от сумата. Фиксирана е таксата.
 11. netrootbg

  PayPal

  Не че някога съм имал желание да съм им клиент, но щях да съм избягал веднага при тази тарифа.
 12. netrootbg

  PayPal

  Превод към карта е по - различен. Тогава банката превалутира и има и такса от нейна страна. По - малка е обаче от 7 евро. Всички банки в Бг те таксуват за входящ превод във валута. Даже преди време повишиха таксите. Разбира се, всички банки го направиха задружно. Погледах тарифите на ПИБ. Наистина не пише за такава такса. Не ми се вярва да са я махнали. По - скоро е на някое допълнително договорче или анекс. Някой който е при тях, може да каже.
 13. netrootbg

  PayPal

  Таксата е за превод на валута. Ако получиш евро в левовата си сметка, те автоматично ще бъдат конвертирани от банката в левове. Таксата от 7 евро обаче ще си я заплатиш ;).
 14. netrootbg

  PayPal

  Не забравяй, че в Бг банките те таксуват за получяване на превод във валута. Примерно при Уникредит за всеки получен превод в евро, ти плащаш по 7 евро такса. При райфайзен е 8 евро, ако не се лъжа. Не знам колко ще е в долари. Вероятно ще е нещо подобно.
 15. От родната милиция са най - добрите в света: https://dnes.dir.bg/intsidenti/politsai-se-samoobezvrediha-s-lyutiv-sprey-na-protesta-v-sofiya-video Не знам дали има другаде такава концетрация на малоумни хора както в мвр, данс и цацаратурата.
×
×
 • Create New...