Jump to content
BulForum.com

netrootbg

BulForum.com
 • Content Count

  9447
 • Joined

About netrootbg

 • Rank
  Technical Diver
 • Birthday 04/12/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Сараево, Босна

Recent Profile Visitors

1274 profile views
 1. Жена вдига скандал на мъжа си: - Не те е срам! Да ме лъжеш, че последните години сте нямали премии! Видях файла на НАП!
 2. Другият куриоз е как шефовете на паролите на над 50% от служителите на нап са еднакви... Познайте паролата .
 3. Коя опция е това? Какво прави?
 4. Благодарение на TAZ, вече не съм с един от най - шумните мотори в града :). Даже си стана прилично тих... Ще трябва пак да хващам Midex, за да измерим колко точно тих съм станал.
 5. netrootbg

  BulForum

  Вероятно през по - голям интервал от време си пробвал. Ще говоря с Вено за лагването.
 6. Царевицата е чист въглехидрат. При всички хранителни режими се препоръчва да се изключи. От нея все пак правят и глюкозо-фруктозният сироп. Нормално е да ти препоръча да я махнеш. За диабетици и такива преддиабетно състояние тотално трябва да се махне. Не е случайно, че в Германия си имат закон за това какви неща може да се съдържат в бирата. Царавицата не фигурира в съставките.
 7. Такива неща не пия. Единствено когато съм на някой концерт и няма избор. Като цяло съм фен на вайс бирата. Особено много се кефя, че в последно време на много места има наливна таква. По принцип наблягам на чешки и немски бири. От тези масовите по магазините, не мога да се сетя някога да съм си купувал. Иначе от Бг бирите само Столично си взимам. Гларус ми харесват, някои бири на Hills също.
 8. Не за количество. Говоря за 1 малка бира, искам просто да пробвам какъв вкус има домашното ти производство :).
 9. А как човек може да пробва от твоята бира?
 10. Когато построят беляНе.
 11. Точно това ми трябваше. Мерси. Днес го получиха и го пуснаха. Да видим какъв ефект ще има. А ми трябва понеже в гаражите ми покрай наводненията влезе малко вода. Не са били наводнени, просто на места имаше като локвички. Проблемът е, че не мога да махна сега влагата. Вентилацията която имаме за газовете ще е сложно да я включа постоянно за да я изтегли. Отделно и звука не е много приятен. Тези от сайта изпращат уловителите с куриер. Цената е 15 лева в посока и е фиксирана. Ако е над 10 дена, доставката и връщането е за тяхна сметка.
 12. Ужас. Срещу това наистина няма да помогне втори имобилайзер. Най - много да трябва просто да разглобяват много, но когато са на спокойствие това изобщо няма да е проблем. Все пак рано или късно ще го намерят където и да е скрит.
 13. Защо не си сложи втори имобилайзер? Има доста сериозни машинки и не са скъпи. При правилен монтаж ще е почти невъзможно да го изключат. Има особено една много приятна опция с която се задействат 30 секунди след като се запали колата. Така на първото кръстовище ще им угасне колата. Ще им трябва много време да намерят къде е монтиран. Не са и нещо скъпо. 200-300 лева са доста добрите модели. Важно е обаче негов доверен човек да го монтира.
×
×
 • Create New...