Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  9840
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

2014 profile views
 1. Това второто, дето ти го е показал Ангел. Момчето се казва Сабри, ако ме не лъжи паметта (че съм по-на ти със старците му). Прати му много поздрави от бате му Галин, и после сподели мнение за мръвките, дето си опитал. П.п. А каква кълцана свинска наденица с лук прави този пич... направо не е истина! Кеф ти да я закачиш да съхне, кеф ти да я метнеш на скарата прясна. Но я прави само по заявка
 2. Чуй ся аз да ти кажа. Отиваш на понеделник пазара. От кафе Старинно в посока към поликлиниката. Преди самия пазар, от лявата ти страна ще се падне едно малко магазинче за месо... съвсем невзрачно такова. Вътре продава едно турче или булката му (ако той пак е по Белгия) По принцип има и телешко и свинско и агнешко, както и гарги. Ако си фен на дреболийките, пак там е мястото. Работи и по заявка момчето. Пробвай нещо от там, ама иди до обед, че да е по-богат асортиментът.
 3. Сакън!!! Мисирът до дванаесето коляно назад е доказано бяла мисирка! Колкото до арийския произход на посланичката, предполагам, че имаш предвид онази теория, дето ... ъъъ..., арийските племена били тръгнали от Индия преди хилядолетия. Та визираш тях. Тъй-тъй! Бой по либерастките канчета. Шокай либерастки рЕпи, докът омекнат и после стискай боза от тях.
 4. Добра диорама. Аз обаче нямам пространство за такова нещо и предпочитам другия тип цвъкни. Това е в съвсем начален етап на тъкмене. Моторче Pratt & Whitney R-2800 Не направих снимки от финала, ама запалителната система и магнетът бяха изцяло скреч билднати, че гадните фотоКлецове ме издразниха с неадекватността си. Бяха добавени и един вагон болтове по предавателната кутия, кабели и изравнителни линии. Луднах да правя и изпускателната система, че да направя самолета с разгащен двигател, ама жената ми капна нещо благо и ме разкъндардиса. П.п. Моделът е 1:48 F6F на Едуард и изобщо не предполага подобни извращения, но пък има потенциал....
 5. Това ще го мислим. Една командировка до Слънчев бряг май ще се отложи, та към края на месеца може да отскочим и до Банкя.
 6. Пропуснал съм... Като се случи да уседна поне за десетина дни. Че тази година, като си правя сметка се оказва, че съм си бил удома само към три месеца и половина.
 7. То и на това цената му е леко неприлична... Аз и за това казах, че от бая време го мисля, щот не можех да се метна над психологическата бариера Няма такъв кеф да печеш мръвки и да гледаш нещото, дето гледам аз в момента. П.п. Обаче контролът на температурата в момента ми е лека болка в задника, мамка му!
 8. Сам го носих. Ама не е голямо. Но понеже е чиста керамика, тежи към 30 - 35 кила. Вътрешния му съд и той е от огнеупорна керамика. Тъкмо съм го напалил вече, та е вдигнало към 300 градуса и след двадесетина минути ще мятам първа реколта. След десетина дни като се върна от Банско, ще оттренирам и функцията му за опушване П.п. Аз отдавна го мисля това сладурче, ама днес бившето шефче ме изненада и ми го подари чисто новичко в кашонче. Да е жив и здрав бачето и още дълги години да си поработваме с него, при настоящите условия
 9. GRAFEN future equipment. Kamado barbeque. Обзаведохме и терасата
 10. П.п. Всъщност бих. Но само ако съм в собствена къща, без каквато и да е паплач на поне половин километър наоколо. И ако тя се намира на стръмен склон... Стига да навия жената за такова нещо, де....
 11. В конкретния случай този номер не работи. Понеже искам да запазя определени механични свойства на свръзката, присъщи на изходното лепило. Става въпрос т.н. CA Flex. Което обаче винаги е с над средна гъстота. Пробвах още преди дни да го разредя с едно супер течно, но стандартно лепило 1:1, но свръзката се получи стандартно крехка. Ацетонът го съсипва и не му позволява да полимеризира. Даже и специализиран катализатор не помага след това.
 12. С какво може да се разрежда цианоакрилатно лепило? Имам в предвид, докато е още течно.
 13. Мога да се опитам да ти го кажа, включвайки и твоите говорни нарушения, ама ми свърши бирата, та няма да съм достатъчно изразителен. За това ще се задоволя с не толкова описателното, но пък съдържателно перифразиране => П.п. Аре стига сме акали тук, че Ангел може и да не е технически грамотен, но пък като се разгневи, става истински модератор!
 14. Ангел за разлика от теб никога не се е пляскал, че всичко може, всичко знае, Мисир такъв.... И, да. Свиквай с мисълта, че съвременният българин вика техник за да му смени крушката в стаята или да му цъкне защитата на бойлера, както и, че чака с дни за сервиз, че да си смени маслото на колата. Да оставим на страна колко пъти съм спирал по пътищата, че да сменя спуканата гума на някой "колега". Ама това последното винаги съм го правил от човещина, мислейки си, Боже, дано и бъдещият ми зет да не е от същото тесто. Както и да е. Разбра ме за какво говоря.
 15. Ми... добре. Айде сега ти си прочети ръководството и дано се сетиш за какво иде реч на упоменатата страница. И за какво се говори изобщо, в многоизписаното. Сигурен съм, че по някое време и сам ще се сетиш.
×
×
 • Create New...