Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  10993
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

3953 profile views
 1. gado

  World of Tanks

  Borderlands 3 Е на аванта в момента. Полазвайте!
 2. Мен лично, Козел не успя да ме впечатли. Претенции, без особено покритие.
 3. За кофти бири, слушай Виден. Той ги разбира тези неща. От мен за бира ще чуеш или хубава, или нищо. Освен ако някой не започне да ми превъзнася някакъв пикоч. П.п. А Морети си е ... пикоч. Некво-никво, като Пиринското и само уригаш на кофти после... В момента наблягам на О'Хара дабъл ИПА. Медец за небцето и душата. Единственият и недостатък според емн е цената и.
 4. Ко ли ко бяхте пък истински работари....
 5. Нещо искаш да ми кажеш ли бе, Пеше! Може би съм грозник. Или просто не съм точно твой тип? Замълчи бе, Демби!
 6. На мен лично по тази тема да ми кажеш всичкоразбирач е.... леко.... (ще спестя квалификациите), нелепо.
 7. Викаш, профилът е със съставна конструкция и отделните му части са сглобени с полимерни вложки помежду си ли? Аре недей де.... Не ме карай да ти обяснявам какво е това нещо прекъснат или пренасочен термомост. Какво е приложението му. Къде се използва. И яде ли се то или се пие.
 8. Алуминият е прекрасен термо мост. Както всъщност и всеки метал. Но от общо достъпните, само бакърът подминава алуминА като проводимост.
 9. Одисеус е транскрибирано на латински от старогръцки. Та объркването ти личи без съмнение.
 10. Бе то и аз винаги съм имал усещането, че съм педал. А в никакъв случай не минавам за държавен глезеник
 11. Много е старо, Пешо. Интересно как фексбукската микро флора, едва преди година го е открила това. А бандата, чийто ъъъ... член е пича, има и много стойностни парчета.
 12. Първо - Идентифицираш с прецизност виновника. Второ - Флакон монтажна пяна, от онази лепящата с ниска степен на раздуване. Трето - Прилагаш пяната, вкарвайки маркучлето в процепите на врати и капаци. И акуратно пълниш колкото поеме по целите периметри. Ефектът е потресаващ. Постигнатите резултати, учудващо добри. Щетата е повече от сериозна. Лично съм го тествал! П.п. Има подобен вариант с пяна, но раздувна и дълбоко в ауспуха.
 13. Слънчев бряг, Жанет-централен. За сега от тук :) Като се заприбирам към наше село есенес, тогава ще мисля от къде другаде. П.п. Наистина е нещо уникално тази бира. Освен букета от наистина силни аромати и вкусове. На края в гърлото остава една подчертана горчивина, но тя съвсем не е неприятна. Не ми иде на акъла с какво да я сравня. Може би нещо, като от черен шоколад със сол. Абе, уникална е!
×
×
 • Create New...