Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  11003
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

4201 profile views
 1. И като напълниш до горе камерата, Пешо. Какво си мислиш, че правиш!? След това от камерата вадиш абсолютно същото лайно като от Билла да речем. Месото НЕ ТРЯБВА да се замразява!
 2. Вие докарайте елфите. Пък аз ще ги ПРИНУДЯ.
 3. Ей, момци! Помпата си е помпа, но системата в кафе мафината е отворена, тоест няма в какво да нагъчи, че да вдигне налягане, ако кафето ви не е достатъчно ситно. Все пак това не е хидрофор, сещате се предполагам или да ви го обясня с димни сигнали от пръдни на елфи.
 4. Аз тва не знам дали има убиване с меч. По-скоро ще трябва някакъв мощен кърс и кастове с файър и лайтнинг бол. П.п. Видене, ако не си карал Мейси-Фъргюсон от 49та година, значи нищо не си карал! А ако знаеш каква гъзария е да отидеш с такова нещо на кръчма и да паркираш сред Кайени и прочее.
 5. Оплаквайте се вие, бе! Когато ви се наложи няколко месеца да шофирате сред украинска зган, тогава ще си говорим пак. После, като си идете на село и Бай Мите на пет кийки ще ви се струва като най-образцовия шофьор на света. Бахти, тия трябва да ги изриват с фадромата и да ги товарят в кораби за насипни товари. После или за Одеса или за Брюксел.
 6. Не, няма да ставам веган. Майката природа ме е създала като предимно хищно всеядно. А аз със германците не споря, та с Господ ли!? Просто преди няколко дена разбрах за неща от преди 11 години. Цяло чудо е, че не съм инвалид и, че изобщо съм жив. А малкото хора в течение на събитията са изумени от перфектната ми форма, предвид диагнозата. Не ми се говори наистина, но ще се изръся някой лев за да насъскам онази изключително ояла се хиена, моят адвокат. И да видим дали не мога да осъдя скапаната ни държава в лицето на още по-скапаната ни здравна система. Но дори и да успея с осъждането, за
 7. А с моето дегустиране вече се преключва. Добре си попийнах и доста неща успях да опитам, та един ден няма да си отида с отворени очи.
 8. Благодаря на всички за пожеланията. Не беше кой знае какво.
 9. gado

  World of Tanks

  Borderlands 3 Е на аванта в момента. Полазвайте!
 10. Мен лично, Козел не успя да ме впечатли. Претенции, без особено покритие.
 11. За кофти бири, слушай Виден. Той ги разбира тези неща. От мен за бира ще чуеш или хубава, или нищо. Освен ако някой не започне да ми превъзнася някакъв пикоч. П.п. А Морети си е ... пикоч. Некво-никво, като Пиринското и само уригаш на кофти после... В момента наблягам на О'Хара дабъл ИПА. Медец за небцето и душата. Единственият и недостатък според емн е цената и.
 12. Ко ли ко бяхте пък истински работари....
×
×
 • Create New...