Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  10265
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

2863 profile views
 1. Ама и момчето продължава да олеква със страшна сила, влизайки в обяснителен режим, що дупето му е наакано. Без да си признае чистосърдечно, че е така, щото просто толкова си може Ей такивата моменти си струват годините четене на нищонеказване и импотентно Е-пишкомерене. П.п. Ще си сипя едно и ще търся нещо по телевизията как американците спасяват света, че нещо съм се затъжил по тая тема.
 2. Но въпреки всичко ми обръщаш внимание!? Ама само се върни и се прочети какви ги дрънкаш! Олекваш до толкова, че успяваш да онагледиш и самата антигравитация. Аз лично с терапевтична цел бих ти препоръчал да седиш кротко на масата правейки си тихичкото, и да спазваш мълчание в опит да изглеждаш не толкова.... Как да го кажа... ...неумен... П.п. Не държа да следваш съвета ми обаче.
 3. Що ме коментираш тогава Ве, Йорки? :) Направо не мога да ти се начудя как хем си такъв ветропоказател, жем толкова праволинейно-двуизмерен. Сигурен съм обаче, че ако беше риба, щяха да те ловят и с дръжката на чадъра.
 4. Ъъъ.... ...видеото.... амиии.... Изключително сложен въпрос, чийто отговор е дълбока мистерия.... Колкото за попръцкването ти на тема културни особености и напъните ти за фарисейско космополитстване. Някак в главата ми идва откъслек от разговор с едно помаче. Набила ми се е в спомените фразата - Я му рукам, нимой яла, той пак яла.... Ами не си съвсем прав. Достатъчно е човек да е поконтактувал в свободна форма с руснаци, за да схване някои неща. А повярвай ми, с такива сме се и псували на майка, докато сме си приказвали за история. Дебели глави, но пък наистина нямат равни в самоиронията. Сещам се и за едни бегли контакти с американчета. Правеха се на проповедници и искаха да ми отворят очите за светлината. При първата ни среща, момчетата взеха шест етажа надолу за рекордно кратко време. Мисля, че четиридесет и пет килограмовата немска овчарка (не го насъсках), която реши да им се радва (лигльото ми сладичък, гони ги до към третия етаж, преди да изпълни командата ми да се върне), имаше някакъв принос за това. После не знам защо, след около месец пак ми звъннаха на вратата. Реших да им дам шанс да си довършат казването на каквото имаха да казват (не знам що така стана, може би са били забравили, че в този апартамент има любвеобилен пес). Месец по-късно с единия си пийвахме бирички и си приказвахме за мацки (второ поколение гръко-американец), а вторият... Вторият просто беше кореняк жител на Солтлейк сити, върл последовател на пророка Джон Смит (егати и името) и гордеещ се с факта, че може да проследи рода си цели 100 години назад и с факта, че е от нациятята (напушва ме смях тука), дала най-много на света . Аз моя род мога да го проследа близо 700 години, ама не съм му го врял в очите този факт. Както и факта, че когато ние сме имали държава, те са били изключително далеч от идеята, че съществуват коренни американци, които да избиват, че после да могат да си спретнат национален празник именуван - Тенксгивинг.Та този втория го отписах като същество подлежащо на очовечване. Или поне докато някой от правнуците му, който реши, че е крайно време да се спре с македоно-украинското си поведение. Че да поговори човешки с някой от моите правнуци (стига да се случи такъв съвпадък). Ама няма да съм жив тогава, та Грегъри-то Смит ще си е в категорията ми Унтерменше доживот. Отплеснах се малко в логорея, ама тънкото в мисълта ми е, че затвърденото в процес впечатление е много съществено нещо.
 5. Виж ся. Знам, че резко нарушавам правилата на форума, ама не мога да не ти кажа в пряка реч - Ама мноо си прозД Ве, Саше.... Както и не мога да се въздаржа (силно подтикнат от простотията ти), да те попитам... Ти Аланкоолу с ухаещи на копър и сланина яйчници между ушите си, къде видя тук някаква руска тематика? Ей на това ми отговори! П.п. Контекстът на постнатото от теб, евентуално самият ти (единствено) би могъл да го разясниш на звездите, стига да не са ти го говорили те самите, де.
 6. Между другото това е адски приятно, след като си се напарил яко в банята. Или поне да се овъргаляш в снега и после пак под врялия душ. Няма такъв допинг! Ех, спомени, спомени... И са именно от времето ми в армията. Де да можех и сега да ги върша същите....
 7. Именно! Печелиш първа награда за нефелен опит за остраумие.
 8. Това със сигурност не е мисир. Това също не е мисир, но пък изглежда като съвършеният мисир.
 9. Пешо, той нашенският Сокол се отказа от подобните си файди и започна да си ги търси, чрез еничари и лобизъм, та онзи професионален фалировач на фирми ли!? Сяа... Верно, че Сокола го галят по главицата и го гушкат под крило, щото е супер ценен, ъъъ... изборен партньор. Ама червендалестият кретен няма никакъв кабаат от тези привилегии, понеже те не го пазят от излъганите кредитори, дето го гледат под око и си викат - Ей ся, ей ся... Нито от тамошните политици с повече от две мозъчни клетки в ганглия си. Та зарежи ги тия работи за ползите и файдите от това, да си бивщ президент на онази територия.
 10. Той Тръмпача направи достатъчно по време на ЦАРУВАНЕТО си, че последните двадесетени дни от мандата му ли да се оказаха толкова критически опасни!? А кой eбa мамата на неживия военно-политически съюз, създаден единствено с цел да бъде маша и да защитава американските интереси? Само погледнете на какво прилича т.н. НАТО в момента. Дърлещи се държави помежду си, които обаче се и репчат на сили, дето не бива да се ебаваш с тях. Едната с арсенал дето може да затрие всичките пудели, барабар с господаря им в бялата къща и континеталния му заден двор. А другата с армия на технологично ниво, което е в сверата на мечтите за импотентите в Европа и Америка. И друго да питам. А кой извади съвсем по путкински и неосновано държавата си от ФУНДАМЕНТАЛНИ международни договори, само за да покаже че виаграта му на стойност няколко десетки ТРИЛИОНА може леко да повдигне съсухреното му пикало? П.п. Сетих се и за онзи виц, дето Мексико най-сетне приели да изградят стената между тях и САЩ за своя сметка. Веднага след като разбрали за това, канадците казали - И ние искаме!
 11. На мен цялата работа яко ми смърди. Има три момента в съвремената американска история, които са крайно срамни. Поради простата причина, че са се случили със знанието, позволението и активното съдействие на политическата им върхушка и подчиненият им силов апарат. 07,12,1941. 11,09,2001. 06,01,2021. И докато първата им позорна постъпка доведе до просперитет, останалите две ги дръпнаха наистина дълбоко в лайната. Явно техните политикани не се различават особено от нашенските, понеже и те си мислят, че живеят нейде в първата третина на двадесети век. А светът в момента е абсолютно различен от онова време. П.п. Бахти. Не знам що като си разсъждавам на пръсти така и ми идва в главата началните моменти от интрото на Бордерлендс 3....
 12. И малко за щурма на американския Капитолий. Какво и кога се е объркало не е ясно. Но с малко по-добър контрол е можело всичко да мине като една туристическа обиколка. Е... малко по-шумна, но туристическа обиколка. А като връх на цялото това малоумие и импотентност, удариха чинела с това импийчване на Оранго. Че за кога бе, Драги ми палячовци? За кога!?Докато сриваше престижа на на държавата ви, къде бяхте!? А когато палеше никомунужни икономически войни, които няма как да спечелите без победата ви да е пирова, къде бяхте? Или сега покрай това новото политикантско недоразумение сите взеха да чупят стойка в стил - Аа..., Кака вече не е такава...
 13. Аре стига се прави, де! Отраснал си с подобно
 14. То е ясно. Ама така са я направили, че явно са черпили вдъхновение от някой от психопатите.
×
×
 • Create New...