Jump to content
BulForum.com

gado

WRZRU Moderators
 • Content Count

  10551
 • Joined

 • Last visited

About gado

 • Rank
  hairball
 • Birthday 08/18/1972

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Жълтата подводница
 • Interests
  The life, the universe and everything

Recent Profile Visitors

3318 profile views
 1. Дали се усещаш какви точно глупусти плещиш?
 2. А през останалите 50% си близал като за наваксване до следващите ти поне 5 рожденни дни. Кай чесно!
 3. gado

  ELITE DANGEROUS

  Мне. Хидратирам си се добре. Ама и днеска зор, пък от утре релакс и възстановяване на килограми. :) Ама ти и в Уор Тъндър беше така. Тъкмо започна да правиш нещо и... нищо. Само че, за разлика от там, тук има далечповече аспекти и неща за правене от това - 5,4,3,2,1 и наливане 20 на 20.
 4. gado

  ELITE DANGEROUS

  Стари са на дедо ти воловете.
 5. Ами хили си се. Ама до колкото знам, в този форум няма възможност за същинско изтриване или коригиране на постове, та аз и останалата част от тукашния плебс може и да не го виждаме скритото вече. Ама колегите ти го виждат. П.п. За онова... за долния ляв педал говоря. Ама, Чичка, недей с лошото, де. Знаеш, че в главата съм бетер картотеката на библиотека Иван Вазов. И ако се амбицирам да си троша времето с тъпи работи, мога до бъда екзактен почти колкото Пламени, ама без да ровя в гугъла, че да линквам.
 6. Щом са били културни, поне можеше културно да го понабият. Нали, един стол зад врата примерно, щото като си в Рим, бъди римлянин. Или да го поступат без лоши чувства и да го овържат за някой дерек отвън. Нощите в Пирин дори и по това време са си студени, та до сутринта щеше да е изтрезнял и бая поомекнал. А на раздяла можеше и по още някой шамар да му отлепят, че да си има едно наум дивият селяк. Ама, не. Сега го раздават жертви и циврят колективно. Те това е масата от днешната младеж и светлото бъдеще на България. Посмешища същински. Да ги пази Господ да не им се случва някога да за
 7. Казва се амбреаж, но това не променя факта, че се понасра.
 8. Па да го бяха набили! Меки китки, сополковци, стадо овце и безгръбначни плазмодии. Те за такива мъ.. ъъъ.. мъжленца, наскоро откриха и приют в Австралия ли беше или Нова зеландия. Нали, Жертви на домашно насилие. Тия могат да си скъсят житейските страдания и направо да си взимат билет за натам.
 9. Викам да сОпрете каруцата и двамата, щото яко излизате от бонтона дори и на тукашния тежък вътрешнозаводски хумор! А, Видене, ти се понасра яко! Нищо не оправдава това изпускане на нервите, пък било то и към дразнител, какъвто може понякога да бъде Ангел.
 10. gado

  ELITE DANGEROUS

  Аа... Шавам ..все още. П.п. Виж там.. стреляй малко и заради мен..., че утре и вдруги ден ще ми е бая зорно.
 11. gado

  ELITE DANGEROUS

  А на мене ми остава да помисля за читав оръжеен аутфит "Само".
 12. Много е възможно да береш ядове. Аз така бях скатал на едно масто заедно медиа конвертора и Ми-бокса. След около три часа ползване на Ми-то, реших, че не ми е чак такъв проблем да ги виждам, в името на личното си спокойствие и нерви.
 13. Ти да не излетя вече в космоса с тази ракета, бре!?
 14. Естествено, че стената е крива. В нашите блокове, права стена дори и само по едната ос, се е считала за обида. Не знам как са го правили този пълзящ кофраж на времето, ама явно нивелирът и канапът още не са били изобретени тогава. А малинката, дискът и конвертора не се ли побъркват от жега в тази кутия?
×
×
 • Create New...