Jump to content
BulForum.com

lil_stenly

Members +
 • Content Count

  5182
 • Joined

 • Last visited

About lil_stenly

 • Rank
  PD Boy
 • Birthday 02/05/1989

Contact Methods

 • AIM
  LiLStenly@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Изкуство, кафе, активен живот, кафе, музика, кафе, рисуване!
 1. Забелязах аз че форума минава през някаква еволюция и ся къде ще го търсим тоя аватар... лошо! Къде съм се загубил? Абе ако ти кажа че съм зает с работа и изкарване на пари ще излъжа, ако не за първото то за второто със сигурност. Реших да се появя, да ви честитя празниците, че без поздрави празник не става, а без празник пиенето не върви! А аз си знам че тука има много ценители на хубавото пиво, та айде да ви са честити Коледа и Новата Година и форумчето винаги да го има! П.С. С кой господ да се свържа за да сменя псевдонима?
 2. Хахаха, ей ама тъкмо за тракера да попитам дойдох и ся като няма за какво да питам, щот се знаело, дай поне някаква активност да отбележа! След като отправяне запитвания, на мен кой ми изтри аватара да питам? Няма ме известно време и дай да заличим следите! Жалко, ама пък айде късмет и здраве за новата година нов тракер да има!
 3. Идва ми болната картинка да нарисуваш градина със зелки на заден фон и едно момиченце с мотичка. Или пък култувото, пясъчник, люлки и едно дете с кофичка и лопатка... не знам защо и не питай.
 4. Тарифният план? Дет се викаше в една реклама "Разговорът стана прекалено скъп, измисли там нещо, оправяй се!" . Т'ва с каубоя е станало готино, прилича си с актрьорът от едно старо заглавие... ана не е Маверик май.
 5. Хах, не ме нападай! Аз очаквам критика, а споменавам от къде явно се е породил проблемът. Не го приемам негативно, просто се обеснявам прекалено много. Хаха, много готино... ама всеки ми показва картинки от сагата, явно е някакъв знак. Чак и по телевизията... навсякъде е.
 6. Мммммдаааа, сега се усетих като спомена. Много хора ги рисуват с такава глава, от там не съм обърнал внимание.(Винаги имам с какво да се защитя просто.) хаха
 7. Тряа се завършват! Аз много бързам да завърша тази, а дано да не правя досадни грешки. 1вата е само позата - нещо краката не съм доизпипал макар да ми излгеждат добре позиционирани 2рата е скицата - без фона за който си мислех и не е изчистена 3тата е как ще изглежда - само основните цветове без детаили Те краката така и не се виждат, няма смисъл много да ги се тормозя над тях, обаче искам едно по едно всичко да стане. Добавих цветове само да разбера как ще изглежда с тях ако не е изчистена самата скица и установих, че ако я изчиста ще се изгуби този ефект все едно е правена на ръка
 8. Хаха култова и силно запомняща се реплика! Както и долната от картинката. Тази скица след като я оцветиш, трябва да я изрежеш в размер на банер и да се сложи за лого на форума, ще си пасва чудесно.
 9. Скрил съм скицата, не защото съдържа нещо порнографско, обаче има сексуален контекст... и на който не му изнася да не цъка (чиста му работа). +18 На хетеросексуалната аудитория и то визирам мъжката част от нея, това, което виждат едва ли ще им се понрави много, затова ако може някоя женица да си даде мнението какво би изглеждало по-така ще съм благодарен. Искам да надраскам нещо за гаджето... военни му работи. И съм се зачудил какво да сложа за фон, торби с пясък, ограда с бодлива тел, военен джип, някакъв вид барикада или нещо от сорта. Целта ми е да изглежда готино въпреки всичко остана
 10. Харесва ми! Mean fox! Mean wolf! Упражнявам анатомия малко повече, тялото от към пропорции, ръката от към структура на мускулите. Ако го изчистя и запазя тези детайли ще изглежда къде по-добре. Не съм гледал от никъде до тук, което означава, че напредвам, малко или много. Обаче за да продължда, мисля да се лепна в posemaniacs, да доизгладя както трябва нещата. И една бърза драскулка... нещо ми влезна в главата от анимето "Блийч" и реших да се хванана вълната да не ме тормози постоянно.
 11. Айде благодаря, дал съм си болнични... та се хванах да го довърша. Такъв е "героя" на човека. То е до порода.
 12. http://www.youtube.com/watch?v=3vGGWjgI_pc http://www.youtube.com/watch?v=1C8POKqsvYs
 13. В youtube страницата на тоя човек има още такива парчета, леко сходни едно с друго, обаче тамън ще ти се прилива музичката. П.П. Пак заповядай!
×
×
 • Create New...