Jump to content
BulForum.com

lil_stenly

Members +
 • Content Count

  5182
 • Joined

 • Last visited

About lil_stenly

 • Rank
  PD Boy
 • Birthday 02/05/1989

Contact Methods

 • AIM
  LiLStenly@gmail.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Изкуство, кафе, активен живот, кафе, музика, кафе, рисуване!
 1. Забелязах аз че форума минава през някаква еволюция и ся къде ще го търсим тоя аватар... лошо! Къде съм се загубил? Абе ако ти кажа че съм зает с работа и изкарване на пари ще излъжа, ако не за първото то за второто със сигурност. Реших да се появя, да ви честитя празниците, че без поздрави празник не става, а без празник пиенето не върви! А аз си знам че тука има много ценители на хубавото пиво, та айде да ви са честити Коледа и Новата Година и форумчето винаги да го има! П.С. С кой господ да се свържа за да сменя псевдонима?
 2. Хахаха, ей ама тъкмо за тракера да попитам дойдох и ся като няма за какво да питам, щот се знаело, дай поне някаква активност да отбележа! След като отправяне запитвания, на мен кой ми изтри аватара да питам? Няма ме известно време и дай да заличим следите! Жалко, ама пък айде късмет и здраве за новата година нов тракер да има!
 3. @RaptoR Да закръглим на една, ба ли го, отдавна беше! Радвам се че това форумче е още живо. @Midex Истината е че те заради мен го дават, хвърли едно зорко око и ще ме видиш там, ако ли не, поне филма е хубав. П.П. И Йорданов ден... честит имен ден на всички именници, все с добро да ви се споменава името.
 4. Никъде не съм изчезвал хаха, все тук се въртя като господ и бдя над тоя интернет. Имах лоши сектори по органичният хард диск, демек не помня много... причината за появата ми всъщност е съобщение от Раптор, та като истински Шерлок ХоУлмс проследих АЙ СИ КЮ номера до тук.
 5. Йоо! Много време е изминало от както последно съм дал визита на това знатно форумче. Надявам се сте имали весели празници, с малко закъснение искам да пожелая много здраве предимно на пловдивчани, останалите да се чусвстват леко поздравени... живи и здрави, за още много години. :cheers:
 6. Кой успя да те насили така да гледаш 2, аз с 1 изгубих всякаква надежда, все още плача като чуя че има продължение. ______________________________ Някой ядосан клиент (фен на бейзболът) явно ме е навестил докато съм спял... такова главоболие не съм и сънувал.
 7. http://www.youtube.com/watch?v=jQIPBkZBY3w Night snowboarding... kiseki no snow XD И тая година ако се потроша се отказвам от сноубординга вече.
 8. Знам ли... тук. Като погледнах датата се усетих, че това е било от еди кои си времена... айде.
 9. Май тая година зимата ще го удря на пролет, викам да заменя плановете за сноуборд с планина и езерце. ___________________ ГАЛЧЕЕЕ, гледам, искала си да ме питаш нещо!? Давай! По-страшно не може да стане!
 10. Идва ми болната картинка да нарисуваш градина със зелки на заден фон и едно момиченце с мотичка. Или пък култувото, пясъчник, люлки и едно дете с кофичка и лопатка... не знам защо и не питай.
 11. Тарифният план? Дет се викаше в една реклама "Разговорът стана прекалено скъп, измисли там нещо, оправяй се!" . Т'ва с каубоя е станало готино, прилича си с актрьорът от едно старо заглавие... ана не е Маверик май.
 12. А тръгни с такова куфарче из столицата, да видиш как мигрират ята от кучета от отсрещният тротоар към теб. Ама пък е добре... малко кардио.
 13. Абе вие ме правите на луд нещо! Същото... от къде? Щях да си готвя херинга с боб и кисели краставички, задушена, обаче е много занимавка, пък и чакане.
 14. Я ми кажете къде има хубав хек, не дълбоко замразени филета, че са само вода, а аз вода мога и от чешмата си налея. Че, един добър месарски магазин не остана наоколо и прясна риба няма. Трябва да се влача до Асеновград или Майна-сити за месо.
 15. Още ли обсъждате пръдни ве майна, е баси!? Така се прави, земята се цепи под краката ти и огън да вилнее.
×
×
 • Create New...