Jump to content
BulForum.com

RaptoR

Moderators
 • Content Count

  34622
 • Joined

Everything posted by RaptoR

 1. Аз мисля отдавна споменах, че му е превъртял метала в ППР-а. Наскоро един така спореше с мен, че било невъзможно, та му занесох частта и малко остана да го уцеля с нея.
 2. За такова нещо наистина няма никой да се навие да дойде, освен ако не ти е някакъв познат/приятел. Или ако се навие ще се опита да ти вземе едни 100 лева. някои нахалници вече си търсят 50 лева само за идване без значение работата. Отделно незнаен "майстор", защото вече над 80% са майстори в кавички и после настава един рев трябва да седиш да го гледаш в ръцете. Дано като си дойдеш да не ахнеш в тия бани... Иначе все още има разни псевдопредприемачи, които държат някой и друг работник на верига, мяакар все повече да са цигани, защото нашите всички са в чужбина. Те обаче са в МИНИМУМ зон двойно
 3. Да ме учиш ти мене няма как да се случи, нали знаеш? Аз с всекиго не работя, защото имам определени изисквания и като правя нещо не обичам да го повтарям. Също така НИКОГА няма да платя нещо тройно. Уточнявай това дето го казваш - за Чехия или за България говориш?
 4. Ела ми го намери тоя всеки да го видим. И последният ми доверен водопроводчик стана тираджия. Трета година не мога да си оправя банята, защото майстори няма, а тия, които са останали търсят само големи обекти за безумни пари и са заети за година напред. Миналия ден единственият човек, на който мога да се доверя за хидроизолация ми каза да го търся след нова година. Така че по-полека с тия приказки като хал хабер си нямаш какво става тука.
 5. Когато имаш предвид хората, коментираш хората. Там никой никога няма да ти се разсърди. Старчето беше тотално изкуфяло, а и след половин век навън нищо чудно да е бил неспособен да си вкара приказката в пътя, но някак си не мисля, че беше това. И в тона и в изказа имаше злоба и това го закопа - хората го намразиха, язък му за изкуството.
 6. Не знам А1 да са се осрали дотам, че да няма съпорт - няма начин. Ей сега да вдигна телефона, най-късно утре сутрин е при мен колата в село.
 7. Да, разни други му довършват тъпите неизпълнени проекти на тъпанара.
 8. Тоя поста ма кара.... да си спомня как тука един техник на село спореше с мен как нямали до момента нито един развален модул за телевизор (малко след като А1 купиха Близу). Аз му обяснявам на тъпия бастун, че всичко друго е пробвано и проверено и остава единствено скапаният им модул да е дал фира - НЕ! Когато в крайна сметка дойде се посмяхме и двамата, макар да ми се искаше да му го мушна някъде модула. И до последно се кълнеше, че досега нямат нито един повреден и подменен модул за телевизор - казах му, аз винаги съм първи!
 9. Прeди дни гeрмaнcкият вecтник „Цaйт“ публикувa интeрвю c Хриcтo Явaшeв – Криcтo, цитирaнo и прeвeдeнo нa бългaрcки oт нaшeнcкoтo издaниe нa „Дoйчe вeлe“. В нeгo худoжникът зaявявa: „Имeннo тaм (в Прaгa) рeших, чe никoгa пoвeчe нямa дa ce върнa в тъпaтa Бългaрия“. ============================= И на практика в този момент повечето българи (вкл. аз) приключиха с тоя тъпанар. И това далеч не е единствената му изцепка - просто бе последната. Има един лаф - като нямаш какво да кажеш, мълчи си... (говоря разбира се за неговата голяма дзурла)
 10. Аз ли нещо се бъркам или се въртят едни сериозни пари там? В смисъл и белот сме играли на вързано. Въртят ли се пари е чист хазарт - ако играете за удоволствие добре.
 11. Аз още рева от смях като се сетя какво й каза накрая... ХАХАХАХАХАХАХАХАХА
 12. Мятай, няма да се плашиш, мили мой...
 13. Руми, преди време ги ПОПИЛЯХ в Кауфлан-а и ме гониха да ми се извиняват из магазина точно на тази тема. Значи ако имаш претенции в 14 дневен срок да върнеш някой от телевизорите - пази опаковките. Но бъди спокоен, че кашоните нямат нищо общо с ГАРАНЦИЯТА. Ако някой се опита да ти каже нещо друго, прати ми го да го оправя. Или накратко - ако няма да ги връщаш поради лиготии и ще си ползваш нормално гаранцията - кашоните до кофата, има хора за тях са къшей хляб.
 14. Не ме питайте откъде ми го сервираха (18+)ТОВА(18+), но слушайте само какво се говори.... РЕВА!!!!!!
 15. А къде очакваш да влиза?!?!!?! В Хиполенд при детските играчки ли?
 16. Не мога - едно е 2 метра и 120 кила, второ е с трепанация и главата му е слабото място (във всяко отношение) и трето - няма кой да ми гледа селските имоти ако не е той Иначе цялата работа по-скоро беше майтап, но щомто е описана у фейса има и дебили, които се връзват.... Чак и клипове имало! Да се чудиш да млатиш ли, да стреляш ли....
 17. Нищичко не съм погледнал, знаеш съм ги отсвирил баш зарадаи Мангала. Но ми попаднаха новини по въпроса и така... Сега свещи палел, че хало му спасила живота... Като гледах кадъра, Макс му се качва изотзад, та не знам халото с кво му спасява мангалската муцуна, ама айде... Пусти му късмет... И доколкото чета вината е била изцяло на наглия, мазен циганин.... Пак.... Отново....
 18. Що не вземеш да дойдеш в България да те видя колко карти по $900 ще продадеш? Не на всеки пикльо родителите му могат и/или искат да угаждат на простотията ЗА ИГРИ - само и единствено ЗА ИГРИ да дадат 3 до 5 хиляди лева! Кое не вдява мисирската ти главичка? Идиоти винаги ще има - има дори само карти са по 3500-4500 лева. Колко мислиш са купувачите по-точно? И още веднъж - за чий чеп, освен за ИГРИ са тия пари?
 19. И между другото бързо и лесно стават нещата. Аз съм вече на крачка да не купувам колбаси от магазин Именно тук този модел печели - цял и затворен е. И шунковара винаги има едни 2см буфер! Ма то иска да се чете А иначе аз от чичо Митко имам книга с рецепти и личен автограф.
 20. Новото е сега как монета стояла залепена на мястото на ваксиниране. Кретенията е безбрежна. Снощи показвах на дебил как не ми се лепи монета.....
 21. По случайност виждам, че Ферстапен е пропуснал за мъничко да направи най-великото нещо не само в кариерата си, но и в живота си като цяло - да бъде героят, убил шибания и гнусен мангал.
 22. Не знам - от теб го чувам, но веднага ми хрумва една сериозна причина - като свършат пликовете, трябва да търсиш да купуваш. Шунковар пластмасарник е вън от коментар, този просто си е супер. От две години чета и следя на тая тема. За съжаление няма налични от турбо марките, но тябва да ти кажа - този си е направо перфекция! Има един с пружини в жлебове отстрани - блях - всичко ще ти изтече ако не е в плик. Точно това ме привлече към този модел и затова директно тествах без плик - получава се страхотно! Иначе за шунковарите Мастъра отдавна е говорил доста https://batimiti.blogspot.com/201
×
×
 • Create New...