Jump to content
BulForum.com

Fibaman

Members
 • Content Count

  4103
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Fibaman

 1. Дайте насока за 32" телевизор. Samsung или LG или Philips? QLED на Samsung отпада, че става много пари.
 2. Аз също започнах "Foundation" и "The Wheel of Time" и с интерес изгледах първите няколко епизода.
 3. Взех нов рутер Tp-Link АХ55. Определено е доста по-добре. Може и да не се наложи ползването на екстендер, че и без това Wi-Fi 6 екстендера е 120+ лева... Информативно, какво ще се получи ако рутера е Wi-Fi 6, а екстендерът не е Wi-Fi 6 при OneMesh?
 4. Турбината на киматика пак се е задръстила и е за чистене. Някой ползвал ли е чистенето без демонтаж, при което слагат чувал-торба-отводнител на климатика и мият на място с водоструйка? Изглежда по-безболезнено от цяло разглобяване, че след всяко разглобяване ства по-зле от към тракане, тропане и напасване.
 5. Сайтът на А1 отваря ли ви се?
 6. 3-ка пак на E4, M4 или S4. Сега като погледнах сравнението Compare Product: Deco M4 (3-pack) vs Deco E4 (3-pack) vs Deco S4 (3-pack) tp-link.com, то излиза, че разлика има само в 2× Gigabit Ports на M4 и S4 и 2× 10/100 Mbps Ports на Е4. И тогава каква е разликата пък между M4 и S4? И аз се замислих за вариант с нов меш рутер и меш екстендер. Като пари може би ще е една идея по-евтино, но зависи все пак какво се взима. Може и да се изравнят дори. Смисълът е да има сигнал навсякъде, да е една мрежа и настолният компютър да е вързан с кабел.
 7. Не държа да запазвам стария рутер. А ако съм само с Деко, т. 3 осъществима ли е?
 8. Мисля да взема Tp-Link Deco, че обхвата на места го няма никакъв. Обаче имам няколко неясноти. Ще съм благодарен за съвет и инфо. 1. Да оставя ли сегашния рутер, койтo е WR940N или да го махна и само с Deco 2-ка или 3-ка да остана? 2. Ако рутерът остане, 1-вото Deco с кабел от рутера ли трябва да се захрани? Настолният продължава ли да е вързан с кабел от рутера? 3. Ако съм само с Deco, в единия порт му влиза нет, а от другия с кабел мога ли да вържа настолния?
 9. How to replace front bulbs H7 (Opel Corsa D) - YouTube Виж това клипче (1:22-1:37) ако фарът ти е такъв. Тук няма скоба, а крушката щрака на едни зъбчета.
 10. EON mobile е някакво орязано от към канали нали? Равнява ли се на Light пакета или е още по-орязано?
 11. Оптика до всяка стая? Това за какво е предназначено? Нали принципно доставчикът я пуска до апартамента в кутията им и от там си тръгват другите кабели.
 12. 1. Какви кабели е добре да се пуснат при темонт до всяка стая - коаксиал и лан или коаксиал и 2 лан (един за нет и един за ТВ)? 2. За плочки и баня оборудване центъра на ТЕД или този на Войводиново ще препоръчате?
 13. А има ли опция да го задържа и да ми върнат парите? Питам защото за 6 лева не ми се ходи да се занимавам по пощи да пускам пратка. Ако трябва да го изпратя обратно задължително, за да ми върнат парите, то по-добре да не ми ги връщат и да не се занимавам с пратки.
 14. "USB Charger 2.1A Max Fast Charging Portable Phone Charger" Тествам го с оригинален кабел type-c. Пак не разбрах в тази ситуация, при отворен Диспут и искане за връщане на парите, аз трябва ли да връщам зарядното на китаеца? Или зарядното остава за мен и ако Али-то реше, ще ми върнат и парите?
 15. Става въпрос за поръчка на едно зарядно за телефон от Али-то. Получх го, работи, но не поддържа "fast charge". Писах на китаеца, изпратих му и видео. В обявата на няколко от снимките пише "fast charge", но според него това не било реално "fast charge", а било по-бързо от обикновено зарядно... Отворих Диспут с опция "Functions not as described" и предложение за пълно връщане на сумата от 3 евро. Китаеца ми писа няколко пъти да затворя Диспута и ще ми даде отстъпка 2 евро при следваща покупка. Казах му, че не желая и той ми писа адрес за обратно връщане...? 1. Трябва ли в тази ситуация да г
 16. Преди или по време на Евроком-а имаше и АиК кабел.
 17. 2 телевизора Сони с модул, един андроид и един не. Подредбата на програмите е различна. От N3 ми казаха на андроида да му сложа държава Русия и тогава да сканирам, но не стана, пак са различно подредени. Някой има ли инфо дали може да се направи нещо и как?
 18. WD My Passport 2TB си поръчах.
 19. Извинявам се, че пиша тук за не SSD хард, но темата за HDD е заключена. Ще си взимам външен хард WD 2TB, но питането ми е по какво се различават Elements, My passport и My passport ultra?
 20. За таймшифт говорим за минусовите канали, било то с модул или приемник? ТВ приложението вече трябва да е с превъртане нали?
 21. Може ли на външен хард да има 2 бекъпа на Windows на 2 различни компютъра? И евентуално ако трябва да се ресторне някой от тях дали ще има проблем или може да се получи някакво омазване?
 22. Трябва да взема рутер TP-Link. Такава марка се иска, такава трябва да взема. Дайте мнение и съвет за следните модели: Archer C7 - AC1750 - цена около 130 лева. Archer C80 - AC 1900 - цена около 160 лева. Archer C2300 - AC 2300 - цена около 180 лева.
 23. Батериите на безжичните мишки колко време издържат? Говорим за всекидневна употреба от по 4-5-6 часа примерно?
 24. Някой знае ли каква е ситуацията с Нова HD? Още не е пуснат по операторите или нещо друго?
 25. Малко офф. Не знам дали знаете, но Кулбокс спряха HBO и Cinemax пакета.
×
×
 • Create New...