Jump to content
BulForum.com

second.life.syndrome

Members
 • Content Count

  1630
 • Joined

 • Last visited

About second.life.syndrome

 • Rank
  occupation: nomad
 • Birthday 01/04/1986

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1947 profile views
 1. I Love You Phillip Morris и Going Postal. Задължителни!
 2. Напоследък гледах Boogie, el aceitoso и Generation kill. Чак се чудя как съм ги пропуснала досега о_O
 3. http://img52.imageshack.us/i/img8461s.jpg/ От същата катастрофа... Снимка: Александър Найденов
 4. Смотана история. Цял ден вися на черешата в двора, как ли не се чекнах, докато я обера... И накрая приключвам, свалям стълбата и я оставям полегнала. Решавам да седна на нея и се изръсвам от има-няма метър височина. Ударих си кръста, сега е охлузен, син и боли...
 5. Я кажете откъде да си набавя стиропорени топчета?
 6. Благодаря! Ама и те са смотани, за к'ъв им е тоя акт за раждане, при положение, че им предоставям лична карта? о_О
 7. Каква е процедурата по издаване на свидетелство за съдимост в пловдивския районен съд? Всъщност най-вече ме интересува изискват ли акт за раждане, както е посочено в сайта им?
 8. Пф, съвсем реални са си. Друг е въпросът какво е качеството на стоките. Когато откриваха Кауфланд, известно време работеха на загуба (на цени под доставните), за да привлекат клиенти. Предполагам, че цялата истерия е заради Карфур, който също предлага нереално ниски цени.
 9. +1 Историята е поднесена по много хубав начин и съвсем не е толкова детинска. Препоръчвам и Boogie, el acetioso - аржентински, нискобюджетен, прекрасен!
 10. O, не се забърквай с фризьорски салони, не предлагат такива услуги, по-добре разпитай някой, който вече има дредлокс. Предполагам, че ще се наложи само да захранваш човека с някакво количество бира. Имай предвид, че е пипкава и болезнена процедура, отнема немалко време, а и в последствие поддръжката е доста трудна. ПС - Подотви се за няколко дни мъчения, то това си е като пощенето при маймуните - заздравява социалните контакти И не се съгласявай да ти слагат восък, кофти идея е. И настоявай да ти ги направят тънички.
 11. Capitalism: A love story и The departed. Прекрасни!
 12. Kaжете откъде да си намеря 30-литрови стъклени бутилки? Като тази (ш' си правим домашна биришкъ) Преди време по антикварните магазини имаше едни огрооомни дамаджани, но като литраж май са по-малки от нужното.
 13. Преди няколко месеца гледах един прекрасен британски филм, но така и не мога да се сетя как се казваше. Действието се развива в по-голямата си част в затвора и проследява планирането и бягството на няколко затворници. Основният инициатор беше възрастен мъж, чиято дъщеря се беше замесила с някакви наркотаци о.0 Много силен филм, с прекрасна актьорска игра... Ама пуста моя деменция. Благодаря!
 14. Една от последните глупости, с които се занимавах. Коледните подаръци май ще бъдат раздадени около средата на февруари
×
×
 • Create New...