Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Защото се връщах от трен и не носех телефон. Но съм сигурен, че ако бях поискал фотосесия с нея, нямаше да ми откаже.

EDIT:

До преди няколко месеца, всеки път когато трябваше да давам пример за личност, на която се кефя изключително много, давах за пример Дядо мраз. От скоро обаче това се променя с всеки изминал ден, седмица, месец. Има нещо, което излючително много затормозява този човек и много искам да му помогна.

On 9/16/2013 at 7:08 AM, Psihara^^ said:

Понеделник. Както си тичаме тая сутрин със Стасьо и една девойка беше забравила да се облече горката, като отиваше към училище. Сигурно много ѝ се спеше и за това е забравила... Помня и че ние имахме разни девойки, които се носеха оскъдно облечени, но не съм сигурен дали е имало чак такова нещо. Аз се почувствах как влизам в затвора, само докато я гледам...

Преди време с мои приятели минавахме покрай едно училище декември месец. Павката като видя една по къса поличка направо полудя, взе да й бибитка и тя кокетно взе да се хили (щото все пак в мерцедес бяхме). Пича сваля прозореца и като се изкрещя "студено е Маааа" при което на мацката буквално и спря тока и гледаше тъпо докато отминахме :)

Като става дума за къси гащи, нямате си представа колко ирационално много се дразня като видя мацка с толкова къси гащи, че подплатата на джобовете се показва изотдолу. Дори и половината от божествения й задник да е отвън, пак ще ме хване яд заради джобовете. 

On 9/16/2013 at 9:23 AM, djadomraz said:

Преди време с мои приятели минавахме покрай едно училище декември месец. Павката като видя една по къса поличка направо полудя, взе да й бибитка и тя кокетно взе да се хили (щото все пак в мерцедес бяхме). Пича сваля прозореца и като се изкрещя "студено е Маааа" при което на мацката буквално и спря тока и гледаше тъпо докато отминахме :)

Един колега ми разправяше подобен случай...предполагам, че е истина. Същата ситуация, само че са няколко готини мадами, двама пича в кола и шофьора сваля джама....реве като магаре и вика, цитирам: "иЕба кат' магарееее и колко можееее". След това се опитваше да ми обясни погледа на мадамите, а аз се търкалях от смях по пода.

On 9/16/2013 at 9:31 AM, PSYCHOSIS said:

Като става дума за къси гащи, нямате си представа колко ирационално много се дразня като видя мацка с толкова къси гащи, че подплатата на джобовете се показва изотдолу. Дори и половината от божествения й задник да е отвън, пак ще ме хване яд заради джобовете. 

Че кой ти гледа джобовете бе брааат :woot :hump:

post-12-1236940868.gif

Сюжетът в Sharknado проследява историята на група хора, намиращи се в крайбрежен бар, които стават свидетели на свирепо торнадо. То стоварва множество акули по улиците на Лос Анджелис, а хищниците не пощадяват никого.

zx450y250_1084414.jpg

On 9/16/2013 at 4:37 PM, RaptoR said:

... хищниците не пощадяват никого...

Предполагам първите 5 минути преди да се задушат... пък ако не са се задушили значи хората тъй или иначе са се издавили.. иначе верно рядко малоумно звучи, не знам кой изобщо се е навил да снима подобно нещо...

On 9/16/2013 at 4:56 PM, djadomraz said:

Предполагам първите 5 минути преди да се задушат... пък ако не са се задушили значи хората тъй или иначе са се издавили.. иначе верно рядко малоумно звучи, не знам кой изобщо се е навил да снима подобно нещо...

Някой с мега як, мозъчен запек, но за сметка на това с кинти?

Ай яжте  :punk

http://www.youtube.com/watch?v=1niTEkP-6eo

On 9/16/2013 at 4:56 PM, djadomraz said:

Такива филми са опити да се възроди жанра със старите хорър/комедии от 70-те и 80-те. Друг такъв пример е Slither.

On 9/16/2013 at 6:45 PM, w00x said:

Има някакво право. Мъже без самочувствие няма да отидат да заговорят по-хубава жена.

Мъж без самочувствие, може ли да се нарече мъж?

On 9/16/2013 at 7:05 PM, XMD said:

Мъж без самочувствие, може ли да се нарече мъж?

Може разбира се, защо да не може? Самочувствието ли е най-важното, за да бъде един мъж - мъж?

On 9/16/2013 at 7:09 PM, w00x said:

Може разбира се, защо да не може? Самочувствието ли е най-важното, за да бъде един мъж - мъж?

Едно от най-важните, със сигурност! Не и ако е без покритие, естествено...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...