Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  25050
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by w00x

 1. Забравяш и това, че Intel си сменят чипсета/сокета за всяко ново поколение, което прави ъпгрейда задължително обвързан със смяна на дънна платка. Мега голяма мизерия...
 2. Много интересно тълкувание на сарказъм имаш... И много интересно приложение намираш.
 3. Аз си купих миналата година. Влагата в стаята падна от 65% на 43% (в момента). Проблема е, че ако е в помещение, където се спи, вечерно време шумът е проблем. Повечето са доста шумни. Най-тихия, който намерих, пада до 34db.
 4. Можеш да вземеш Мини 4 за този бюджет. iPad OS е много по-домислена от Андроид на таблети. И това го казвам като Андроид фен. За телефон никога няма да взема Айфон, както и за основен компютър няма да взема Макбук (имам Макбук просто ей така, ако ми се наложи да ползвам лаптоп за нещо и да имам досег с MacOS). Но за таблет не бих взел нищо различно от айпад. Таблетите с Андроид в този бюджет също не струват. Страшно бавни и мудни са. Ако искаш нещо качествено се приближаваш до цената на айпад.
 5. За таблет бих препоръчал само iPad. Другото е недомислено.
 6. Не излизат колкото едно устройство. Взимаш един стар усилвател като на charmock и едно стрийминг устройство и ще ти излезе еднакво. Един Teufel Connector например. Другият плюс е като при всяка една компонентна система. Не трябва да сменяш всичко ако искаш да смениш само усилвателя или самостриймъра например.
 7. Ама ти в него ли живееш? Че ти си повече мой съсед, отколкото на Виден..
 8. Защо просто не вземеш отделен плейър/стриймър, а настояваш на тази функционалност да е комбинирана с усилвателя?
 9. Следващият ми ъпгрейд на мен най-вероятно ще е един отделен усилвател за предните 3 канала. Като се преместя в друг апартамент обаче. В сегашната стая няма място за допълнителна техника, а и ресиверът е пре-достатъчен.
 10. Хората това искат ако не си забелязал. Геймплей като на старите игри. И като го получат, се оплакват, че играта е много outdated...... По същия начин мрънкат за Diablo 2 Remaster и като го получат, ще видят, че вече не им се прави едно и също нещо в продължение на 20 часа, единствено заради някакъв предмет.
 11. Телевизията идва в стерео. Аз я правя All channel stereo, за да се пуснат всичките говорители. Освен за филмите е и за игрите на Плейстейшъна, където също е много яко. Закачени са на един Denon X3500, който взех лятото.
 12. Какво не ти хареса? Това е едно от малкото отрицателни мнения за играта.
 13. Аз слушам тихо. А и комшии имам само горе и долу. И стаите май са празни...
 14. Мекички са им високите. На предните ми колони бяха по-резки. Центъра е само за филмите, да. Не слушам музика през него. Събвуфера е и за музика. Тонколоните са само до 55Hz. Съба не пречи обаче, напротив. Допълва ги.
 15. Аз се обзаведох с тези (Focal Aria 906): Заедно с централния говорител (Aria CC900) и ето това (XTZ 10.17 Edge): Събвуфера е 700W и пада до 19Hz. Дум, дум.
 16. А, ти знаеше, че и другите се бъзикаха? Абе ти можеш ли да спреш някога? Все тая...
 17. Ако беше ясно, че се бъзикаш, никой нямаше да тръгне да ти обяснява как не си прав.
 18. Точно щях да пиша тук, защото по-рано днес получих мейл с измененията. Браво за реакцията! Искам само да отбележа, че колегите са забелязали същото, което бях коментирал и аз вчера, и приеха положително днешния мейл.
 19. ... дори и с различен ник. Аз също понякога се зачитам в старите си мнения тук. Много е странно..
 20. Трябваше да проверя в Гугъл кой е този. От какво е породено това мнение?
 21. Не звучеше като да се базикаш. Просот много хора те оспориха и се наложи да клекнеш, защото разбра, че си неподготвен. Айде, знаем си номерата толкова години.
 22. Добре де, Куулбокс. Пращате СМС за промяна на условията от 1.1.2020. Не можахте ли обаче да подчертаете промените по някакъв начин? Как да разбера какво е променено? Трябва да седна със старите условия и да сравнявам параграф по параграф? Щом PayPal могат да го направят, значи и вие можете.
 23. Не е ли по-лесно вмест ода ми повтаряте едно и също нещо, да се аргументирате? Егати...
 24. Със здраве да си играеш. Аз моя подарък за без повод си го чакам от края на Септември. Очертава се тази седмица да пристигне, та ще се похваля и аз и ще го пиша "Коледен".
×
×
 • Create New...