Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24555
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by w00x

 1. w00x

  PayPal

  Има някакво объркване. Пейпла ПРЕВЕЖДАТ пари по сметката ти. Не теглят пари. Ако искаш да заредиш пари в Пейпал акаунт от сметка - процедурата е друга.
 2. w00x

  PayPal

  Това може да питаш Пейпал. Аз съм нямал проблеми с тегнелето по този начин.
 3. w00x

  PayPal

  Обменям по курса на банката, а не фиксинга на БНБ. Разликата не е толкова голяма.
 4. w00x

  PayPal

  Моята банка няма комисионна за обмяна на валута доколкото съм видял.
 5. w00x

  PayPal

  Виж си тарифите на банката. Най-вероятно има минимална сума за таксата.
 6. w00x

  PayPal

  Като международен превод се таксува. Обменният курс е на банката. Изтегляне към сметката би трябвало да е по-изгодно за по-големи суми, защото нямаш лимит от 500 Евро за една транзакция както при тегленето към карта.
 7. w00x

  PayPal

  Пейпал не те таксуват като теглиш парите. Преводът се таксува от банката според тарифния план.
 8. Побългари ги и махни стъклото на фара, за да се охлаждат.
 9. Какъвто и телефон да вземеш сега (като операционна система) - размерите са еднакви. Андроид телефоните дори са по-малки от Айфоните. аз бих взел Самсунг С10е без да се замислям, стига разликата с С10 да не е минимална. По-малък е. Идентичен хардуер. Идентични камери. Няма я само телефото лещата, но кой я ползва така или иначе? Няма го извития екран, което за мен е плюс. Панелите уж са еднакви, но май не са и на С10 е малко по-добър от на С10е, но разлика ще видиш ако ги сложиш един до друг. Всичко зависи от цената. С9 изобщо не го гледай.
 10. Аз го гледах цялото. В началото, докато пътуваше към джамията, си беше пуснал Българска народна музика в колата. Не знам дали се споменава по новините, но искаше да изгори джамията. Имаше 2 туби бензин в багажника, но беше забравил нещо и не успя. Не разбрах какво.
 11. w00x

  BulForum

  Много е бавно пак всичко. Един елементарен рефреш на главната директория ми отнема 4-5, че и повече секунди. Влизане в разделите ми отнема също 4-5 секунди.
 12. Виден е ясен. Хем нямаше да пише вече, хем бърза да порти. :D Ами трябва да призная, че ако трябва да ги приоритизирам: 1. Беше за експериментът 2. Беше за споменатото от теб 3. Беше за жената На мен ми беше ясно, че шансът да намерят жена е много труден. Аз го гледах като “Гаджета от пръв поглед” това предаване. Все пак съм реалист. :) И кво ѝ е на бг-мама? Жените си обсъждат предаването без предразсъдъци. И аз си обсъдам редом с тях. :D Assassin-a няма ли да го питаш какво е правел там, че да ме намери? :D Пък и виж как се жегнаха като им казах, че имам вътрешна информация. Тва са хора с много свободно време и желание. Ровят профили на участници, търсят статуси, нама празно. :D Все едно на теб в момента не ти се обяснявам и то без смисъл. :)
 13. Интересно ми беше. Исках да си създам някаква емоция. И мога да ти кажа, че щяха да ме изберат ако бях от София. Просто аз им казах на последния кастинг, че е абсурд да се преместя там за 5-те седмици на предаването и няма как да работя от разстояние.
 14. Аз за България говорех. В САЩ ги заключват.
 15. Как? --------------- Епа записах се за участие и ме докараха до последния етап, ама не ме избраха. Какво ми се подигравате ся? Аз ако исках да се крия щях да си сменя ника. Не случайно не написах нищо тук. Щото ви знам кви сте.
 16. Разкодиране? За SIM Lock към оператор ли говориш или за отключване на заключен телефон? На 100% ли си сигурен, че е заключен към оператор? Защото телефоните с Андроид не ги заключват по принцип.
 17. И без това тая цифра не отчита хората, които са свалили с магнитен линк, а повечето вече са такива. Закво ги направиха тия магнити всички, да им се неначуди човек. И без това беше трудно да се намери старо (1 година) съдържание. Сега е още по-зле.
 18. Означава, че драйверите ти не са подписани и уиндоус не ги зарежда, защото може да са инфекция. Трябва да сложиш по-стара версия на Уиндоус, преди Уиндоус 8 или да си ъпдейтнеш драйвърите.
 19. Абе какво стана с това електронно гласуване, не трябваше ли да е активно вече? Аз ще доживея ли или...?
 20. w00x

  BulForum

  На скрийншотовете имаше опции за цветове най-малкото. Също и тия анимации са доста lame. А и без снимка на фона, горе седи грозно с бял текст на сив фон.
 21. Pilot wire е нещо специфично за електроинженерството. Аз лично не знам какво означава, но може да му видиш снимка в гугъл, ако на теб ти говори нещо.
 22. w00x

  BulForum

  Не е зле. Има ли настройки? Пишеше, че има разни настройки. Цветовете могат ли да се сменят? Анимации? Фона горе в хедъра зад логото?
 23. Аз и на по-плачевни съм попадал. На твоя Абдел само математиката му куца.
 24. w00x

  BulForum

  Разгледах първите 10 в ipbmafia. Ето тази изглежда добре. https://ipbmafia.ru/files/file/2298-infraskew-theme/
×
×
 • Create New...