Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  25930
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by w00x

 1. Твърдението съм го чел, но няма специфики. Само дигитални ли ще вървят или ще могат да се играят от дисковете? Игрите за PS4 добавени към PS Plus, ще вървят ли на PS5? Никой нищо не казва, а това са 2 много важни въпроса.
 2. Аз няма да помисля за продаване на моята, докато някой не ми каже със сигурност как стои въпросът с игрите за ПС4. До сега - никаква конкретна информация. Иначе сега ще се наводни с обяви. Най-късно до 2 седмици. В момента е последен шанс да се продават старите конзоли. Като се напълни с обяви ще е късно за един определен период от време. Аз не я искам тая бяла конзола. Ще чакам някой пакет с игра и къстъм дизайн или направо ревизията след няколко години. Няма какво да играя на новата конзола така или иначе. А и телевизорът ми е Full HD.
 3. Playstation 5 също е изчерпан почти, 2 месеца преди да го пуснат на пазара.
 4. Много добре изглежда. Опитвах се да се сетя за какво друго може да се ползва освен за показване на параметрите на компютъра, но не успях...
 5. Докато научиш механиките, спецификите, ugh....
 6. Че то и сега се предлагат хардове Western Digital?
 7. Те предлагаха кабелна телевизия и преди да имат собствен канал.
 8. В последствие след 1996-та? Силно се съмнявам. Не успявам да намеря информация кога е основана Еуроком Пловдив.
 9. На мен нещо ми изчезва меракът да уча тепърва нови игри, затова си играя едно и също предимно.
 10. Изглежда готино, но можеха да се постараят повече с разнообразието в архитектурата.
 11. Продавам FPV 5.8GHz дрон HUBSAN X4 H501SS с вграден GPS. Дронът не е летял много. Не повече от 5 пъти. Състоянието е като на нов и се вижда от снимките. Безчеткови мотори, които са по-мощни, по-тихи, по-ефикасни и с по-дълъг живот от тези в по-евтините модели дронове. Също така почти нямат нужда от сервизиране. Full HD (1080p) камера 5.8GHz връзка за картината показвана на дистанционното, която е почти в реално време. Нищо общо със забавянето, което се наблюдава при моделите с 2.4GHz връзка. GPS система за по-голям контрол по време на полет Продължителност на полет с един заряд (една батерия) - до 20 минути Разстояние на полет според производителя - 300 метра (в комплекта давам антени за модификация, които увеличават разстоянието на полет до 1000 метра) Максимална височина на полет - 100 метра Скорост с изключена GPS асистенция - към 50-60км/ч. Поддържа return to home функция, която с натискането на един бутон, връща дрона на мястото, от което е излетял. Follow me функция, с която дронът автоматично ви следва докато се движите с дистанционното. Към дрона съм взел и множество допълнителни аксесоари, повечето от които не използвах. Пълният комплект се състои от: 1. Дронът с всичко, което идва в комплекта от производителя. 1.1 Дрон с 4 перки и ключ за монтаж на перките. 1.2 Дистанционно с визьор против отблясъци. (екранчето все още с фабричния протектор отгоре) 1.3 1бр Батерия за дрона + 1бр батерия за дистанционното 1.4 Зарядно 1.5 филтър за камерата (неизползван, седи си в найлончето) 1.6. упътване и кутия 2. Допълнителни оригинални перки. 3. Протектори за перките. Монтират се при начинаещи пилоти, за да не се чупят перките и моторите ако дронът се удари някъде по време на полет. (неизползвани). 4. Допълнителни 2 батерии за дрона 5. Допълнително зарядно. 6. Антени за модификация на обхвата. Така и не ги монтирах и си седят нови в найлончето. Монтажът е лесен и отнема към 15 минути. Инструкции: https://youtu.be/KJSDuruUWzE С тях обхватът на дрона става до 1км! Видео с тест след модификацията. https://youtu.be/Y0M9AG4fM6Y Спецификациите от производителя: 1080P High Definition Camera GPS Positioning Automatic Return To Home Altitude Hold Follow Me Function Max Flight Time 20 Minutes Flying Weight- 450g Battery- 7.4V 2700mAh Li-Po Charging Time- 210 minutes Distance- 300 meters Real Time FPV Photo/Video Brushless Motors Camera Resolution- 1920*1080P GPS/Follow Me/Headless/RTH Hubsan Drones with GPS functions support GPS ,GALILEO, GLONASS total 3 types of GNSS work simultaneously. Цена: 380лв За контакти тук в темата, лично съобщение или на телефон O8 98 52 27 I4 При лично предаване давам подарък 16GB SD Card Sandisk Ultra, за да можете да си снимате, докато си летите към вкъщи.
 12. Няма какво да те притеснява. Все пак си идва с пълна гаранция. Възможно е някой да е взел 2 монитора, за да си прави dual monitor, да не му се е получило и да ги е върнал. Това не са гаранционно върнати продукти с дефекти. Това са отворени и върнати в 30 дневния срок. Възможно е и да не са ползвани изобщо. Хората имат различни причини да връщат продукти. Може да не му са се събрали на бюрото на някой.. Или може да не е погледнал характеристиките и да е очаквал нещо различно. Един път си купих рутер от тях. След няколко дни го пуснаха на промоция с 30лв по-евтин. Върнах първия и си поръчах същия от промоцията. Ако цената е добра - аз бих го взел. Има буквално 0% риск.
 13. Трябва да е поне 2.1 А, за да изпише Fast Charge на телефона. Кабелът също трябва да го поддържа.
 14. Какво е накарало този клон да се отчупи? Или съм пропуснал някоя буря днес..?
 15. Изглежда като да работи на същия принцип. Самоче изисква да си купиш техните мишка и клавиатура.
 16. За Keylogger може да се ползва теоритично - да. Сигурен съм, че информацията и подозренията ти са споменати на сайтовете на компаниите или в EULA-та им.
 17. Каква полза биха имали други хора от ремоут контрол над машината, при положение, че не виждат графичния интерфейс? Графичния интерфейс не се споделя през програмата. Само позицията на мишката и keystrokes на клавиатурата. И клипборда. Дори мисля, че инсталациите на различните машини комуникират директно през ЛАН, а не през Интернет. Не е ремоут контрол в смисъла на другите програми за ремоут контрол.
 18. Няма проблем. Радвам се, че помогна. Има и други алтернативи на същата програма. Synergy е една, за която се сещам.
 19. ShareMouse https://www.sharemouse.com/ Има и други програми със същата функционалност, ако тази не свърши работа. Написал си "максимално забавяне. Ще предположа, че имаш предвид "минимално забавяне". Ако искаш максимално забавяне наистина, не мога да помогна.
 20. Може да е от съфорумецът, който има същия ник. ARPAnet.
 21. Повече към Fallout 3/4 отива, отколкото към Bioshock. Не съм я играл. Гледал съм много информация за нея просто. Не харесвам такъв тип игри.
 22. Ще се случи. Имаш един пример в тази тема, който не гласува в момента, а чака електронно гласуване. И това е само един пример от шепа хора. Хората в чужбина също ще гласуват повече. Хората, които са в друг район/град, различен от този, в който са регистрирани - също. Просто е много по-лесно и безпроблемно, отколкото да се занимаваш с бюрокрацията и бумащината нужни, за да си преместиш вота в друга секция. Вадиш телефона/лаптопа - гласуваш. Не е нужно да ходиш до точно определена секция и да отделяш един цял почивен ден за това. Ами ако си от Видин? Или Бургас? Дали ще отидеш до Видин, за да гласуваш? Много малко хора биха го направили. Познавам хора, които са в тази ситуация, но не се сещам за нито един, който е пътувал заради изборите. Това са загубени гласове, които няма да са загубени ако можеше да се гласува дистанционно. Към това добавяш и novelty фактора, поради който много хора ще гласуват, защото електронното гласуване ще е нещо ново и интересно, което искат да пробват. Достатъчно е да погледнеш само колко подписа има на дигиталните подписки, сравнено с реалните. Същото и за анкетите по разни сайтове, сравнено с действителността. Голяма част от хората, които не са пряко засегнати от лошата власт, ги мързи. Колкото по-лесно е, толкова по-голяма активност. И това не е валидно само в този случай. С всичко е така.
 23. Електронното гласуване единствено ще увеличи броя на гладовете и ще заглуши всичките тези купени гласове, които си влизат редовно. Това ще е достатъчно. То и сега може да се случи, но повечето хора не гласуват и купените/фалшифицираните си остават константа процентно.
 24. Аз не мисля, че фалшифицират изборите, което е по-тъжно. Хората просто си гласуват за тях. А другите, които не искат ГЕРБ да са на власт, просто не гласуват. Като теб, например.
×
×
 • Create New...