Jump to content
BulForum.com

exabyte

Members
 • Content Count

  4937
 • Joined

 • Last visited

About exabyte

 • Rank
  Депутат

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2147 profile views
 1. Мерси, звъннах им, но все още нямат доставка извън Тракия. До месец се очаква да пуснат, та ще им следя страницата.
 2. Супер, ще ги пробваме. Мерси.
 3. Препоръчайте някое ресторантче с хубави обедни менюта и доставка до офис? В момента взимаме от тук, но ми се иска да пробваме конкуренцията.
 4. Продаваме Playstation-a на сина, поради замяна с PS5. Пълен комплект, много запазен външен вид както може да се види и от снимките. Играно е сравнително малко и то само на сингъл плейър игри от рода на Kingdom of Hearts, Ratchet, Crash bandicoot и т.н. Идва в комплект с двете игри от първата снимка - Resident Evil 7 и Ni no Kuni 2 Revenant Kingdom. За предпочитане е да се види, тества и вземе лично, но може и да се прати по куриер. Цена: 550лв За въпроси на лично или 0 8 8 9 три 6 две 4 9 3
 5. Ще ти пиша на лично.
 6. Колеги, има ли някой с роднини или познати от село Яврово община Куклен?
 7. Търся някой с такава джаджа да ми замери няколко антени срещу почерпка или заплащане
 8. Точно за този случай - не.
 9. Някой има ли информация какво устройство за интернет поставят в момента и какъв достъп имаш до него? Трябва ми опция за статично ИП (или рядко променящо се динамично) и достъп за пренасочване на портове. В момента на адреса има само телевизия по коаксиал. ЕДИТ: служителката по телефона ми каза, че на оптичният интернет слагат "тяхно устройство" и след това е моя рутер, но тяхното устройство филтрира трафика и аз ако си направя пренасочване в моя рутер, пак от вън няма да се вижда. Някой може ли да потвърди?
 10. Може ли да ми препоръчате читав достачик в Руен? За предпочитане е да предлага пакетна услуга интернет с телевизия, но в краен случай може и само интернет.
 11. Някъде има ли лист с IP рейнджовете на Cooolbox и даже като цяло на BG peering-a?
 12. Преди мисля го зареждаше, но сега проверих и при мен от австрийско не ще. Мисля писах тук, но преди две години имаше някаква нова EU директива за свободен достъп и пуснах сигнал. Отговора беше, ако толкова ни липсват да ги съдим, но те доброволно няма да разрешат зареждане на страницата им от България П.С. Да нямаш нещо общо с T-System?
 13. Тия са някакви сектанти Established in 2000, PC Case Gear has grown to become one of Australia's most popular and highly regarded computer stores. We specialise in providing fast and reliable courier delivery across Australia, while our bulk buying power enables low prices across the range. като онези от ebuyer
×
×
 • Create New...