Jump to content
BulForum.com

AssassiN

Members
 • Content Count

  4656
 • Joined

 • Last visited

About AssassiN

 • Rank
  Kalam Mekhar
 • Birthday 08/09/1980

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.promobg.shop
 • ICQ
  247068382
 • Skype
  george.dragoev

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  София
 • Interests
  Sales...

Recent Profile Visitors

1396 profile views
 1. - Дайте ми париииии!!! - На ти! - Хммм, давате, ама да видим докога? Видене, на самолета ще те взимат ли и тебе, да идеш на хубаво и евтино?
 2. Мхм, само дето Виден плаща ПО-МАЛКО от европейските си конкуренти, тоест има предимство спрямо тях. А спрямо локалната си конкуренция е на равна нога. Къде точно е ощетен Виден, че не мога да се сетя?! За целите на изследването, аз също имам фирма, понесох много загуби, но не рева, защото перспективата ми е по-важна от моментното състояние, а перспективата е да развием реална икономика, а не фалшива такава, основана на връзки и държавни поръчки, на рекет и такса спокойствие. Пак ще кажа - докато мислим с корем и задник - няма свобода!
 3. Да, ама тогава пак щеше да е виновен Киро.
 4. Да, ама сега Виден трябва да плаща повече за газ, а това е неприемливо!
 5. Докато видни патрЕоти мислят с корема и задника си, а не с главата, никога няма да бъдем свободни.
 6. Демек всеки, който си позволява да говори против Мацква... Не можем да го накараме Виден да отвори линк. Так можно, товарищ?
 7. И в другите европейски държави пак Киро е виновен? Видене, специален поздрав! https://www.dnevnik.bg/sviat/voinata_v_ukraina/2022/06/28/4363414_bulgariia_goni_70_ruski_diplomati/?ref=home_NaiNovoto
 8. Започвам да се обърквам. Нали Киро бил виновен, че горивата са скъпи? Защо в Унгария са по-скъпи?!
 9. Благодаря, Видене, че заявяваш публично, че няма да ме баннеш. Щото във Фейсбук ми разправяше, че ще ме докладваш... Я кажи по любимата ти тема с горивата, защо са такива цените в Унгария, като оня е до кръста в глутеуса на джуджето-диктатор? Гледам че и Радев се е забързал за избори, тоя не разбра, че България не е президентска република. Мафията много сериозно се е задействала, а отчайващо голяма част от народа, някои и с претенции за интелигентност им пригласят...
 10. Видене, Видене, и тук оставаш неразбран... Никой не разбира руската душа напоследък...
 11. Гледам, че сте навътре в нещата, та да питам какво е мнението за MAG 250? Аз съм към едни.... къде 600 канала, ама някои направо не вървят... И нещо не разбирам какво става с превъртането напред-назад?! Не разбирам принципа. Нa Виваком беше далеч по-грамотно направено. Иначе имам на практика всичко... Само HD каналите са 180.
 12. Не ме дърпай сега и мене.... Аз търсех инфо за тая русата кифла по име и фамилия в google и ми излезе линк от bg-mamma. Imagine my surprise, когато второто мнение беше на този толкова разпространен ник w00x, мъж от Пловдив. Хубаво, че не пиех бира... Иначе и аз имам регистрация, ама за 5 години имам 10 поста... На моя профил пише Новак, на твоя - Ентусиаст! Както и да е, аз наистина те разбирам, и аз съм се забавлявал с идеята... Мани ги тея застаряващи еснафи!
 13. Като те намерих случайно в линк от bg-mamma, мамин златен... Нали сме приятели, ходим по барове, не исках да те изтипосам, ама тоя подлец Виден не се сдържа... Иначе, аз те разбирам. Предполагам те поблазни не идеята да си намериш жена, а по-скоро после да се разходиш по сутрешните блокове, да си покажеш чорапите, пък и сума ти потки може да онодиш покрай тая история...
×
×
 • Create New...