Jump to content
BulForum.com

kotora

Members
 • Content Count

  7235
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by kotora

 1. Ан така майсторе едит: за пореден път се убеждавам как половината народ не знае какво да прави като има регулировчик в кръстовището... Нали уж е черен петък, около парадайс са наредили регулировчици, които вместо да отпушват трафика, правят адското задръстване. Вижда фуражката, че нагоре по черни връх е задръстено, ама продължава да пуска коли и разбира се стана мазало.
 2. Въпроса е защо хора, които имат пневмония, теста им е отрицателен не ги приемат ? Общо взето да не му се налага на човек да стига до болница, че ще си умре по пътя... Ангеле тия изобщо няма да ги коментираме. Имаше преди време една американка, която викаше, няма вирус и така си и умре от Covid.
 3. 3080ti е 3 бинки. 3090 нямам идея Ама все тая.
 4. Или 3060, тя е с 12гб рам
 5. Мислех си да си купя astroneer, ама пустата игра не е cross-platform между pc и ps4
 6. То там е нанадолнище та му е дал газ колкото може да върви. Повечето рейсове, които са стари са без ограничител или им е махнат Един път се прибираме от Ски и на последната тол будка в Сърбия плащат, и след това двуетажен рейс с ремарке го избузиха до 140. Че да изпреварим рейса, който беше до нас на будката.
 7. Кръстник точно такива са лентите. овързах ги кабелите, сложих боза 10 и те така
 8. Е имам само 4 ленти, а пък и как да хвана малките кабели за кутията ?
 9. Я дай някъв линк за сигурен продавач
 10. Ангеле, нямам windows Още. Между другото някой купувал ли си е ключ от aliexpress ? Аз съм купувал от ebay И нямах проблем. Ама нещо алите ме съмнява.
 11. вчера съм го сглобил, как да знам на каква температура работи Ако не е ок, ще го махна
 12. Ами според това видео сваля температурата с 30 градуса. с Дъното си идва.
 13. kotora

  ELITE DANGEROUS

  Обладаваш ги мощно с финес Аз тия дни ще я свля и пробвам на новия комп. Че на лаптопа беше на ръба с прегряването.
 14. Аз имам радиатор с cooling pad за nvme-то. Имах малко мъка със слагането на пиновете за копчетата отпред, но успях да се оправя. Разбира се след това ги махнах, защото искам да вържа всички кабели.
 15. Сглобихме го, тръгна. Сега ми остава да вържа кабелите със свински опашки и ленти. Единствения кабел, който ще се вижда доста е този за захранването на картата.
 16. Ти кво си очаквал от Емаг ?
 17. На Графа предишния кмет е коляч. Има си едно ножче супер остро, клъцва ги през врата и до там Не го ползва за нищо друго.
 18. Точно за това си има хора, които се занимават с това ! Защото това прасе като подивее и става страшно. Може и с гръманта глава да си обикаля из двора.
 19. За това съм си избрал най-простата кутия, всичко се скрива отзад, ссд-то седи и то отзад. Другите неща ще ги нагласим А ссд-то е NV1 на Kingston. 2 TB
 20. Точно за това казах, че няма как днес да го направим. За това се и разбрахме събота да го довършим. С инсталацията, тестове с някой туул за performance и т.н. За софтуера е ясна работата, че постоянно се добавят неща.
 21. Ще стане 12 часа Вечерта. Ся стана ли по-ясно.
 22. Е малко е сложно. Трябва да вземем рамта от един друг компютър и заради това. Уиндоуси простотии и ще стане 12 часа За това бавно. Нямам бърза работа така или иначе.
×
×
 • Create New...