Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1738
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1232 profile views
 1. Успяхме да го позакрепим, лекарства, инхалации….. Утре ще го караме в окръжна болница, при неговата пулмоложка, да го лекува…
 2. Тези по лабораториите са много зле! Два положителни бързи теста, направени от нас на тъста са положителни, пращаме го в две лаборатории и двата теста са отрицателни! Джипито му назначи лечение по телефона, с думите “ Няма страшно, той е ваксиниран.” Астматик е, а сатурацията, продължава да му пада….
 3. И моите подобно, 37, макс 38 градуса за 2-3 дни. Лошото е, че след 2 месеца ги хвана някъв друг вирус и ги приеха лятото в болница.
 4. Ся ща налазят, че си сексист Как така да не може жена на скарата!?
 5. https://coronavirus.bg/bg/vaccinations/faq Прочети тук, за да не се притесняваш Да, можеш да се разболееш от Ковид, след като си ваксиниран….
 6. Аз се ваксинирах, но не подкрепям тези насилствени мерки. В семейството ми има 3ма души с автоимунни заболявания, които няма как да се ваксинират. В работата две от готвачките са също с автоимунни заболявания, едната касиерка е ваксинирана, другата, от днес е на работа, след изкаран ковид. Заради опашките пред лабораториите и срива в his.bg нито тест можаха да си направят, а другата да си изтегли сертификат. А някой може ли да обясни PCR теста, що е за 72 часа, а антигенния за 48? Да не би да дава допълнителна протекция, щото е по-скъп?
 7. Какво значи нормални? Тея дни ще вкарвам моята барака за цялостно боядисване, 2 цвята, със смяна на преден капак, че е заминал, за 2000 лв всичко, материали и труд. Колата е миниван( Мицубиши Грандис)
 8. Не трябва да пиеш няколко дни след ваксинация Аз пък го изкарах на крак и имам много антитела. Малко ти завиждам, че няма да придобия близките шест месеца, всички описани от ваксинацията екстри
 9. Не го харесвам Алонсо, ама е баси и кучето, днес се подигра с Хамилтън
 10. Всичко това има общо с разноса! Поне според БАБХ. Наредби има колкото си искаш и се тълкуват както им е удобно. В моя случай ми се наложи изкарване на удостоверение за извършване на дейност кетъринг, нова НАССР система и всичко друго, което съм споменал. https://www.bfsa.bg/bg/Page/Food_Controls/index/Food_Controls/Контрол на https://www.bfsa.bg/userfiles/files/KH/Doc/Obr/115 obrazec BABH(1).pdf https://www.google.com/amp/s/www.manager.bg/blgariya/drzhavata-vvezhda-regulaciya-na-dostavkite-na-hrana-za-vkshchi%3famp
 11. Знаеш много добре, че няма как всичко да се спазва на 100%, някои изисквания са абсурдни и невъзможни за изпълнение, ама към 90% си ги спазваме. Ми, аз като го сготвя след това не го ли пренасям също като пандата и глово? За чий чеп ми се изисква, за да е законно извършвана дейността товарна кола, регистрация, етикиране на всеки артикул, срокове и температура на сипване, срок за реализация и още една камара глупости? Не ми е разрешено да се кача на колелото и разнеса храната.
 12. Първия локдаун, когато наистина беше страшно за заведенията, като собственик на такова, се обърнах към food panda и take away…. След тридневни разговори им теглих майните и си организирах собствен кетъринг. Те не могат да гарантират за качеството и вида на храната, която ще пристигне при клиента, не изискват етикети съдържащи алергени, час на производство, срок на годност, колите не са регистрирани в БАБХ и т.н. Как се случва и извършва цялата тази дейност и до сега ми е непонятно….
 13. Само позитивни мисли и от моето семейство! Жена ми е преминала през този ад като дете, операция на апендикс, лекарска грешка, лошо зашиване и 3 дни по-късно перитонит, 15 дни в реанимация. Като и споделих, се разплака и започна да се моли за детето, всичко да е наред. Родителите и са нямали връзки нито пари и са направили единственото, което са можели : казали са на доктора, ако дъщеря ни си отиде, отиваш си и ти….. А за шиенето и тя така зверската е била зашита…. защото нямало смисъл да се стараят при такива случаи. Бих добавил още за такива доктори касапи, но ще си го спес
 14. За първи път резервирах хотел през booking.com, изпратиха ми код за потвърждение и пин код. Къде се предполага да ги използвам? Предплащането се извършвало 7 дни преди датата на настаняването, а никъде не видях банкова сметка, където да преведа парите или те сами ще си дръпнат сумата от картата, която регистрирах в приложението?
 15. Браво Виден! Във фейса можеш да се пенявиш в защита на гнусния циганин, а тук от к’во ли не изписа да изкараш случката като нещо от злободневието, то не било правилно и не го подкрепяш ама давай да минава, фирмата е гадна, работниците са зли пиянки и човека бил на грешното място в грешния момент и т.н. Как може за един циганин да се създаде такава обществена реакция, а в редица подобни случаи като този с охраната никакъв отклик?
×
×
 • Create New...