Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1724
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1087 profile views
 1. Браво Виден! Във фейса можеш да се пенявиш в защита на гнусния циганин, а тук от к’во ли не изписа да изкараш случката като нещо от злободневието, то не било правилно и не го подкрепяш ама давай да минава, фирмата е гадна, работниците са зли пиянки и човека бил на грешното място в грешния момент и т.н. Как може за един циганин да се създаде такава обществена реакция, а в редица подобни случаи като този с охраната никакъв отклик?
 2. Бияча е бивш служител в Томика АД, представя се за куриер, за да влезне, след като пребива охраната отива да разбие касата на фирмата, не успява, връща се допребива охраната и си тръгва. Има 2-3 статии в медиите и поуста на шефа на фирмата във Фейсбук. Пак да питам, къде е “будното” пловдивско общество, защо няма никакво отразяване в национални телевелизии и медии? Щото не е циганин и не е интересно? До гуша ми е дошло от подигравките на властта с народа във всеки един аспект и с овчедушието на българина! Ето и поуста на собственика на фирмата във фейсбук, по някаква причина
 3. Докато главния и окръжен прокурор си пият кафето с Митко Циганина , пардон, Чорапа https://trafficnews.bg/plovdiv/ivan-geshev-i-rumen-popov-piiat-kafe-mitko-chorapite-212751/ Пловдивския съд обяви тарифата за зверско пребиване на човек : https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/BG-pravosudie-Eto-kakvo-reshiha-za-poboinika-ot-kurvaviya-klip-18-1091244 Чакам вълна от протести на “будното” пловдивско общество! За една забита глава на циганан 5000 лв. , за зверско пребиване 1500 лв.плюс съдебни разноски.
 4. Така е! А защо не застанаха зад работниците в цеха в Чешнигирово, срещу издевателствата на американските военни над тях? Или зад стотиците бити и/или изнасилени пенсионери от цигани в малките села? Дано да бъркам, но цялата патардия е, защото е замесен циганин. НПО си направиха PR, яхнали вълната на гражданското недоволство.
 5. https://trafficnews.bg/plovdiv-obshtestvo/chorapenata-revolyutsiia-mitko-se-poiavi-kapana-izkupiha-212169/ Циганин, продаващ незаконно чорапи е иконата и любимецът на Пловдив! Евала!!!
 6. Утре отивам да го търся този Протектор! Лошото е, с каките от Щром сме в обтегнати взаимоотношения, ама се надявам да се спогодим
 7. Плочкаджиите много са си повярвали! Под 30 лв за квадрат не можеш ги пипна! Ама като ги попиташ за фактура по ДДС стоят и и те гледат “умно” Някоя фирма за лепене на плочки регистрирана по ЗДДС?
 8. То и на много хора им беше ясна работата още на кантара с Руис, ама видяхме какво се случи първия мач. Респект за Пулев единствено, че издържа на толкоз много бой, друго хубаво за тоя мач няма какво да кажем.
 9. Някаква идея,защо телевизорът на щерката, започна да забравя паролата на wi-fi рутера и дори като я въведа, не може да се свърже с него? Оправя се само с рестарт на рутера. Същевременно на другите устройства има интернет.
 10. Разгледай Райфайзен. Аз се прехвърлих от Уникредит към тях. Не че и те са цвете за мирисане......
 11. Днес след 6 часа мъки ми се роди син! Колкото съм щастлив няма как да опиша, но заради тъпия Ковид успях само да го видя за 2 минути през стъклена врата.
 12. Водна шкурка, почваш от 1500 и докъдето ти стигне мерака На едно мое Вито по тази начин му оправих всички пластмаси в купето. След това спрей и пластмасата стана като чисто нова.
 13. Не ги гледах, прочетох на доста места, че от утре ще работят. И според мен много ще се излъжат и отворят. https://trafficnews.bg/obshtestvo/koi-zavedeniia-shte-otvoriat-i-pri-kakvi-usloviia-177286/
 14. Типично тиквенска работа! Отварят заведенията при ясни и строги правила, ама такива няма написани още. Агенцията по храните и РЗИ също не ги знаят. Утре ще отворят всички и след 2 дена ще ги затворят, както стана с пазарите.
×
×
 • Create New...