Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1706
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

738 profile views
 1. Не съм бил аз, нямам ти и телефона, виждали сме се само един път, когато Пламен имаше нужда от кръводарители. Ще се радвам да се чуем да дадеш малко акъл.
 2. Дейността е закусвалня и кетеринг. Както казах по-нагоре пробвам всякакви вариянти и резултата е все един. И проценти от оборот съм давал, бонус липса на брак, 7 часов работен ден, резултатът е един и същ.... Оставам с убеждението, че не искат да мислят и да се напрягат. Да се тъне в посредственост, ден да мине. Ситуацията е плашеща, лично за мен това, което сам си произведа ще ми носи повече печалба и по-малко нерви. Няма 8000-9000 ДДС, 12-13000 заплати и осигуровки. Да ама искам да се развивам и да вървя напред, като няма хора как да го направя?
 3. Аз не бих могъл сега като съм бил служител съм работил и за по-малко и съм свързвал някак си двата края. Проблемът е, че няма как да дадеш 1500 лв. заплата на касиер, продавач консултант и т.н. даже и 1500 лв. са малко за нормален човешки живот, но системата е такава. Защо се сменя работата през месец два и все за същите пари? Никакво развитие, само обектите, в които се присъства различни, за една година може да се върне и на място, където е бил/била и преди...
 4. Неквалифицирана, предлагам повече от другите в бранша и като заплащане и като условия. Младите хора незнам дали ги “мързи” знам, че са безотговорни и т.н. Обаждат се за интервю, след 15 минути разговор по телефона се “навиват” да дойдат на място в удобно за тях време и накрая не идват. Ти кажи какво е това? Имам познати, които даже в един час викат по 20 кандидата, защото от тях най-много да дойдат един, два.
 5. И какво правим тогава? Затваряме или свиваме обема на работа, дотолкова че да си вършим сами работата? Плашещо е, мнозинството от активно работещите са млади хора и отглеждат деца, жал ми е за тях , в какви хора ще се превърнат гледайки примера на мама и тате.
 6. Има ли тук работодатели с малък бизнес, персонал до 6-7 души и как се справят с текучеството и последващите проблеми от него? Лично аз пробвам какво ли не, но няма и няма спасение.
 7. Как е най-добре да се направи парично дарение за болно дете? Нямам много вяра на благотворителните сайтове и организации, искам да съм сигурен че парите наистина ще отидат за детето...
 8. https://trafficnews.bg/plovdiv/voivodinovtsi-niama-da-dopusnem-romite-da-se-varnat-gotovi-131713/ Няма такава държава! Да имаш права върху незаконна постройка! Ебем ти и правозащитните организации и хелзинкски комитет.
 9. Негър, хомосексуалист!
 10. Циганин е! Живея във Войводиново и го познавам. Лошото е, че е от по-белите цигани, уж цивилизован, а сега се вижда и доказва за пореден път, циганина каквото и да го правиш, както и да живее си остава циганин!
 11. Защото градския транспорт е нередовен и разписанието на автобусите е имагинерно. Една служителка при мен напуска, защото и омръзна да виси по 30-40 минути на спирката почти всеки ден!
 12. ТРЗ в някоя счетоводна кантора?
 13. Голяма тишина нещо! Да не сте били вчера на протест
 14. Като собственик на малък бизнес с 10-15 човека персонал, смело мога да заявя, 90% от хората между 20-30г просто не им се работи. Сега ги разбирам дядо мраз и злобил, навремето, защо се оплакваха Средната възраст на персонала ми е 50г. Дали е случайно? Минах и през адът на пускане на обява в джобс.бг. Такива куриози не съм и очаквал че съществуват.
×
×
 • Create New...