Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1782
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1382 profile views
 1. К’во стана сега, шваби и жабари си плащат газта в рубли, ние на гол гъз чифте пищови…
 2. Ти пък, верно ли вярваш на някакви комисии?
 3. Обобщавам го, защото на хората им е ангажирано вниманието в борбата за места. 4 години съм бил във фирма изпълняваща обществени поръчки за доставка на храни за детски градини, ясли, ЦНСТ и домашни патронажи за Пловдив, Стара Загора, Нова Загора и други дребни общини. Няма да говоря какво и как се се доставя като суровина. Та в тоя ред на мисли, разлика от градина до градина няма, евентуално в някоя да има някой от персонала, който наистина работи по призвание. Частните градини са една идея по-добре, но и те си имат много трески за дялане.
 4. Баси и спора дето се заформи, и то за какво, борбата да си запишеш детето в детска градина, където една леля ще “гледа” 20 деца, детето ще боледува в идеалния случай през седмица, и ще бъде хранено с възможно най-евтината налична храна, която отговаря на изискванията.
 5. НС е гласувало и приело да купуваме ток от Украйна. За чии чеп ни е тоя ток като и в момента изнасяме нашия и плащаме безбожни цени за ток?
 6. Аз като по-млад и неразбиращ, искам да попитам какво точно го прави толкова велик в очите на толкова много хора, Кеворкян? Първия ми спомен от негово интервю, ако не ме лъже паметта е било някъде около 97, относно източване на ДДС с фирми на цигани…. Бил съм на 11 години и всички възрастни около мен го слушаха със захлас. Променило ли се е нещо тая държава, следствие на негово интервю или разследване?
 7. Така е. Гаден вирус си е! След първия ковид, останаха проблеми със стомаха(гастрит), жената имаше 3-4 месеца задух. После, след Делта, почнах да вдигам кръвно, а нея я удари във вестибуларния апарат, още има световъртеж. Дано сега, не изникне нов пост Ковид симптом. Жалко, че ваксините пазят само от тежко протичане, а не от заразяване. Две дози, бустер, кел файда… Минахме си ги и трите вариянта, мойто семейство.
 8. Благодаря! То, в случая даже няма и от какво да оздравявам, освен загуба на вкус и обоняние, нямам други симптоми.
 9. Баси и каръщината, миналия месец изкарах грипа, сега съм пак с Ковид .
 10. Шарл се пренапъна и крашна, точно като Фетел, преди няколко години. Дано успее да издържи на напрежението този сезон.
 11. И двамата пилоти на Ферари днес тотал щета!
 12. https://www.mediapool.bg/tokat-za-vtornik-poskapna-s-nad-75-na-borsata-u-nas-news334702.html Само за вчера ли е или и днес продължава да е такава цената? Къде ги следиш цените какви са? Имам два обекта с уж еднакви договори, а пък всеки месец цената на киловата се различава, единия 55 ст. другия 45 ст. ( единична цена)
 13. Като ви чета разходите за пелети и не мога да повярвам( не казвам, че лъжете) Пет години бях на пелети, триетажна къща по 110 квадрата на етаж,без изолация,постоянна стайна температура 24 градуса, всички радиатори с термоглави и термостат за всеки етаж, бойлерите и те вързани към системата, на ден вървяха по 4 чувала(60 кг.) и отделно плащахме към 250 лв. ток всеки месец. Този сезон, сефте съм с термопомпа(въздух-въздух), сметките за ток респективно от октомври до април са 300, 400, 600, 800, 800, 760, 600.
 14. Велосипед тип чопър, удобен ли е за каране? Нещо такова https://ontimebg.com/velosipedi/velosiped-harley-chopyr-20-cola Искам да си карам айляшката с него. В момента съм с някакъв Mifa, 28 цола шосеен и ми е страшно неудобен.
 15. Гледах одеве по новините. Ето и статия https://m.24chasa.bg/novini/article/11034844 Нали затова казах, че са за трепане…
×
×
 • Create New...