Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1713
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

814 profile views
 1. Днес след 6 часа мъки ми се роди син! Колкото съм щастлив няма как да опиша, но заради тъпия Ковид успях само да го видя за 2 минути през стъклена врата.
 2. Водна шкурка, почваш от 1500 и докъдето ти стигне мерака На едно мое Вито по тази начин му оправих всички пластмаси в купето. След това спрей и пластмасата стана като чисто нова.
 3. Не ги гледах, прочетох на доста места, че от утре ще работят. И според мен много ще се излъжат и отворят. https://trafficnews.bg/obshtestvo/koi-zavedeniia-shte-otvoriat-i-pri-kakvi-usloviia-177286/
 4. Типично тиквенска работа! Отварят заведенията при ясни и строги правила, ама такива няма написани още. Агенцията по храните и РЗИ също не ги знаят. Утре ще отворят всички и след 2 дена ще ги затворят, както стана с пазарите.
 5. Гадо, то и тук храната не е по-добра. Малцина имат възможност да ядат хубава, домашно приготвена храна.
 6. Тая глупост няма как да продължи до есента, в никоя държава.
 7. Герои! Хората кашлят и без да са заразени с корона вирус. Аз като влезна в някой офис, кантора или магазин, особено лятото заради климатиците се съдирам да кашлям....
 8. Не съм бил аз, нямам ти и телефона, виждали сме се само един път, когато Пламен имаше нужда от кръводарители. Ще се радвам да се чуем да дадеш малко акъл.
 9. Дейността е закусвалня и кетеринг. Както казах по-нагоре пробвам всякакви вариянти и резултата е все един. И проценти от оборот съм давал, бонус липса на брак, 7 часов работен ден, резултатът е един и същ.... Оставам с убеждението, че не искат да мислят и да се напрягат. Да се тъне в посредственост, ден да мине. Ситуацията е плашеща, лично за мен това, което сам си произведа ще ми носи повече печалба и по-малко нерви. Няма 8000-9000 ДДС, 12-13000 заплати и осигуровки. Да ама искам да се развивам и да вървя напред, като няма хора как да го направя?
 10. Аз не бих могъл сега като съм бил служител съм работил и за по-малко и съм свързвал някак си двата края. Проблемът е, че няма как да дадеш 1500 лв. заплата на касиер, продавач консултант и т.н. даже и 1500 лв. са малко за нормален човешки живот, но системата е такава. Защо се сменя работата през месец два и все за същите пари? Никакво развитие, само обектите, в които се присъства различни, за една година може да се върне и на място, където е бил/била и преди...
 11. Неквалифицирана, предлагам повече от другите в бранша и като заплащане и като условия. Младите хора незнам дали ги “мързи” знам, че са безотговорни и т.н. Обаждат се за интервю, след 15 минути разговор по телефона се “навиват” да дойдат на място в удобно за тях време и накрая не идват. Ти кажи какво е това? Имам познати, които даже в един час викат по 20 кандидата, защото от тях най-много да дойдат един, два.
 12. И какво правим тогава? Затваряме или свиваме обема на работа, дотолкова че да си вършим сами работата? Плашещо е, мнозинството от активно работещите са млади хора и отглеждат деца, жал ми е за тях , в какви хора ще се превърнат гледайки примера на мама и тате.
 13. Има ли тук работодатели с малък бизнес, персонал до 6-7 души и как се справят с текучеството и последващите проблеми от него? Лично аз пробвам какво ли не, но няма и няма спасение.
 14. Как е най-добре да се направи парично дарение за болно дете? Нямам много вяра на благотворителните сайтове и организации, искам да съм сигурен че парите наистина ще отидат за детето...
 15. https://trafficnews.bg/plovdiv/voivodinovtsi-niama-da-dopusnem-romite-da-se-varnat-gotovi-131713/ Няма такава държава! Да имаш права върху незаконна постройка! Ебем ти и правозащитните организации и хелзинкски комитет.
×
×
 • Create New...