Jump to content
BulForum.com

XMD

Members
 • Content Count

  1805
 • Joined

 • Last visited

About XMD

 • Rank
  Ain't no stoppin'
 • Birthday 10/04/1986

Contact Methods

 • AIM
  xmd646
 • MSN
  spookye_6@hotmail.com
 • ICQ
  308052091

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

1517 profile views
 1. От първи октомври ще се плаща още повече, около 1.60 за киловат. И с цялата си наглост вдигат с 7 % ДОБАВКА или не по-малко от 0,02530 лева/kWh (без ДДС), покриваща административните разходи, вкл. за прогнозиране, балансиране и разходи към БНЕБ.
 2. Получих поздравително писмо от ЕVN… 1. Текстът на чл. 4.1.1 В) от Индивидуалния договор за продажба на електрическа енергия придобива следния вид: Почасовата цена е равна на сумата от БОРСА + ДОБАВКА, където „БОРСА“ е почасовата цена за kWh на пазарен сегмент „Ден напред“ на „Българска Независима Енергийна Борса“ ЕАД (БНЕБ) за изминалия отчетен период, публикувана на интернет страницата на БНЕБ - www.ibex.bg, а „ДОБАВКА“ e сумата, която сеформира като 7 % от борсовата цена за всеки час през съответния период на доставка, но не по-малко от 0,02530 лева/kWh (без ДДС), покриваща
 3. Потвърждавам, от гръцките бири, Митос и на мен най - ми допадна. Само дето на Корфу беше по 4 евро шишето(в заведенията)
 4. Благодаря, по принцип имам човек, от който да взема, мерак ми е да пробвам съфолк Като имаш в наличност за продан, задължително пиши.
 5. @RaptoR, как вървят работите с овцете? За 15 август ще ми трябва едно агне, ако имаш предпочитам от теб да купя.
 6. Баси, изтрепа се тоя народ…..но защо и бебета……. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/12045528
 7. Магазин или склад, откъдето да си закупя каменна вата за външна изолация на къща, да могат да ми я докарат до адрес, заедно със лепила, шпакловки и всички други ундурми?
 8. Дано да я има тая перспектива за всички фирми…. Доста познати приключиха дейност или съкратиха персонал и намалиха обема на работа, защото не могат да си покрият разходите. На мен ми се наложи да прекратя договори с няколко големи завода, че няма как при тези цени и нарастваща инфлация да гарантирам фиксирана цена за определен период от време.
 9. Ми неприемливо е, Виден има да плаща заплати, осигуровки, ддс, ток,газ и още една камара сметки. Не е като да си чака заплатата на 30 число и да го боли кура как се осигурява в тази обстановка.
 10. Най-успешно се убива като се налее нафта в корена. Така съм премахвал див орех и някво японско дърво( забравил съм му името) Лошото е, че след нафтата нищо не вирее.
 11. Да, много е добро и точно в десятката.
 12. Ако гейове, травестити, бисексуални и другите 50 вида извращения на природата се приемат за нормални, хетеросексуалните са задължени да ги приемат за нормални, то София прайд следва да бъде парад на нормалността. А пък хетеросексуалните са изключени от него. Това не е ли дискриминация? Ядосвам се на себе си, че си позволих да прочета сега тая статия : https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/11846783
 13. Виж ся, ясно е че го е болял кръстта, той даже беше с различни настройки и подскачането при него беше в повече, ама си остава гнусен мангал и трябва да му е гадно
 14. Мангала как театралничи не е истина, ако беше на подиума вместо Ръсел, бас ловя, че нямаше да има никакви проблеми с кръстта. Малко да се посмеем.
 15. Да, нещо съм се объркал в прочита снощи
×
×
 • Create New...