Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  25052
 • Joined

 • Last visited

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3147 profile views
 1. В OLX ще го продадеш за минути ако ти е хубава цената. За колко смяташ да го пускаш?
 2. По правилата на форума трябва да представиш реални снимки на продукта. Ако може на снимките да е почистен.
 3. Забравяш и това, че Intel си сменят чипсета/сокета за всяко ново поколение, което прави ъпгрейда задължително обвързан със смяна на дънна платка. Мега голяма мизерия...
 4. Много интересно тълкувание на сарказъм имаш... И много интересно приложение намираш.
 5. Аз си купих миналата година. Влагата в стаята падна от 65% на 43% (в момента). Проблема е, че ако е в помещение, където се спи, вечерно време шумът е проблем. Повечето са доста шумни. Най-тихия, който намерих, пада до 34db.
 6. Можеш да вземеш Мини 4 за този бюджет. iPad OS е много по-домислена от Андроид на таблети. И това го казвам като Андроид фен. За телефон никога няма да взема Айфон, както и за основен компютър няма да взема Макбук (имам Макбук просто ей така, ако ми се наложи да ползвам лаптоп за нещо и да имам досег с MacOS). Но за таблет не бих взел нищо различно от айпад. Таблетите с Андроид в този бюджет също не струват. Страшно бавни и мудни са. Ако искаш нещо качествено се приближаваш до цената на айпад.
 7. За таблет бих препоръчал само iPad. Другото е недомислено.
 8. Не излизат колкото едно устройство. Взимаш един стар усилвател като на charmock и едно стрийминг устройство и ще ти излезе еднакво. Един Teufel Connector например. Другият плюс е като при всяка една компонентна система. Не трябва да сменяш всичко ако искаш да смениш само усилвателя или самостриймъра например.
 9. Ама ти в него ли живееш? Че ти си повече мой съсед, отколкото на Виден..
 10. Защо просто не вземеш отделен плейър/стриймър, а настояваш на тази функционалност да е комбинирана с усилвателя?
 11. Следващият ми ъпгрейд на мен най-вероятно ще е един отделен усилвател за предните 3 канала. Като се преместя в друг апартамент обаче. В сегашната стая няма място за допълнителна техника, а и ресиверът е пре-достатъчен.
 12. Хората това искат ако не си забелязал. Геймплей като на старите игри. И като го получат, се оплакват, че играта е много outdated...... По същия начин мрънкат за Diablo 2 Remaster и като го получат, ще видят, че вече не им се прави едно и също нещо в продължение на 20 часа, единствено заради някакъв предмет.
 13. Телевизията идва в стерео. Аз я правя All channel stereo, за да се пуснат всичките говорители. Освен за филмите е и за игрите на Плейстейшъна, където също е много яко. Закачени са на един Denon X3500, който взех лятото.
 14. Какво не ти хареса? Това е едно от малкото отрицателни мнения за играта.
×
×
 • Create New...