Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  28000
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5012 profile views
 1. Коя част по-точно ти е проблемна? Шипинг адрес и имена - Твоите имена и адреса на Габиели в Германия, с твоят (БГ) телефонен номер. Билинг адрес и имена - твоят адрес в България, както си го подал пред банката, с твоите имена, както са изписани на картата (пластиката).
 2. Аз съм имал проблем с жицата на мишката, докато съм играел. Триенето в деск пада ми е задържало движенията понякога, а това е проблем, когато играеш мултиплейър FPS. Сега съм с безжична от година и половина, и съм много доволен. Виждам как може да е по-удобна от жичната. В началото ми беше малко по-тежка, но свикнах. Батерия сменям, когато ми излезе нотификейшъна за това, че батерията е на 40%. Просто я включвам на кабела като се сетя и това е. Ако не играя, мога да си я ползвам и жична за няколко часа. Като цяло, не бих се върнал на жична мишка. Нямам нищо против тях съответ
 3. Да, причината е ясна. Аз като потребител обаче ще се замисля преди да инвестирам време и пари в игра, която ще играя максимум 2 години. 2 години, защото от цикъла на живот от 3 години, 1 ще е оправяне на бъгове. Другите 2 са под въпрос. Overwatch например е игра на 5 години. И ако не бяха спрели да създават съдържание, за да се фокусират върху Overwatch 2, играта още щеше да се радва на интерес. Те обаче решиха да я утрепят, като спрат новото съдържание. От повече от година не са направили нищо ново. Да не са и 2 години.
 4. А според теб има ли причина да излизат преез 3 години? Ако вземем специално Battlefield 1 и Battlefield V за пример. Според мен не. Тази поне се развива в друга епоха та може да е оправдано, но като цяло, всичките тези нови игри през 2-3 години са ненужни. Разликата между 1 и 5 е 2 години. Та те едва имаха време да си пуснат всичките експанжъни и DLC-та, преди да я убият като изкарат "нова версия" на същата игра. С Call of Duty е същото.
 5. Те докато я оправят, ще пуснат новата и тази ще остане без играчи. Затова не харесвам франчайзи, които излизат всяка година или през 2 години. Излизат счупени и никой не си прави труда да ги оправи изцяло, защото е по-лесно да направят нова.
 6. Тука има кутийка, в която да го изложиш. https://www.amazon.de/-/en/Display-Technic-Defender-Dustproof-Compatible/dp/B08ZXK11ZL/ref=sr_1_6?keywords=lego+42110&qid=1637931998&sr=8-6 Може да има и други варианти. Просто този ми попадна пред погледа. Като имаш ограничено място ще ги разбереш. Аз също съм с такъв дескмат. Преди имах по-малък, само за мишката, но се наложи да го сменя, защото клавиатурата ми го застъпваше и седеше наклонена под ъгъл. Така е много по-удобно и приятно. Като пиша на клавиатурата, пак си облягам ръцете на мекото, вм
 7. w00x

  FAR CRY Franchise

  Егати резила.
 8. Щото здравната система е хаос. Особено в момента. Много хора обаче решават, че е добра идея да разчитат, че здравната система ще им реши проблема АКО им се наложи, вместо да сложат една допълнителна предпазна стена пред тази вероятност.
 9. Четох го този пост вчера във Фейсбук. Малко извадки от профила на госпожата:
 10. Да се върнем няколко месеца/седмици назад, до разговора за китайските и не-китайските телефони. В чиповете на MediaTek бе открита задна врата за подслушване на телефонните разговори
 11. Няма ли нещо по-добро за малко повече пари? Алтернатива няма ли тоя продукт? Има NVMe SSD-та на много добра цена в момента. 1ТБ Самсунг 980 за 80 евро.
 12. Затова предложих да изчакаме експертизата, вместо да гадаем и да обвиняваме държавата по подразбиране.
 13. С тая разлика, че при самолетите, резервоарите са директно над гумата (особено при Конкорд), в крилото, а тук е малко по-различно. А и както установихме, дизелът не е толкова запалим, колкото бензина. Или самолетното гориво.
 14. Ами, те може да ти пазят продуктите в количката. Не пише ли? Направи друг акаунт и пусни поръчката.
×
×
 • Create New...