Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  27465
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4876 profile views
 1. Хахахах. Да де. Ухото исках да напиша. Същия значи. Егати досадния проблем..
 2. Ам, обаждай му се и да идва да си го оправя... А аз бях звънял на другия номер. То може и да е същия човек де. С гола глава и обеца на ухото. С един бял Голф 4-ка.
 3. Оставете го да си купува Интел човека, какво му се бъркате сега и вие?
 4. с. Ягодово. Ами, имам какво да кажа за тях. Карал съм си колата там поне 6-7 пъти за оправяне. Поне. Като единия път я правиха от градушка, при която беше ударено всичко без двата прага и броните. Всеки един детайл. Като цяло съм доволен от тях, но точно при това каране за градушката явяно са бързали и ... направо са си оставили ръцете.
 5. Изчакай да излезнат още няколко и тогава ъпгрейдвай.
 6. https://vikuslugiplovdiv.wixsite.com/vik-uslugi-plovdiv/untitled-c16fm Този номер, който завършва на 994.
 7. Няма как. Каквото и да сложиш на тоя стар процесор, ще скопиш видеокартата и няма да получиш особено много производителност отгоре. Дори на следващото поколение на твоята да отидеш - GTX 1080, пак ще срежеш производителността на видеокартата драстично. Аз имах i5 7400 и пак я режех. Като сложих i7 7700 се отпуши. В твоя случай, ъпгрейда трябва да е на цялата платформа, иначе са пари на вятъра.
 8. Значи си доволен? А сигурно ли е, че го е оправил или проблемът отнема известно време, за да се появи, и няма как да кажеш в момента?
 9. За това, за което го викнах, съм доволен. Реагира бързо, дойде, свърши работата. Любезно момче, не ми се правеше на велик и не беше някакъв социопат. Скоро ще го викам да ми смени прословутия спирателен кран вкъщи, за да мога да си оправя още по-прословутото казанче в тоалетната. Само чакам vikktorpenchev да потвърди, че и на него му е свършил работа.
 10. Доста по-евтини са преди да им сложиш 20% ДДС, евентуално мито ако продуктът се обмитява, таксата за митниците и таксата за доставка. Тогава няма да ти казвам откъде може да ти излезе и накрая ще е на същата цена. 99 USD + 20% ДДС са 198лв. И това е преди такси и доставки до БГ. Закупен от Европа (първия сайт) е 249лв. Закупен от еМАГ с код за 30% отстъпка от редовната цена (139 ЕВРО) е 191лв. Ами, аз винаги съм проверявал навсякъде, но цените на eMAG, когато има код, просто няма как да се бият. Един колега си купи Porsche-то, Lamborghini-то и Bugatti-то от еМАГ. Сигурно е сп
 11. Този конструктор не се ли предлага и в Европа, че ще се занимаваш с доставка от САЩ? В моя опит, цените на ЛЕГО в Емаг са най-добри. Доста често са на 30% под продажна цена с код. Виждам, че ще излиза на 1-ви Октомври. Моят съвет е да изчакаш дотогава, за да видиш какво ще е положението с наличностите в България и Европа, и едва след това да мислиш за доставка от САЩ ако тук го няма. Виждам, че и този Европейски магазин го предлага, отново след 1-ви Октомври. https://www.brickshop.eu/lego/lego-technic/lego-42126-ford-f-150-raptor.html Според тази статия ще с
 12. Дано ти свърши работа. Да дадеш отзиви.
×
×
 • Create New...