Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  28762
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5443 profile views
 1. Тревата няма текстура при мен. Само цвят. Ако пусна руския тестов канал, всичко е наред.
 2. При мен при бързи движения, доста се размазва. Онези, които ти бях споменал в другата тема. RNTV. Но пък сега рекламите са добре...
 3. В днешния епизод на "Булфорум", един от потребителите тръгва да спори с обозначенията в геометрията. Абе много ми е интересно колко време ще паркирате с 20см отпред и отзад ако нямате парктроник.
 4. Абе, някой да гледа финала на Шампионската лига по бТВ Екшън и да вижда проблем с качеството? Или е от моя оператор проблема? Яко пикселизация при по-бързи движения.. Пробвах един "тестов" Руски канал, който също предава мача и качеството е 4 пъти по-добро.
 5. Таблицата е сортирана по Suicide. Homicide също е в рязък контраст с Австрия, Хърватия и Швейцария. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_firearm-related_death_rate
 6. Установи ли се в крайна сметка колко устройства извън адреса са позволени? Мога ли да имам абонамент за coool.tv на един адрес и да ползвам услугата на един телевизор на друг адрес. И двата адреса са с интернет на Куулбокс.
 7. Разбрал съм, че всичко опира до типа туризъм. Ако се обикалят основните забележителности, никой град няма да ти хареса. Ако се опиташ да живееш като местен, нещата се променят драстично. Париж не е изключение. На Нотр Дам и Сакре Кьор имаше изсипани стотици хора. Убиват ти всякакво желание да разглеждаш и е абсурд да се потопиш в атмосферата. В същото време, в Сен Есташ нямаше никой, а вътре беше страшно впечатляващо. С улиците на Венеция беше същото. Във Флоренция също. Наеми си колело и обикаляй с него. По-бързо е в централната част дори от обикаляне с автомобил.
 8. И аз не намирам списък с каналите. В тестовия пакет ми е активирано абсолютно всичко. Има над 600 канала. Някои от тях са "преместени" и пише "преместено на 310", например и HD каналите се дублират със SD каналите. Не съм броял колко са реално, но за моята нужда е чудесно. 10лв на месец за един телевизор, без договор и с приложение за Андроид. Инсталирай си го на едно устройство ако искаш и пробвай. Автоматично се активира тестовия период няколко секунди след активация. Имат и някакви библиотеки, но не съм ги разглеждал изобщо.
 9. Благодаря. Ще ги погледна. Също искам и да е безсрочно. Аз съвсем случайно попаднах на тези. https://rn-tv.com 10лв на месец без договор. Пуснах ги тестово и изглеждат добре за непретенциозно гледане. На някои 4К канали има насичане обаче.. Явно използват някакво универсално IPTV Приложение за Андроид, защото бях пробвал и това на DCC (On TV), и беше 1:1 като интерфейс. tivi.bg са вариант, но не ми вдъхват доверие с това, че всячески те подканват да си вземеш МАГ кутия, а аз не искам допълнителни устройства.
 10. Версай беше красив също. Градчето. Дворецът и градините не ги коментирам. Аз съм бил и в Амстердам. Там също е красиво, но архитектурата е прекалено еднотипна. Моят любим до момента град е Венеция.
 11. Ами, обиколихме доста голяма част от централната част пеш. 20-25км дневно правехме, а бяхме там 6 дни. Един прекарахме във Версай, така че дните реално бяха 5. Последните ден и половина се заиграхме с електрическите колелета и обиколихме още повече. Хареса ми атмосферата в града. Жив е. Сградите са красиви, но в един момент стават еднотипни, особено вечерно време, когато магазините са затворени и улиците са пусти. Аз Гранд Плац съм го виждал. И цветя имаше. Предния път квартирата ни беше на 40 метра от там и имахме 7 свободни дни, а не само 1. Улиците на Париж на моменти ми напомни
 12. Ами, на мен в Париж много ми хареса. Разстоянията обаче са огромни и не може да се обикаля единствено пеш, както съм свикнал. Най-голямата атракция не е ли Grand Place? Този пикаещия не го видях предния път. Ще отида да го видя при това посещение. И да посетя този ресторант/бирария. Атомът го обмисляхме предния път, но се отказахме. Този път вероятно пак няма да отидем, особено в единствения си свободен ден.
 13. Не ми се занимава с такива незнайни боклуци.. Ще намеря някой доставчик, който да предлага услуга на Android TV. А и нали битрейтът е намален? Не искам да гледам посредствена телевизия, все пак ми трябва за основен телевизор.
 14. Ами, отивам на Тумороуленд, така че ще имам само 1 ден да обикалям безцелно. Къде я яде тази лазаня? Някъде по центъра? Цените как са? Че в Париж направо ме втрещиха по 99% от ресторантите.
×
×
 • Create New...