Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  25132
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3226 profile views
 1. Това е положението, за съжаление. Прекалено много хора имат прекалено много право на свободно изразяване..
 2. Да. Аз имах проблем с моя рутер, защото беше закачен за UPS, капацитета на който, беше на предела на закачените за него устройства. Всеки път, след като играех някоя игра (когато потреблението на компютъра скача двойно), имах проблем с безжичните мрежи. Рутера не се изключваше или рестартираше, но нещо се случваше и на следващия ден почти гарантирано имах проблем, който изискваше рестарт. Дропеше 2.4Ghz устройствата и падаше скоростта на 5GHz мрежата. Като го закачих директно в разклонител - проблемите изчезнаха. Осъзнах, че рутърът е на предела, когато на няколко пъти при спиране на тока докато играя, компютъра се рестартираше. Ако спре токът докато компютъра е включен, но не се ползва - нямаше проблем. Иди разбери..
 3. Намери си някакъв рутер втора ръка. Има достатъчно обяви.
 4. Зависи каква част от смарт функционалността искаш да ползваш. Какво ти пречи просто да пробваш и ако не ти върши работа, тогава да вземеш бокс? Не е като покупката на едното да е обвързана с покупката на другото..
 5. Щом новите Сонита с Андроид са толкова лагави, защо настояваш на друг телевизор с Андроид? Пробвай друга операционна система. Изборът ти не трябва да е smart vs не-smart. Smart телевизорите са тези от по-висок клас, което със себе си води и по-добра картина (в повечето случаи). Така че ако искаш хубава картина, телевизорът ти ще е смарт и нямаш абсолютно никакъв избор да не е.
 6. Ще те спъва. Самия рутер е слабичък. Като минах на куулбокс бях с TP-Link 741 и скоростта ми беше на 60% някъде.
 7. Ахам. До сега никога не съм се замислял за гледане на IPTV през приложение на телевизора. На моето Android TV устройство има HBOGO, Netflix, YouTube, Twitch и Kodi. Все неща, които има и на WebOS.
 8. Ние все още не знаем обаче, защо на vinyl_master му е наложително телевизорът да е с Android. А относно приложенията..... кое критично приложение има на Android TV, което го няма на WebOS например?
 9. Това, че ти си го купил, не означава, че е най-добрият вариант.
 10. Не видях изискването за Android.... По подразбиране игнорирам подобни изисквания, когато се говори за ТЕЛЕВИЗОР. Забравям, че хората не са като мен и качеството на картината не е единственото важно нещо при избора. Нямат Андроид. Имат Firefox OS. Има приложения - да. Всичко опира до това, за какво искаш да го ползваш.
 11. Погледни и моделите на Панасоник. Преди година някъде купихме за приятел 55" Панасоник за 950лв. Ще те излъжа за модела. Много добра картина за парите. Сравнявах го с LG и Samsung в същия ценови диапазон. Предполагам, че миналогодишния модел (2019) ще е намален сега, защото сигурно са излезнали новите. Май беше ето този: https://techmart.bg/Телевизор Panasonic TX-55EX600E Виждам, че следващия (2019) модел също е намален: https://techmart.bg/Телевизор Panasonic TX-55FX700E Има и някакво промо на 2020 модела. GX: https://techmart.bg/Телевизор Panasonic TX-58GX700E И е 58". Не е ясно какво е промото обаче. Иди на място в Техмарт да ги погледнеш най-добре. Там има най-много Панасоници така като гледам.
 12. Реших да пробвам Revolut. Някой да има referral link да вземем едни пари?
 13. Тарантино ако ги омеси, ще седят и ще си водят един и същи познат циничен разговор в продължение на 3 часа, а накрая ще се изпозастрелят всичките.
 14. Защото доставят от Русе и по принцип всичко над 40лв е безплатно. Освен ако не е 3-ти продавач, който просто използва платформата на еМАГ да си прави продажбите. Виден не знам какво е поръчвал.... Току що добавих телевизора и ми изписа, че доставката е безплатна, както си му е реда. Може промоцията за 750лв да е била от друг продавач, а не от еМАГ.
 15. Тия се излагат. 28лв доставка за телевизор 775лв. Ай сиктир.
×
×
 • Create New...