Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24949
 • Joined

 • Last visited

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2869 profile views
 1. И след това, Михайлов си подаде оставката.
 2. Помисли си отново при това положение и погледни дали има развитие по въпроса с представянето преди да я купиш. Защото в момента положението е ето такова: https://www.google.com/search?client=opera&q=control+performance+xbox&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 А, да. И като се заговорихме за предложения: Nier: Automata.
 3. За PC я вземи. До колкото разбрах, за конзоли изобщо не е оптимизирана и не върви добре. Погледни сравнения на performance при различните платформи. Може и да го пачнат, докато дойде време да я купуваш, но аз бих имал едно на ум. Ами, аз съм играл само 4-тата. Стори ми се много забавно като идея, защото и преди съм виждал поредицата. Точно след първата мисия, вече ми беше скучно на мен. А ако харесваш стелт, мога да ти препоръчам Hitman игрите след Absolution. Предните също са окей, но след Absolution наистина се отварят възможностите, за това как да изиграеш нивото. Аз лично започнах Absolution, защото видях последните 2 Hitman игри и много ме впечатлиха. Нивата им са страхотни. Не съм виждал друга игра, в която на нивото да има толкова NPC-та. Исках да изиграя и предните, преди да се впусна в последните.
 4. Control е новата игра от създателите на Quantum Break. Ако не си я видял. Ще взема да погледна Quantum Break. Виждал съм я в много видеа и съм наясно, че съществува, но никога не съм се замислял да я играя по някаква причина. Снайпер Елит 4 не ми хареса нещо. Изиграх първата мисия и това ми беше. Аз имам доста повече игри, които седят и си чакат. Голяма част дори още са си с найлонче. Да видим кога ще седна да ги играя.
 5. Като спомена Anthem, играл ли си The Division? Ако харесваш looter-shooter-и (като Anthem), ти препоръчвам да пробваш Division. Аз съм играл първата само, на Плекстейшън, но е много забавна. Особено с приятели. И тъй като е стара вече, най-вероятно не е и скъпа. За Плейстейшъна я взех за 10-15лв (диск). Страхотен свят има тая игра. Сякаш си в Ню Йорк наистина. В началото имаше много критики, но с много пачове - накрая я оправиха. Което ми напомня, @Antares, виждал ли си състоянието на No Man's Sky скоро? Помня, че я бяхме обсъждали преди да излезе, но след излизането беше тотално разочарование и дори не си заслужаваше усилията да се пише за нея.
 6. Гъндамите имат детайли, но не чак такива, като на военните машини. Мислех, че ще ми трябват само клещите и там другите инструменти за боравене с дребните части, лепила и боичките за модела. Колкото и да съм ги гледал, единствените експерименти, които съм видял хората да правят, са били използване на метализирани бои, за да предадат метален вид на модела. Наистина ли ще ми трябват всичките тия неща за направата на 3 модела? Единият от които, предполагам, ще е предварително боядисан, защото ще е от по-лесните.
 7. Ами аз ги разглеждах Gunpla моделите миналата година. Първо ще си взема един по-малък (но не най-гадните), за да се науча, след това ще опитам един по-сложен и накрая ще взема един от Perfect Grade моделите. Така съм го планувал. Само ми трябва секция с една стъклена витринка, в която да си ги поместя. На тоя етап нямам. Колко толкова неща са нужни за сглобяването?
 8. Знам, че не отговаря на въпросът ти, но само исках да вметна, че като имам място, където да го сложа, totally ще си взема един Gundam модел и ще си го направя с кеф. Страхотни са.
 9. Винаги е имало евтини монитори. Какво те учудва?
 10. Казах ти, че басът пътува във всички посоки и няма абсолютно никакво значение къде ще сложиш озвучителното тяло. (дали ще е на 3см над земята или не.) Аз имам 10" събвуфер и плочата не вибрира, така че си регулирай звука.
 11. Аз направих тотално пренареждане на стаята и смених всичките мебели, за да мога да си събера новите тонколони преди няколко години, та и ти с едно бюро ще се справиш.
 12. Принтера го слагаш на шкафа в дясно или на мястото на малкия монитор. Малкия монитор го местиш в ляво или пред принтера (ако го сложиш в ъгъла. Големия монитор го мести малко наляво и ще имаш място да сложиш тонколоните от двете му страни. Може да ги сложиш малко зад монитора, но така че говорителите да не падат зад монитора, а само дървената рамка. И гледай да не са много назад, защото ще имаш отражения (на звук) в задната част на монитора. Не знам защо имаш 2 мишки, но ако имаш 2 отделни компютъра, можеш да ги свържеш и двата към тонколоните на различни входове. Освен ако не ти трябва всичко да вдига шум едновременно. Добър избор иначе.
×
×
 • Create New...