Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  25718
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

3668 profile views
 1. Не, това няма как да е правилно. Форумните епидемиолози казаха!
 2. Ами ако ги сгази следващия път?
 3. Вчера го гледах тоя. Тотално неадекватен.. Наркотици и алкохол посред бял ден... И не знам защо никой не тръгна да го преследва. Ако беше тръгнал някой след него да му прави психологически натиск, този гаранция щеше да се блъсне в още някое дърво или стена и да се приключи завинаги. Сега ще си изтърпи наказанието, няма да си вземе поука и следващия път може да удари някой фатално.
 4. Аз не съм написал, че температурата в двете стаи е еднаква, но се усеща във втората. Аз също бях супер изненадан. Но той каза, че си работи. Оставят вратите отворени почти през цялото време, климатикът бичи на 26 (на мен ми става лошо като влезна у тях) и в спалнята е поносимо през зимата. Аз така охлаждам спалнята през лятото. С климатика в хола. В спалнята не е толкова студено, колкото в хола, но не е и толкова топло, колкото щеше да е ако климатикът не работеше. И това с конвенционален климатик. Тази година го сменихме с инвертор Митсубиши и ще видим как ще се представи. Беше пуснат една вечер, когато бяха големите жеги и беше охладил дори коридорите.
 5. Дам. В тях е някаква сауна. Има само вътрешна изолация.
 6. Мисля си, че ако вратата на спалнята е отворена постоянно, ще се усети. Един приятел така си климатизира целия апартамент с един климатик в хола.
 7. Разсейва хората от същността. Сигурно и онези в медиите така са реагирали и затова не са ми отговорили.
 8. Защото е на Фейсбук на сървърите и ако си на работа може да ти е блокиран достъпа. Сега ще я обновя и ще я кача във форума.
 9. Всичките медии/медийни личности в държавата са бошлаф работа. В това се убедих сам. Тази снимка (абстрахирайте се от полу-голите задници) е от миналата година, в деня преди изборите. Не помня какви избори бяха. Ден Събота, ден за размисъл, когато рекламите на парламентарни групи са забранени. Писах на всичките големи медии, Бивол, както и на Мартин Карбовски, щото много му знае балалайката във Фейсбук. Пратих мейл и на ЦИК. НИТО ЕДИН дори не ме удостои с отговор. Още съжалявам, че не направих поста публичен, за да го разпространяват хората, а не медиите. Аз май и тука я бях споделил..
 10. На много места прочетох, че този фибран е неподходящ за външна изолация на панелни апартаменти, защото задържал влагата. Бил за вътрешна изолация, както и за изолация на колони, основи на къща, мазета и т.н.
 11. Притеснява ме, че през тая пукнатина ще влиза влага и ще се напои панела, затова и ще избързам да я оправя. А най-вероятно ще сложа и изолация. Изолацията е най-добре да е ако е от неопор, до колкото чета?
 12. Ами горните две фирми предлагат услуга "оправяне на панелни фуги". Мисля, че това ми е нужно. А топлоизолация така или иначе обмислях да слагам. Днес забелязах, че и голяма част от съседите вече са я направили тая интервенция и панелните им фуги са ревизирани.
 13. Ами, имаше едни алпинисти, които буквално преди седмица правиха изолацията на съседите. Казаха, че са напръскали някъде номера. Ще погледна днес и ще ти кажа. Помолих ги да ми запълнят дупката на климатика с мазилка и те се съгласиха без проблем, което ми направи добро впечатление..
 14. На висок съм. Значи ми трябват хора, които се занимават с топлоизолация? Ясно. Благодаря! Ще взема да ги питам освен за оправянето на тази фуга и направо за цена за топлоизолация на апартамента. Проверени фирми ли са това? Положителен опит ли имаш с тях?
 15. Тези са като в детска градина..
×
×
 • Create New...