Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24480
 • Joined

 • Last visited

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1259 profile views
 1. w00x

  Проблем с MDAC

  Защото в главите на повечето хора програмистите са хората, които единствени разбират от компютри в дълбини.
 2. Има се предвид и промяна на информацията. Тоя дизайн е от преди 2018-та.
 3. Продавам аудиофилски hi-fi отворени слушалки AKG Q701 - черни. Снимките долу са на реалния продукт. Слушалките са купувани 2016 година за лична употреба. За това време са слушани сумарно не повече от 150 часа. Когато не са били в употреба са съхнарянвани в кутия. Състоянието им е като на чисто нови. Без абсолютно никакви забележки. Говорителите са напълно балансирани между ляв и десен канал. Няма разминавания или дефекти при звученето. Много аналитични слушалки със страшно отворен и детайлен звук. Страхотни за слушане на акустични и инструментални изпълнения, както и за всякакви видове класическа музика, рок, джаз, вокали и т.н. Директен конкурен на Sennheiser HD600, а според предпочитанията - дори и по-добри. Стават и за гейминг заради много пространственият звук. Страхотно позициониране на всичко около вас. Изобщо няма как да се сравняват с традиционните гейминг слушалки като качество на звука. Класи над всичко геймърско, което се предлага на пазара, особено в този ценови диапазон. Просто трябва да използвате хубава звукова карта или усилвател. Има страшно много мнения за слушалките в интернет ако искате да намерите повече информация. Моделът е доста популярен. Слушалките са от полу-отворен тип. Характеристики: Frequency range - 10Hz to 39.8kHz Sensitivity - 105dB SPL/V Input impedance - 62 ohms Maximum input power - 200mW Net weight (without cable) - 235g Cable - 99.99% oxygen-free cables Препоръчвам да се слушат с някакъв усилвател, без значение дали слушалков или AV ресивер, защото иначе звучат приглушено. Ако искате да ги преслушате при получаването, препоръчвам да си носите някакво малко слушалково усилвателче, за да ги чуете в цял блясък. Причина за продажба: имам още няколко чифта слушалки с отворен дизайн, които слушам повече от тези и искам да си взема някакви по-скъпи затворени за разнообразие. Ако искате конкретни снимки на нещо пишете и ще ви ги снимам. Намират се в гр. Пловдив. Предпочитам лично предаване, но мога да ги пратя и с куриер. За контакт: тук в темата, на лично съобщение или на телефон O898522714 Цена: 400лв
 4. Ами малко е нишова тая игра като цяло. Колко хора заинтересувани от политика смяташ, че искат да играят настолни игри?
 5. Заради морбилите или просто да осветим новата тема за спам?
 6. Много си нетърпелив. Не всеки ден се търси лаптоп.
 7. w00x

  BulForum

  Проблемът с тъмните теми е, че много трудно се виждат непрочетени мнения и теми. netroot, има ли някъде, където да се разгледа. Да погледна и аз дали няма нещо готино, че Mind не е лоша, но има дефекти, които ме дразнят. Например, в цитираните мнения, никнеймът на потребителят не се вижда ясно, което е доста дразнещо, когато се опитваш да видиш на кой мнението са цитирали.
 8. Не знам колко е всмукателната мощ. Бях го гледал някъде, но сега не го намирам. Явно не успявам да се изразя правилно, затова намерих видео, което показва идеята ми. Дори роботът е Xiaomi-то. На 2:40 се вижда какво е събрала прахосмукачката след като Xiaomi-то е чистило помещенията и килимите в продължение на 2 месеца.
 9. Веднъж седмично по принцип. Идеята ми не беше дали може да чисти всеки ден, а дали прави нещо или после пак трябва да минавам с нормалната прахосмукачка. Не виждам как тая малка прахосмукачка ще смуче със същата ефективност като 2400 вата Миеле, което вдига килима и ме заболява кръста да го дърпам. А ако не смуче със същата ефикастност, за какво е? Да обира боклуците до толкова, че да казвам “А, то не е толкова мръсно, мога да пусна прахосмукачка и друг ден.”. Малко като да влезна в банята да си мия ръцете на уред, който почти ми мие ръцете, но не точно.
 10. Някой да провери bg-mama веднага. Галчееееее!
 11. Какъв е смисъла от по-мощните и скъпи прахосмукачки тогава? Защо хората купуват Dyson, вместо да вземат един робот, който дори да си чисти вместо тях?
 12. Значи точно както и аз си го мислех. Само отбиват номера и чистят по-големи боклуци.
 13. Аз все още не мога да проумея как прахосмукачка с толкова малка мощност може да засмуква достатъчно силно, за да върши реална работа върху килими, а не само върху гладки повърхности.
 14. w00x

  Онлайн пазаруване

  Банката трябва да търсиш. Това са банкови сметки. Дори като ти връщат пари от чужбина - има такса.
×