Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  29299
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5671 profile views
 1. Откъде става ясно, че това е във връзка с първенството? Може за периода на първенството да направят изключение.
 2. Гледах го това първото видео. Впечатление прави колко по-добре са екипирани Украинските войници в сравнение с тези на Русия. Чисто като дрехи говоря. Бронежилетки, ботуши, каски и т.н. Също така:
 3. От каското? Преди да сключиш полицата? Описаха ги като щети по полица или като повреден детайл преди подписването? Какви са им проблемите?
 4. Не. Причината е, че зимата има по-голям шанс някой да те зажули докато маневрира. Освен това, докато шофираш извънградско, летят повече камъчета, сол, сняг и т.н. Все неща, които могат да ти съсипят лака от пастирането. Изчакай пролетта. Щетите по каско също на пролет ги оправям. По същите причини. Зимата не ремонтирам нищо. Преди 2 години застъргах праха в един тротоар така, докато паркирах, защото беше скрит под снега.
 5. Belarus bans consumer price rises in bid to tame inflation | Reuters Как никой не се е сетил?? Това си представят и голяма част от избирателите на ГЕРБ и Възраждане, когато гласуват.
 6. Няма. Само под територията на Русия има газ. Както разбрахме, в Африка също няма ни газ, ни петрол. И в анексираните територии на Украйна също няма залежи, колкото тези на Русия.
 7. Sweden, Denmark and Norway block Nord Stream from examining pipeline - The Local И сега ако се окаже, че експлозията е взривила тръбите отвътре навън?
 8. Дооформиха някакви документи, отрязаха 1 лента и се възгордяха, че са свършили нещо грандиозно. Иначе пищяха как без газ от Русия нямаше да оцелеем... Пародия.
 9. Това го написах и аз тук още тогава, защото ми направи впечатление как изпълзя като мишчица изведнъж. Преди това, ни вопъл, ни стон, но изведнъж, почти всичките новини бяха за Радев.
 10. По принцип психологията споделя мнението ти, но знаеш, че в определени зони на този форум, реалността е различна.
 11. Ясно е това. Според него обаче, мнението ви (на теб и на другите присъстващи на тази и други форумни срещи) за мен, ще ме докарат до самоубийство. Но не бих го направил, защото съм егоист. Пак според него.
 12. Ще ти обясня. 1. Той каза, че ако съм знаел какво говорели за мен всички на форумните (и извънфорумните) срещи, съм щял да се самоубия ако не съм бил нагъл егоист. 2. Аз го попитах дали не се чувства жалко като намесва други хора, визирайки посетителите на последната форумна среща, за мнението на които също се предполага, че би ме подтикнало към самоубийство. Все пак те също са част от "всички".
 13. Беше. Просто беше надолу в йерархията и все едно те нямаше. И без това не беше особено силен играч, но пък ни трябваше щит от хора, който да обира атаките на вражеските съюзи. Не се възгордявай. Дори да харесвах мъже, ти щеше да си доста под летвата за възбуждане на интерес. Имам някакви елементарен критерии в началото на подбора на жените. Ако например ги видя гордо да носят скъсани чорапи извън дома си и да ми обясняват как не виждат проблем в това - отпадат. Щеше да се отнася и за мъжете, пък ти идеално пасваш в описанието, така че дори на първо класиране нямаше да минеш.
×
×
 • Create New...