Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  24625
 • Joined

 • Last visited

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1832 profile views
 1. Виваком все едно са в началото на 2000-те. Само по интериора на офисите, дизайна на сайтът им и униформите на служителите може да се разбере. Не знам защо, но дизайнът на имиджа винаги говори страшно много за отношението и правилата в една фирма. До сега не помня да съм добивал грешно впечатление по тоя критерий.
 2. Всеки файл, който се пуска - може да е вирус. Просто сканирай файловете с една антивирусна. Ако има нещо в тях - ще ти каже. Гугъл Драйв има вирус скенер, но над определен размер файлове не ги сканира. Не помня точния размер. Като тръгнеш да го сваляш ще ти изкара съобщение, че файлът е много голям и няма да го сканира за вируси, но пак можеш да си го свалиш ако искаш.
 3. И какво като иска? Позволи му, колкото да си направи бекъпа. Аз го ползвах в продължение на 8 години, но спрях да си прехвърлям СМС-ите от телефон на телефон в един момент. Приложението на Huawei няма да стане. Самото предположение, че може да стане е налудничаво. Както казах, НИКОЕ приложение не може да получи достъп до съобщенията ти, за да направи бекъп, ако не му позволиш да е Default App. Просто няма как да стане. Дори сегашното ти приложение за СМСи е поискало и получило такова позволение. Ако искаш да си прехвърлиш СМСите и Call Log-а, трябва да позволиш на приложенията достъп. Ако не искаш да позволиш достъп - забравяш за прехвърляне на Call Log и SMS, щом не ти работи Гугъл синхронизацията. В бекъп менюто на телефона пише изришно "SMS Messages", та си се бекъпват. Друг е въпроса, дали Xiaomi не са направили някоя беля. На contacts.google.com няма да излезнат СМС-и.
 4. Всичките са трайно неадекватни. А СМС-а не е на Кирилица заради съвместимост. Някои устройства ще изкарат маймуни. Освен това, СМС на кирлица е само 70 символа, вместо 150 за този на латиница.
 5. По принцип трябва да ти се пазят в Google акаунта и като възстановиш акаунта на новия телефон - трябва да се прехвърлят. За най-сигурно обаче, трябва да ползваш приложение, а за да получи приложението достъп до съобщенията, трябва да го направиш приложение по подразбиране, докато ти направи backup-а и restore-а. Няма как, така е устроен Андроид след определена версия, за да се ограничат приложения, които злоупотребяват. Препоръчвам ти това, използвам го от години. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&hl=en
 6. Дай неприлични снимки тогава де, те и без това са по-интересни. Не. Идеална е. Копчетата са стандартен размер, та не са по-малки от тези на всяка друга клавиатура. Частта с буквите, цифрите и F-овете е 1:1 с всяка друга и на височина и на широчина. Единствената разлика са разместените стрелки и INSERT, HOME, PG UP, PG DOWN, END, DELETE бутоните.
 7. Нещо не ми излизат снимките на тоя автомобил. ---------------- На мен пък ми пристигна новата клавиатура. Преоткривам писането. Само една подложка за китки трябва да взема и една подложка за цялото бюро. Малко ми е крива още подредбата на HOME и DEL бутоните, но ще свикна.
 8. Не само БГ Мама. Hardwarebg, setcom.bg, bgaudioclub, форумите на автомобилните марки. Просто нашия форум не е специализиран по този начин.
 9. Спокойно де, не може да си виновен за всички, които са се махнали. Много други форуми стават все по-големи. Не е само до социалните мрежи.
 10. Дам. Ама чарът му няма да го има. А и Фейсбук не предлага никакъв начин на организация.
 11. Да бе, изведнъж супер много се изпразни. След ъпдейта забелязах, че се случи.
 12. Честит рожден ден на Нетруут! Много усмивки, здраве и изминати километри с моторетката му пожелавам! ---------------------------- Добавиха ви работещ календар за рождените дни, майна и нииикой не го гледа. Тц тц тц.
 13. Абе ти четеш ли какво пишат хората или импулсивно скачаш да им казваш, че не са прави? Журналисти, които пишат по материята казват, че е нашумяло през изминалите години - Виден обаче не е съгласен, щото той и преди имал интерес. Ти май и до ден днешен, упорито отказваш да проумееш, че някой има по-голям интерес в определена сфера от теб. И по напълно Виденски начин - лични нападки.
 14. Кой е казал, че е само мода и ще отмине? Казах, че през последните години е нашумяло много повече, отколкото е било разпространено преди и за това са свидетелство много по-голямото количество нови грамофони и албуми издавани на плоча. Дори в първото изречение на статията, която пуснах по-горе е написано. Вадите ми думите от контекста.
×
×
 • Create New...