Jump to content
BulForum.com

w00x

Moderators
 • Content Count

  26771
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About w00x

 • Rank
  the rain on your parade
 • Birthday 02/01/1985

Contact Methods

 • MSN
  go.io@hotmail.com
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

4409 profile views
 1. w00x

  BulForum

  Айде да те помоля да спреш да обиждаш, защото не съм сигурен къде си мислиш, че се намираш, но никой тук не ти е задължен за каквото и да било.
 2. w00x

  BulForum

  Дайте на човека медал и някакво признание! БРАВО ВИДЕН! СТОЖЕР НА ФОРУМНОТО ОБЩЕСТВО! ЕВАЛАТА!
 3. w00x

  BulForum

  Благодаря ти за съветите, но съм се научил да не ги приемам сериозно от хора, които винаги не са разбрали, но за сметка на това и никога не са сгрешили. Остани със здраве. И бъди по-добър.
 4. w00x

  BulForum

  Злобно каза Всезнайко Нарцистичков, който нито знаеше къде да търси теми, нито откъде са се появили предните.
 5. w00x

  BulForum

  И какво? Като си го казал ти, никой друг не може да го потвърди ли? Очевидно. По коментарите ти се вижда, че си прав... От 5-те последни коментара в темата през последната седмица, в 4 коментираш неща, които или никой не е казал, или някой вече е обяснил.
 6. w00x

  BulForum

  Той е написал, че я използва в момента и няма проблем с новата версия на форума. После аз винаги съм бил неразбрал....
 7. w00x

  BulForum

  Темите за версия 4.5 са 236. И пак да кажа, за 3-ти път, че никой не е давал 40 долара за нея. Нетруут ги намери още след като ъпдейтнахме към тази версия. Виж по-напред в темата.
 8. w00x

  BulForum

  netroot ги изнамери от някъде. На мен ето тази ми допадна. Ако може да се намери от някъде 4 free. https://invisioncommunity.com/files/file/9817-snow-beta-50-while-in-beta/ Има и черен вариант, който се казва Rain. https://ipb.stylesfactory.pl Тази също изглежда готина: https://invisioncommunity.com/files/file/8066-snapshot-ipsfocus/ https://ipsfocus.net/themes/
 9. w00x

  BulForum

  https://invisioncommunity.com/files/category/162-themes/
 10. w00x

  BulForum

  Ами, намерете някоя, която ви харесва и я предложете. Не мисля, че има кой да се занимава да търси теми. Само някой трябва да каже версията на форума, защото не я виждам.
 11. w00x

  BulForum

  По-добре при мен. Със стандартната тема също. То другите май повечето не работят така или иначе... По-бърз е от предишния, да.
 12. Тука пише 19. https://www.forbes.com/sites/jemimamcevoy/2020/06/08/14-days-of-protests-19-dead/?sh=3c9e08ee4de4 Повечето чернокожи. Не се споменава за нито един полицай. За част дори не е сигурно, че са станали в резултат на протестите или просто са се случили в близост по същото време. Голяма част не са се случили на самите протести.
 13. Е, че кой да е??? Да няма да е Тръмп, който обясняваше как "не е толкова страшно" и "всичко е под контрол, имаме лекарство"? За 5 дни трябваше да реши всичко, закво са го избрали??
 14. Не бе, покажи ми къде пише, че той е отговорен. Нали работиш с факти? Как е по негово нареждане, при положение, че той не е бил още на власт тогава, Видене? Тия 20 000 човека са във Вашингтон от началото на Януари.
 15. В кой от линковете ти се споменава, че Джо Байдън е отговорен за това войниците да спят в гаража? Пропуснал съм го. Тя цифрата е вярна, но на теб отново ти бяга главната идея. Логиката ти тече (ако и когато тече) по някакъв много заобиколен начин.
×
×
 • Create New...