Jump to content
BulForum.com

Psihara^^

Members
 • Content Count

  9602
 • Joined

 • Last visited

About Psihara^^

 • Rank
  _
 • Birthday 10/06/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

997 profile views
 1. Май е крайно време да се оттеглим от тук?
 2. Какво е незаконното да взимаш 160 лева за 20 минути?! Това Ферари е 200 000 лева. А не 2 000 000. Само за математическите гении тук: При 8 часов работен ден: 480 минути / 20 умножено по 160 = 3840 лева на ден. За 52 дни си избива тъпото Ферари. А то не се кара по 8 часа, а по много повече и не се кара само 52 дни. Вие сте толкова морално и математически и финансово остарели и неграмотни, че ме е срам, че съм пил с вас на 1 маса. А Виден е ИКОНОМИСТ. А Мирката е ИНЖЕНЕР! Вие сте хора, които "РАЗБИРАТ" от математика. А, бтв, за ГЕЙнианалния пост на годфадъра няма да коментирам. Ако си бяхте направили простата сметка, щяхте да видите, че РЕАЛНО тук да се наеме излиза даже по-скъпо, отколкото цените, които той е дал. НО В МОМЕНТА В ШИБАНИЯ ФОРУМ Е ТОЛКОВА МОДЕРНО ДА ВЪРВИТЕ СРЕЩУ АНГЕЛ И ВАСКО, ЧЕ ЧАК Е СМЕШНО И ЖАЛКО. ПОРАСНЕТЕ!!! ЗАРАДИ ПОДОБНИ ИЗЦЕПКИ ЗАГУБИХТЕ ПОЧТИ ВСИЧКИ КАЧЕСТВЕНИ ХОРА ТУК. ИСКАТЕ И АЗ И АНГЕЛ ЛИ ДА СИ ТРЪГНЕМ?! И КОГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ ТОГАВА?! ЖАЛКИ МАЛКИ ЧОВЕЧЕТА!!! ЕДИТ: Съжалявам, прекалих малко. Но вие също.
 3. ТАЯ КОЛА Е ТОТАЛКА!!!
 4. Тъпотиите, които пишат Виден и хората от прилежащите села, прекрачват всички граници на разума. Васко и Ангел са абсолютно прави. Както и НЕО, защото този приятел ни е общ. Но вие продължавайте да си ги разбирате.
 5. Американският ТГ е 3485894385 пъти по-добър в момента. Не знам ко говориш.
 6. Ти изобщо слушаш ли се?! Казваш, че цената на шоуто е 30 лева. Аз ти казвам, че не е, защото тези билети са само 1-вите хиляда. Брат, много та обичам, ама ти много рядко си в играта, майна.
 7. Armin стигна до 80 лева. Тук спряха на 50. Къде са тия 30 лева, не те знам. EDIT: тук = тиесто.
 8. Снощи ко си сторихме. Баси мамата. Това е най-силната седмица в живота ми. 8 дни, 9 партита. Студент като бях, беше по-слабо. Благодаря на Ангел за невероятните преживявания, както винаги!
 9. Wait, what? Наско, 2-ри опит, не те разбрах?
 10. Освен аз да пускам нова тема, защото и аз ся съм пред дилема... И да се почваме.
 11. Вече не остана с кой да си направиш 1 качествен скандал в този форум.
 12. ТОЗИ ТАПАТАЛККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККККК
 13. КАК ЩЕ СЕКНЕШ ТАКА ПЕСЕНТА, МАЙНА!!!!!!!!
×
×
 • Create New...