Jump to content
BulForum.com

mobo

Members
 • Content Count

  4054
 • Joined

 • Last visited

About mobo

 • Rank

 • Birthday March 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  пълдин

Recent Profile Visitors

654 profile views
 1. честит първи април, трети сняг и първо удължение на извънредното положение.
 2. въпроса е в подбора на вида информация и начина на изнасянето й. щото едно е да кажеш ВСИЧКИ ЩЕ ХВАНАТ ТРИПЕР, ако чукат марийка. Друго е "аАе слагай гуми, че мое да фанеш нещо от онаа Мима общата". И двете носят неприязън към фриволното поведение на марийка, и не могат да минат през #metoo цедка, ама има разлика в интонациите. съгласен съм - не съм аз или ти дето издават лицензи за мобилните оператори. да, мога да направя измерванията, но не и безплатно, защото доходите ми не позволяват да поддържам лаборатория като хоби. ако искаш питай ме пак след 10-15 години кат остарее технологията достатъчно, та уредите на третичния пазар да са достъпни за простосмъртни.
 3. този Костадин Костадинов ли съдят за всяване на паника? и за това предаване ли е? странно ми е симпатичен. аз сега го откривам, а някой от вас попадал ли е на него досега?
 4. ако не беше ветото на президента, с тия приказки в стил "една жена каза" одма те бяха пратили в затвора за всяване на паника. с утежняващи вината обстоятелства: имаш "импакт фактор" във форума, оти си модератор.... дали пък не е време да си мерите малко приказките и страшилките да си ги пазите за лична употреба? личните истории затова уж са лични..... и това че мисля че паниката е в пъти повече от реалната опасност не ми пречи да спазвам нормална лична хигиена и някои от нововъведените ограничения. притесняват ме антиконституционните такива и липсата на ясен краен срок на "извънредността". не е еднаква честотата на 5Г спрямо домашните уай-фай рутери. на различни канали са "свободните" и тези под лиценз, да не говорим за мощности на излъчване, и плътности на полето или другите разлики в параметрите.
 5. а има ли пряка заплаха за съществуването на нацията? каракачанов започна проучването колко още можем да ги изтраем...... от самото начало се говори не за 2 седмици, а за месец. сега искат да добавят втори, което ако мине ще са всъщност 3 между второ и трето четене. абе едно време когато се бориха с хулиганите не забраниха ли на обществени места да се закриват лицата? сега да не би да тестват възможностите на американското АИ да разпознава и следи само частични образи? а ако въоръжен клоун не носи полицейска униформа аз в в рамките на закона ли ще съм ако го обезвредя докато не се легитимира? военните имат ли главнокомандващ и кой е той?
 6. честито лишаване от конституционни права. с колко ще удължат срока на новият "закон"? месец, три, шест?
 7. европа отпусна 50 милярда за справяне с КОВИД-чето и след 2 часа имахме вече положителни проби. а, вий бе ,четящите конституцията, в извънредно положение кой и как контролира за какво и колко се харчи бюджета?
 8. времето не е отминало, нито описаните тенденции за "раздаване" на блага. всичко ново е добре забравено старо.
 9. и в минт ли ще трябва програми писани за уин, да се промушват през WINE или има по-добра алтернатива? остава и въпроса на гадо с игрите и подкарването им.
 10. това трябва да е достатъчно голямо http://kabeli.eu/bg/метална-кутия-със-сплайс-касета-30см-25см-15см-1 но уайфай отвътре трудно ще фащаш. може би по-добре някоя от пластмасовите варианти от ТМТ
 11. kabeli.eu за пловдив. ако ти понасят цените можеш да провериш и sectron.bg ( Просот). ако е просто някаква ел.кутия без 19" шини - ТМТ и ФИЛКАБ. тъй като не знам за какво ти трябва и тия 400мм са малки за 19" може да погледнеш тези софиянци какво могат да предложат. имаха разни малки шкафчета за по 1 рутер примерно.
 12. и в новите андроиди можеш да си превключиш на 3Г. че даже в някои можеш да си избираш дали да включва HSDT или само EDGE. Обикновено е достатъчно да го лимитираш да качва до 3Г, но не и до 4Г.
 13. самите оператори могат да ги купуват на само на пакети. по-точно правата за разпространението им, защото праводържателите са решили така.
 14. имало е проблеми с гласуването на възрастните хора в старческия дом, а и преди е имало мобилни секции. на всичко са готови само и само да няма електронно гласуване, камо ли дистанционно.
×
×
 • Create New...