Jump to content
BulForum.com

mobo

Members
 • Content Count

  4065
 • Joined

 • Last visited

About mobo

 • Rank

 • Birthday March 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  пълдин

Recent Profile Visitors

717 profile views
 1. то и за един друг запис беше по-важно всичко друго, но не и интересното...... а някои от тях се издигнаха, други почиват в мир... кога най-сетне ще си разменят местата?
 2. ненавиждай бе. щом ти се харчи ток по таа схема. за стрелянето - нямаш проблеми. може и пред Форума в Тракия, може и в ДГ В. Коларов, а чичкото със синия москвич може пак да счупи носа на някое хлапе с възпитателна цел... уважение не се изисква, а се заслужава. почти като заплата.
 3. и щото на теб кат беше малък ти шокаха репата редовно, затова ли 40 години след тва още подскачаш за всяка критика? да бе знам. ще ме игнорираш. от много отдавна се познаваме
 4. хакни го сам. ще ти струва само 98лв за 1 година!
 5. защото работи само една каса и то с намалено работно време. а иначе всеки е "само да пита" или "само за малко". все пак в кризисни времена кешовите транзакции са предпочитани. айде честито без КППействане. артисаха ми декларации, някой знае ли как да ги подам онлайн?
 6. явно не си го объркал. във посочената фейсбук страница имат новина отпреди великден, че актуализират адреса на интернет страницата си.
 7. може би линка е това? https://philinox.co/ може ли да потвърдиш дали са същите, че на мен ми трябват такива за изработка на един резервоар.
 8. е как може така да говориш за единствения безалтернативен всеспособен генерал доктор хонорис-кауза Бай хой? как може да не лайкнеш например вчерашния репортаж от БулБио в лабораторията с най-високо ниво на стерилност дръпнал маската ,за да се чува как цъка с език одобрително..... а едно време ни беше смешно: таз година завод за полупроводници, догодина за Цели проводници......
 9. напротив. точно това си означава. ако по-леките не са повдигнати => не се разследват и съда не се произнася по тях. но пък сега се упокояват хората с по-страшните наказания за по-тежкото престъпление. а междувременно пускат Йоан Матев под домашен арест.
 10. и без това не си приложим по 60/40 щото не си спрял, а само тупаш топката и от време на време продаваш по някое бентли...
 11. 1 лъжичка, ама сребърна. и башбайдядо нали каза че който вярва няма как да се зарази. всичко е наред. междувременно в извънредното положение, влизаме в "чакалнята" за еврозоната, за да имат достъп некои хора да разпределят "хиляди милярди", щото вече много добре обясниха ползите от въпросната чакалня и хората им имат доверие....
 12. честит първи април, трети сняг и първо удължение на извънредното положение.
 13. въпроса е в подбора на вида информация и начина на изнасянето й. щото едно е да кажеш ВСИЧКИ ЩЕ ХВАНАТ ТРИПЕР, ако чукат марийка. Друго е "аАе слагай гуми, че мое да фанеш нещо от онаа Мима общата". И двете носят неприязън към фриволното поведение на марийка, и не могат да минат през #metoo цедка, ама има разлика в интонациите. съгласен съм - не съм аз или ти дето издават лицензи за мобилните оператори. да, мога да направя измерванията, но не и безплатно, защото доходите ми не позволяват да поддържам лаборатория като хоби. ако искаш питай ме пак след 10-15 години кат остарее технологията достатъчно, та уредите на третичния пазар да са достъпни за простосмъртни.
 14. този Костадин Костадинов ли съдят за всяване на паника? и за това предаване ли е? странно ми е симпатичен. аз сега го откривам, а някой от вас попадал ли е на него досега?
 15. ако не беше ветото на президента, с тия приказки в стил "една жена каза" одма те бяха пратили в затвора за всяване на паника. с утежняващи вината обстоятелства: имаш "импакт фактор" във форума, оти си модератор.... дали пък не е време да си мерите малко приказките и страшилките да си ги пазите за лична употреба? личните истории затова уж са лични..... и това че мисля че паниката е в пъти повече от реалната опасност не ми пречи да спазвам нормална лична хигиена и някои от нововъведените ограничения. притесняват ме антиконституционните такива и липсата на ясен краен срок на "извънредността". не е еднаква честотата на 5Г спрямо домашните уай-фай рутери. на различни канали са "свободните" и тези под лиценз, да не говорим за мощности на излъчване, и плътности на полето или другите разлики в параметрите.
×
×
 • Create New...