Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 1/13/2012 at 11:00 AM, gado said:

Неее, само на Аню задника е красив, толкова е красив, че като го разшава и на небето изгряват звезди и започват да валят розови дупенца..., по-красив е от всичко което си виждал...., пък на Ваню е просто пухкав (или трътлест - както ти е удобно).

Объркал си се нещо.

А аз нямам намерение да си показвам задника пред който и да било. Пък и пак си говорите някви си работи дето никой не ги е казал.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 1/13/2012 at 11:47 AM, w00x said:

Объркал си се нещо.

А аз нямам намерение да си показвам задника пред който и да било. Пък и пак си говорите някви си работи дето никой не ги е казал.

14ee252779cc2b492fffe3dfb47e38d0.gif

On 1/12/2012 at 10:19 PM, w00x said:

Ти такъв хубав задник (било мъжки или дамски) като моя цел живот не си видял, пък сега къде си повярва и се напъна...

On 1/13/2012 at 8:45 AM, w00x said:

2. Казах, че ще е по-хубав от тия дето той е виждал. Не четеш.

On 1/13/2012 at 8:56 AM, Psihara^^ said:

Защото, най-малкото, е виждал моя гъз, а той е поне 100 пъти по-хубав от твоя. Сещаш ли се всезнайко?

On 1/13/2012 at 9:22 AM, w00x said:

Обясняваш се като женичка. Нищо чудно, че Гримджаура ти е "виждал" задника.

On 1/13/2012 at 11:56 AM, zlobil said:

воксе сменяй дилъра продава ти боклуци....

Абе, усещам и аз някъв по-силен кик...

On 1/13/2012 at 12:08 PM, RaptoR said:

И къде в тва дето си го цитирал съм казал, че моя задник е най-страхотния на света?

On 1/13/2012 at 12:12 PM, w00x said:

И къде в тва дето си го цитирал съм казал, че моя задник е най-страхотния на света?

Къде пък видя някой да твърди, че е най-страхотния или не на света?

95209a691a593b232722112a5fff265c.png?big

---------------------------

Някой тества ли в Гугъл това, което казах? tounge.gif

Примерно, тук ?

On 1/12/2012 at 10:19 PM, w00x said:

Ти такъв хубав задник (било мъжки или дамски) като моя цел живот не си видял...

Наистина, не се твърди, че е най страхотния на света, но пък и за един човешки живот едва ли могат да се прегледат всички задници на света, камо ли да се оценят. Освен това да не забравяме и момента с измиращите стари и раждащите се нови задници, защото това внася известна статистическа грешка.... При това липсва и уточнението дали става въпрос за най-страхотният задник на всички времена или по принцип за най страхотният задник, който човека може да види през живота си.... И понеже явно става дума за второто (според мен), значи все пак твърдиш, че задникът ти е ултимативният гъз, който човек може да види и в този смисъл, че е най-якия на света...

On 1/13/2012 at 12:18 PM, mIRCata said:

Къде пък видя някой да твърди, че е най-страхотния или не на света?

Аз не казвам, че някой твърди, а че някой е казал, че аз твърдя. Ето тук:

On 1/13/2012 at 11:00 AM, gado said:

Неее, само на Аню задника е красив, толкова е красив, че като го разшава и на небето изгряват звезди и започват да валят розови дупенца..., по-красив е от всичко което си виждал...., пък на Ваню е просто пухкав (или трътлест - както ти е удобно).

On 1/13/2012 at 12:20 PM, RaptoR said:

---------------------------

Айде и тоя с меметата.

On 1/13/2012 at 12:22 PM, gado said:

Наистина, не се твърди, че е най страхотния на света, но пък и за един човешки живот едва ли могат да се прегледат всички задници на света, камо ли да се оценят. Освен това да не забравяме и момента с измиращите стари и раждащите се нови задници, защото това внася известна статистическа грешка.... При това липсва и уточнението дали става въпрос за най-страхотният задник на всички времена или по принцип за най страхотният задник, който човека може да види през живота си.... И понеже явно става дума за второто (според мен), значи все пак твърдиш, че задникът ти е ултимативният гъз, който човек може да види и в този смисъл, че е най-якия на света...

Първо. Не става въпрос за виждане, а за "виждане". Сещаш ли се? Защото той не говори за гледане на задника ми, а за съвкупление с него. Не четеш. Или не разбираш.

Но пък е "виждал" на Иван задника, което се разбра вече.

Буквалисти. Банда буквалисти.

Айде стига сте ме хапали, че сте неприлично неподготвени по темата.

On 1/13/2012 at 12:40 PM, RaptoR said:

На света няма изобразен фейспалм, какъвто си заслужава да се сложи след това изказване! laughing.gif

Ей сега ще довтаса 9gagger-а и ще ти покаже ония с 840921842-те ръце и командира от Стар Трек.

На света няма изобразен фейспалм, какъвто си заслужава да се сложи след това изказване! laughing.gif

ИМА!

Тук.

http://www.youtube.com/watch?v=2Svwm_k9hYk

И тук.

Epic_Facepalm_by_RJTH%255B1%255D.jpg

аз не че нещо, ама имате да си доизкусурите още методиката за оценка.

щото ултимативно убавия задник не е такъв само отвън. трябва и вътрешната красота да бъде разкрита и оценена.

та затова не отказвайте вазелина, който ви се предлага. би бил полезен и за тестващите и за тестваните.

за съжаление няма "Чък Норис Facepalm" :D

Стига вече, щото Вуксчо ще вземе пак да се превъзбуди и - Ойде коня у ряката...

On 1/13/2012 at 3:00 PM, gado said:

Стига вече, щото Вуксчо ще вземе пак да се превъзбуди и - Ойде коня у ряката...

Не бе...то не е специално за него - в тая тема има предостатъчно поводи да си го ползвате по усмотрение.

П.П. Допълних го малко, за да е по-завършено.

Ебаси...правя си прополисов лак...хабя спирт за глупости...ма иначе мнооооооого скъп тоя прополисов лак...

On 1/13/2012 at 3:19 PM, Grimjaur said:

Ебаси...правя си прополисов лак...хабя спирт за глупости...ма иначе мнооооооого скъп тоя прополисов лак...

Затова прави сланина! Много по-евтино е! И по-вкусно за околните! laughing.gif

---------------

MANGO са тотални класици!!! Егати релакса, егати чудото....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...