Jump to content
BulForum.com

mIRCata

Members
 • Content Count

  7828
 • Joined

About mIRCata

 • Rank
  брата на кмета
 • Birthday April 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Създател на бъгове
  Мен си. ;)

Recent Profile Visitors

1195 profile views
 1. Ме на DC ме дразни това, че не задържат едни и същи герои във филмите и сериалите. Като на марвъл.
 2. То Токев е бил и в изпитателен период за същото от преди 2-3 години.
 3. Офф, не съм те разбрал правилно. Ти пишеш от банката към револют, а не обратно. Всичко зависи според мен как разглеждат това зареждане. В пиб има разлика ако е от КК и дебитна карта
 4. Да имат такса за входящ превод от друга банка е странно. Хем плащаш за изпращане, хем за приемане. Ако сложат такси за преводи от определена банка ще ги скъсат от дела.
 5. Вие се смеете, но в случая Виден е прав. Моите постове ги написах след 30-на минути ползване на услугата. Без да търся нещо специално, просто тръгнах да конфигурирам и работя с услугата и приложението. Повече време ми отне да ги напиша, отколкото да ги набележа. Изключваме липсата на функционалност, там е до планиране и визия за продукта. Но пуснатите вече неща като продукт, ако всички тези очеизбождащи проблеми, започващи още в конфигурацията на сайта са минали през: 1 програмистите и 2 през QA, че да го пуснете в production, има нещо много неправилно в начина на работа на софтуерния отд
 6. Имах колега, който почна да пие гинко билоба, да не забравял. Ефекта беше, че почна да забравя да я пие
 7. Не намирам логика да прекъснеш работеща услуга и да предложиш за алтернатива нещо тотално орязано, което тепърва ще догонва услугата, която си махнал. Почва се минимум от нивото на предната. Сега все едно си плюхте на труда за Х години назад и почвате да се учите да ходите отново.
 8. Няма как да ползвам услуга за телевизия, която не може да ми покаже програмата на телевизиите. Това за мен е най-важната функция заедно с качеството на сигнала.
 9. 3 за 3 твра. И ми трябват поне w3 за да са 5 ghz. Това ми каза жената по телефона. Сама го спомена без да питам. Заради това я питах дали има ограничение да е в Бг или навсякъде, защото много хора ходят в Турция, Гърция. И става много удобно по този начин. И тя ми каза интересен въпрос, ще направя запитване, че не знаеше дали може да е само в Бг.
 10. Пробвай на Волга, там са повече гишета. Ама и хората
 11. За 3 тв трябва да скоча с 600+ кинта за приемници като начало. Гледам да поспестя, кво толкова? Ей го има няма 3 мсеца ми е рождения ден. Ако те бият излишни кинти през пръстите, 3 маг 524w3 серия нама да ти се разсърдя.
 12. Тъкмо си виках - кеф, ще се отърва от Виваком(н3) и пак няма да ползвам приемници, то какво стана. Ужас. Ще налягам парцалите до последно и после ще трябва да се ръся за MAG-ове
 13. от близо 60 функции на дистанционното се оползотворени 18. Липсват важни като за такъв тип приложение
×
×
 • Create New...