Jump to content
BulForum.com

mIRCata

Members
 • Content Count

  8604
 • Joined

About mIRCata

 • Rank
  брата на кмета
 • Birthday April 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Създател на бъгове
  Мен си. ;)

Recent Profile Visitors

1595 profile views
 1. Оставаха ми 25 минути до последната битка с огледалото. Толкова го бях играл, че сигурно съм го и сънувал
 2. аз съм с 2 леви ръце. Едно, че не разбрах какво ми казваш, друго пък да взема и да го направя.
 3. Ще си правя автокаско на колата. Обаче тук там има проблеми от разни олигофрени паркирали около мен и отваряли душманската вратите си. Знам, че ако ида сега да я снимам ще ги отбележат, ще трябва аз да ги оравя и пак да ходя да я снимат. И предпочитам да я оправя преди каското, че да си спестя едното ходене и снимане. Та в този ред на мисли - читав бояджия, който не реже глави да препоръчате? Да си оправя проблемните детайли, че сигурно за 4-5.
 4. То е по малко, ама е западна газ, въздух под налягане и реално е по малко. Руската газ, най "газовата" газ в света.
 5. Всичко е ъпдейтнато винаги до край. Вчера си изгледах 5я елемент 4к с новия плеър с активирана хардуерна поддръжка. Plex отказа да пусне първа серия на the boys и на телевизора и на компютъра през уеб интерфейса си. И след рестарт. Постоянно дава грешка за транскодинг или от сорта. След като вървя малко преди това. Другото го плейна.
 6. Най-обичам патриоти, милеещи за страната, а живеещи в други страни. Искат да излизат от ЕС, да се махаме от НАТО, да съ ибем с Русия(те нас най-вече), ама си хванали чантата и заселили половин Европа.
 7. Тракийски гозби в Тракия. Само, че питай дали правеха доставка. Мисля, че имаха, но не съм 100% сигурен. Аз ям на място и не съм разпитвал за това.
 8. След поредната тъпотия на Plex да откаже да плейва филм, който преди 5 минути вървеше и поредното му странно забиване, сега тествам Jellyfin https://jellyfin.org/ като алтернатива на Plex. Open Source и не ми иска пари за ползване на видеокартата. Петия елемент, който не ми тръгваше, сега с това запали и върви без проблем. Допада ми, че няма нужда като на Plex да му казвам да зарежда външните субтитри, а ги прихваща сам. Има си трески за дялане - например разцепен на няколко файла филм го показва няколко пъти. Малко е особен в намирането на правилните снимки на филмите - за някои поредиц
 9. После що грабят като не видели каквото може като идат, където са ги пратили https://9gag.com/gag/aOxyze6
 10. Масово по секциите сега като минах 10% активност. После реват що държавата била така. Който не гласува няма право после да мрънка как се управлява страната.
 11. Ето, не лъжат само украинците. https://9gag.com/gag/aA0Vwno
 12. Ми звънни директно на съпорта, що чакаш в темата да го види някой извън работно време в почивен ден? Иначе до колкото знам устройствата са 5. Но пак е доста над 1
 13. Май не съм пускал тук снимката, където нагледно се виждаше ефекта от негласуването и ниската избирателна активност. Между първите и 3-те мисля избори, при почти еднакъв брой гласували за ДПС - разликите бяха минимални, заради намаляващия брой активно гласували, само от това имаха +3%
 14. Руснаците имат сметка за прибивите на тръбите. Форсмажорно обстоятелство, което да набедят, че не могат да си изпълнят договорите за да избегнат дела и неустойки.
×
×
 • Create New...