Jump to content
BulForum.com

mIRCata

Members
 • Content Count

  6964
 • Joined

About mIRCata

 • Rank
  брата на кмета
 • Birthday April 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Създател на бъгове
  Мен си. ;)

Recent Profile Visitors

910 profile views
 1. Защо трбва да се гледа на другите какви са им знаците?!?!? Аз си вървя по моя път и спрямо знаците в моето платно си съобразявам движението. Както писах за знака на Каменица, който липсва на Т образното, където от дясно имат знак. За идващите от Източен, кръстовището е нерегулирано и те трябва да реагират на него като такова - да пускат дясно стоящите им. Това, че някой някъде сложил знак в улицата не е работа на шофьорите от другата улица да го знаят. Подобна щуротия има и между 4-ти корпус на ТУ и една пресечка преди Иван Вазов. На тия от дясно имат СТОП, на тези от ТУ нямат нищо и идващите
 2. Е те до Каменица сложиха знак че си с предимство спрямо дясностояща улица, само дето улицата е еднопосочна в посока от теб нататък, но в същото време на дясно стояща улица с изходящо движение и знак стоп, не сложиха такъв знак. И за движещите се по "главната" тия от дясно са с предимство, че е нерегулирано кръстовище, другите имат стоп, - въобще цирк.
 3. Аз също карам в нарушение, но максимума, който си позволявам е до 10км над ограничението. Като наближавам населено място, отпускам газта доста преди табелата, че да влезна що годе с нормална скорост, вместо да се набирам на спирачките, че да убия скоростта рязко от 90 да мина на 40-50.
 4. Ако знаците и двата са за дясното платно, то тогава казус няма. Левия е с предимство.
 5. Не мислех, че се е постнало, че пиша от тела. Докато го пишех, се замислих за левия знак за кой е. И ррших, че е няква тъпотия
 6. Липсата на прилагане на закона системно и постоянно е проблема. И малко да затегнат мерките за рецидив като се стигне до затвор и конфискация на автомобила, че да им дойде акъла. Защото с малките глоби доста хора гледат на тях като такса колко струва да правят тъпотии. Но и катаджийте малко да ги стегнат, че и там много тъпи парчета има С предимство е този от ляво
 7. Значи казваш, че може да си карал двойно над разрешената скорост, но онзи е изрод, че снима и лови нарушения? Другия път прелети с 300, може и да не те хване камерата. И Немо съветва как да избягваш такива "глупости". Браво. Всички са най-добрите шофьори на света и нямат проблеми с високите скорости и управлението на автомобила и такива тъпотии само им пречат. Докато не направят опит да осекат дърво. После са само част от статистиката, а пътищата се пълнят с паметници на глупостта.
 8. За какво ти трябва офис освен за нови договори? А откакто ги купи виваком, новите ше са явно към тях.
 9. Ми сутрин за работа, вечер от работа все в час пик. Колко да е? На Васил Априлов и България съм чакал по 5-6 минути само да мина светофара сутрин, като всички тръгнат към разните цехове надолу по Голямо конарско. Плюс вълшебната организация от умни светофари. Като няма трафик от Тракия до Захарна съм го минавал за под 20 минути. Като има трафик,само на Източен между Мария Луиза и 6-ти септември 5-10 мин. Бил съм и на опашка за колелото на Водната палата, стигаща след пресечката на улицата със светофара на Четвъртък пазара при това няколко пъти..
 10. Не забравяй бонуса да се надишаш като животно с прахоляците от булевардите и колите, понеже филтъра от колата няма да ги обира. Мисля, че Пешо преди време беше показвал на какво прилича маската му за каране в града.
 11. Мен пък ми се беше получила утечка след като избил някакъв семеринг и генератора се напълнил с масло.
 12. Масово поне в София заплатите, осигуровките и данъците са на реалните заплати. То над 3к мисля само дод се плаща. Но се плаща. Не са толкова много кокошкарите в сфертаа. Повечето такива са извън София. Не забравяйте, че онези там за да си купят нещо по сериозно с кредит, ще искат официални доходи. А има недостиг на хора и компаниите за да привлекат хора плащат и не рискуват с кокошкарски изпълнения. Ако може да взимаш 5к открито и 5к под масата, ще идат в компанията на светло.
 13. През мениджера се слагаше и едно приложение, че да се логваш с акаунта си. Vanced microg. Сега проверих. Виждам си плейлистите, абонаментите.
 14. Youtube kids си върви и нез плащане. Не съм. За момента се оправи с мокрите кърпи и няма видими и миризливи поражения. Търси vanced manager. Аз едно време го изтеглих от xda форума. Сега не знам къде е.
×
×
 • Create New...