Jump to content
BulForum.com

mIRCata

Members
 • Content Count

  8347
 • Joined

About mIRCata

 • Rank
  брата на кмета
 • Birthday April 22

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Създател на бъгове
  Мен си. ;)

Recent Profile Visitors

1414 profile views
 1. Питам за махане, ти почваш да ми развиваш теории, колко хората го искали. Да офтопици са. И не, нищо не учиш. Щото - Беше ма най-в темата.
 2. Ще го пробвам това. Поне да умори голямата част, останалото ще го мъкна. Само да не тръгне пак...
 3. Ти ако искаш и салата си прави от него. Мен въпроса ми беше друг. Имаш ли някакво решение по въпроса или влезе само да праскаш офтопици?
 4. На село, покрай неходенето заради ковид-а и разните ограничения, половината каменна ограда я е завладял бръшлян. Няколко пъти го чистя, но с тези дъждове пак плъзва на всякъде. С какво да го напръскам, че да го уморя? Или нещо друго да приложа, че да изчезне тая гнас.
 5. Вече няма кой да завива шоколада със станиол
 6. Току що, за 6 мин превод от Уникредит към сметка на КК в ПИБ се появи. Явно забързват нещата
 7. То повече като функционалност на сайта са това, не н априложението. Освен ако не се е появила и в приложението възможност за пренареждане. Но в Гугъл плей няма нова версия. Още пише, че е от април.
 8. https://www.facebook.com/photo/?fbid=1118080165725896&set=a.127732048094051
 9. Кое точно е от 20 век? Аз пиша точно тези неща, които и ти - електронни менюта поръчки през телефони и т.н., много езичност и т.н Даже една от базите, която с която тествам имаме и неща на Японски Това са неща, които сега са в процес на разработка за Хепи. Точно със сканиране на qr меню. Подобни неща бяхме направили още преди 4-5 години за наши клиенти, но типично по български не искат да плащат, почват мрънканици, че трябвало да си оправят менютата, едно друго, защото то не може да си вкараш нещата в базата с гъза и после що на клиентите излизат такива неща.
 10. И покрай едно пилотно приложение за корпоративните им клиенти за момента имам 20% отстъпка. Та може и да боднем в Хепи
 11. Голяма част от клиентите на нашия софтуер са ресторант и заведения. От няколко години Хепи работят с нашия модул за маркиране на поръчки. Постоянно се искат някакви неща. Шефа ми ми каза - от всички клиенти, тези са единствените, които правят нещата така, че клиента е в центъра. Всякакви неща, които искат като функции, доработки са свързани с това да обслужват клиентите максимално бързо и качествено. Електронни менюта, поръчки през телефон/таблет, викане на сервитьори с тези бутониери, които са по-масите, така, че да известяват сервитьора, който отговаря. Затова и постоянно
 12. Че Байдън е сенилен, е ясно. Но в случая с падането - крака му се закачи на педала - в онова от горе, дето го слагат да не им се изплъзва крака. Нямам идея как се казва, вижда се, че не си беше изкарал крака и губи равновесие.
 13. Сложих 2 4к програми в списъка, който гледам. Ако пусната първо една от двете, без значение коя - работи. И каро сменя н другата, картината е като снимката. В случая оърво love nature, след рова zen tv. На снимката долната част е от love nature. Преди време май имаше такъв проблем, даже мисля писах за него. Но май тогава го оправихте. Не помня.
×
×
 • Create New...