Jump to content
BulForum.com

Midex

Moderators
 • Content Count

  23712
 • Joined

1 Follower

About Midex

 • Rank
  Индикатор
 • Birthday September 25

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  63306506

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

5819 profile views
 1. Понеже напоследък темата се чете от повече хора, ще я използвам да помоля всички, които редовно ми пишат на ЛС с молби да затварям теми, да коригирам заглавия, да трия лични данни, да оправям развалени отношения и всичко друго, вече да не ми пишат, защото няма да им удовлетворявам молбите - просто най-вероятно няма да влизам във форума поради загуба на интерес към целия форум в последно време. Не питайте за причината - съвсем доброволно се отказвам от модераторство, а и 10-те години, в които го правя ми се струват предостатъчни. И преди да приключа с посещенията, да напомня на всички да спаз
 2. Midex

  zamunda.net

  Тя си се отваря, но поне при мен след 1-2 успешни отваряния на страници от замундата още от първия път, в един момент зацикля и дори може да даде таймаут, а след презареждане обикновено пак се отваря от раз и така до следващото зацикляне. Абсолютното същото става и с друг български тракер - masters-tb.com, както и с един китайски сайт (Tynydeal) и това ми се случва винаги, без значение от доставчика, който ползвам или машината, с която браузвам.
 3. Midex

  zamunda.net

  Отваря се, но и при мен нещо я спира от време на време и така е от поне година-две - понякога просто си чакам, а страницата цикли без да отцепи ; след минута циклене като дам презареждане на таба, обикновено се отваря от раз, докато при зелката всичкото това периодично запушване отсъства напълно.
 4. А всъщност plameni формално е прав, тъй като и "автомобилите" са под шапката на големия раздел "Спорт", където отделно си има подраздел "Спорт".
 5. Хвърлям ги на момента с FF-плъгин в гугъл преводача - там си излизат нормално.
 6. Аз казах същото (за нишките) - че за имащите елементарни познания нещата са ясни, но не всички са длъжни да ги имат. Но относно буквално написаните "четириядрени" лаптопи - поправил съм доста голямо количество от тях и жалко че не се пазят логове за всичко, че да изкарам оригиналните анонси. П.П. А Теди е както женско, така и мъжко име/съкращение от име - дори в двата сезона на "Западен свят" има един такъв...а има и други дублети като Алекс и т.н.
 7. Off/ Това отдавна го правят като разбъркват буквите, но аз съм им намерил цаката.
 8. Между другото това е първата статия или новина по принцип, където уточняват, че е циганин - никъде другаде не го казаха, защото явно ще му накърнят правата...че даже и в тази статия първоначално е обявен нежно като ром, че да не се обиди нещо...а за остатъка от статията, касаеща местния КАТ и КАТ изобщо - нещата отдавна са известни на всички - още си спомням как нашите от КАТ-Пловдив се оправдаваха, че никога не били виждали да се продават безбандеролни цигари, при положение, че всеки ден като отиват на работа минават поне през няколко ******* (това е, за да не им засегна правата), които седят
 9. 16+8=24 Таман като излезе, ако иска даже ще може да си завърши почти навреме и висше...ама законът толкова предвижда за непълнолетни - "до 10"...мене ако питат отдавна е време да намалят възрастовата граница на малолетните и непълнолетните поне с по 2 години.
 10. Не присъства, защото лично аз съм поправил всяка една такава обява. В интерес на истината в скоби винаги е присъствало (4thr), което е пределно ясно за всеки с малко знания за процесорите и виртуалните потоци, но щом един процесор има 2 физически ядра и поддържа 2 виртуални, това съвсем не го прави четириядрен, така че е редно да се обявѝ като двуядрен с поддръжка на HT. Що се отнася до "геймърските" лаптопи - за мен понятието "геймърски" също е доста разтегливо, но явно хората тук приемат за такъв този, с който да може да се играят игрите от последната година и то на висока резолюция, с ма
 11. 0898221831 P.S. Не е на лично, тъй като той самият го е помествал в темите си.
 12. На всяко голямо кръстовище трябва да има отделна светофарна секция за завой наляво - коментирали сме го многократно. Все пак се намираме в България (на Балканския полуостров ако сте забравили), където хората са с балкански нрави и винаги има поне двама-трима, които минават срещу теб на червен светофар, което автоматично те принуждава и ти да направиш същото завивайки наляво след като ги изчакаш или вечно да си останеш на кръстовището ако решиш стриктно да следваш цветовете, така че бавенето е по-малката злина. @Пешо, изчадия или издънки...или и двете?
 13. Относно начина на оформяне на обявите на st@nmen, многократно съм отговарял на зададените за негови обяви въпроси в темата за коментиране на проблемите в раздела. Хората основно се оплакваха от т.нар. "геймърски" или "мострени" лаптопи, както и от това, че той никога не отговаря на това, което го питат или каквото се коментира за неговите обяви. Лично на мен обявите му за лаптопи не ми пречеха, макар и да бяха в голямо количество, защото бяха разпределени във времето. Именно заради това просто поправях всяка негова обява за лаптоп, в която беше анонсиран като "геймърски" или пък където беше об
 14. Не е смешно - тъжно е.
 15. Абе то в днешно време нищо не е сигурно...знам ли го, може да е лапнал по някоя хубава външност като тая в спойлера примерно, та е добра идея да види как е записана в акта за раждане.
×
×
 • Create New...