Jump to content
BulForum.com

__smirnoff__

Members
 • Content Count

  2310
 • Joined

 • Last visited

About __smirnoff__

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 06/04/1987

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  293074462

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  нямам ;)
 1. Аз също нямам никакви оплаквания от пощите, дребните пратки ми ги носят на ръка в офиса. Тук в нашия район (Брезовско Шосе) обикалят две или три пощаджийки, пеша съм ги засичал винаги. За по-големите пратки винаги ми се обаждат, един или два пъти тази година съм получавал и смс. Бележка не съм получавал поне от 7-8 години, като пратките с бележки са ми били винаги я от НОИ, я от НАП разни писма, но това не се е случвало доста години вече. Теди, направо се учудвам, получавам по 5-6 пратки поне на месец, и никога досега не е имало проблем, сигурно има значение в кой район си?
 2. Някой знае ли кой интернет доставчик има покритие в с.Храбрино, втора вилна зона?
 3. Търся да закупя дисплей за автомобил от този тип, или подобен: Ще ми трябва за визуализация на задна камера. Няма да се монтира за постоянно, така че не е важно с какъв захват е, само да работи.
 4. При пререгистрация в КАТ на кола от друга област, нужно ли е колата да е в перфектен вид? Трябва да си регистрирам една скрап, която има бая ръжди и няма табло, само уреди и копчета. Иначе е в движение, докарал съм си я на ход, технически е изправна(не и дадоха преглед при стария собственик, поради скъсано въже на ръчната), спирачки, окачване - всичко и е ново, само външния вид е леш. Нищо не намерих по въпроса в сайта на КАТ, или по други форуми
 5. Не очаквай чудеса от звука. Иначе са приятни на вид и вършат работа. Имат всякакви приложения - навигация, телефон, камера за задно виждане. Удобно е, но ако си склонен да направиш компромис с качеството на звука. Съвет - преди да купиш и да се чудиш после що ще правиш, намери някъде в olx тукашни обяви, има хора, които ги вкарват, и се разберете да я пробваш. Дори и да не е точно този модел, пак ще добиеш представа. И като всеки китаец, си е на късмет - някои се развалят, някои карат с години. Но пък имат гаранция(или договорка със seller-a), и китайците обикновено са коректни, ама чакаш по 2-3 месеца.
 6. Днес по някаква причина се сетих за тази тема, та ей ме на: Любим кадър на любима кола на мой приятел, за съжаление е снимана с мобифон и я няма с много хубаво качество
 7. Разбира се, ще е технически изправен на 100%. Двигателчето е слагано чисто ново, навъртяни са с него не повече от 80-100 км. Работи тихо и приятно, не дими много, естествено, ако не се прекалява с маслото в бензина, все пак е двутактов. Самата Украйна е доста стабилен велосипед, даже на мен ми е малко голям, пък аз не е като да съм дребен, и ще мине пълно разглобяване и смяна на всички движения, лагери, гуми, и каквото друго има. Именно, преди двадесетина години е правена тази самоделка, според мен доста сполучливо. И понеже сега са една идея по-строги законите, ме притеснява въпроса с регистрации, документи, и т.н.
 8. Да, М категорията е така, взима се или на 16, или с Б категория. По-скоро ме интересува ще мога ли да го карам този велосипед без проблем с властите, знам, че дори 50 кубиковите скутери си имат номера и документи, също знам, че велосипедите с електрически двигатели не подлежат на регистрация. В закона за движение по пътищата относно велосипедите с монтиран двигател с вътрешно горене няма конкретика по този въпрос, за съжаление. Затова въпроса ми е малко странен Май ще карам на принципа проба-спиране_от_кат-грешка
 9. Някой знае ли как точно да тълкуваме закона за мпс-тата и мотопедите, конкретно ме интересува трябвят ли ми някакви документи и категория, освен М, за управляване на велосипед с монтиран 49 кубиков двигател с вътрешно горене? Имам една Украйна с двигател от Рига, и много искам да си я реставрирам, та въпроса е ще мога ли, и как, да си бръмча с нея из града?
 10. Аз ако свърша по-навреме, може да мина да цъкнем по някоя бира. Малко вероятно, ама надеждата умира последна, казват...
 11. леле, леле, лелее, усмивки от старите ленти
 12. спя, ама през деня :D супер, точно за Храбрино ми трябва, добре звучи. Мерси за инфото!
 13. Някой има ли впечатления от М-Нет, интернет доставчик за Марково, Златитрап, Първенец, Храбрино? Добри, лоши, каквито и да са?
 14. някой занимавал ли се е с вестници? Интересува ме някакъв софтуер, за редакция, създаване на вестникарски страници, главно таблоиден формат.
×
×
 • Create New...