Jump to content
BulForum.com

Grimjaur

Members
 • Content Count

  17793
 • Joined

 • Last visited

About Grimjaur

 • Rank
  шопар

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пазарджик
 • Interests
  Колкото за една малка енциклопедия.

Recent Profile Visitors

1616 profile views
 1. Бил паднал F-35? Че от кога самолети, предвиден само за продажба, могат и да летят?
 2. Минах си изпитателния срок в новия отдел + повишаване на заплатата, последвано от още едно повишение. Купихме си вила, живот и здраве, ще се сертифицирам и за Cisco Meraki.
 3. Пловдив продължава да е най-пеераския град за шофиране. По-зле е от Пазарджик, Хасково, Стара Загора, Кърджали, Бургас и Търново, взети заедно.
 4. За много години, гадове. От днес вече съм сертифициран за МикроТик. Още една хартийка за стената "Кой съм аз".
 5. Украинските "Бук"-ове все на граждански обекти ги влече(оставям настрани темата, че според официален Киев, последният им "Бук" е продаден на Грузия много преди случката...)
 6. Grimjaur

  War Thunder

  Сговнясали са звука
 7. А аз ползвам всичко вече. Шото ше ви еба и маймунджулъците. А, да. И не мешайте бира, ракия и самърсби. Само се разваля ракията.
 8. Кво против чорапите на пишки? Ако райето е достатъчно тънко, уиндзора е възрзан правилно и края на панталона е точно колкото трябва, никой няма да ти види пишките по чорапа.
 9. Всичко е нееднозначно. Особено, когато Апостол опитва да пикае..
 10. Мерси, че повтори думите ми с твои думи. Ама никой нищо не казва за живака и алуминия.
 11. Аз подхождам статистически - за около 98% нещата са ок. Това, че детето ти е попаднало в 2% процента е гадно. Сестрата на жена ми почина от тумор в мозъка - също е гадно. Аз самият също съм част от статистиката. Това не значи, че ваксините, химиотерапията и правилните лекарства не работят. Когато алтернативната медицина се докаже по дългия и трънлив път - изследвания, статистики, медицински и лабораторни тестове - тя става обикновена медицина. А шарлатаните живеят от последната надежда на хората. Знам го от личен опит.
 12. Ти на 110 кила малко ли ще кажеш. Я чети за козметичен и лекарствен ефект. Нещо много гействащо бягаш от темата. Първо непознаване на анатомията, второ - никакви доказателства, трето - опитваш се да ме изкараш, че си противореча. Че съм се и жалвал бил. Я цитирай къде се жалвам? Най-много да се ожаля от хорската простотия, ма то си е за жалене. А, да - и още чакам доказателства, че веществата във ваксините са вредни, даже жокер с ваксина съм ти дал. Но няма да гугълствам заради теб - пишеш по форуми, значи можеш да ползваш търсачка. Надявам се. Аре.
×
×
 • Create New...