Lucky Luciano Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Дайте алтернатива, ама масова. Аз, честно казано, не съм имал никакви проблеми с Вайбър, което не може да се кажа за Скайп, да речем. Там салата е пълна, докато при Вайбър, всичко изглежда супер изчистено. Тааа, някой да го е пробвал това с бекъпа, че компа ми е омазан нещо, а инфото ми е ценно?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Whatsapp, има 4 пъти повече потребители от Viber в световен мащаб. Не и в България обаче. В България яко всички ползват Вайбър. Аз съм имал много проблеми с него, но не е тук темата да обяснявам. Менажирането на чат историята (твоят проблем) е един от тях. Ресет на устройството се равнява на изгубена история. Добре, че на скоро добавиха бекъп функционалност, която обаче по незнайно каква причина не е автоматизирана. Facebook Messenger също е много по-добре от Вайбър. А като започнат някакви хора да ми прехвърлят снимки между устройства по вайбър, направо настръхвам. Edited October 25, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Аз също нямам никакви проблеми. От Вайбър само ползи, до момента негативи няма за мен. Пробвах Whatsapp когато излезе и точно на третия път го изхвърлих. Та не виждам какво толкова се говори срещу Вайбър. Да не говоря, че почти цялата листа от телефона ми ползват И него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Дайте алтернатива, ама масова. Аз, честно казано, не съм имал никакви проблеми с Вайбър, което не може да се кажа за Скайп, да речем. Там салата е пълна, докато при Вайбър, всичко изглежда супер изчистено. Тааа, някой да го е пробвал това с бекъпа, че компа ми е омазан нещо, а инфото ми е ценно?! Трай ся! Ей сега ще ти изкендзат десетки екзотики, дет никой ги е не чувал..., или поне тия, дет не са от средите на богопомазаните копченатискачи То и аз си предпочитах ICQ, пред скайпа, ама от както масово народът започна да е и не чувал за ICQ, заебах всякакви такива месинджъри Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Някой с Iphone 7, с последен ъпдейт, да има зорове с мрежата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 (edited) Нестандартен въпрос: Защо в България се ползва масово това недоразумение - Вайбър на фона на толкова много алтернативи? И аз ползвам Вайбър и Фейсбук месинджъра и въобще не мога да разбера, кой и защо ползва whatsup. Мен Skype откакто го барнаха Microsoft ми бъгва постоянно, ама го ползваме в офиса, че сме свикнали с него Сега чета, че щели да пускат видео разговор Whats up... Уау добре, че го доживяхме, че иначе с коя ли програма щяхме да го правим Edited October 25, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Данъчното на Радецки работи ли в събота или ще тряа да гърмя 1 ден отпуска да си платя данъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Използвай онлайн банкиране да си платиш данъците. ДСК в частност го предлагат като услуга. Ако не си на ДСК, намери някой колега на ДСК и го помоли да ти плати данъка по ЕГН. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Мхъм и след тва пак ще тряа да ида да ми лепнат печат, щото в сервиза за ГТП Ще ми искат касова бележка за данък... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) Просто си разпечатай платежното. Един колега си беше платил данъка така и в пункта му казали, че всичко е в системата. Като въвели колата, видяли, че данъка е платен. Един друг колега обаче имаше някакви проблеми с подобен тип плащане, та не мога да гарантирам как точно протича процедурата. Най-добре се обади в пункта за ГТП и питай. Edited October 26, 2016 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The AnGeL Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 (edited) За ГТП системата за прегледите вижда дали е платен данъкът автоматично. Но... Ако сутринта отидеш и си платиш данъка, същия ден няма да можеш да минеш ГТП без бележка. Лелките явно трябва да отбелязват платения данък в някаква вътрешна за тях си система, различна от тази за местните данъци (???) и това май става на края на деня. От тази малоумщина идват и проблемите. Edited October 26, 2016 by The AnGeL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 За ГТП системата за прегледите вижда дали е платен данъкът автоматично. Но... Ако сутринта отидеш и си платиш данъка, същия ден няма да можеш да минеш ГТП без бележка. Лелките явно трябва да отбелязват платения данък в някаква вътрешна за тях си система, различна от тази за местните данъци (???) и това май става на края на деня. От тази малоумщина идват и проблемите. Преди няколко месеца минах по този начин. Платих сутринта и същият ден минах преглед и нямах проблеми. Вече системата е такава, че се попълват данните на колата и веднага проверява дали има платен данък. Ако няма, не им позволява да минат на следващата стъпка. Доста ефективно решение за хората които не си плащат данъка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Аз май месец като минавах, преди мен го върнаха щото платил електронно, да вземе бележка от данъчното. Явно след това е настъпила промяната. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Зависи. Юли, когато минавах, също върнаха човек, който е платил електронно, защото не излизало като платено. Доколкото разбрах от моя приятел, на когото е пункта за прегледи, системата още не е много читава и се случва да има пробиви, като въпросния случай. Иначе идеята е била когато се плати, без значение електронно или не, веднага да излиза като платено. Дето се казва, да идеш на преглед, да си платиш през мобилното банкиране и да излезе като платено. Дори мислели за такъв вариант в тоя пункт, но още не смеят, защото и да платят от тяхната си сметка, нямат никаква гаранция, че ще се отчете коректно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Някой с Iphone 7, с последен ъпдейт, да има зорове с мрежата? С 10.1 нямам проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Препоръчайте ми читаво SSD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Samsung Evo 840 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Intel 750...а защо не и Intel DC P3608... Какво значи "читаво"? Бързо, трайно или просто евтино? Толкова разтегливо си задал въпроса, че не очаквай смислен отговор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Трайно и бързо. Евтино не щем, ако ще кара една година. Искам нещо, което ще върти бозата и ще има дял за торенти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Не е много добра идея да пълниш с торенти SSD, но ти си знаеш. Щом цената не е на първо място, от Самсунг сериите 840 и 850 има добри отзиви, както и от SSD-тата на Интел като цяло - това, чисто статистически разбира се, което съвсем не значи, че от АДАТА или Кингстън също няма да срещнеш доволни потребители или пък обратното - недоволни от Самсунг или Интел. А може даже да срещнеш доволни потребители и на китайските SSD-та като мене например ( ), но щом гониш сигурност дълго време, все пак се ориентирай към модел от първите 2 фирми, които вървят с 5-годишна гаранция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Трайно и бързо. Евтино не щем, ако ще кара една година. Искам нещо, което ще върти бозата и ще има дял за торенти. Кви торенти на SSD? Газ ли си пил? Иначе аз карам с Интел 120-ка и 3 тб външен - отлична комбинация за всяка ситуация. На SSD-то е само Вируса - + някакви мегадреболии... Вече ми трябва втори външен обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Не, ще се сваля нещо, което трябва много бързо, което е веднъж в годината. Другото, което не ми е спешно, ще се точи на другите дискове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Ми колкото пари имаш драги за съответен Интел, примерно, откъм обем... Не съм чул някой да се оплаче от ССД тук като цяло, в смисъл неизмищльотенско... Още са млади всичките и държат явно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 (edited) Защо на ексела ми дава долу само бройката на маркираните полета, а не и сумата при някои файлове, а при други си е ок? Edited October 27, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 27, 2016 Share Posted October 27, 2016 Същото ли е ако си маркирал само няколко клетки от тази колона? Типа на клетките като "цифра" ли е отбелязан в тази колона конкретно?На колко години е Ралина Манолова от ред 217 ме интересува мен също. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts