Jump to content
BulForum.com

downsoft

Members
 • Content Count

  795
 • Joined

 • Last visited

About downsoft

 • Rank
  Гуру

Recent Profile Visitors

1167 profile views
 1. В Халите има на АРТ93. А малко по-надолу по малката главна са Петек.
 2. От 3 г. и половина сме с такава Електролукс https://www.electrolux.bg/kitchen/cooking/ovens/steam-oven/eoc6631aox2/. Според мен си заслужава и съм доволен, но гледай хубаво, че има едни по-евтини дето се налива вода не в отделен резервоар, ами в една вдлъбнатина на дъното. Тази нашата през първата година нещо се побърка и взе да прави каквото си иска. Дойде човека от сервиза погледна я и си отиде. Обади ми се след 20 дни някъде, дойде, отвори фурната, смени една платка вътре с размерите на половин компютърно дъно и оттогава няма ядове. Та мисълта ми е, сервиза им е читав, но ако тр
 3. Наредба 4 от 2004-та "Чл. 34а. (Нов - ДВ, бр. 63 от 2012 г., в сила от 17.08.2012 г.) (1) Периодичните проверки на индивидуалните водомери като средства за измерване и разпределение на изразходваното количество вода в сгради - етажна собственост, се извършват през 10 години. (2) Периодичните проверки по ал. 1 се извършват по искане и за сметка на потребителите от Българския институт по метрология или от лица, оправомощени за това от председателя на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор по реда на ЗИ. (3) Резултатите от периодичните проверки на индив
 4. Не искам аз, а ВИК. Минали били 10 години.
 5. Здравейте! Някой може ли да предложи нормална фирма за проверка на водомер? Демонтаж, проверката и монтажа обратно. Че звъня на разни, но предлагат, ако може сам да си го проверя и само да отида да им платя.
 6. http://www.bbc.com/news/av/uk-england-beds-bucks-herts-43115235/lorry-driven-over-middle-of-roundabout-near-ely
 7. Грешка е хора, не се карайте. Търговеца има хиляди артикули и е нормално да се правят грешки, най-вече като преписват един от друг. Та в сайта на производителя е истината и тя е 80 литра 1500+1000 вата, а има версии и по 50 и 100. Бойлера е с два резервоара и съответно 2 нагревателя. Има екстра да запомня кога се къпе човек и предварително да затопля.
 8. По въпроса за бойлера, ето го моя фаворит https://vimax.bg/multipozicionen-boyler-ariston-velis-evo-80-eu-vh.html
 9. Аз съм купувал разопаковани от Емаг, всичко е на късмет, но винаги имаш 30 дни за връщане. Рискуваш само парите за куриер за връщане.
 10. За билки отивай в аптека Найденови в Тракия срещу ЧХ-то на светофара, защото тия бабки от пазара така ще ти вържат пъпа, че...
 11. Декор за филм се оказа. https://trafficnews.bg/komentari/news/82724/
 12. Това е сайта на веригата, тук са описани и магазините. http://www.kalimancaribe.com/bg/
 13. Незнаещите да не се хвалят с невежество, че взе да става излагация. И певицата я знае всеки и дивана и таксито, че и кушетката в болничния кабинет.
 14. Малоумна история, значи въртя в кръговото на гара Тракия и бакшишо идва откъм посока Рибарника, обаче го гледам бая се засилил та му спрях, че щеше да стане голяма цигания, а оня като се разкряка, че барабар и пътниците (мангали) и те врякат отвътре. Както и да е: доволен съм, че се разминах, ама това идва да покаже, че очите на 1000, щото после кел файда, че съм бил с предимство, а маймуняка е карал по интуиция кой е с предимство.
×
×
 • Create New...