Jump to content
BulForum.com

tankis

Members
 • Content Count

  815
 • Joined

 • Last visited

About tankis

 • Rank
  Първокласен Флоодер

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

1113 profile views
 1. http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2...9265&f1=details Хахахахахахахахаха!!! Просто не мога да се сдържа!!!!
 2. Ми да те програмираме и теб така Предаването "Здравей!" има една част от предаването, където 2-ма танцуват и се състезават върху едно "килимче" ама електронно. По филмите много съм виждал такива. От къде мога да намеря и аз такова нещо и колко горе-долу, ще струва?
 3. Хаахаха, това последното е ...........
 4. Който е гледам филма "Кубът" може ли да ми каже, каква е логиката и смисъла не целия филм ?!
 5. Жените със силикон в гърдите как кърмят?
 6. Ами както те идват при нас без визи ( докато сме извън ЕС ), така би трябвало и ние да можем да пътуваме до/през тези страни ( когато сме в ЕС ). Ще ми дадеш ли скрипта за аватара ти на ЛС и да ми обясниш горе-долу какво трябва да направя?
 7. Ти питаш за извън Европа или?
 8. avi, ogg, mpe, mpeg, mov, mpeg4, 3gp, wmv
 9. Ми не знам за теб, ама аз не съм...
 10. Къде го видя това човече? Колко е минималния залог на ЕВРОФУТБОЛ?
 11. Събрали се Буш, Путин, Тони Блеър, Ангела Меркел и Жак Ширак да мислят как да се справят с безработицата, с тероризма, със замърсяването на планетата и т.н. След срещата на пресконференцията обявили какво са решили. Путин казал: - Ще избием 3 милиона мюсюлмани от близкия изток и един зъболекар! Журналистите в недоумение - Защо зъболекар? Тогава Буш ехидно се ухилил и казал на Путин: - Аз като ти казах, че на никой не му дреме за 3 милиона мюсюлмани... Един охлюв се катери по фасадата на една сграда. Влачил се ден и нощ, в студ и в жега, в пот и в кал, зиме и лете, в дъжд и в
 12. Е как, ще сте ми приятели като даже не ви познавам
 13. Не си първият така, че забравяш Въпрос : Ако някой е гледал You Got Served ( има го в movies.hu ), Накрая като има freestyle битка, групата в черното как вдига от вземята ония пич. Той летеше. JDFU, не трябва ли скобата да е така - "/", а не "\" ?
×
×
 • Create New...