Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6530
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!

Recent Profile Visitors

5396 profile views
 1. Нас ни ваксинираха във Военна болница, че ми е супер удобно, отделно имаше по 2-3-ма човека и не чакаш хич. Предварително питах и за Пфайзер ми казаха, само от 8 до 13 часа, че подготвят флаконите и после през деня нямат други подготвени и остатъка се унищожава. За другите ваксини ми казаха, че може и следобяд, но за тази не.
 2. Какво имаш предвид? Мога да кажа лично, че ако става въпрос за преводи от апп на андроид и т.н. при ДСК и ОББ, мога да правя всичко. Пробвано многократно, даже много рядко ползвам компа за това, а превеждаме директно през телефона. Ако е така както обеснява Ванката, няма никво значение на каква банка си. Имам опит с теглене на евро в Италия с карта на ДСК. По случайност или не, банкомата беше на УниКредит.
 3. По стечение на обстоятелствата имаме тоя печален опит. Булбанк не са искали друго, дори ОББ като бяха още гръцка банка. За другите институции спор няма. С баща ми ни е "най-забавно", като някой иска нотариалния акт на старата къща. Веднага се почва "Кой го е писал това?" Ами то е написано, не съм аз. "Така не се пишело!" Сори, обърнете се към човека, който ще е покойник от доста време, все пак документа е от 40-та година .....
 4. Аз бях най-доволен от Експресбанк, по стечение на обстоятелствата вече съм на ДСК. Като цяло апп-а им е много удобен, както и електронното банкиране. За сега съм доволен и не мисля да ги сменям. Булбанк, аз не бих ползвал, както и ПИБ. Бих пробвал примерно ОББ. П.П. Токуда на Христо Ботев до нас малко ме разочароваха. Баба ми имаше карта за пенсия там, след смъртта и отиваме със смъртен акт и удостоверение за наследници да закрием сметката. Не помня какво точно, ама само документ от мюфтията още не искаха за едни 100-на лв. мисля бяха.....
 5. Това го знам, както казах ние се ваксинирахме заради сертификатите, защото беше ясно, че ще станат задължителни. Идеята ми беше, че би следвало в тоя период да сме най-защитени, но явно няма такова значение. За това и всички бяха много изненадани. От моя опит Астрата е най-добрата, при все многото странични реакции и тежко приемане на ваксината. Нас ни зарази детето, защото дойде от градината. Първо положителна беше мед. сестра, след ден учителката, после изгърмяха веднага няколко деца, след тях и родителите им. Моето дете имаше еднократно 37 градуса температура и после н
 6. Ние сложихме на 31-ви август втора доза Файзър и се заразихме средата на октомври. Първото, което питаха да не сме минали втора доза миналата седмица или вчера примерно.....За това и всички ни гледаха като извънземни, както казах. Жена ми имаше температура, страшно главоболие, липса на вкус и мирис, аз имах леко главоболие и за 2 дни нямах вкус и мирис. 4 седмици след като се излекувахме искахме да проверим, колко антитела имаме и за мое учудване, аз дето минах леко имам повече антитела от съпругата.
 7. Хич не го слушам просто да ми разясни, частен случай. Показва, че науката казва за едното, казва и за другия вариант, ама за комбинацията от двете мълчи.
 8. Хубаво де, ти пак даваш някакви примери за след ваксинация, че трябва бустер. О.К. теста за антитела не го броим, защото е нелегитимен в другия свят. При положение, че имам 2 сертификата 1 за ваксиниран с 2 дози, 1 за преболедувал какво правим? (реално имам и трети за антитела, който казваме не го броим). Цитирам частен случай, като частните случаи, които разглеждаш ти са за само преболедувал или само ваксиниран. Поне аз не виждам защо да си правя нова доза, пък нека да измислям нова "наука". Нямам намерение да обикалям чужбина, та за момента поне моята логика е такава.
 9. Поне аз това, което чета е "after Covid vaccination", никой не говори за преболедуване. Тоест идеята е, че ако не си карал да се "boost-неш", за да имаш по-голяма сигурност. Сигурност от гледна точка, че ще изкараш по-леко, а не че няма да се заразиш. Нас ни гледаха като полезни изкопаеми, как така ваксинирани пък болни.... Ние се заразихме след ваксинацията и то 2 пъти повече време, след което казват, че си защитен. От тая гледна точна не виждам, защо да се "бууствам", като съм ваксиниран, преболедувал и имам поне 100 пъти повече антитела от необходимото за защита. За Т клетъчен и
 10. Те сега не питат, но ако не закараш детето пак няма да е ваксинирано. Това си е изцяло отговорност на родителите. После реват, че не ги взимат на детската градина. Трябва и за тая да е задължителна, който не му е угодно да ходи в гората. Там обаче също има правила и не може да си правиш каквото ти е кеф.
 11. Ние се заразихме месец и половина след втората доза, като го изкарахме сравнително леко, главоболие, липса на вкус и обоняние, но се оправихме за няколко дни. Ваксинирахме се само заради сертификат на майтап един вид, но определно действа ваксината. Ако не бяхме ваксинирани, съм сигурен, че щеше да е друго. Тея дни главоболия, температура и причие, няма да се учудя пак да сме изкарали нещо подобно. Относно антителата, аз явно съм някав мастър, тук хората 50-60, 350. Аз имам 2516, спокойно мога да давам на няколко човека за сертификати.
 12. В нета пише под волана в ляво има капак, отваряш и бушон номер 4. Фабрично е жълт на цвят, 20А.
 13. Повечето се крият така, но защо идея си нямам. Няколко пъти съм го ял тоя вече, намирам обява в ОЛХ и звъня по телефона, понеже дадената стока ми трябва спешно сега да я взема. Ама те щяли да ми я пратят с куриер. Абе човек, звъня на теб понеже си в Пловдив и да го взема веднага, от която и да е част на града. Не можело така, те били интернет магазин. То като ще поръчвам тогава, ще е от другаде не от вас и приключвам... Относно телефоните, от години ползваме един доставчик от София и до сега не ме е подвел. Ползвал съм го и гаранционно без проблем. По едно време поръчвах директно о
 14. Ами в тоя случай, беше точно че изкараха човека луд СЛЕД като е починал. Не знам как, ама става, ама го направиха и аз гледах като натровен..... Сигурен съм, че както и да си я оформил сделката, ако намериш достатъчно нагъл адвокат, ще се хване за запетайката и ще се съдим до живот. Та както казах, винаги има начини, квото и да направиш, стига да не ти пука и да имаш точния човек.
 15. Аз горе ти го писах, действителен случай. Дъщеря номер 2, изважда документи, че си имал психични отклонения, бил си под натиск/заблуден/омаян да прехвърлиш имот Х на дъщеря 1, като втората завежда дело и го печели. После идва ЧСИ и продава всичко на търг и дели парите на 2! Както казах, действителен случай!
×
×
 • Create New...