Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6272
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!

Recent Profile Visitors

4899 profile views
 1. Току що гледах интервюто, колкото и да са го монтирали, не че го харесвах тоя човек, ама ся изкопа дъното типично по български. Хубаво ми обяснява за Испания, Италия и не знам какво, но както се каза ние сме България. Готов е за политик, колкото и ся да обяснява как той ся бил доктор, скоро ще се врътне, не е първия не е последния. А карантината нищо не помогна у нас, тея хора щяха да си умрат така или иначе и без Ковид-19 колкото и да ми обяснява генералчето, че щяли да живеят поне още 10 години, хеле стареца на 93 щеше да е столетник. Хайде стига глупости, вируса го имаше и преди това, никой не го търсеше....
 2. Еми нали това казвам, да не би при други вируси и грипове всички да си седят в къщи и да не щъкат!? Същата работа, само дето тогава я няма тая гласност и всичко си върви. Тея с белодробни болести, диабет и т.н. пак си умират, ама никой не ги брои и не му пука.... Еми не дават, щото не е изгодно. Тоя вирус си го има още преди март у нас, ама никой не го е търсил.
 3. Много ясно, че ще се гледат общата бройка заразени! Нима при обявяване на обикновена грипна епидемия гледат какво казва СЗО и хлопват кепенците?! Ако има еди колко си бройки на 10000 тогава. Иначе всяка болест като се яви и да затваряме целия свят.... Да не мислите, че тогава статистиката брои тея дето не са отишли на лекар и са го изкарали на крак?!?! Та и сега е същата работа, ама се вкарва яката паника, идват хладилните камиони и правим детските катерушки площадка за ковчези...... Хайде нЕма нужда... А те бюрото и другите институции ся, само това чакат да наточат на някой балтията от проверки....
 4. Аз не съм съкратен, но работим с темпо, колкото да кажем, че работим. До вчера софийските ни представители бяха затворени на 90% от 13-ти март. От днес вече работят, а основния пазар у нас е там. Вторник бях в Бургас, там положението е същото като при нас, чакаха в София да отворят. Нямат съкращения, но работят, колкото да се каже че работят. Ако продължи още дълго, ще почнат и съкращения..... Както говорихме и с други представители, работят ама хората не купуват такива неща, няма кой да влезне в магазина. Аз познавам съкратени от сферата на хотелиерството, ресторантьорството и подобни.
 5. Дори и да питат, сега няма да е моментът за такива неща. Горе Нетруут ти е дал само част от въпросите. Ще има, не виждате ли какво става, паника, шок, ужаст. Както сам каза, хората ще ги забравят или дори да не ги забравят най-важното ще им е, че вече са "свободни" и доста по-малко ще ги интересува другото. П.П. Ето го теста на Катето Евро, както се вижда дават и за самата болест и за антитела.
 6. Щото такъв им е стила на работа, пък и да не се отпуска общество, че видиш ли всичко е минало. Трябва да стои паниката....
 7. Бройката лесно ще я вдигнат, увеличават тестовете и готово. Хайде хлоп мандалото за 1 2 седмици и после на обратно. Да видя дали ще позная.
 8. Това не го коментирам, много има които изказват много теории за тоя тест. Да приемем официалното становище, че той бил единственият точен. Да ама по-него излизат много хора с антитела, което много добре го знаят ама си траят. Та изобщо няма да се учудя на тея 60% споменати горе. Сега обаче много взеха да си играят с бройката тествани, по едно време правиха по 1500 теста на ден, свалиха ги на 500, като почнат да се качват бройката заразени, значи пак са дигнали броя тествани. Усещам как ще стане същото като с маските, ся пускат малко аванта, скоро пак ще пуснат кепенците и ще затворят всичко. Познат сценарий ....
 9. С PCR тест както си му е реда. Двама са работещи в Банско и покрай истерията там са тествани. Другите са били контактни на болни и са тествани по същия параграф с PCR отново.
 10. Аз нямам познати лаборанти, но се оказва, че познавам доста хора с антитела. Аз и преди го бях писал, годината я почнахме ударно с болести. Дъщерята пи няколко пъти антибиотик, имаше какви ли не други оплаквания, общо взето беше по 2 3 дни здрава... Галя беше на път за бронхопневмония и тя пи антибиотици съответно, отделно преди това имаше няколко периода с грипоподобни симптоми. Мен ме боля цял месец гърло, не помня такова нещо в живота си, беше ме тръшнал и грип по едно време с температура и подобни..... Няма да се учудя и през вкъщи да е минал и заминал.
 11. И аз нямам намерение да споря, но у нас нещо стана. Сами се сещайте какво. До оня ден ни плашиха с какво ли не, изведнъж от 1-ви махнаха маските на открито. Топлото време не помагаше, ама Кантарджиев сега каза, че го чакали да почне да трепе вирус. Без предупреждение махнаха и брифинга на генерала. Същевременно взеха да се вайкат във фейса, как им липсва, ама кво ще правим сега, ужасТ, шоГ, боНба..... Взеха да циркулират слухове, как отваряме Мол-ове, кафета, ресторанти, махаме КПП-та...... От няколко дни гледам точно оня сайт, дето дават тая общата статистика, но в друг аспект. Гледам общото население на земята, което ама стабилно си върви нагоре! Ако беше ама чак толкова страшен тоя вирус, ама хич нямаше да е така. С нетърпение чакам срезовия тест в Пловдив, въпроса е дали ще изкарат обаче точните резултати. Вече се оказва, че познавам няколко човека, които имат антитела и всички твърдят, че са имали такива симптоми януари-февруари, както и Гадо междувпрочем. Та тоя вирус си фо има у нас доста по-рано отколкото се сетиха някой, но никой не го търсеше да сее масова психоза.
 12. Тея пък са най-големите помияри и в основата на създалата се паника покрай тоя вирус. Само като видиш, че директор им е НЕ-лекар и ми иде да скоча от терасата. Аз ли се бъркам или СЗО е абривиатура на "Световна здравна организация, а не световна иследователска организация!?!? Хубаво човека изследвал болести, ама не го прави доктор, а като говорим за здраве недвосмислено за мен трябва да се слушат лекари! Да се върнем на стратегията, каква беше тя? Стой си у вас до откат и чакай да не умреш от короната, ако те тръшне глад, инфаркт, инсулт, рак - няма дерт. Ако пък като те тръшнат тея и случайно ти намерят Ковид - още по-добре, бройки за масовата психоза.
 13. Изобщо нямам намерение да влизам във всякакви глупави полемики, да си чеша екрана на телефона! Ми сигурно, не споря, аз с климатична техника не се занимавам, както и с автомобили освен като хоби. Да не съм съвсем офф, трябва ми тенекеджия и бояджия? Четох тук за Стефанов и сервиз Тракия, но приемам и други оферти. Трябва да оправя на Пежо Експерт дясната и плъзгащата врата зад нея, че баща ми ги сгъна леко....
 14. Чел съм го, ама ти не искаш да водим дискусия, а искаш да ми кажеш колко си гоУем. Еми добре, така да бъде! Аз визирах друго под постоянно зацепен, ама както писах няма смисъл.
 15. Ся взех да разбирам Ангел, аз говоря едно, ти съвсем другаде избиваш. През моите ръце са минали 3 4 е компресора на 19-ка, Лагуна 1 и Меган и нито един няма клапан вътре. За другите не споря, ама за тея да ми обяснява някой, хайде нема нужда.
×
×
 • Create New...