Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6126
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!
 1. Продавам чисто нова карта памет марка SanDisk, клас 10, във фабричната опаковка. Не съм я отварял, запечатана си е. Дойде от Китай по грешка и ми е излишна. Намира се в Пловдив. Цена 10 лв.
 2. Аз достъп дадох до съобщенията, то е ясно, че няма как да стане иначе. Зора беше да не ми остане за постоянно, пък после не ми се минаваше през фабрични настройки и прочие, за да го връщам. В крайна сметка с Mi Cloud прехвърлих всичко. Благодаря за помощта!
 3. Покрепям Ангел, всички са маскари, както е по нашенски. Специално с Виваком имаме опит с телевизията и телефона в Хисаря. Варианти там няма, та хайде от немай къде на тях. Едни обещания в офиса, друго се оказа на практика. Как да е, да кажем че е маловажно. Звъни ти техник, идвам еди кога си да слагам оборудване. Свободен ли си, зает ли си, все тая, оправяй се! Ако си зает, трябва да чакаш пак да ти се обадят, ти нямаш връзка с тях, само на националния телефон. Добре звъня на националния телефон, те не знаели кой е техника, нямат връзка с него, кореспондирали с някви мейли ли, съобщения ли, друго ли..... Добре О.К. разберете се и ми се обадете. Еми греда, те не можели да звънят, аз да звъня пак на националния телефон, ако се падне нов оператор, всичко на ново и т.н. Е добре де, на едната и викам, как Кулбокс могат да ми се обадят, вие телекомуникационна компания не можете да звъните.... Това майтап ли е, друго ли... Относно цените, сега всички са ги дигнали, незнайно по каква причина. То вече не могат и да предложат кой знае какво повече, имаш неограничени минути, хиляди мегабайти нет, освен по-ниска цена какво друго. Е да ама те не искат и няма....
 4. Възстановен е акаунта, ама през гугъл не става нещо. Точно това приложение пробвах преди да пиша тук, но след като ми изписа, че трябва да ми стане "Permanent App" за съобщения и го разкарах. Трябва да пробвам с това на Huawei дали ще бачка на Xiaomi.
 5. Как да прехвърля съобщенията и регистъра на обажданията от един телефон на друг? Двата телефона са Xiaomi ако е от значение. Пробвах с Мимувър ама не иска да установи връзка. Гледах някакви приложения, но искат да ги добавям като дефолт апп и т.н., което не искам да правя. Та ако някой може да помогне
 6. Пробвах 3 4 калкулатора , които за София и другаде работели, за Пловдив не! Казвам го уверено понеже първо си проверих по ЕГН колко ми е данъка на колата, после го смятам с тях. По изчисления ми даваше нещо от рода на 240 лв., а той ми е 217 лв. при положение, че от КАТ не са си свършили работата и не са ми вписали Евро 4 в талона. Сега трябва да вися един ден пред КАТ да сменям талони, щото си нямам друга работа... П.П. Като стана дума за данъци, да питам аз за данък сгради. Става въпрос за имот, който е в съсобственост с друг човек. Бележката която получавам само за моя данък ли е или е общия, на целия имот?
 7. 18 месеца назад гледат, скоро говориха даже, че ще го правят 24 месеца. Нищо не можеш да доплащаш, още повече за стари месеци. Иначе е нормално да не са на една заплата осигуровките, усредняват ги и получват дневно възнаграждение. По време на майчинството, всеки месец се гледат колко работни дни са и се умножава по дневното възнаграждение за да се получи цялата сума. Ако е под минимума, се изплаща минимума, ако ли не се плаща колкото се получава.
 8. То хубаво, ама няма какво да се направи по въпроса. Силно се съмнявам да я конвертират служебно ако те спрат, все пак сме в България, трябва да е сложно...
 9. Доколкото четох, няма и да се появи конвертиране, заради много проблеми, които се натрупаха там. Та за по-лесно, направо го спяха. Като имаш стикер на стъклото просто си караш и толкова. За винетките за инвалиди, също е голяма простотия. Ако те спрат толаджии, пращам ги в сайта на АСП, щом така са писали, понеже на официалната проверка нищо не излиза....
 10. Ние също си купихме Беко, Но Фрост април месец, електроно управление със сензорни бутони на вратата, инокс 990 лв. Нямам забележки до момента, бачка си перфектно. П.П. Нашия също е с лед осветление, пищи ако не е затворена врата, фреш зона и т.н.
 11. В Пратикер е същото, искахме да купуваме стока от тях, която не знаехме дали ще ни върши работа. Още в магазина питахме да я купим, да пробваме и след час да я върнем ако не става. Казаха, че пари не връщат, взимаш друга стока със същата стойност или по-скъпа.
 12. Едната ми колежка преди 5-6 години ги е осъдила, защото са я карали да напусне, заради продължителен болничен. Изплатили са и обещетение + 6 заплати + разходите по делото. Ся не знам как са.
 13. Е не е пък да нямаш опит с ремонтите, тъкмо да не губиш тренинг. Тук въпроса е малко 50:50, зимата по селата като подпалят каквото имат налично, няма пак да е от най-чистия въздух. Ако пък е село в равнината, като натисна инверсията съвсем ще е даже и по-зле сигурно.
 14. jozo

  Black Friday

  Спиди имат тотален срив на системата и не е от черния петък проблема. Ние имаме служебно пратки от 20-ти ноември и прочие, които не се знаят къде са, или клиенти взели пратки, а се водят в офис, съответно там ги няма.
 15. На надлез Родопи, тая сутрин е страшно. Към Кичука завъртяна Astra и разхвърляни части на всякъде, от другата страна срещу нея верижна катастрофа от 4-5 коли.....
×
×
 • Create New...