Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6367
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!

Recent Profile Visitors

5186 profile views
 1. Другите правили ли са си тест да проверят? Имам случай, когато всички са болни, но само едните имат симптоми, другите не. Антителата показаха, че всички са карали, но едните тежко, другите без каквито и да е симптоми. Та много хора са карали без дори грам да разберат. Баща ми има бронхит. Поредния теста казва, че няма Ковид, та трябва да се внимава, колкото и ся да не им обръщат внимание, си има и сериозни сезонни грипове.
 2. Сега си върлува и някакъв друг пролетен вирус, колкото и сега никой да не гледа друго освен Ковид Малката се прибра преди 15 дни със сополи от градина, веднага дядо и прихвана, ама със зверска кашлица освен всичко останало. Прави си вече 3 теста, все отрицателни и още не може да се оправи. Та някой ако пипне подобно, да не си вкарва веднага параноя.
 3. Възможно е, аз не ходя при тях, хем работим заедно вече 15 години. Повече вярвам на други колеги и до сега не са ме подвели.
 4. Аз преди години писах, че от Софитерм не се купува нищо. Откакто е починал Светльо предполагам ще е още по-зле положението....
 5. Не мисля, че Слави спечели протестният вот, просто си го харесват хората. Имаше няколко варианта да гласуваш протестното, без да го избираш.
 6. Аз НЕ съм гласувал за Слави, но не се учудвам от вота. Народа иска нови хора, да ме извиняват другите ама нов парлмент със стари к*рви не става....
 7. Тея машини са си бъгави изначало, не могат от днес за утре да ги купят и готово. На жената преди нас в секцията, пробваха и 3-те карти за машината и нито едната не тръгна. Рестартираха и захапа. На Галя тръгна втората карта, първата не захапа. При мен с първата сложена карта и заработи. Гласувах буквално за секунди и ме гледаха в комисията като застреляни. Не вярвах, че ще има такъв интерес към машините, но и аз лично машините ги чакам от няколко поредни избора. Това е някаква начало, трябва да мислят вече и за гласуване през интернет, но там нямат интерес.....
 8. Аз понеже знам, че в къщи в централен не носят, от години пратките ми са с адрес до офиса ми в Кичука, където всички ми ги носят на крака. 1 не съм си вземал лично.
 9. Нали сме в нестандартни въпроси, да питам какво значи по-оптимално, най-оптимално, по-по-най оптимално?!
 10. 1. Аз до всяка стая съм пуснал по 2 броя ЛАН, до сега съм ползвал само по един за ТВ. Коаксиал нямам, но не виждам и за какво може да се ползва вече. Сега бих пуснал и за СОТ кабели, да има готови. 2. За плочки за баня съм най-доволен от Ивест на 6-ти септември. Магазинчето изглежда малко, но аз останах доволен от тях. ВИП керамика е също техен магазин, но с друга търговска марка или подобно. Реално което го има във ВИП-а спокойно може да се поръча и в Ивест, но на различна цена.
 11. Аз имах с долно казанче, но беше производство от преди 20 години в Италия. Не съм имал до сега по-добър пистолет, но покрай строежа някой го приватизира... Сега имам някакъв с горно казанче, на външен вид мяса, ама как работи, още не съм го пробвал.... Мислих да взимам един от Лидл за резерва, но и аз приемам предложения, някой ако знае нещо хубаво, ако се наложи да взимам. Относно мрежите, имах проблем с мрежата на втория етаж и в мазето, обхвата все чезне, хем сигнала минава през 1 плоча и толкова. Имах някакъв Тъплик уж екстендид, ала бала, никаква файда. Един колега ми препоръч
 12. Един колега вкарва в тая група и Родшийлд или както там се казва.
 13. Купила го, защото на стария Huawei имало, как така на тоя нямало... Не ме попита да и кажа. Съответно при оператора никой не и казал, хората таргети гонят. Искаше да го връща, но се запънаха, не че нямаше да го направя, ама не ми се занимаваше с разправии. Ся го направих горе долу, но беше мъка голяма и Хенгаутс няма как да тръгне за момента. Гмаил си имат в Аппгалерито и бачка, но не всичко става, хеле ако е от Гугъл.
 14. Тъщата взе тоя P Smart 2021 и ми се скъси живота с няколко години...... То хубаво няма Гугъл Плей, ама тя искала Гмейл и Хенгаутс, като на стария телефон........ Та за човек, който ползва Гугълски простотии не го препоръчвам ама хич! Мъчих се 2 дни и с подкарване на Гугъл Плей с разни китайски измишльотини, ама се оказва, че РОМ-а е нов и не го засича.....Абе по-добре си е Xiaomi, хеле човек ако е свикнал на такъв и няма и да има моите драми.
 15. Ми да пробва, ама едва ли няма да разберат, че е падал. Все пак имат опит и знаят много добре, какво става при падане. Днес имах подобен казус на работа. Преди 2 дни, един клиент ми дига огромен скандал по телефона, как точно месец след като му е изтекла гаранцията и устройството му си било развалило, той не го бил ползвал, как можело така. Какви хора сме били, какви сме подли и не помня още каква пумия ми изля на главата. Еми хубаво, днес пристига устройството старатерно избърсано външно, да ама вътре пълно с ръжда, видим знак за поливане с мръсна вода. Звъня на въпросния и му казвам, че
×
×
 • Create New...