Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6372
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!

Recent Profile Visitors

5231 profile views
 1. Не, карах си само със старата версия, вече 35 години. Тъкмо ме подсети колегата за магнита, пробвах току що и не ще да се лепи. Даже 2 вида пробвах, един от тонколона и няколко неодимови, не става....
 2. Реших да забода един Пфайзер, да видим сега дали по 5Г ще получавам ъпдейти...
 3. Мисля, че ще трябва да ползвам опция номер 3. Естествено, че не са прави стълбите, но ги замязахме да го изправя, сега лепя плочки. Получих и първата оферта от 550 лв., която не ми се струва много О.К за няколко алуминиеви тръби, дето нямат и 2 метра...
 4. Някой да препоръча човек за парапет? Трябва ми за външно стълбище, като Галя не харесва тип ковано желязо, пък аз искам да се разглобява за удобство при вкарване на мебели.
 5. Аз съм доволен от takeaway и ги предпочитам вече, защото наистина са минавали пред мен, а пък аз си вися на опашка. Не ми пречи да запалим колата и да идем да си купим, но първо докато поръчам, докато стане и докато се прибера отиде час и половина. Определено обаче тея реагират и идват по-бързо. Преди 2 седмици имах объркана поръчка, така и не погледнах какво имаше в торбата като дойде момчето. Отварям и изненада, писахме на е-мейла и отговориха след 10-на минути, че правят проверка. След още 10 получих отговор, че ми връщат пари и ми дадоха и ваучер с отстъпка за следваща покупка.
 6. Другите правили ли са си тест да проверят? Имам случай, когато всички са болни, но само едните имат симптоми, другите не. Антителата показаха, че всички са карали, но едните тежко, другите без каквито и да е симптоми. Та много хора са карали без дори грам да разберат. Баща ми има бронхит. Поредния теста казва, че няма Ковид, та трябва да се внимава, колкото и ся да не им обръщат внимание, си има и сериозни сезонни грипове.
 7. Сега си върлува и някакъв друг пролетен вирус, колкото и сега никой да не гледа друго освен Ковид Малката се прибра преди 15 дни със сополи от градина, веднага дядо и прихвана, ама със зверска кашлица освен всичко останало. Прави си вече 3 теста, все отрицателни и още не може да се оправи. Та някой ако пипне подобно, да не си вкарва веднага параноя.
 8. Възможно е, аз не ходя при тях, хем работим заедно вече 15 години. Повече вярвам на други колеги и до сега не са ме подвели.
 9. Аз преди години писах, че от Софитерм не се купува нищо. Откакто е починал Светльо предполагам ще е още по-зле положението....
 10. Не мисля, че Слави спечели протестният вот, просто си го харесват хората. Имаше няколко варианта да гласуваш протестното, без да го избираш.
 11. Аз НЕ съм гласувал за Слави, но не се учудвам от вота. Народа иска нови хора, да ме извиняват другите ама нов парлмент със стари к*рви не става....
 12. Тея машини са си бъгави изначало, не могат от днес за утре да ги купят и готово. На жената преди нас в секцията, пробваха и 3-те карти за машината и нито едната не тръгна. Рестартираха и захапа. На Галя тръгна втората карта, първата не захапа. При мен с първата сложена карта и заработи. Гласувах буквално за секунди и ме гледаха в комисията като застреляни. Не вярвах, че ще има такъв интерес към машините, но и аз лично машините ги чакам от няколко поредни избора. Това е някаква начало, трябва да мислят вече и за гласуване през интернет, но там нямат интерес.....
 13. Аз понеже знам, че в къщи в централен не носят, от години пратките ми са с адрес до офиса ми в Кичука, където всички ми ги носят на крака. 1 не съм си вземал лично.
 14. Нали сме в нестандартни въпроси, да питам какво значи по-оптимално, най-оптимално, по-по-най оптимално?!
 15. 1. Аз до всяка стая съм пуснал по 2 броя ЛАН, до сега съм ползвал само по един за ТВ. Коаксиал нямам, но не виждам и за какво може да се ползва вече. Сега бих пуснал и за СОТ кабели, да има готови. 2. За плочки за баня съм най-доволен от Ивест на 6-ти септември. Магазинчето изглежда малко, но аз останах доволен от тях. ВИП керамика е също техен магазин, но с друга търговска марка или подобно. Реално което го има във ВИП-а спокойно може да се поръча и в Ивест, но на различна цена.
×
×
 • Create New...