Jump to content
BulForum.com

jozo

Members
 • Content Count

  6579
 • Joined

 • Last visited

About jozo

 • Rank
  Speed Fan
 • Birthday 05/14/1986

Contact Methods

 • AIM
  SkyPe - jozo86
 • Website URL
  http://
 • ICQ
  254795760
 • Yahoo
  jozo4jozo

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Гушене, цунамита и бури с Галченцето!

Recent Profile Visitors

5655 profile views
 1. Това не знам защо, хората не го разбират! Казват, няма да участвам в тоя цирк, всъщност участват точно на 100% и си избират и ГЕРБ и ДПС и останалите... Иначе ситуацията става интересна, ама не виждам как ще стане правителство. Дори да има ще е пак за кратко, както обичаме да сваляме правителства в студа януари или февруари.
 2. ГЕРБ си има твърд електорат и той си гласува за него, не виждам някаква изненада. Много народ са натъкани тук и там на разни служби благодарение на партията и няма как да не гласуват за тях. Та те като си гласуват, а другите си седят у тях и викат, аз не подкрепям никого, подкрепят ГЕРБ и те си печелят.
 3. Активността, че е ниска е така, ама не е чак толкова ниска колкото я изкарват. Избирателните списъци не са мръднали от 12 години или колко бяха там. Нали се сещате колко умряха от тогава до сега.....При 6.9 милиона население, близо 6.1 милиона имат право на глас.... Не можели да сложат списъците от последното преброяване, че още не са обработени...
 4. То не знам дали съм много за тая тема, ама тея дни не само през главата ама и през ръцете ми само грозде минава. Гледам в другата тема, маркови питиета, аз съм фен на домашната ракия. Ето част от реколката, която върви на софийските пазари, остатъка влиза в бидоните.
 5. Към края на октомври ми напомни, да идем, че главата ми пуши и си забравям. Иначе не е нещо тайно и братовчед ми имаше друг мавруд, ама тая пролет си замина с въжето и Беларуса.
 6. На разклона за Хисаря и тоя на входа на Карлово, са двама братя, като единия внася Iseki, другия LS. Като купувате такава техника, гледайте да не купите една купчина желязо и после поддръжка 0. От тая гледна точка може да е кютук, или прочие ама ЮМЗ, Болгар или подобно е най-евтино и части има колкото си искаш. Миналата година си умрях на мъка, като изтървах едно Тк80 с инвертар за 1500 кинта, веднага сменях Беларуса на баща ми.
 7. Аз тея малките трактори не ги харесвам, освен западните лозарски, ама те са такава цифра, че свят ми се завива. Отдавна искам да си купя такъв, но за добро или лошо с баща ми имаме ЮМЗ от около 25 години. Наскоро гледах обяви, имаше ЮМЗ-та, Болгари, МТЗ-та за 1500-2000 лв., купуваш една косачка, после ако искаш плуг и т.н. Обслужването е жълти стотинки.
 8. Аз не виждам защо трябва да се баленсира с АЕЦ. За тая цел има ВЕЦ, ветрогенератори, фотоволтаици и подобни. При масовото навлизане на електромобили, тортинетки и прочие, тока все повече и повече няма да достига. АЕЦ Козлодуй само за първите 3 месеца има ПЕЧАЛБА почти 1 милярд лева. Белене по сметки едно време, трябваше да е 8 милярда, 2-3 пъти да е по-висока цената за няколко години сме я избили само с печалбата от Козлодуй. Останалите 40 години ще носи само печалба. За разлика от всякакви ВЕИ-та, един АЕЦ бачка дори вън да е - 20 градуса и виелица, също и при +40 градусов пек. При ВЕИ-т
 9. Ще видим, как ще я нагласят с газа, мисля ще има и аз, ама няма да е никак евтин. Най-тънко остава на ток, за това всички минават масово на термопомпи. Аз миналата зима не бях подготвен, ама вече имам климатици във всички стаи - пускам и газа друг да го плаща. Мисля 2024-та трябваше и битовите потребители да идат на свободния пазар, но не виждам как ще стане. Само някой да понечи да го направи и ще го набучат на кол пред парламента. То това е далаверата. Евтиния ток се изнася на огромна цена и се правят огромни печалби. Ние пък плащаме скъпия с кафяви, зелени, розови
 10. Най-голямата сметка за газ тая зима ми беше 580 лв. при 133 лв. за мегаватчас - къща на 2 етажа общо 132 квадрата. При сегашната цена от 300 лв. няма да плащам по 1500 лв. на месец, ако изобщо има газ. Ако не ме компенсират, пускам климатиците и дано има ток.
 11. https://www.svobodnaevropa.bg/amp/31983692.html Пак всички ще плащаме за парното на софиянци. Вместо да им наливат пари, да си вземат парите от Топлофикация и да им сметнат сметките по реалните цени, не на база 100 лв. за мегаватчас.
 12. Константин Маршавелов от Пловдив на времето се състезаваше с Ево Х, но се съмнявам да го дават за сватба, а и не мисля че ще е много удобно за булченска кола. Не знам колко ти помогнах като цяло....
 13. Като съм го платил предварително, траверс ли съм!?
 14. По-късно като се прибера, ще пусна съобщение с клиентския номер и имената на титуляра. Имам смарт телевизор, модел 2021, но е марка LG, та за съжаление няма да мога да пробвам новата услуга.
 15. Някой да има свястен автотеникиджия? Имам едно изгнило Мицукоши, трябва да се заварят нови ботуши на амортисьорите, по носачите имало някви заварки. Не питайте, защо не е в моргата тоя търалясник....
×
×
 • Create New...