Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  8208
 • Joined

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

2818 profile views
 1. Хаха, шегаджия... netroot много добре е написал за рисковете от дизел. Да не стане след 2-3 години, да можеш да си джиткаш само в България с него...
 2. По принцип повечето ТВ в момента, се ползват като монитори, тоест с външни боксове. Не виждам кое толкова бави, защото и аз имам едно дърто Сони, дето моментално след включването си вади менюто и месиджа, че няма сигнал и чака ръчно да го превключа на HDMI /това е тъпо при Сони, че не помни последно на кой вход е бил и по дефолт си подпуква антенния, което май при новите модели го няма/. Дебна си аз едно Сони 65 инча, но още не е свалена цената, дейба...
 3. Преден капак и броня, както и задна броня са пребоядисвани. На пръв поглед това. Зависи как пали и дали пуши... При ограничени финанси, бих дал 3000лв. за нова Дачия Докер и после да си я цъкам всеки месец на лизинг, отколкото да купя това, което не се знае колко ще изкара и колко може да струва ремонт на дюзи и маховик, а те от това реват. Та прецени си дали можеш да отделяш по едни 150-180лв. на месец и си купи нова кола с 5 години гаранция... По-добре 150 на месец и спокоен, отколкото 5000 накуп, с регистрации, обслужване и тра-ла-ла 6000 и после незнайно какво.
 4. Абе над две китайчета имам наблюдения, оказаха се с панели на LG и си движат. Но той иска Андроид! А читав Андроид, значи Сони, но Сони до 1000 - забрави! Аз бих взел LG с WEBOS, но това е друга тема. Човекът иска до някакви пари, някакъв Андроид. Според мен отива в Метро и гледа. Ако е барлив, ще си личи, ако е читав - пак. Слага го някой Самс или Сони и цъка. Веднага ще си проличи. Това е читаво, ама трябва да идеш до Одрин, да си го вземеш
 5. Туй за 800 лева не е Андроид, а WEBOS. Зависи и за какво му трябва, де. Реално WEBOS е много добра система и ако идеята е гледане на ТВ с приложения, то WEBOS е доста издържана откъм поддръжка на аппове. Но при тези изисквания за цена, май Ариелито в Метро е това, което търси. 500-600лв. 55 инча LG, не съществува. Поне не и по това време на годината. На Черния петък, Виден изтърва един за 599, та сега още препсува на моменти Докъде си в плейлистата? Мина ли руските или ги подмина?
 6. Друго исках да кажа аз. Има Филипс и Филипс - последните години, моделите на Вестел се оказват отлични, без значение каква лепенка има отпред. Вестел ли е - здраво и елементарно за ремонт /ако се наложи/. И не важи само за телевизорите.
 7. Аз знам и изпълнявам това, което си ми казал. Давам го като вариант. Между другото, има и турски филипс, но са производство не на Вестел, а на Arçelik.
 8. Някой Филипс, евентуално. Иди и до Технополис и искай да ти покажат моделите на турците /Vestel под всякакви марки, които се сетиш - JVC, Tesla, Grundig и т.н./, които са с Android.
 9. А, аз съм споко. Имам ги почти от началото, но не че е кой знае какво.
 10. След такива поустове, по-скоро ще спрат на приложението, отколкото да тръгнат на цифровата.
 11. На 750 го поръча от друг сайт, не от ЕМаг. ЕМаг му искаха 880лв., от другия сайт с доставка 25, му идва общо 800.
 12. Няма ли как асансьорът да се качва направо в асансьорното се питам аз?!
 13. Май ще мине и без прорязване. Шкафът се оказва с хлътнал гръб, тоест ще обере дори и тънък траф. Всичко го направих на конзоли в тоя офис. Ако LAN кабелите излизаха изпод контактите, нямаше да има дерт, но реших да направя на конзоли, че висящи кабели е грозно. Но ще стане де.
 14. Да, бе, верно. Аз не съм мърдал от табелата...
 15. Все тая, трябва да се чупи под 90 градуса, на някъде си, именно заради това не съм уточнявал. И да градът е шибан в доста отношения...
×
×
 • Create New...