Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  7954
 • Joined

 • Last visited

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

2446 profile views
 1. Не знам дали на някого му се е налагало смяна на SIM на Виваком... Няма такова размотаване, защото бяха изпосъкратили половината си персонал и никой не можеше да го направи. Операторите ми се оправдаваха, че колегите им били в отпуск /средата на месец април преди години/, в офисите вдигаха рамене, че от тях не зависи, дори акаунт мениджърът се извиняваше през час. Та смяната на дефектирал чип, ми отне почти 48 часа, а за капак ми го таксуваха 12лв., защото трябвало да им изпратя стария, да го проверят, че е дефектен и тогава не знам си какво. Последно дръпнахме две групи от там към Теленор.
 2. На сайта им, още стои инфо за HBO, както и такова, че N3 предлагат HBOGo, като и двете неща не са верни. Мисля, че от 1.05 ще изгасне, но да видим. Ти в този договор, който си подписал, видя ли да фигурират HBO каналите? Нали знаеш, че на каса могат да ти кажат всичко, ти си им ходещ таргет.
 3. Може да бъркам, но ако предлагат официално HBO/Cinemax, трябва да предлагат и HBOGo, обратното също важи. Дано не съм прав, но мисля, че е така.
 4. Реално ако ти го има в договора, директно ще го прекратиш, поради липсата на услугата. Мисля, че може директно на HBO да си плащаш. По другата тема с аналоговата - не знам кога ще изчезне, но надали ще е скоро. Днес пуснах А1 с нет и аналогова и инфото ми от един от мениджърите им е, че се надлъгват с другите оператори кога ще я спрат. Тоест някой трябва да направи крачката, но надали искат, защото веднага при другите два ще налазят абонатите, на които им спре от третия оператор. А си има хора, дето си карат на аналогова и спрат ли им я, ще търсят алтернатива. Тоест за гледащите аналогова, не е водещо качеството, а цената. Ако ги натискат за цифрова, доста ще избягат. Има домакинства с 3 ТВ-та на аналогова, плащат под 10лв. общо, ако ги напукат на цифрова, ще е поне 30лв. за трите, което няма да им се понрави.
 5. Ти кое точно не можеш да направиш на Xiaomi, че не разбрах от написаното. Имах във времето 4 телефона Xiaomi и всичко си се мяташе през Гугъл, без никакви дертове. Най-безпроблемните миграции бяха с тях. После от Xiaomi на Huawei да видиш филм...
 6. Някой дали може да потвърди, че ще спират аналоговата. Точно мислех да ги ползвам за един адрес с аналогова и нет. Ако не са те, ще трябва А1.
 7. Точно с 2R работят, но е ясно какво е станало...
 8. За полицаи говоря, по-скоро, военни не зная.
 9. Поне техните сили за сигурност, стават за нещо, докато нашите са без коментар...
 10. Чета това и си давам сметка, че в България такова нещо няма как да се случи. Нещо, дори с половината обем на това, да се свърши за такова или двойно време. Тук кипи некадърност. Работят само мангали, които не могат да мислят и... изобщо накъде сме тръгнали, каква Европа, какви пет лева...
 11. Като им гледам сайта, ако услугата им е такава, надали е кой знае какво. Още фигурират каналите ТВ7 и т.н., тоест никаква поддръжка. Пипали са менюто за MAG и тяхната версия изглежда грозно, не мога да си спомня кой аналогов сателитен приемник имаше подобно onscreen menu, но за мен е грозно. Не знам, обаче, какво излъчват реално и как са като качество и съпорт. Сега прочетох, че шифтът им е ЦЕЛИ 4 часа, което ако е така, няма какво да ги коментирам изобщо... Връщане 4 часа, те DCC и N3 предлагат повече, баси...
×
×
 • Create New...