Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  7926
 • Joined

 • Last visited

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)
 1. Lucky Luciano

  BulForum

  Яка е, но си заплюх IPS Gradient Theme. Много добра! Не помня дали писах, ама това с AM/PM не може ли да се оправи и да си 24 часов формата.
 2. Не е точно така. Имаме някакво LG, дори модел не знам. Чисти идеално всичко - естествен паркет, гранитогрес и килимите на децата - някакви мемори не знам си какво. Като се качи на килим, минава турборежим и го изтупва почти. Правих си експеримент да посипя килима с някакви дребни боклучета - ми направо го изпра. Другото, което забелязвам е, че паркетът, след като е минал роботът, минавайки с чехлите ми, скърца от чистота, все едно е мит с препарат. Ефект, който не може да се постигне с обикновена прахосмукачка. Аз съм много доволен от тоя робот. Имам разлика в нивата на коридора и стаите, катери се и слиза без проблеми, нещо, което беше рисково при покупката, защото до определена височина се оправял, но тоя си е ок.
 3. Lucky Luciano

  Тема за кратки въпроси

  99% съм сигурен, че имам визитка с името Сюрен Гелгелян или нещо подобно, но все тая. Човекът си разбира от работата, а на Ангел как му се занимава да зарежда, сваля, качва, пробва, проверява... Една проста проверка за утечка е 5-10лв. сигурно. По-скоро, ако Химикът има мултицет, може да му мерне колата, дали има утечка или не. Аз пък използвам поста на Химика, да му се извиня, че щях да го търся преди няколко месеца за едно шишенце, за което го помолих, той осигури, но се случиха разни неща и тая работа остана на заден план. Та тези дни, ако не е сърдит, ще го потърся Edit: Сурен Гелгелян е. Моя грешка, дейба, дейба... Сурен е!
 4. Lucky Luciano

  Мезета

  Утре да мина да си взема едно парче... Към 12ч.
 5. Lucky Luciano

  Тема за кратки въпроси

  Аз съм доволен от Сюрен. Вършил ми е работа още от времето, когато ти беше "комшия" на Марица. С баща му работеха в малката работилница. Имах някакви драми с една перка и не знам си какво още. Тогава /преди над 10 години/ ми искаха 200лв. за перки втора употреба. Арменчето ги пренави за 35лв. с демонтаж и монтаж. Цялата история за един работен ден. Така си продадох и колата. После с другата изгоря вента в купето и някакви регулатори. Навсякъде над 300лв. - арменчето 80лв. с труд, за 4 часа. Отделно алтернатор на две коли ми е правил и така. Всеки си преценя. А Галин да каже друг еладжия, че да го имаме предвид и него. Никога не се знае колко ще е спешна раУтата.
 6. Lucky Luciano

  Тема за кратки въпроси

  Айде, почнахме с боба - какво може да е? Ми може да е кофти клема дори, може да е диоден блок на генератора, може да е проста утечка, може да са 100 неща. А може и кофти бройка акумулатор. При Сюрен се чака. Обади се утре, запази си час, иди с някой, който да те върне. Остави му колата, той си знае работата. Като си я свърши, ще те потърси. Проверката колко струва не знам, но ако проблем няма и е акумулатор, ще ти каже, че е ок и акумулаторът е за нов. Ако има проблем, ще го отстрани и ще караш спокоен.
 7. Lucky Luciano

  Тема за кратки въпроси

  Примерно при Сюрен иди.
 8. Lucky Luciano

  Тема за кратки въпроси

  Дъвкано многократно. Срещу вас, тоест диагонално, зад Лидл, директно в Елбраво. Като влезеш в офиса, жената срещу вратата. Лелката вляво ме дразни. Тая отсреща е вечно ухилена, все едно е пушила с Шорти от Страшен филм. Обясняваш какво искаш и ти правят оферта. По-добри от тях, сложно. За обикновен ключар, не мисля, че е работа, а и те са доста пари взимат.
 9. Lucky Luciano

  BulForum

  Може ли да се фиксне изписването на часа? Да не е AM/PM, а 24 часово.
 10. Така като сте тръгнали, да питам за блутуут слушалки тип тапи.
 11. Аз около 14 години съм в този форум, доста неща се промениха, доста хора изчезнаха, други се регистрираха... В самото начало или поне откакто аз съм регистриран, този форум беше една затворена общност, до която имаха достъп само абонати на Еуроком/ГГБит. Аз бях първият абонат на GGBit Net в Тракия, съседите ми още помня как се пробиваше плочата, за да се пусне един FTP кабел. Вдигнаха входа на главата си. Тогава в ГГБит бяха Брадата и Furiozo. Изобщо не помня причината, за да се регистрирам, но не съжалявам. Имам някакви уникални спомени от различни хора, които още ме разсмиват, само като се сетя за тях. Помня сбирките в китайския /даже снощи с Виден по друга тема говорихме за това/, абе изобщо, кеф голям е, че го има този форум.
 12. Lucky Luciano

  Преглед на печата

  Е, стабилността се подразбира, ти пък... При горните фактори, остава да не живеем в най-стабилната страна... Моля ти се, не пиши очевидното!
 13. Lucky Luciano

  Преглед на печата

  Което в България се "прави" от 1989 насам Страната ни е пример за последователност на действията и неизоставане от всичко! Ние сме една напредничава страна, в която всичко се случва по план и е ток и жици
 14. Lucky Luciano

  Преглед на печата

  Колко удобно отместване на някои теми, с "наболелия" проблем с паметниците и в частност Альоша. За пореден път се убеждавам, че това е държавата на идиотите! Онези 80% се покачват...
×