Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  8002
 • Joined

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

2546 profile views
 1. Поне оценяваш MAG, нещо което някои, без да имат, отричат... Хванал си тънкия момент с MAG, явно.
 2. Ако сравняваш 720p с 1080i, то разлика надали ще хванеш.
 3. То хубаво всичко, ама улицата дали, все пак, нали, не е ЛавЕле?! Или твърдо смИ майни и сменяме името на Имил Ди ЛавИле майнЪ?
 4. Уф, какво да ти кажа... Не ми се обяснява, та затова ще кажа така - зависи, много зависи. Монетата има две страни... Разбирай, че донякъде е ок...
 5. Реално не вярвам N3 да не искат да предлагат HBO, но последните са педали и извиват ръце. Играят с големите оператори и се стараят да шунтират малките с непосилни условия. Както е ясно на повечето, пакетите за големите оператори са на драстично по-ниски цени, отколкото тези за малките /градски/ оператори. Ако пакета на телевизия X за N3 е на цена от /примерно/ 4лв. на абонат, то същият този пакет за оператор A1/Виваком е на цена 1.50лв. на абонат. Сами пристискат операторите и после пращат проверки, защото тези акции не са понеже някой си от ГДБОП или КРС е нямал какво да прави и си е казал:"Абе, дай да идем да видим тея какво правят", а защото са поръчани точно тези оператори, които са следени и един момент влизат и грабят техника. След това, съвсем случайно се оказва, че А1 и Виваком точно там, в тези градове, където бяха акциите, точно преди седмица са опъвали оптични трасета и след това техни агенти налазват хората по къщите, за да си предлагат техните услуги. Цялото това е добре режисирана история, за жалост поредна...
 6. Това е интересното, че на едните е записан, на другите не. Преподписали са с няколко дни разлика, доколкото помня. Има ли го в договора, директно развалянка. То и да го няма, пак няма да имат против, убеден съм.
 7. Имаш съмнение, че ще откажат да прекратят договор?!
 8. Ти ся искаш да ме откажеш, нали... Без майтап - много полезно инфо, за което благодаря!
 9. Това е вярно. Познавам един сириец, който купува коли от тук и ги изнася за там. Но купува евтини коли, дори Лада и Голф 2.
 10. Е, не, ще ти кажат, че нямат права и ги е страх от проверка...
 11. Ние ще тръгнем, но няма да стигнем с теб. Ще рикошираме в някой магазин за музикални инструменти или някоя библиотека... Между другото, Новака /бившият шеф на КАТ/, го играел някакъв в Еуратек Пловдив. Сещаш ли се за какво ще става дума Дали не мога да ида до Чехия да си я взема от завода. Таман ще я полея подобаващо
 12. Митак, то беше ясно, че ще спре. Който има срочен договор за Нитро, с описано HBO, може да си развали договора.
 13. Как решихте, че ще си купя пикап, не знам. За момента ще ходя да карам Кодиак, но като ми остане време, защото тея дни нещо ми е кът.
 14. Ще разгледам по-късно, но ми се ще да си спестя цялата тая история с технотест, ДДС, Мито, обикаляне във всички институции пълни с идЕоти. Ходих да гледам, защото карам Дъстър 110 коня, който си върви нормално, докато това Пежо е направо спряло. Нищо не му усетих от турбината, нищо от вървенето. Беше пълно с всякакви лиготии, но като натиснах газта и всичко отиде по дяволите. Как да е, продължаваме напред.
 15. Ти какво взе и какви пари е Форделинът? Не знам какви ми се дават, ще си изясня, когато си избера колата, вероятно. Днес гледах едно Ситро, 180 коня мисля, по-мяса. Ама едно грозно такова... Пежото поне мяса на външен вид. Ситроенът с едни фарове, дето само си представям колко пари са, ако се счупят... Шкодата има едно предимство, че ще яде газ, стига да го поддържа тоя мотор, който ще гледам. Трябва да го видя като код и т.н.
×
×
 • Create New...