Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  8143
 • Joined

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

2754 profile views
 1. Оказа се, че термоглавите на радиаторите в офиса са отишли по дяволите и изобщо не работят. Марка обикновени тремоглави, които работят нормално?
 2. За Асеновград е силно препоръчително да ползваш ТВ Сат Ком. Имат оптика и т.н. и т.н. DCC ги избягвай.
 3. Duster с ръчни скорости - нема нужда от каско... Хахахаха...
 4. Заклевам се, че досега никога не ми се е налагало да сменям меки връзки. Какво е това налягане при теб, че за пореден път? Иначе бих го направил с PPR - вечно. Но си иска хубава машина и вземи тръби със стъклофибър, според мен. Малко по-скъпи са, тоест ще ти излезе 10лв. по-скъпо, но си още една сигурност.
 5. Мерита го знам, но няма кой да се занимава да ги фолира, да реже и т.н. Трябва ми готово решение. Гледам в Икеа, но солено - 30лв. за 4 крака, а на мен ми трябват 12 и евентуално още 6 за гардероба, макар, че нямам идея как ще го направя там, защото е на 9см. от тавана и трябва да го кача с още 5 от сегашното, тоест до тавана трябва да останат 4см.
 6. Трябват ми крака за мебели - ще повдигам един комод и един шкаф за ТВ, че роботът не може да мине отдолу. Въпросът е откъде да взема 12см. регулируеми, които да мясат на нещо? Предпочитам с дървесен цвят - дъб, за да се върже с паркета.
 7. Първо Стоянка е още жива, второ от гореизброените, мога да сравня до някъде с Тодор Колев. Категорично е по-голям от другите изброени, светла им памет и на тях, разбира се.
 8. Хахахаха, кат' ти ритна два шамара, ш'са умориш да падаш
 9. Да ти поръчам, но вече е на по-висока цена. Казвай ги тея работи...
 10. Гледах Шоуто на Слави от деня, в който почина Стефан Данаилов. Иво беше поканил Ники Илиев /изобщо нямам идея защо точно него, но каза, че бил последния филм, в който Стефан участвал, та вероятно затова/. Та това недоклатено същество, през цялото време махаше като пиян регулировчик, на петте кьошета и повтори около 10 пъти, че Стефан Данаилов се държал пичовски!, като на третото повтаряне, имах желанието да си замеря телевизора. Един такъв кретен като Ники Илиев, който се мисли за режисьор и който си признава, че ако не бил Стефан, филмът му нямало да има никакъв смисъл и нямало никой да иска да го гледа, да си позволи да говори така за Мастера, е просто скандално. Държал се пичовски?! Така може да говори на простите парчета като него в махалата му, но да каже така за Стефан Данаилов... Много моля... Няма такова тъпо парче. Едно вярно нещо каза поне, че не може да си представи по-голяма загуба за българското кино, театър и култура, от Стефан Данаилов, което е самата истина. И както ми се издигна в очите за малко, точно минута след това каза за пичовското държание...
 11. По спомен 70, точно това коментирах с Виден сутринта. После ще питам жената, че тя ги помни тези неща. Мисля, че беше 70. По-ниска цена от тази в момента, мисля, че няма. Който си търси, сега е момента, а гадината си струва всяка стотинка.
 12. Подозирах, но вече се убедих на 100% - Ники Илиев е тотален кретен! Изключително тъпо, бездарно и с никаква култура същество...
 13. Обикновено около 300к хвърлят глави, тоест дребен ремонт. K4M е от най-добрите мотори на Рено, твоя човек явно го гони каръщината.
×
×
 • Create New...