Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  8030
 • Joined

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

2605 profile views
 1. Не е тъп да си лесно...
 2. Ти как точно очакваш да ти "пренесе риска"? Каквото и да пише в договора, ако фалира, ще пиеш водата, защото ще си на опашката с всички. Така че пак не си защитен, ако ще каквото ще да пише в договора. Отделно НА на зелено, не знам как ще получиш, предвид, че няма документи за конкретен имот в кадастъра - НА ще имаш при А14. Един съвет от мен - плащай ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по банка. ВСЯКА вноска! Кой е строителят, ако не е тайна... И нали не смяташ да платиш всичко на зелено?
 3. Аз не виждам какво търсите при адвокат, при положение, е тази работа ще я свърши нотариус или брокер. В повечето случаи, набърка ли се адвокат в сделка, то той започва да бърка лайна, да изнудва другата страна за пари, измисляйки си несъществуващи проблеми и прочее. Наритвал съм няколко адвоката от сделки /един от тях ми беше колега в университета/, та иди при някой нотариус, ако искаш мога да те пратя при такъв, още повече, ако си купувач - ще ти провери имота и може да си изповядате сделката при него. За какъв ти е адвокат, заклевам се, не разбирам... И откъде накъде адвокат ще пише НА? Нотариусът да не е лукова глава?! Дори аз мога да ти проверя имота, напълно безплатно. Ако искаш - пиши ЛС.
 4. Оправих се, но благодаря за предложението. Не е счупено, вероятно е разтегнал нещо, та ще се лекува сега.
 5. Някой да услужи утре с клетка за котка? Трябва да се заведе на снимка, защото май си е счупил лапата глупакът.
 6. Химикът, мисля, че се е оправил вече. По принцип ми стана интересно. Добра ти е офертата за физическо лице с 1 карта.
 7. Тоест си подновил на старите условия, нали така? Или са ти направили нова оферта?
 8. Договорът ти е стар 100%, чакай да видиш "новите" условия... Плюли са си в устите вече. Аз използвам една врътка на Теленор и си пазя плановете от 2015г., иначе е тотал щета.
 9. Тези 20 с ДДС или без ДДС са?
 10. Няма "централен" офис. Всички са един бичим. Мога да ти дам номера на управител на един от големите офиси и да му звънна, за да направи това, което искаш.
 11. Баси грозната Главна, често. Не стига всички мангали, които са насядали във всички заведения /причина, поради която вече не сядам никъде на Главната/, ами идиотите явно са запушили нещо от канализацията и навсякъде смърди на кенеф. Направо не е истина. Оставям настрана кривите плочки, сложени върху старите, с някакъв грозен насип, денивелацията на целия този цирк и фактът, че вероятно при пороен дъжд, всичко ще влиза в сладоледената къща, ами и тази смрад. Направо е отвратително. Кое му е културното, кое му е европейското... Баси...
 12. Няма как с тея кутийки, качеството да е по-добро...
 13. То смешно, ама е трагично, драги зрители... В тая смотана държава, управия никога няма да има. На най-високо ниво си правят каквото си искат, една мутра сменя друга, без втори възможен избор. Всички са идиоти, полицията обслужва разни фирми, все едно са СОТ и т.н. Та, дет' имаше една приказка:"Щеше да е смешно, ако не беше жалко...". За мен цялата хава е режисирана, както АВ миналата година, така НАП тази. Убедил съм се с времето, че тук нищо случайно не става. Никой не идва на власт току-така, никой не бива арестуван/освободен или хванат/изпуснат случайно и т.н.
 14. Импас да не са на Кукленско едни тарикати?
 15. Всичките C4 Grand Picasso, Peugeot 5008 и подобните им са с три седалки отзад. Сещам се за Honda F-RV, но и трите не ме кефят. Ходих да гледам новото 5008, то спряло още от завода... Май и Peugeot Partner Tepee са с три седалки на втори ред, но ако искам баничарка, ще си купя Докер за почти половината пари на Пежото...
×
×
 • Create New...