Jump to content
BulForum.com

Lucky Luciano

Members
 • Content Count

  8636
 • Joined

About Lucky Luciano

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 02/10/1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.evrocom.info/invision/
 • ICQ
  349822496

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив/Бургас
 • Interests
  Мъничеее :)

Recent Profile Visitors

3979 profile views
 1. Директно ме банвай, никъв дерт. Абсолютно никакво значение няма с кого съм близък и с кого далечен. И понеже ТИ спомена за правила, не е ли според правилата, когато дадено мнение е докладвано, то да бъде преместено, а не директно трито?
 2. Edit: Хайде сега, този, който усложливо е минал с гумичката, като при това не мести мнението ми от вчера, а го трие, направо да ми сложи бан.
 3. Минали ли са 3 месеца от преболедуването, спокойно може да се ваксинира, дори и да има антитела. Всеки имунолог ще Ви го каже, както и всеки лекар от COVID отделение. Има случаи на реинфектирани, колкото и да е невероятно за някои.
 4. Я, някой се е прибрал най-накрая...
 5. Аз още чакам да ми кажеш някой, който ми предоставя тези услуги, които ти изброих... Май няма, нали? Няма и да има скоро. Ако съм на оператор, който трябва да чакам повече от 2 часа, на следващия ден ще съм му върнал оборудването! Няма шанс да чакам повече от няколко часа и после да съм им абонат, просто няма. И ако някой мисли, че е нормално да чака някого с дни - ми не е.
 6. Именно. Знам, че няма и няма и да има скоро, но аз си чакам предложението де...
 7. Някой утре да пътува до Варна? Трябва да изпратя нещо малко, колкото цигарена кутия, един контролер. Edit: Намерих.
 8. Дай ми такъв доставчик, на когото да плащам MagicHD, bTV Comedy HD, bTV Action HD, Fox HD, Fox Crime HD, Max Sport HD всичките, Diema Sport HD всичките и турските beIN Sport HD от 1 до 4, както и beIN Sport MAX TR 1 и 2 - но искам тези канали, с таймшифт 1 седмица назад и да плащам само за тях, но за тях, а не да им търся съдържанието някъде, като това го искам на дистанционно и телевизор, разбира се, а не да превключвам приложения, да чопля компютри, клавиатури и прочее. Разбирай искам да си легна с дистанционното и да си цъкам тези около 20 канала. И цена ако може
 9. Ти знаеш ли кой е масовият потребител на нет/телевизия? Да ти дам жокер - вечерта пие ракия и гледа Планета/Grand/DMSat/DSTV и мачове, в дните които има. Ако се имаш за масов потребител, далече си от истината. Ако имаш познат в някой оператор, питай ги - какво се гледа и какво се търси. Над 80% от клиентите гледат точно 10-15 канала, искат да е евтино и нетът ДА НЕ ПРЕКЪСВА МНОГО и ако може договорът да не е срочен, защото понякога може и да няма пари да си плати! Именно поради този факт, Булсатком са НАЙ-ГОЛЕМИЯТ оператор, все още. Там цените са 25-30лв./месец за всичко, не си
 10. Точно защото не сме САЩ, такова нещо тук няма как да се случи. Масовият потребител търси САМО пакетна услуга, ако може до 30лв., цени нагоре от тази - забрави!
 11. Абонатите са далеч под споменатите 26000 и както каза Миро, няма как да ги задържат, тоест ще им предложат техните си пакети и ще трябва да ги прехвърлят на тяхната мрежа.
 12. Постепенно до есента, всичко що е по втория начин, ще изчезне. Такова е, ще се плаща, а и е редно да се плаща. В България цените на пакетите са ниски, но за жалост доходите на българите са още по-ниски. Това е истината... Вижте един пакет спорт на Скай за месец - таксите ви за пакетната услуга, но за 6 месеца /примерно/.
 13. Спомена се срок от 2 години, тоест около този срок, ще може да си изкараш договора... Ако влошат качеството на услугата, вероятно ще можеш да 3 такси или договорка в офис, просто да го прекратите предсрочно.
 14. Е, те няма да те накарат, Митак. Просто като ти изтече текущият договор или подписваш с Бибаком или пускаш предизвестие и ги разкарваш. Вероятно ще пуснат старите условия или с 2-3лв. отгоре. Имай предвид, че масовката не е като нас, които искаме нещо точно определено и знаем всичко за всички. Повечето клиенти НЕ обичат промени, включително нови кабели, да излизат от работа, за да осигурят присъствие на нова инсталация и т.н. Там са се насочили и над 50% ще си останат, сигурен съм. Скоро и DCC ще спре каналите, според мен, въпрос на време е, особено за спортните събития, които се предлагат о
×
×
 • Create New...