Jump to content
BulForum.com

Gerasim Panteleev

Members
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

About Gerasim Panteleev

 • Rank
  Гуру

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Филипсите май и те се презареждат, за Зенхайзера ясно. Сонито пише че е от Англия и на снимките щепселът случайно или не е скрит в найлоните. Не че един преходник е много скъп, ама...
 2. Защото е Сони, или защото са снимките са най-естетически издържани с найлончетата?
 3. Кой от трите вида слушалки ще ме посъветвате да повикам първи за проба, и кой последен? https://www.olx.bg/ad/slushalki-sennheiser-rs-120-ID68H2m.html#6b20bb72ee https://www.olx.bg/ad/sony-mdr-rf811rk-slushalki-wireless-ID6PIot.html#a443aadeac https://www.olx.bg/ad/slushalki-filips-philips-wireless-ID6wHME.html#a443aadeac
 4. Що скачате на Вилито. Продавачът ако е от булфорум сигурно е пуснал нещо на 5 години модел "съвсем малко ползвано" струващо ново в магазина 270 лева с гаранция...
 5. И защо не държиш смартфона само на мобилен нет, една седмица примерно?
 6. Аз вече изгубих нишката. През мобилния нет телефонът имаше ли проблем с месинджърите?
 7. На тоя човек и да му се смееш вече не е забавно. Като малоумния братовчед на семейните сбирки - знаеш, че няма да се оправи, знаеш и че няма отърване от него.
 8. Името е като на международна компания с годишен оборот над милиард евро Но и в това има хляб, ако ти дадат обществена поръчка за извозване на някакви опасни отпадъци според съвременните норми и директиви от Брюксел
 9. Гаранцията не е решение на всички неприятности. Ако се наложи да я ползваш, трябва да организираш превоза дотам. Оставаш без пералня за няколко седмици. Гаранционният ремонт в някои случаи може да бъде отказан. Или да го направят през пръсти и малко след изтичането на гаранцията да се развали отново.
 10. Аз нямам проблеми. На коя точно страница забива, youtube.com или на някое клипче? Логнат ли си с акаунт? В друг сайт ембеднат клип не тръгва ли?
 11. Остави го, не само, че не разбира, но е и убеден, че всичко му е достатъчно ясно. Как и защо да ограмотяваш такъв човек насила.
 12. Чак консуматив не. На другия климатик пък се беше развалило реле отговарящо за високото налягане на компресора, тоест пак не беше развален самият той.
 13. Ако някой "майстор" каже, че климатик "за нищо вече не става" и "трябва да купуваш нов", просто го гониш без да му активираш чипа за асансьора дори и викаш някой друг. Все едно да ти изгори ЛАН картата на компа и да го смениш с друг. И при нас едното ЛГ се развали в горещата събота, сменихме един кондензатор за няма и десет лева и отново си работи както преди 15 години. Но майсторът беше съсед, а някой случаен мизерник спокойно можеше да се пробва да "рециклира" половината работещи части предвид това че бяхме на зор.
 14. Големи боклуци са спиди, последно като ги ползвах ( не по мой избор) умишлено ми държаха пратката едно денонощие, защото искат да изкарат 2 лева повече. Беше си дошла в склада в Пловдив през нощта, но чак на другата сутрин я натовариха да ми я донесат. Рапидо са същите. Еконт нямат грешка - поръчвам нещо следобед и на другата сутрин в 9 най-късно 10 е в местния ми офис. За същата цена, без условия, без доплащания.
 15. Е как ще слагаш такова нещо в спалнята? Верно в края на 90те се радвахме на кино плакатите, шаренко лъскаво такова и си ги лепяхме временно в детската, ама 2017 пораснал човек да си слага такива измишльотини?
×
×
 • Create New...