Jump to content
BulForum.com

The AnGeL

Members
 • Content Count

  801
 • Joined

 • Last visited

About The AnGeL

 • Rank
  .:CHAOS:.
 • Birthday 08/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Майнатаун
 • Interests
  Games, Programming
 1. Така изглежда... в момента спийдтест показва 80/80 при досегашни 60/60. Ще трябва поне да ги удвоят ако искат поне малко да догонят конкуренцията по скорости иначе (изключвам гигабитовите услуги).
 2. Според мен си се насочил в леко грешна посока. Струва ми се, че това, което ти трябва, е по-скоро recovery partition на hdd/ssd, както при повечето лаптопи. От него можеш да си възвърнеш системата във "фабрично" състояние. Пробвай да потърсиш как се създава такъв partition и виж дали ще ти свърши работа.
 3. furiozo надали ще ти отговори. Най-добре се свържи директно с поддръжката за такива въпроси. Ако имаш контрол върху azure машините, не можеш ли просто да сетъпнеш някакъв port forwarding, така че да заобиколиш ограниченията от доставчика? VPN?
 4. Интересно, аз също преподписах тези дни и ме увериха, че няма да има промяна в това кои канали се предлагат. Освен това HBO си присъства и в двата Нитро пакета. Скоро ще разберем дали е така, както казваш.
 5. Явно от HBO са започнали да извиват ръце, като гледам един по един всички, освен телекомите, започват да спират предлагането на каналите. Дори и при тях със стандартна цена от 8 лева на месец за пакета, е много по-изгодно човек просто да си плаща 6-те лева директно в HBO GO. Може и това да е целта - да се премине изцяло на Нетфликс модел. Така или иначе това със сигурност ще се отрази негативно на потребителската база на Ентри. Трябва сериозно да си редуцират цената на телевизията ако искат подписване на нови нитро договори.
 6. При положение, че ентри навсякъде се рекламират с GoT, предполагам става въпрос за немърливост и до няколко дни ще си оправят договорите...
 7. Има ли я официално някъде тази информация, или е нещо временно? И в сайта на hbo go ентри все още присъства като оператор в страницата със списъка на оператори (въпреки, че ги няма вече в дроп дауна при логин), и в сайта на ентри hbo go е споменато, поне в частта с оптиката.
 8. Не е в теб проблемът. И мен ме дразни, че не пускат потока с оригиналното аудио.
 9. Като гледам става въпрос по-скоро за твърде стар пакет, отколкото за твърде нов. В даунлоуд секцията на това... нещо, пише следното: Това за мен означава, че пакетът е вграден в Windows XP SP2. Само не знам защо са намесени програмистите в тоя пост.
 10. Ти би ли гледал "Конный мир", например? Така си и мислех.Всяка програма заема определен bandwidth, а Ентри със сигурност не са с неограничени ресурси.
 11. Ще те разочаровам, но процесорчето изглежда изключително слабо и подозирам, че след тези 5-10 минути започва да прегрява. За да намали топлината, процесорът си намаля честотата и съответно губиш производителност. Затова започва да ти сече.
 12. Никога не си купувай игри преди да са излезли. Изчакай ревютата, за да разбереш дали играта не е фундаментално счупена, виж малко суров геймплей и чак тогава реши за себе си дали си струва. Нищо няма да изпуснеш, а в случай, че се окаже, че играта не е това, което си очаквал, ще си спестиш едни 120 лева.
 13. tedy, като откраднат хешовете, смятай, че са откраднали и паролите в много голям процент от случаите. До момента, най-често срещаният от мен начин за запазване на пароли, е sha-1 hash, който се brute force-ва. По-сигурни са системите, които ползват алгоритми като bcrypt, които включват достатъчно добър вграден salt. Не съм сигурен защо всички решихте, че едно такова устройство ако се открадне, то всичко приключва моментално. Дори днес всички крипто тоукъни изискват парола от потребителя. Разликата е, че с крипто тоукън, на сървъра не трябва да се пази тайната ти информация и реално трябва да знаеш само една парола.
 14. Може да попиташ в "Мегаел", намира се на "6-ти септември" от източната страна на ЖП прелеза. По принцип слагат аларми и аудио оборудване там.
 15. От доста време има диема отново.
×
×
 • Create New...