Jump to content
BulForum.com

The AnGeL

Members
 • Content Count

  814
 • Joined

 • Last visited

About The AnGeL

 • Rank
  .:CHAOS:.
 • Birthday 08/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Майнатаун
 • Interests
  Games, Programming

Recent Profile Visitors

864 profile views
 1. За хубав звук - саундбар + суб или ресйивър с подходящи тонколони. На почти всички телевизори вградените им говорители са колкото да има. Филипс имат някои модели с вграден саундбар, но не знам дали са добре, а и явно си алергичен към андроид.
 2. Всъщност има приложение за ЕОН и не е нужно да ползваш техен бокс, нито тяхно дистанционно.
 3. Хубав е телевизорът, но трябва да се вземе минимум 55", защото има и 50" модел, който обаче не е съвсем същият като характеристики. Изключителна яркост постига и е единственият добър избор за гледане в светла стая. Има си всички популярни приложения - netflix, prime video, disney+, hbo max, plex и т.н. Работи бързо и мазно - нещо което много рядко се вижда в смарт телевизори. Ето и кусурите, които на мен са ми направили впечатление: - Осрали са се с дистанционното в опит за "иновации" и минимализъм. Има всичко на всичко десетина копчета и е възможно да ти липсват някои директни функц
 4. Според сайта на HP, този принтер трябва да работи без нужда от инсталация на драйвер в Windows 10. Ако не го засича автоматично, пробвай инструкциите тук: https://support.hp.com/bg-en/document/ish_2224996-1993298-16
 5. Ако вече не се е оправило при теб автоматично, звъни на съпорта. При мен също изчезнаха всички несвободни канали на единия телевизор точно в полунощ снощи. На другите телевизори всичко си вървеше. Понеже не ми се занимаваше по нощите, тръгнах одеве да звъня и точно докато чаках оператор телевизията се върна. Най-вероятно е станала някаква грешка в системата и в момента я поправят.
 6. Не се ползват потр. име и парола в приложението, защото не е нужно. Потребителят е този, който е регистрирал кода, който се показва в началото. Този код се генерира динамично и един и същи код не може да се регистрира от повече от един потребител. Затова процедурата е следната: първо имаш потребител (e-mail) и парола за вход в my vivacom; след това инсталираш SmartTV приложението и го пускаш и то ти показва код; отиваш в my vivacom в настройките за телевизия, и както бе показано в предишен пост, има място, където да се регистрира този код. Кодът не е еднакъв при различни инсталации на приложе
 7. Коя версия на приложението не тръгва? Защото тази предназначена за телевизори работи на AndroidTV, но няма са тръгне на "нормален" андроид какъвто има инсталиран на това устройство. Най-много да сработи мобилното приложение, макар че на подобни машинки често има проблеми със съвместимостта при всевъзможни приложения.
 8. Според мен ако стига до ОС и веднага се рестартира, има голяма вероятност захранването да кляка. На този i5 му трябва до 50-60% повече мощност от старото i3. Пробвай с 400-450 W захранване. Не е ясно дали имаш и видео карта, но предполагам с 300 W захранване няма как.
 9. Защо да е помия? При мен нещата са били адски стабилни до сега. При малкото случаи на проблеми, винаги е имало адекватна поддръжка от страна на N3. Ако наистина беше зле, както някои хора се опитват да го изкарат, със сигурност нямаше да съм толкова много години абонат. Предстои да видим виваком какво ще направят. Ако се издънят, ще се търсят и други варианти. @mIRCata, пробва ли да си регистрираш профил в my.vivacom.bg? Регистрацията мисля, че ставаше само по email, но след това не помня как ставаше свързването на акаунта. Трябва да има инструкции там. Най-много да се наложи
 10. При мен в my vivacom си излизат услугите с клиентския ми номер от N3. Както от безброй години си плащам телефона там, така сега ще си плащам и тв, та не виждам драма. Офис на N3 също не съм посещавал от не помня кога, освен за преподписване. Просто вместо от 2 сайта, ще си плащам от един. Аз инсталирах EON SmartTV приложението на един Philips AndroidTV, който нямаше инсталиран модул с карта. Първите ми впечатления са, че работи изключително добре и всичко вътре е доста пъргаво. Не съм видял проблеми в качеството на картината. Пуснал съм го по wifi на 5GHz и си работи без засечка, дори и 4
 11. 150 лева на месец не мисля, че е особено евтино за повечето хора. Освен това кой разполага с необходимата техника у дома, за да може изобщо да поеме 10 гбит свързаност? Услугата все още е само за ентусиасти и за бизнес клиенти и ще мине доста време преди подобна скорост да стане масова у дома.
 12. България не е държава, в която се поддържат Xbox услугите. Трябва ти английски, немски, или какъвто и да е друг акаунт, където ms са решили че ще има услуга (със сметка и адрес в съответната държава), ако искаш да купуваш игри дигитално. Сори. Пробвай да се свържеш с microsoft България да обяснят защо така не може.
 13. Мога да ти кажа как да се справиш през Chrome или подобен браузър. 1. Отваряш страницата 2. Отваряш Developer tools на браузъра 3. Отиваш на Sources таба 4. Отваряш Schools/Scripts/home.js 5. Редактираш ред 81 така, че да пише "paging: false," 6. Ctrl+S 7. Извърши търсенето Това работи само след прясно отваряне на страницата, преди да си цъкал на бутона "Търси".
 14. Така изглежда... в момента спийдтест показва 80/80 при досегашни 60/60. Ще трябва поне да ги удвоят ако искат поне малко да догонят конкуренцията по скорости иначе (изключвам гигабитовите услуги).
 15. Според мен си се насочил в леко грешна посока. Струва ми се, че това, което ти трябва, е по-скоро recovery partition на hdd/ssd, както при повечето лаптопи. От него можеш да си възвърнеш системата във "фабрично" състояние. Пробвай да потърсиш как се създава такъв partition и виж дали ще ти свърши работа.
×
×
 • Create New...