Jump to content
BulForum.com

The AnGeL

Members
 • Content Count

  807
 • Joined

 • Last visited

About The AnGeL

 • Rank
  .:CHAOS:.
 • Birthday 08/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Майнатаун
 • Interests
  Games, Programming

Recent Profile Visitors

680 profile views
 1. Според мен ако стига до ОС и веднага се рестартира, има голяма вероятност захранването да кляка. На този i5 му трябва до 50-60% повече мощност от старото i3. Пробвай с 400-450 W захранване. Не е ясно дали имаш и видео карта, но предполагам с 300 W захранване няма как.
 2. Защо да е помия? При мен нещата са били адски стабилни до сега. При малкото случаи на проблеми, винаги е имало адекватна поддръжка от страна на N3. Ако наистина беше зле, както някои хора се опитват да го изкарат, със сигурност нямаше да съм толкова много години абонат. Предстои да видим виваком какво ще направят. Ако се издънят, ще се търсят и други варианти. @mIRCata, пробва ли да си регистрираш профил в my.vivacom.bg? Регистрацията мисля, че ставаше само по email, но след това не помня как ставаше свързването на акаунта. Трябва да има инструкции там. Най-много да се наложи
 3. При мен в my vivacom си излизат услугите с клиентския ми номер от N3. Както от безброй години си плащам телефона там, така сега ще си плащам и тв, та не виждам драма. Офис на N3 също не съм посещавал от не помня кога, освен за преподписване. Просто вместо от 2 сайта, ще си плащам от един. Аз инсталирах EON SmartTV приложението на един Philips AndroidTV, който нямаше инсталиран модул с карта. Първите ми впечатления са, че работи изключително добре и всичко вътре е доста пъргаво. Не съм видял проблеми в качеството на картината. Пуснал съм го по wifi на 5GHz и си работи без засечка, дори и 4
 4. 150 лева на месец не мисля, че е особено евтино за повечето хора. Освен това кой разполага с необходимата техника у дома, за да може изобщо да поеме 10 гбит свързаност? Услугата все още е само за ентусиасти и за бизнес клиенти и ще мине доста време преди подобна скорост да стане масова у дома.
 5. България не е държава, в която се поддържат Xbox услугите. Трябва ти английски, немски, или какъвто и да е друг акаунт, където ms са решили че ще има услуга (със сметка и адрес в съответната държава), ако искаш да купуваш игри дигитално. Сори. Пробвай да се свържеш с microsoft България да обяснят защо така не може.
 6. Мога да ти кажа как да се справиш през Chrome или подобен браузър. 1. Отваряш страницата 2. Отваряш Developer tools на браузъра 3. Отиваш на Sources таба 4. Отваряш Schools/Scripts/home.js 5. Редактираш ред 81 така, че да пише "paging: false," 6. Ctrl+S 7. Извърши търсенето Това работи само след прясно отваряне на страницата, преди да си цъкал на бутона "Търси".
 7. Така изглежда... в момента спийдтест показва 80/80 при досегашни 60/60. Ще трябва поне да ги удвоят ако искат поне малко да догонят конкуренцията по скорости иначе (изключвам гигабитовите услуги).
 8. Според мен си се насочил в леко грешна посока. Струва ми се, че това, което ти трябва, е по-скоро recovery partition на hdd/ssd, както при повечето лаптопи. От него можеш да си възвърнеш системата във "фабрично" състояние. Пробвай да потърсиш как се създава такъв partition и виж дали ще ти свърши работа.
 9. furiozo надали ще ти отговори. Най-добре се свържи директно с поддръжката за такива въпроси. Ако имаш контрол върху azure машините, не можеш ли просто да сетъпнеш някакъв port forwarding, така че да заобиколиш ограниченията от доставчика? VPN?
 10. Интересно, аз също преподписах тези дни и ме увериха, че няма да има промяна в това кои канали се предлагат. Освен това HBO си присъства и в двата Нитро пакета. Скоро ще разберем дали е така, както казваш.
 11. Явно от HBO са започнали да извиват ръце, като гледам един по един всички, освен телекомите, започват да спират предлагането на каналите. Дори и при тях със стандартна цена от 8 лева на месец за пакета, е много по-изгодно човек просто да си плаща 6-те лева директно в HBO GO. Може и това да е целта - да се премине изцяло на Нетфликс модел. Така или иначе това със сигурност ще се отрази негативно на потребителската база на Ентри. Трябва сериозно да си редуцират цената на телевизията ако искат подписване на нови нитро договори.
 12. При положение, че ентри навсякъде се рекламират с GoT, предполагам става въпрос за немърливост и до няколко дни ще си оправят договорите...
 13. Има ли я официално някъде тази информация, или е нещо временно? И в сайта на hbo go ентри все още присъства като оператор в страницата със списъка на оператори (въпреки, че ги няма вече в дроп дауна при логин), и в сайта на ентри hbo go е споменато, поне в частта с оптиката.
 14. Не е в теб проблемът. И мен ме дразни, че не пускат потока с оригиналното аудио.
 15. Като гледам става въпрос по-скоро за твърде стар пакет, отколкото за твърде нов. В даунлоуд секцията на това... нещо, пише следното: Това за мен означава, че пакетът е вграден в Windows XP SP2. Само не знам защо са намесени програмистите в тоя пост.
×
×
 • Create New...