Jump to content
BulForum.com

The AnGeL

Members
 • Content Count

  793
 • Joined

 • Last visited

About The AnGeL

 • Rank
  .:CHAOS:.
 • Birthday 08/23/1989

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Майнатаун
 • Interests
  Games, Programming
 1. The AnGeL

  Проблем с MDAC

  Като гледам става въпрос по-скоро за твърде стар пакет, отколкото за твърде нов. В даунлоуд секцията на това... нещо, пише следното: Това за мен означава, че пакетът е вграден в Windows XP SP2. Само не знам защо са намесени програмистите в тоя пост.
 2. The AnGeL

  N3

  Ти би ли гледал "Конный мир", например? Така си и мислех.Всяка програма заема определен bandwidth, а Ентри със сигурност не са с неограничени ресурси.
 3. Ще те разочаровам, но процесорчето изглежда изключително слабо и подозирам, че след тези 5-10 минути започва да прегрява. За да намали топлината, процесорът си намаля честотата и съответно губиш производителност. Затова започва да ти сече.
 4. The AnGeL

  Какво да играем

  Никога не си купувай игри преди да са излезли. Изчакай ревютата, за да разбереш дали играта не е фундаментално счупена, виж малко суров геймплей и чак тогава реши за себе си дали си струва. Нищо няма да изпуснеш, а в случай, че се окаже, че играта не е това, което си очаквал, ще си спестиш едни 120 лева.
 5. tedy, като откраднат хешовете, смятай, че са откраднали и паролите в много голям процент от случаите. До момента, най-често срещаният от мен начин за запазване на пароли, е sha-1 hash, който се brute force-ва. По-сигурни са системите, които ползват алгоритми като bcrypt, които включват достатъчно добър вграден salt. Не съм сигурен защо всички решихте, че едно такова устройство ако се открадне, то всичко приключва моментално. Дори днес всички крипто тоукъни изискват парола от потребителя. Разликата е, че с крипто тоукън, на сървъра не трябва да се пази тайната ти информация и реално трябва да знаеш само една парола.
 6. The AnGeL

  Тема за кратки въпроси

  Може да попиташ в "Мегаел", намира се на "6-ти септември" от източната страна на ЖП прелеза. По принцип слагат аларми и аудио оборудване там.
 7. The AnGeL

  N3

  От доста време има диема отново.
 8. The AnGeL

  N3

  При мен няма такъв проблем, звънни на съпорта.
 9. The AnGeL

  N3

  24/7 е поддръжката на теория
 10. The AnGeL

  N3

  При мен не е спирало нищо. Обади се на поддръжката.
 11. The AnGeL

  Общи въпроси за хардуер

  Подкарват се, но трябва да имаш видео карта с DP 1.2 минимум или HDMI 2.0 минимум, както и подходящ кабел.
 12. The AnGeL

  N3

  Като искам да го гледам на лаптопа (windows 10), пускам Connect приложението на компютъра и съответно screen sharing на телефона. Това работи и за телевизор с miracast/chromecast. Недостатъкът е, че на телефона ще си върви app-а и няма да може да се ползва за друго. За емулатор, пробвай с bluestacks, ако вече не си. Преди си спомням, че го ползвах за нещо и самият емулатор ми се стори доста ок, но не знам ще работи ли n3 play в него.
 13. The AnGeL

  N3

  И аз съм от години с модули на 3 телевизора, няма проблеми за сега.
 14. The AnGeL

  Онлайн пазаруване

  Да, на мен са ми идвали с 1-2 седмици закъснение ако пратката минава през бг пощи.
 15. The AnGeL

  N3

  @DONTONI, човек, успокой се, честно, имам чувството след всяко твое включване, че ще спукаш някоя вена на челото. Аз пък нямам абсолютно никакви проблеми с този доставчик вече толкова много години. Винаги са реагирали бързо при нужда. Разни апокрифни канали не гледам, та не ме интересува кой канал идва и си отива, дето сигурно 2-ма човека го гледат общо. Интересно как и с нито един от телевизорите нямам проблем, а всички са с модул с карта. За оптиката, още като влезнеш в сайта, пише с дебели букви, че е само за район Северен все още. Та не знам в кого точно е проблемът тук Важното е да се мрънка. @MaiconDogg, зависи от телевизора. По-съвременните телевизори сами си намират промените на заден план, без да се налага да правиш нищо. Някои даже известяват със съобщение като са открили промени.
×