Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 5/10/2011 at 5:46 AM, Godfather said:

Майтапът е пълен. Да се изръсят толкова пари - явно много са го закъсали откъм пазари в някои специфични области. :lol:

Това ми напомня на сделката на Гугъл за Гизмо5, само дето те платиха 30 милиона преди 2 годни срещу сегашните 7 милиарда http://techcrunch.com/2009/11/09/exclusive-google-has-acquired-gizmo5/

Резултата е ясен - предстои нова битка в IP телефонията gtalk vs skype(msn messenger).

Сега като се замисля за цената на Скайп, човек може да си купи The George H W Bush air carrier:

Aircraft-Carrier.jpg

и да го напълни догоре със самолети.

On 5/10/2011 at 3:36 PM, Psihara^^ said:

Никога не съм знаел колко струва един такъв конструктор. Но 8 000 000 000? Наистина?

Този е 6 и нещо, но като сложиш 20-тина самолета и някоя друга глезотия, ще е стигнеш тази цифра доста лесно :)

И после Чефо ще викне Драгна Миркович и Лепа Брена да му пеят на палубата при доставката на возилото. И Че го боядиса чИрвено :D

Валя, спря, валя, спря, валя спря, сега май пак ще вали. Да се решава т'ва време вече. И следва поредица от гневни емотиконки, за да унагледят и придадат завършеност на моето недоволство :). :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

On 5/11/2011 at 2:04 PM, Sothbiss said:

:angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

Свиркай си и хич да н'ти пука! От времето е.

On 5/11/2011 at 6:41 AM, host said:

И после Чефо ще викне Драгна Миркович и Лепа Брена да му пеят на палубата при доставката на возилото. И Че го боядиса чИрвено :D

ще е много гот :D

Може би съм го споменавал и друг път, но нека пак да го кажа: "Човек, каквото сам си направи, друг не може." Тук говорим за в лошия смисъл на нещата.... :cry

Т'ва , че гъз глава затрива не е много вярно.Ако питате мен, глава гъз затрива...., че и повече...Да са еба в тъпака, да са еба.......... :Facepalm:

On 5/11/2011 at 9:37 AM, RaptoR said:

Пак се почна с малоумното крещене от 1 до 12... angry1.gif

В този ред ма мисли може ли някой да ми обясни какво правят абитурентки по обед в заведения на тумби да се снимат? Нали снимките трябва да са от вечерта или аз нещо не разбирам.

On 5/11/2011 at 8:34 PM, djadomraz said:

В този ред ма мисли може ли някой да ми обясни какво правят абитурентки по обед в заведения на тумби да се снимат? Нали снимките трябва да са от вечерта или аз нещо не разбирам.

Снимат се до дървета и по градинки за албумите на класа.

On 5/11/2011 at 8:34 PM, djadomraz said:

Поркат! Подгряват за вечерта.

On 5/11/2011 at 7:48 PM, Sothbiss said:

magdanoz4o, не е честно. Пусна мухата на фЙеновете и сега ще има масови истерии, самоубийства и флашове, заради твоята мистерия!!!

Хахах, едва ли имам фенове из форОмАт, че да се стига чак до там.... :lol:

Абе от близоо да не си спират сървърите при буря? Толкова ли са бедни горките? :laughing:

On 5/12/2011 at 7:41 AM, w00x said:

За кафеджиите.

Ееееее с кафееее! :bowdown:

Забрави да го пуснеш в темата за готЯни клипове, в темата за вицовете и в темата за нестандартните въпроси... Тоя клип не знам колко десетки пъти е бил пускан тук вече...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...