Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2127
 • Joined

 • Last visited

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Да не окаже, че секциите в Турция са гласували за него. А иначе изтеклите мозъци са реалност, не мит
 2. Всъщност изборите имат следните положителни последици: - Марешки, Волен, и бившият военен министър няма са депутати - ДПС получи по-малко гласове и места от обичайното - Бойко ще му се развали рахата и ще трябва да се съобразява с повече хора - най-после зелените ще имат представители в парламента и ще мътят водата - дава се шанс на нови лица - да се надявате, че измежду тях ще по-смислени от настоящите.
 3. Гледам резултатите и си мисля, че ако ще има правителство е този му вариант, то депутатите на ГЕРБ, БСП, и ДПС правят повече от 50%, т.е., или 3те партии ще се съберат заедно или поне една от тях ще бъде в управлението.
 4. Не искам да звуча черноглед, но следашият парламент ще бъде по-фрагментиран от сегашният и има добра вероятност да се развие един от следните 3те варианта: 1. Широка коалиция с ГЕРБ в която групите от интереси ще се парират решенията и общо взето ще се пропуснат още 4 години за смислени реформи. 2. Няма да може да се сформира кабинет и ще има служебно правителство с нови избори. 3. Ще се оформи "експертен" кабинет около БСП и ДПС (Тройна или Петорна коалиция, епизод 2), като резултатът ще са предсрочни избори след няколко месеца.
 5. Пробвайте с ЛибраОфис
 6. Мда, добре, че съществуват програмите на Дарпа, че да могат да се разработват подобни технологии .
 7. Мда, част от електрониката с която кацна тази играчка е направена от един от нашите екипи :).
 8. https://signal.org/download/ Няма реклами, даже и след 3тата минута
 9. Снощи гледах един документален филм за третирането на Полиомиелит с "Железните Бели Дробове" през 50-те години ... Тези снимки по-долу са всъщност как е бил живота на много хора веднъж хванали вируса. Общо взето Короната е къде къде по-благосклонна
 10. Ако има начин, погледни плочките на Marrazi.
 11. Попаднах на тази снимка и сетих за форума. Ползвайте е със здраве:
×
×
 • Create New...