Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  1979
 • Joined

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. То зависи какъв е килима, ама като цяло тези асистенти са за гладки повърхности. По-принцип не смучат, а с четките събират прахоляците и боклуците по пода. hint: потърсите видеа с “roomba dog poop”
 2. Поздравления за ъпдейта, най-после мобилната версия на форума работи като хората. Тъй като захванахте темата за миналото - аз се считам за един от статите кучета в форума. Първите години се подвизавах с различен акаунт, който в последствие беше БАН-ат заради глупостите, които правих в раздел продажби. В последствие след година, регистрирах сегашния ми профил и имаше период в който не бях влизал с години. Смених работата, приятелите и средата. Когато посетих форума отново, това което открих е че начина ми на мислене се беше променил много, а някакси хората тук си бяха останали същите... След това мина време и осъзнах, че Пловдив ми липсва и моята промяна не беше довела до нещо кой знае коли по-добро, а просто ме беше направила различен. Та така... с умиление се сещам за ученическите ми години, за МГ-то, за Пешо, за метъла и немотията.
 3. Ниските нива на тесторон май неозначваше директно, че естрогена трябва да е висок...
 4. За летището не знам, може да пробваш да го чекираш по-рано. По принцип на големите гари имат гардероб, но аз лично никога не съм ползвал тази услуга в Париж. Пък и не забравяй, че с куфар едва ли биха те пуснали в който и да е музей.
 5. Май най-добре е да хванеш влака. По спомен за 30тина Минути ще си в централната част. И бъди много бдителен да не ушушкат.
 6. Ето тук има едно таблица за Американския пазар, която е потвърждение на това което написа: https://www.consumerreports.org/lcd-led-oled-tvs/tv-brands-arent-always-what-they-seem/
 7. Много добре си решил. По коя дисциплина ще преподаваш?
 8. Демек телевизора ще има по-добра картина? Едит: сега видях, че е с по-ниска резолюция от сравним ТВ.
 9. 55 инчовете модели на Делл (например C5517H) са около 1500лв. Не знам колко би струвал сравним телевизор с матиран дисплей, ама ми се струва, че няма да е кой знае колко по-малко...
 10. Е, то и наема е също съезмеримо по-висок. Няма да те убеждавам къде е по-добре и по-зле - всичко зависи с какви умения си и с какво можеш да допринесеш за бизнеса на твоя работодател.
 11. В офиса ползваме такива дисплеи от години за споделяне на екран и видео и до момента не съм наблюдавал да има проблем да се приложи и в дома. Би ли споделил какво имаш впредвид.
 12. С цена на квадратен метър на апартамент в големите градове около 2500евро...
 13. Може да се намери Public Displays на сравними цени на телевизор.
×
×
 • Create New...