Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2006
 • Joined

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. TEMPUR Cloud Breeze Dual Cooling. Очаквам да споделиш впечатления
 2. всички смени, които съм правил в гаранционни условия са ми предлагали дали искам нов продукт или парите си, Та съм останал с впечатлението, че е стандартна практика да си вземеш парите обратно.
 3. Е, имаше и избор между английски, немски, и френски. Навремето не всички които завършваха МГто ставаха програмисти. Имахме колеги които станаха графични дизайнери, архитекти, маркетинг анализатори, директори, научни сътрудници и т.н. Та, математиката е общо взето основата на мисленето Друг вариант е да изберете, това което е с по-висок бал и има по-сериозен филтър.
 4. Усещам някакъв сарказъм към ръководствата за ползване издадени от водещите производители на автомобили.
 5. Да, писането в форума става с някакво ужасно закъснение
 6. Цените са около 360 евро за прозорец 200х150см - немска щора, кутия, мотор, и реле с 4 години гаранция.
 7. За типа масло, което ползваме и в условията които се карат автомобилите си е пълно разхищение да се сменя на 10к км.
 8. Това с доливането е относително - всички колеги си доливат като минат 20-25к км при термин от 30к км. По каталог на Ваг, двигателя си е в норма ако изгаря литър на 2к км.
 9. Възможно е за платформата, но по-отношение на размерите Кодиака е освзаемо по-голям и вътрешното му пространство е по-добре организирано - например багажника е с 100+ литра по-голям. Затова и бих го по-скоро сравнил с Кариок-а вместо Кодиак-а.
 10. Мда, маздите са добре пипнати, само дето купетата им са по-малки и са по-близко до Кариок отколкото до Кодиака. За сх5 незнам как е усещането, ама купето на сх3 е кажи-речи същото като на Мазда 2.
 11. Може би погледни също и Tiguan Allspace (ака дълга база) и Seat Tarraco. Цените им са много близки, Та който даде повече глезотии май ще бъде правилния избор.
 12. Дето вика перчема - Sounds good, doesn’t work :). Договпрът, който Шкода ще ти предложи да подпишеш ще е финансово и бирократично неизгоден за теб. Най ще си на сметка ако си го вземеш от Бг и си договориш отстъката за лоялни клиенти. едит - сега видях, че Кодиаците освен в някакво село в Чехия ги асемблират и в Украйна и в Русия използвайки заводите на Еврокар и Газ. Така че като ходиш до дилъра, поразрови се и виж откъде идват брпйките за България.
 13. Виж при официалните представители на една от следните марки: ФауВе, Ауди, Шкода, и Сеат.
×
×
 • Create New...