Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2142
 • Joined

 • Last visited

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ами нямаха го в наличност, та избора стана по снимки .
 2. Някой има ли идея за качеството на мебелите от КАРЕ: https://www.kare.bg/bg. Цените на някои от продукти (става дума за диваните им) им са съмнително по-ниски сравнени с други качествени марки. Та се чудим дали не са направили сериозен компромис в качеството. Мисля си да поръчаме, пък ако не става, ще им върнем артикула.
 3. Незнам дали ще помогне в случая, но в белите държави подобни проблеми се отстраняват от дистрибутора на марката и разходите се покриват от автокаското.
 4. Честито на печелившите: https://bnr.bg/post/101498015 "Илхан Андай: ИТН има гарантирани 29 гласа от ДПС".
 5. Лятно настроение с лайф от едно от любимите ни заведения .
 6. Тъжна история в цялата държава да няма едно специализирано лечебно заведение за малки пациенти... Стискаме палци малкият да поеме успешно насрочената му терапия.
 7. Знам, че не е подходящо да се дават акъли в този момент, ама не е ли по-разумно детето да се лекува в детска болница, отколкото болница за възрастни? Поне на Запад това е практиката...
 8. Моето прочитане на изборите е че масата хора от протестният вот всъщност не гласуваха на тези избори. Като резултат избирателната активност е ужасяващо ниска - около 25%. За справка - на предишни избори (2017 и 2021) е била около 40% и повече. Друга интересна статистика е че в Кърджали са гласували около 20%, което може би означава, че електронното гласуване е пресякло мъртвите души... Радвам се, че няма да се хабят места в парламента за шкембе войвода, аптекаря, арабският шейх, и Болен. Дано някои лица от служебното правителство да бъдат поканени в управлени
 9. Няма как да сложа завеси и килим. За шкаф с книги, мислиш, че това ще свърши някаква разлика? https://www.ikea.com/us/en/p/billy-bookcase-birch-veneer-40279788/ май е добре дискусията да е преместим в другата тема.
 10. То май на доста места е подобно положението... Имаш ли добри идеи за филтри/микрофони/софтуеър, който да премахне неприятното Ехо от голите стени на домашния офис? Все се надявам, че може да се размине с лепенето на панели по стените...
 11. Ти мани, че на сайта имаше и свински опашки като гривна за ръка и вървяха по 1000 евро. Гледам, че са ги разпродали Та нямам линк.
 12. https://www.farfetch.com/cz/shopping/men/ambush-nobo-clip-earring-item-13633203.aspx 600 eur за щипка...
 13. Не са електрически, а от този тип като на снимката от линка ми. Идеята е да се понатовариш и да си с бистър ум по време на работа.
 14. Да, забравих, че се казва тротинетка. Доста колеги си джъткат с подобни ИЗ града и не искат да погледнат повече велосипед :).
 15. Ако е за града, що не погледнеш за скутер? Така ще гориш повече калории от велосипед за развиване на същата скорост. Примерен вариант с в-беейкиве и без окачване: https://www.sportisimo.co.uk/olpran/a6-26-20/233140/ За повече пари, може да се погледне и сгъваем вариант.
×
×
 • Create New...