Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2024
 • Joined

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Chrome:https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-nonstop/ Firefox:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-nonstop/
 2. https://prepaid.t-mobile.com/prepaid-plans Ако е вземеш от Валмарт, може да имаш допълнителни отстъпки. За Канада - не знам.
 3. Мерси Гадо - значи тази по-евтината ще свърши перфектна работа. Ние така или иначе неготвим в многофазови режими
 4. Мерси за отговора. Не че разбирам много, ама тази няма ли да свърши същата работа: линк ? Всъщност май Whirpool са най-големите, а Електролукс са плътно зад тях на 2ро място.
 5. Мерси - убедихте ме да почета повече. Като гледам цена-качество е твърде вероятно да се спрем на Електролукс, всъщност и като колегата горе препоръча.
 6. Някой ползвал ли е фурна с парна функция и ако да - какво е вашето мнение. Предстои ни смяна и се чудя дали да не дадем малко повече пари...
 7. https://www.thelocal.de/20190823/why-is-germanys-bielefeld-offering-1-million-to-anyone-who-proves-it-doesnt-exist - easy money, huh?
 8. Абсолютно съгласен, че е надценен - то затова и препоръчах професионален пасатор, който върши същата работа + е по-универсален.
 9. Ние счупихме няколко нутрабулета - прекалено е пластмасов и нежен, преди да си вземем бамикса.
 10. По-скоро си вземи качествен пасатор, който също ще ти прави смутита. Ако търсиш качество се насочи към Bamix - марката, която препоръчва Гордън Рамзи -
 11. Ако се вярва какво е писано тук: https://thedroidguy.com/2019/06/how-to-fix-samsung-galaxy-s9-google-pay-stopped-working-after-software-update-1092850 то factory reset би трябвало да оправи проблема.
 12. И статията е от 2015...
 13. Пробвай да добавиш виртуалната карта, а не пластиката и си обнови приложението до последна версия.
 14. Мисля че говорим за различни модели - премиерата на новата Октавия още не се състояла - не се знае нито как изглежда, нито с какви двигатели ще бъде.
 15. Суперба е добра колица - особено ако се вземе ниво на или близо до Лаурент-Климент :). За съжаление е тясно за човек да седи с 2 детски столчета отзад. едит: Шкода се очаква да пуснат след някой месец новата Октавия, Та ако не бързаш може да изчакаш да видиш какво ще предложат.
×
×
 • Create New...