Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2177
 • Joined

 • Last visited

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Истина е … скролирай малко надолу до публикацията: https://m.facebook.com/groups/562910807148180
 2. Президенската кампания в Турция вече започна. Ето го и фаворита:
 3. Представям си след още някое десетилетие как из форума ще се пише кой и кога си е взел пенсията и какви щуротии са направили внуците.
 4. Бих ти препоръчал да си вземеш Wacom M :). Целият ми екип ги използва от години. Поздравления, че си дочакал Ремаркабъл
 5. Може да звуча банално, но вземи това което има смислена сервизна база и може да си го подържаш без проблеми.
 6. Ако търсиш 2ра ръка супърб, бих те посъветвал да се насочиш към пасат - за горе-долу същите пари се получават повече глезотии и HMI-а на VW чувствително по-добре замислен от този на Шкода. Инфлацията вече удари цените на нови автомобили на запад (увеличението е средно между 30%-50%) и вероятно това повишение ще се усети скоро и в БГ.
 7. Недейте си вкарвайте параноя - за слухтенето, Да слухтят, ама за ключовата дума и не извършват записване.
 8. Мойте съболезнования. С коя ваксина бяхте ваксинирани?
 9. От коя година и с кой производител е този печален опит?
 10. Не че нещо, ама според европейското законодателство, гаранцията не отпада ако маслото на автомобилът е сменено в различен сервиз от този на марката. Имам познати, които попадат в тази категория и не са имали проблем с гаранцията.
 11. Ами те са дефектирали компоненти, които нямат нищо общо със сглобката. Например, подгрявката на седалките си замина и трябваше да се смени електрониката. Или пък дефект в окачването и трябваше да подменят амортисьорите.
 12. Късметлия :D. При нас се налагаше да ползваме гаранцията поне веднъж годишно… даже ни минаха мисли по едно време да им върнем автомобила и да искаме друг.
 13. Някой има ли идея дали цените на бизнес и едишън вариантите на Шкода супърб, които в момента са в промоция, имат шанс да се предоговорят допълнително? Покупката е за 1 автомобил на частен собственик.
 14. Може ли да споделиш впечатления от тях и по-специално как се отнасят когато се наложи да сменят компоненти по време на гаранция.
 15. В конкретния случай при нас, филтр с масло (нямам идея колко литра) е около 400лв, като в цената е включено и комплектно чистене и профилактика. Миналата година коментирахме с приятел в Пловдив, който има подобен автомобил, че смяната в квартален сервиз е била горе-долу същата.
×
×
 • Create New...