Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2050
 • Joined

 • Last visited

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Интересно е също че един от научните работници в проучването е Виолета Руменова, която май е нашенка: https://www.instagram.com/vroumenova/?hl=en Направо се учудвам, че нашите журналисти са го пропуснали да го споменат. Ето и самата статия: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.24.20042937v1.full.pdf.
 2. Ние гледахме да използваме текущата ситуация и вече успяхме да дръпнем един солиден кредит на ниска лихва преди да сме си загубили работата и банките да са затворили кранчетата. Парите вече са сложени на една чудесна инвестиционна възможност, която щеше да е грях да е проспим Пожелавам и на останлите подобен успех.
 3. Правилно си се насочил. Само си го поръчай от някъде другаде, че Технополис има висока надценка. https://www.pazaruvaj.com/mobilni-telefoni-gsm-c3277/xiaomi/mi-a3-64gb-p485409633/
 4. Пробвай с големите аптеки - особено тези които мешат разни мехлеми и лекарства. На тях им трябва дестилирана вода и при заявка не е проблем да ти приготвят и на теб.
 5. Като се разговорихте за SSD-та, я препоръчайте 2.5 САТА 2TБ диск. Очаква се да работи 24/7 и скороста на четене/запис не е от критично значение.
 6. Едва ли до Гърция ще стигнем... имаме по-земни мечти
 7. Вчера колата на колегата се развали - нещо се е прецакало с помпата и главите, та общо взето трябва да купува нова кола и то точно преди Коледа. Реших да го зарадвам и да му дам нашият семеен автомобил за 20тина дена, тъй като ние ще пътуваме на Юг... Та, голяма радост беше за него
 8. Може би това ще е причината доста хора да се насочат към виртуалните банки, особено към тези, които подържат български Ибан номера.
 9. Незнам дали това ще помогне в случая, ама в бялата част на Запада потребителите имат право да върнат до 14 дни всяка една закупена стока през онлайн магазин без да се изисква плащане на ДДС-Тата и т.н.
 10. https://bgiphone.com/index.php?/classifieds/category/1-apple-iphone/
 11. Какво ползвате за да следите промените по кода?
×
×
 • Create New...