Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2192
 • Joined

 • Last visited

About Ferante

 • Rank
  Депутат
 • Birthday 05/03/1986

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  325

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Руската пропагадна успешно отвлича вниманието на електората с подобни новини:
 2. Като стана дума за Вайбър, на мен ми се струва, че залязва. Много взеха да го пълнят с реклами, пък и с изключение на няколко източноевропейски държави, май не е много популярен.
 3. Явно санкциите са ги хванали и новите модели на Лада 2022+ ще са: The first model which will enter the market is Granta, without ABS, ESP, airbags… http://rusautonews.com/2022/03/29/avtovaz-will-manufacture-lada-cars-without-electronic-components/
 4. Днеска руснаците обясниха, че целта на военната им операция не била Киев, а да освободят Домбас. тези боеве в Киев и в останалите територии били за заблуда на противника. И да всичко вървяло по план и напредвали отлично с поставените цели https://amp.ft.com/content/dd0a68fb-f52d-49b1-b514-ee0a8031a823
 5. после същите тези са смеят на американците за черен петък.,.
 6. Една интерпретация защо руснаците са толкова зле подготвени: https://www.businessinsider.com/russia-ex-fm-kozyrev-miitary-failing-budget-spent-yachts-2022-3
 7. Следващата вълна от руска техника пътува към украйнската граница:
 8. Ами така е като Европейската индустрия се възстановява на руски газ. И този същият идва с ограничени доставки през Украйна. В Б-я, ситуацията е малко по-специфична заради мораториума.
 9. Живеем в пазарна икономика и ако съответното заведение не може да предложи подходящо обслужване за тези цени, то не би просъществувало за дълго. както и да е… 15лв са ОК - даже може би е по-добре ако са завишени и още, така ще филтрира човекопотока и тези, които могат да си позволят да посещават курорта ще им е по-спокойно. Високите цени ще дадат възможност да се развият и другите съседни населени места. За последно бях в Банско преди 7-8 години и не беше много кеф да се дреме над половин час на лифта.
 10. Цените са ОК за качеството на услугата. Все пак Банско претендира да бъде българската ски столица...
 11. Здравейте, получихте ли писмо с увеличението на КВч от 1ви? Нашето енерго на село ни информира за 35%-тово увеличение , та се чудя какво е положението в града.
 12. Някой може ли да сподели колко реално електричество генерира един панел (пишете за мощност и размер) за година в района на Пловдив?
 13. Изборът на песен е много подходящ в случая
×
×
 • Create New...