Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2036
 • Joined

Everything posted by Ferante

 1. Какво ползвате за да следите промените по кода?
 2. Кой модел е този? Погледни също и в немския amazon.
 3. Вероятно по-разумен вариант за теб е да вземеш малко по-слаб процесор и евентуално видео за сметка на IPS панел и FullHD+ резолюция. Погледни също T4xx на Леново и професионалната серия на Делл Latitude 7xxx. Поне като се дават пари е хубаво и сглобката да е направена като хората. Ако модела позволява си вземи и удължена гаранция от 4 или 5 години. По-принцип една смяна на дъно или лентов кабел ще е повече от допълнителната гаранция.
 4. Ако ще е заместител на настолен, гледай поне да е със свястен дисплей и висока резолюция.
 5. Да, K4M е двигателя. Днеска говорих с един приятел, който от години си кара Рена - купува ги нови и след 6-7 години ги разкарва. Та, 2 от автомобилите му са били с K4M 1.6, 130кс и дватата двигателя са дефектирали - първия на 7х км, другия на 180к км. Не знам това изолиран случай ли е или нещо нормално.
 6. Чармок - може ли да дадеш линкове откъдето си чел за модела. За км - нямам идея колко са реални - колата се предлага от официалния представител на марката и е със сервизна история. За двигателя - умишлено сме се насочили към малък бензинов (който всъщност е голям в сравнение с 1литровите, които слагат по новите автомобили).
 7. Колебая се дали да не взема за нашите пътища Кашкай 1-ва генерация, 1.6 литра бензин двигател, ръчна кутия, 9 годишен на 80-90к км, сглобен във Великобритания. Интересно ми е дали имате някакви съобръжения да не го направя...
 8. Може ли да споделиш повече за апартамента?
 9. Пробвай с това: https://ytdl-org.github.io/youtube-dl/index.html
 10. Може ли да препоръчате ресторант с вкусна родопска кухня в/около Пловдив.
 11. Chrome:https://chrome.google.com/webstore/detail/youtube-nonstop/ Firefox:https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/youtube-nonstop/
 12. https://prepaid.t-mobile.com/prepaid-plans Ако е вземеш от Валмарт, може да имаш допълнителни отстъпки. За Канада - не знам.
 13. Мерси Гадо - значи тази по-евтината ще свърши перфектна работа. Ние така или иначе неготвим в многофазови режими
 14. Мерси за отговора. Не че разбирам много, ама тази няма ли да свърши същата работа: линк ? Всъщност май Whirpool са най-големите, а Електролукс са плътно зад тях на 2ро място.
 15. Мерси - убедихте ме да почета повече. Като гледам цена-качество е твърде вероятно да се спрем на Електролукс, всъщност и като колегата горе препоръча.
 16. Някой ползвал ли е фурна с парна функция и ако да - какво е вашето мнение. Предстои ни смяна и се чудя дали да не дадем малко повече пари...
 17. https://www.thelocal.de/20190823/why-is-germanys-bielefeld-offering-1-million-to-anyone-who-proves-it-doesnt-exist - easy money, huh?
 18. Абсолютно съгласен, че е надценен - то затова и препоръчах професионален пасатор, който върши същата работа + е по-универсален.
 19. Ние счупихме няколко нутрабулета - прекалено е пластмасов и нежен, преди да си вземем бамикса.
 20. По-скоро си вземи качествен пасатор, който също ще ти прави смутита. Ако търсиш качество се насочи към Bamix - марката, която препоръчва Гордън Рамзи -
 21. Ако се вярва какво е писано тук: https://thedroidguy.com/2019/06/how-to-fix-samsung-galaxy-s9-google-pay-stopped-working-after-software-update-1092850 то factory reset би трябвало да оправи проблема.
 22. И статията е от 2015...
 23. Пробвай да добавиш виртуалната карта, а не пластиката и си обнови приложението до последна версия.
 24. Мисля че говорим за различни модели - премиерата на новата Октавия още не се състояла - не се знае нито как изглежда, нито с какви двигатели ще бъде.
×
×
 • Create New...