Jump to content
BulForum.com

Ferante

Members
 • Content Count

  2017
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Ferante

 1. Абсолютно съгласен, че е надценен - то затова и препоръчах професионален пасатор, който върши същата работа + е по-универсален.
 2. Ние счупихме няколко нутрабулета - прекалено е пластмасов и нежен, преди да си вземем бамикса.
 3. По-скоро си вземи качествен пасатор, който също ще ти прави смутита. Ако търсиш качество се насочи към Bamix - марката, която препоръчва Гордън Рамзи -
 4. Ако се вярва какво е писано тук: https://thedroidguy.com/2019/06/how-to-fix-samsung-galaxy-s9-google-pay-stopped-working-after-software-update-1092850 то factory reset би трябвало да оправи проблема.
 5. И статията е от 2015...
 6. Пробвай да добавиш виртуалната карта, а не пластиката и си обнови приложението до последна версия.
 7. Мисля че говорим за различни модели - премиерата на новата Октавия още не се състояла - не се знае нито как изглежда, нито с какви двигатели ще бъде.
 8. Суперба е добра колица - особено ако се вземе ниво на или близо до Лаурент-Климент :). За съжаление е тясно за човек да седи с 2 детски столчета отзад. едит: Шкода се очаква да пуснат след някой месец новата Октавия, Та ако не бързаш може да изчакаш да видиш какво ще предложат.
 9. Лъки, седалките на Кодиака има вероятност да ти се сторят тесни с 2 столчета отзад. А и с тези регулации и рестрикции към дизелите в Стария Континент бих се замислил дали не е по-добре да погледнеш бензините. На ум ми идват няколко алтернативни варианта на тестваният Кодиак: 1. Кодиака има и 7 местна серия - вярно за сметка на по-малък багажник, но за пък ще може да возиш доста повече хора: 2. Алтернативен вариант е да погледнеш и Туарана - вярно не е джип, но е височка и сравнително просторна, има три отделни седалки отзад, а има и вариант със седем седалки. Двигателя и инфотеймънта може да са една идея по-добри от тези, които си пробвал на Шкодата. Като цена може и да ти дойде даже и по-евтино. 3. С една идея по-просторен и голям вариант (както и по-скъп) е Шарана... 4. На твое место бих погледнал и какво може да ти предложат от Сеат.
 10. Бих също препоръчал да се тества Volkswagen Tiguan Allspace и SEAT Tarraco тъй като са общо взето същите като Шкодата, а и цените може да им са по-ниски за конкретни нива на оборудване.
 11. В крайна сметка ходихте ли да е пробвате шкодата?
 12. TEMPUR Cloud Breeze Dual Cooling. Очаквам да споделиш впечатления
 13. всички смени, които съм правил в гаранционни условия са ми предлагали дали искам нов продукт или парите си, Та съм останал с впечатлението, че е стандартна практика да си вземеш парите обратно.
 14. Е, имаше и избор между английски, немски, и френски. Навремето не всички които завършваха МГто ставаха програмисти. Имахме колеги които станаха графични дизайнери, архитекти, маркетинг анализатори, директори, научни сътрудници и т.н. Та, математиката е общо взето основата на мисленето Друг вариант е да изберете, това което е с по-висок бал и има по-сериозен филтър.
 15. Усещам някакъв сарказъм към ръководствата за ползване издадени от водещите производители на автомобили.
 16. Да, писането в форума става с някакво ужасно закъснение
 17. Цените са около 360 евро за прозорец 200х150см - немска щора, кутия, мотор, и реле с 4 години гаранция.
 18. За типа масло, което ползваме и в условията които се карат автомобилите си е пълно разхищение да се сменя на 10к км.
 19. Това с доливането е относително - всички колеги си доливат като минат 20-25к км при термин от 30к км. По каталог на Ваг, двигателя си е в норма ако изгаря литър на 2к км.
 20. Възможно е за платформата, но по-отношение на размерите Кодиака е освзаемо по-голям и вътрешното му пространство е по-добре организирано - например багажника е с 100+ литра по-голям. Затова и бих го по-скоро сравнил с Кариок-а вместо Кодиак-а.
 21. Мда, маздите са добре пипнати, само дето купетата им са по-малки и са по-близко до Кариок отколкото до Кодиака. За сх5 незнам как е усещането, ама купето на сх3 е кажи-речи същото като на Мазда 2.
 22. Може би погледни също и Tiguan Allspace (ака дълга база) и Seat Tarraco. Цените им са много близки, Та който даде повече глезотии май ще бъде правилния избор.
 23. Дето вика перчема - Sounds good, doesn’t work :). Договпрът, който Шкода ще ти предложи да подпишеш ще е финансово и бирократично неизгоден за теб. Най ще си на сметка ако си го вземеш от Бг и си договориш отстъката за лоялни клиенти. едит - сега видях, че Кодиаците освен в някакво село в Чехия ги асемблират и в Украйна и в Русия използвайки заводите на Еврокар и Газ. Така че като ходиш до дилъра, поразрови се и виж откъде идват брпйките за България.
×
×
 • Create New...