Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днес викам да спретнем конкурс "Кой колко пъти си бута снега от сателитната чиния" laughing.gif

-----

Пеше, ся нарочно или случайно изпусна буква К? ph34r.gif

Абе, минава ми през главата, че вчера мернах наш Вууксчо с някакво детенце..., дето бая се зачудих гадже ли му е или малката му сестричка (щото щерка няма как да му е понеже и той е много малък)

На мен пък ми минава през главата че преинсталирането на основната работна машина е ОГРОМНА болка в г.з. 2 дни нон-стоп докато наглася всичко... а има и още... пфуууу

On 3/9/2010 at 6:05 AM, djadomraz said:

На мен пък ми минава през главата че преинсталирането на основната работна машина е ОГРОМНА болка в г.з. 2 дни нон-стоп докато наглася всичко... а има и още... пфуууу

С коя болка си... xp/server/vista/7? :)

А на мен ми минават едни мисли (алко в стил лирики)... "it happens ones, it happens twice and if that happens for a third time, they'll pay their price" почвам да се изнервям леко.

On 3/9/2010 at 6:05 AM, djadomraz said:

Незабравяй имиджа на системата след като свършиш с нагласите...спасява дни после :)

Пак ще подготвям уроци, а съм толкова уморена. 9 часа сън за два дни :( И ставам сутрин в 5:30 ч. УжасТ!

Честит Рожден Ден на sandman! Забравихме го този човек, ей, никакъв го няма. Да е жив, здрав, усмихнат, обичан и късметлия! Весело му изкарване на празника!

On 3/9/2010 at 3:45 PM, gal4enceto said:

Пак ще подготвям уроци, а съм толкова уморена. 9 часа сън за два дни :( И ставам сутрин в 5:30 ч. УжасТ!

Честит Рожден Ден на sandman! Забравихме го този човек, ей, никакъв го няма. Да е жив, здрав, усмихнат, обичан и късметлия! Весело му изкарване на празника!

Не ти се приема... след като изкараш на подобен режим над 10 дена имаш право на оплакване. 2 дни с 9 часа сън не е нищо което дори може да се доближи до класификация за екстремно недоспиване :P

"Индира Ганди е на Индира Радич брат му".

ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ!!!!!!!

On 3/9/2010 at 7:28 PM, djadomraz said:

Не ти се приема... след като изкараш на подобен режим над 10 дена имаш право на оплакване. 2 дни с 9 часа сън не е нищо което дори може да се доближи до класификация за екстремно недоспиване :P

Не е екстремно, Ники. Просто не се спирам, по цял ден съм на крак, днес с мокрите крака преподавай в тоя студ... Досега писах урок, утре пак имам 2 часа... Майката ми се е*а тия дни от заетост, време нямам да ям и да спя :(

On 3/9/2010 at 8:04 PM, gal4enceto said:

Не е екстремно, Ники. Просто не се спирам, по цял ден съм на крак, днес с мокрите крака преподавай в тоя студ... Досега писах урок, утре пак имам 2 часа... Майката ми се е*а тия дни от заетост, време нямам да ям и да спя :(

Така се става нинджа :lol:

On 3/9/2010 at 7:28 PM, djadomraz said:

а, когато си махмурлия на бачкане и те карат да чертаеш разни неща, а в главата ти е само сочна, сладка, мила, пухкава ......възглавница :):)

On 3/9/2010 at 7:57 PM, Blitz^^ said:

"Индира Ганди е на Индира Радич брат му".

ЩЕ СЕ ЗАСТРЕЛЯМ!!!!!!!

тва е култово :)

On 3/9/2010 at 8:04 PM, gal4enceto said:

Съчувствам ти ама пак ти казвам - изкарай на този режим седмица и ще те приемем в клуба :lol:

Имаше един момент спях 2 дни на третия - не... като под спане нямам предвид 8 или 10 часа... 7 в най-добрия случай иначе 5-6 някъде... и така половин година. Преди това пък не помня колко бях колко не но факт е че бах заспал облегнат на едно шкафче след като за 3те преди дни ми се бяха събрали няма и 4 часа сън общо. (и после уикенда май почти не станах от леглото)

On 3/9/2010 at 8:34 PM, DON_CHEFO said:

а, когато си махмурлия на бачкане и те карат да чертаеш разни неща, а в главата ти е само сочна, сладка, мила, пухкава ......възглавница :):)

Е и? Лигльо. Махмурлия бил пък го карали да бачка а на него му се спяло... е и? Учуди света направо... я да се стягаш бързо!!!

On 3/9/2010 at 10:53 PM, djadomraz said:

Съчувствам ти ама пак ти казвам - изкарай на този режим седмица и ще те приемем в клуба :lol:

Имаше един момент спях 2 дни на третия - не... като под спане нямам предвид 8 или 10 часа... 7 в най-добрия случай иначе 5-6 някъде... и така половин година. Преди това пък не помня колко бях колко не но факт е че бах заспал облегнат на едно шкафче след като за 3те преди дни ми се бяха събрали няма и 4 часа сън общо. (и после уикенда май почти не станах от леглото)

Е и? Лигльо. Махмурлия бил пък го карали да бачка а на него му се спяло... е и? Учуди света направо... я да се стягаш бързо!!!

Стегнал ссъм се....тва е веднъж в годината. :)

Ей тоя сняг няма ли да спира вече.:angry1Ся като се сетя как мрънкаха началото на годината как било много топло и нямало да има сняг ми иде да убия някой.....

Снегът е хубаво нещо, кишата не е. Вънка вие страшен вук, ние с Милото се гушим тук. Така не ти ли харесва? :wub:

И на мен ми пречи тоя сняг. Исках да отида да потренирам, имам да пазарувам и трябва и китка да купя на една девойка. Първите 2 задачи ще отпаднат явно и днес...

Днеска чета следната глупост дето е казал президента:

Отбелязвайки, че енергийната тема му е много любима, той посочи, че в Европа се наблюдава завръщане към ядрената енергетика, а пък "вятърните и слънчевите инсталации" му се виждат не много екологични. По думите му ядрената енергия е чиста, а България е решила и въпроса за съхранението на отработеното ядрено гориво. Към момента то се връща в Русия.

"Не знам дали сте виждали добруджанските полета осеяни с тези вятърни системи. Не съм сигурен, че това е най-естетичното. По-важното е, че това е един от пътищата на птиците. Така че ние нарушаваме биологичното равновесие с намесата си по този начин в природата", разясни президентът.

http://mediapool.bg/show/?storyid=162855

Общо взето го разбирам по следния начин - искам да продължи монополът в сферата на Енергетиката... ако навсякъде вземем да слагаме вятърни централи, ще си загубим силните позиции, които имам в момента...

А по темата за завръщането на Европа към ядрената енергетика - това е пълна глупост - нека даде пример :)

Вие какво мислите? :)

On 3/10/2010 at 3:27 PM, Ferante said:

Днеска чета следната глупост дето е казал президента:

http://mediapool.bg/show/?storyid=162855

Общо взето го разбирам по следния начин - искам да продължи монополът в сферата на Енергетиката... ако навсякъде вземем да слагаме вятърни централи, ще си загубим силните позиции, които имам в момента...

А по темата за завръщането на Европа към ядрената енергетика - това е пълна глупост - нека даде пример :)

Вие какво мислите? :)

След изказването му в Брюксел по бъдещето на европейската енергетика доколкото знам никой от др. държавни глави не му е пляскал, само го излгедали странно и оставили да свърши без да го прекъсват, че да си ходи.

Този ловец е крайно време и нас да лиши от личността си.

Цитат от "чистия ум" >

"...България е решила и въпроса за съхранението на отработеното ядрено гориво. Към момента то се връща в Русия..."

Не, той не лъже, той не е русофил, не той не въвежда в заблуждение ученичките. Това решение ли е на нещо?

Да живей нашия светъл водач, точно като комунистически лидер се снима сред приветстващата го младеж. Идеал, светъл идеал на Вълци, Дамбовци, млади бизнес дами празнуващи медийни акции срещу финансови министри в Син Сити. Хвала.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...