Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4744
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vinyl_master

 1. Абе аз като слушам какво се случва, тия бели кибер антихакери, май ще си се окажат точно тия, който са пипали и то доста леймърски. Одеве четох, че баш шефа на компанията е единия от първите злоупотребили с крадени кредитни карти в средата на 90те....
 2. В практикер съм ги виждал, но мисля, че вървяха със сет с чаши. Може и да има отделно.
 3. Осезаемо по-бърз е!
 4. Сигурно имам над 100 пратки с бг пощи, на всяка една са ми звънели по телефона да ходя да си я прибера (София), в Пловдив, идва човек (куриер с колело в почето случаи) и ти звъни на вратата, ако те няма, ти оставя бележка.
 5. пост = 2с едит = 4с
 6. Има ли PHP програмисти на хоризонта :)?
 7. Има ли някаква програма за автоматизирано или полуавтоматизирано генериране на оферти. С някви екселски таблици за база, нещо... и аз не знам какво, някой да даде някви идеи.
 8. Ти още ли си в сферата на пивоваренето?
 9. Благодаря на всички за пожланията
 10. Днес ни се роди дъщеричка и станах татко за втори път
 11. За електроника доколкото знам няма мито, само ДДС
 12. За фейсбук страници си има отделно приложение.
 13. Препоръчайте ми софтуер за автоматизация, по точно ми трябва да прави следното нещо Да дърпа от екселска таблица или json/xml (без значение) име и парола, да се логва в сайт, да сваля файл и да излиза след определно зададено време. Това ще се прави с доста акаунти Предложения ако имате ще съм благодарен, някой да го е тествал още по-добре, ако е безплатно - супер. Може и десктоп вариант може и адон в браузър.
 14. Тъй наречените джендъри са си напълно нормални хора спрямо тоз изверг....
 15. Защо трябва да имаш предусилавател не знам? Аз имам два dj'ски техникса и усилвател от пайнер, който си има изричен вход за phono, както и пишка за заземяване - той е не чак толкова сенситивен, но предполагам и новите усилватели си имат отделен вход за грамофон?!
 16. Следователно върху този фазер трябва да се пише с нещо, което да се трие лесно, на водна основа нещо?
 17. Нямам нищо против дали ще е бяла дъска или винил, просто най-добрия вариант да е, да се чете нормално чертежа и да може да се пише. Линкове някви към некви предложения?
 18. Каква стена за проектор да взема, на която може да се пише с маркер и след това да се трие. Ще се бсъждат чертежи на нея и за това питам?
 19. Има софтуеъри за миграция от ипб към нещо друго, но проблема няма да е в това. Все си мисля, че има много настройки с който да се забързат нещата, както и на софтуерно ипб ниво, така и на сървърно.
 20. Има всякви видове светлини като температура има диодни и диодни, има доста малки на размер, разгледай хубаво в алито, такива с гилеми охладители не ти вършат явно. Но мисля че може да се открие нещо
 21. Вземи си лед, те са доста по-ниска мощност..или търсши със жица да е?
×
×
 • Create New...