Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4729
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by vinyl_master

 1. За фейсбук страници си има отделно приложение.
 2. Препоръчайте ми софтуер за автоматизация, по точно ми трябва да прави следното нещо Да дърпа от екселска таблица или json/xml (без значение) име и парола, да се логва в сайт, да сваля файл и да излиза след определно зададено време. Това ще се прави с доста акаунти Предложения ако имате ще съм благодарен, някой да го е тествал още по-добре, ако е безплатно - супер. Може и десктоп вариант може и адон в браузър.
 3. Тъй наречените джендъри са си напълно нормални хора спрямо тоз изверг....
 4. Защо трябва да имаш предусилавател не знам? Аз имам два dj'ски техникса и усилвател от пайнер, който си има изричен вход за phono, както и пишка за заземяване - той е не чак толкова сенситивен, но предполагам и новите усилватели си имат отделен вход за грамофон?!
 5. Следователно върху този фазер трябва да се пише с нещо, което да се трие лесно, на водна основа нещо?
 6. Нямам нищо против дали ще е бяла дъска или винил, просто най-добрия вариант да е, да се чете нормално чертежа и да може да се пише. Линкове някви към некви предложения?
 7. Каква стена за проектор да взема, на която може да се пише с маркер и след това да се трие. Ще се бсъждат чертежи на нея и за това питам?
 8. Има софтуеъри за миграция от ипб към нещо друго, но проблема няма да е в това. Все си мисля, че има много настройки с който да се забързат нещата, както и на софтуерно ипб ниво, така и на сървърно.
 9. Има всякви видове светлини като температура има диодни и диодни, има доста малки на размер, разгледай хубаво в алито, такива с гилеми охладители не ти вършат явно. Но мисля че може да се открие нещо
 10. Вземи си лед, те са доста по-ниска мощност..или търсши със жица да е?
 11. Не знам, на мен ми звучи за много лош написан софтуеър, какво общо има базата данни (темите и мненията) със форумния ъпдейт, това при всеки ъпдейт да се прави реиндексиране на базата е леймърско...
 12. Бе за мен и тия смарт гривни с техните безмислени дисплей са тотален шит, но това не означава, че милиярд не са си купили. На 4 инча дисплей е достатъчно да скролваш социална мрежа и да четеш нотификации.
 13. https://www.motoringresearch.com/car-news/diesel-cars-zero-nox/ На практика по-чист и от бензина. Да вметна, че може би само бмвто казаха, че нямат никаква причина да спират производството на двг. с вътрешно горене, това с оглед на други производители и тяхната нагласа за преминаване на хибрид и пълни тролеи
 14. Не че нещо ама и аз не мога да разбера за кво иде реч от няколко поста на сам...
 15. Видене, все пак долу от избора на тема трябва да ти е избрана MIND темата, не дефаултната, при мен си бачка всичко.
 16. Не я ползвай темата дарк от опциите за смяна на теми, може да я ползваш с css'а който ти дадох за stylebot, С темите е бозава работа, просто моя цсс не се оувърайдва спрямо другия и за това някой атрибути не се променят. Но определно днес форума е в пъти по-бавен от миналия ден, сега наистина се чака много.
 17. Не, определно има проблем при зареждане на стайлшийта, по принцип така трябва да изглежда темата: За сега не я позлвайте докато не видим как ще изчистим проблема.
 18. Моля давайте скрийншоти за да знам точно кое да се пипне. Сега го заредих през компа, не е това както трябва да излиза, има малък проблем, който трябва да се изясни.
 19. Има още за пипане, мобилно е много зле, ще видя дали тази вечер ще мога да поработя по нея
 20. Мога да се пробвам да потъмня минд или дефоултския и да накарам Ванката да я сложи като нова тема, пример Минд - дарк или от сорта?
 21. Аз нямам забележки при отваряне, всичко ми се отваря под секудна, както е било и преди. Но все пак gtmetrix дава, че gzip не е пуснат.
 22. Аз си скрих десния сайдбар с: #ipsLayout_sidebar { display: none; } Всичко друго е окех за сега, със стандартата тема съм. Пуснах си MIND темата: сложих и този код: .menuTop .menuTop_logo { padding-right: 10px; } .cWidgetContainer { display: none; } Първото дава малко място между името на булфорум и фейсбук иконката, второто скривам всичките юзъри онлайн най-отдолу на индекса.
 23. Нали сам се усети, че в този МИГ си отговори на въпроса, защо аджеба хамерикнци душат там....и сега чисто демократично ще направят гражданска война, ще се избият едни хиляди нищо незнаещи хорица за сметка на дивия капитализъм...пък после ми цитирай кви държави били подкрепили амерканския поставен цървул... Тия филми сме ги гледали, с участието на ЦРУ от преди 40-50 години...молим
 24. Кога беше във Венецуела последно, че да знаеш за какво иде реч? То отдалече смърди на хамерикански фъшкии...
×
×
 • Create New...