Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4767
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1479 profile views
 1. Ходи режи тоя катализатор, ще ти датат към то 70-100 лв. и си намери някой да ти изчисти ЕГР'а и да го затапи. Провери си висчки вакууми по турбината и кулера и Шкодата ще литне. Иначе нямаш дпф, а просто катализатор, като всички остали дъртаняни.
 2. Предстои ми поръчка от Алибаба за 100 бройки от продукт за около 4000 лв. общо. Някой има ли опит с какво е шипинга, освен ДДС при евентуална митница, други разходи трябва ли да предвидя?
 3. Брат ми си взема 2 сонита 50 и 55 нови модели, хубава прекрасна картина, функции окей, обаче единственото нещо което ме дразни при тях е че чакам поне 40-45 секунди след включването им да може да се появат менютата, просто рябва да изчакаш да смениш канала или да увеличиш звука. Ползването на си модул и невъзможноста за пренареждане на канали и/или поставянето им в любими и последващият избор от тия любими е все едно карам сувалка (трябва да се натиснат неколко стотин компчета за да го направиш това) Ще трябва да се разкарам до техмарта, че там може да ползвам доп. отстъпки и просто ще ги загледам да видя кой ще се включи в бюджета ми.
 4. От техмарт мога да ползвам търговска отстъпка, което е добре. Гледах ги ариелито, не знам само какво производство са, имат модел за 550 лв с чист андроид 9 и всичките му глупости. А наистина панасоника има няква браузър, но дали ще има опции за инсталиране на някви апликации?
 5. Препоръчайте ми телевизор 50-55" UHD с андроид, wifi и възможност за дублиране на екран от телефон, bluetooth без значение. Бюджет 1000 лв.
 6. Нали се сещаш, че дали е пенсионер, дали е бай Петко от пред блока, това което казва преди 15 години в това интервю вече се случило и дали тогава хората са му вярвали или не хич не ме грее защото думите са му пълен ФАКТ и сигурно е 1000% съвпадение, нълЕ
 7. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ae5mo3p_460svav1.mp4 Счупих се от смях
 8. Fun Fact 7 out of 7. С изключение на годините, не 5 ами 20... не виждам нищо не вярно :)...
 9. Едно време къмто 1999-2002 година, когато много посещавах интернет клубове, KAIOWAS беше софтуера, който като ти свършеше времето ти спираше достъпа до компютъра :), аз предимно бях на нощна тарифа и спорадично през деня
 10. Побиха ме тръпки, с носталгия и усмивка
 11. кво толкова е станало не знам... Ония цървули от епъл чрез лобита разказаха играта на ZTE, сега опитват да разкажат играта и на HUAWEI, абсолютно по същия начин - бъркане в гъза на икономика им...
 12. Харесай модел, ще ти кажа цена.
×
×
 • Create New...