Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4850
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1676 profile views
 1. http://www.predavatel.com/bg/istoriya/tv-nbt http://www.predavatel.com/bg/istoriya/tv-mix-burgas Сега разбирам, че е Бургаски оператор, но е оперирала и в Пловдив.
 2. Ангел, мисля че еврокома се появи в последствие, аз лично си спомням 1996-97 си прекарахме кабелна телевизия и беше TV MIX (Имаше CN), евроком ги купи 2-3 години след това.
 3. Да, робикама се върти софтуерно, като може да се нагласи и да следи движение в стаята. Също така има настройка като 32/64 не помна вече колко беше точки на детекция за движение. Да, захапах с една програма, която ми сканира мрежата RTSP адреса и с малко гугъл успях да научкам име и парола на юзъра.
 4. Резолюцията е HD, снимката определено не е с хубаво качество, скороста играе постоянно, може би и за това е смачкано леко. Тази камера определено дава по-добре от една торба пари за хиквижън в офиса, да малко са по-дърти но скоро ми се наложи да подменя една в офиса и струваше колкото две такива, и това само камера. Слагах и 8 броя по-нови модификации - същия кенеф. Тази камерка е прекрасна, за мен минуса й е че е макс 15 кадъра, даже успях да я хакна и я ползвах за стрийм Да вметна че тия камери си ги вземах да гледам децата, вместо бебефон, не със сикюрити цел. Те се оказаха много добра покупка. Едит: Робикама е фулл хд, долу хиквижън 960px Моята снимка е в пълен мрак даже се хакнах в кошарата на малката
 5. Нощния режим, после като се прибера в къщи, на тъмно
 6. Преди година си вземах 2 броя робикам (има ги и в алито), въртят се ръчно на 360, като има опция да следят и обект, може да говориш през тях и съответно да ти връщат говор, има нотификации, има сд карта има и клауд услуга, като се заплаща. Лично съм доволен, имат много добър нощен режим. Мога да пусна снимки ако имате желание за качестовот. Взмех ги от тук за 46 лв бройката, като в алито излизат по-тънко. Сега са 60 лв. Лично аз съм много довелн, лесно се настройват, задоволително качество и що годе дискретна изработка.
 7. Пиши Репатрак в гугъл, има около 40 хил. резултата.
 8. https://bivol.bg/cq-borisov-1.html Четете и другите части. Старо но прекрасно четиво!
 9. Бате Видене, отииди на първия стругар и го накарай от мед или месинг да ти го направи.
 10. Такива втулки има в магазините за хоби електроника - квазер, викиват предполагам и конрад.
 11. Кви пари с монтажа, ако не е тайна?
 12. Продаваме ги, търсят ги, фейрито и на отопление бачка, сложихме два в нас в Пловдив - справят се чудесно. Даже на охлаждане и по-ниския клас би ти свършил работа - Bora
 13. Пейпал ми писаха, че няма да ми ги върнат. Не знам какво да правя повече освен, както казах, да пия една вода
×
×
 • Create New...