Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4731
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1319 profile views
 1. Днес ни се роди дъщеричка и станах татко за втори път
 2. За електроника доколкото знам няма мито, само ДДС
 3. За фейсбук страници си има отделно приложение.
 4. Препоръчайте ми софтуер за автоматизация, по точно ми трябва да прави следното нещо Да дърпа от екселска таблица или json/xml (без значение) име и парола, да се логва в сайт, да сваля файл и да излиза след определно зададено време. Това ще се прави с доста акаунти Предложения ако имате ще съм благодарен, някой да го е тествал още по-добре, ако е безплатно - супер. Може и десктоп вариант може и адон в браузър.
 5. Тъй наречените джендъри са си напълно нормални хора спрямо тоз изверг....
 6. Защо трябва да имаш предусилавател не знам? Аз имам два dj'ски техникса и усилвател от пайнер, който си има изричен вход за phono, както и пишка за заземяване - той е не чак толкова сенситивен, но предполагам и новите усилватели си имат отделен вход за грамофон?!
 7. Следователно върху този фазер трябва да се пише с нещо, което да се трие лесно, на водна основа нещо?
 8. Нямам нищо против дали ще е бяла дъска или винил, просто най-добрия вариант да е, да се чете нормално чертежа и да може да се пише. Линкове някви към некви предложения?
 9. Каква стена за проектор да взема, на която може да се пише с маркер и след това да се трие. Ще се бсъждат чертежи на нея и за това питам?
 10. Има софтуеъри за миграция от ипб към нещо друго, но проблема няма да е в това. Все си мисля, че има много настройки с който да се забързат нещата, както и на софтуерно ипб ниво, така и на сървърно.
 11. Има всякви видове светлини като температура има диодни и диодни, има доста малки на размер, разгледай хубаво в алито, такива с гилеми охладители не ти вършат явно. Но мисля че може да се открие нещо
 12. Вземи си лед, те са доста по-ниска мощност..или търсши със жица да е?
 13. Не знам, на мен ми звучи за много лош написан софтуеър, какво общо има базата данни (темите и мненията) със форумния ъпдейт, това при всеки ъпдейт да се прави реиндексиране на базата е леймърско...
 14. Бе за мен и тия смарт гривни с техните безмислени дисплей са тотален шит, но това не означава, че милиярд не са си купили. На 4 инча дисплей е достатъчно да скролваш социална мрежа и да четеш нотификации.
×
×
 • Create New...