Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4805
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1519 profile views
 1. Слушах, че само през сухопътните ни граници от обявяването на извънредно положение са се завърнали 150 000 българи, по въздух не казаха, нямам си идея това нормлен приток ли е или не, но това са адски много хора и те идват точно от огнищата, та наистина за сега България се държи.
 2. https://www.cross.bg/taiivan-dzhen-samo-1628381.html#.XoMeYnJS-Uk Може би най-адекватните мерки взети от човек, знаеш какво прави. И този пример го нема по телевизията. Човекът, заради когото в Тайван няма епидемия от коронавирус.
 3. http://thesaker.is/covid-19-derangement-syndrome-a-world-gone-mad/ Прекрасно четиво, дълго е малко но е пропоръчително да се прочете, не искам да накланям никакви везни, нито да наливам акъл на някого, но това и така трябва да бъде критичното мислене.
 4. Посочи ми къде пише, че това се прави за да може да се лекува навсякъде, че аз не го видях.. и кой са двете болници?
 5. Преди години съм си размишлявал дали 2 или 4 месеца са нужни на държавата тотално, ама тотално-тотално да рухне, ако клетия българин от А до Я спре да си плаща за абсолютно всичко, що е комунална услуга, що е данък, що е застраховка, що в винетка, абе, абсолютно всичко. И май отговора се крие по средата - 2 месеца и сме загинали, така както динозаврите... пълен апокалипсис
 6. Аз ходя до кварталния магазин, влиза се по-един, ходя на 3-4 дена веднъж за олио мляко и хляб, друго за сега имам. Препоръчвам квартални малки магазинчета.
 7. Според Световната Здравна Организация (The WHO considers bats the most likely natural reservoir of SARS-CoV-2) However, a recent study under review shows that the genome of the coronavirus isolated from the Malaysian pangolin (Manis javanica) is less similar to SARS-Cov-2, with only 90% of genomic concordance. This would indicate that the virus isolated in the pangolin is not responsible for the COVID-19 epidemic currently raging.
 8. Това никой не го успорва, но аз в съзнателния ми живот като съм се разболявал от грипни вируси, никога не съм ходил на доктор не за да не влизам в статистиката, прсото си седя в къщи и се лекувам с почивка, лежене и противогрипни медикаменти. Така е и тук и в Италия и в Германия навсякъде. Както вече знаем никак не малък процент пренасят зарази без дори да подозират. Та , така....това всеки го знае.. но все пак "предполага", кой би предположил, че няква шматка в китай ще изяде някав прилеп на пазара и ще се стигне до тук...
 9. Между другото от първа ръка мога да кажа че тия КПП нищо не правят, освен да правят задръствания, рзбирам ги момчетата да сеседят по 10 часа на тоя студ и сняг, но не може да ми кажеш -"Сложи няква бележка на таблото за да не те спирам и да минавате по-бързо..." Дано поне не е така на други места... Първоначално казаха, че ще правят проверка и при работодател...но едвали... всичко за поредн път е тотална щета..
 10. От гледна точка на италианеца май всичко си е нормално, явно ние се трогваме за тях от колкото те самите за себе си. Затова са и тези упреци към тях. Спирам аз, живи и здрави ще погледнем числата след време и да се надяваме нещата да се кротнат.
 11. За неразрбалия Ангел пускам пак: Тва няма да се види по мейнстрийм медиа...
 12. Ти верно ли са правиш на тъп, и ми задаваш такъв въпрос и че не си разбрал, кви колеги, мои, твои ...верно буквалиста се върна...аз си отивам...баси
 13. Не ми искривявай думите, не съм никъде казал, че някого му е лесно. Що не вземеш да прегледаш пресконфернцията на изпратените колеги от Китай да видиш как съсипват италианците с тяхните забавени мерки.
 14. Вчера генерала каза, че от тези 190 човека само 24 са хоспитализирани. Къде е това - няма места...пак се хвърлят едни панчески глупави реплики от журналята.... Ако с 25 човека спира ВМА и Пирогов - направо да затваряме форума....
×
×
 • Create New...