Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4908
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1975 profile views
 1. abv ли е пощата, че от gmail тия соц хитринки няма как да минат.
 2. Миналата коледа вземах на жената Poco X3, а на мен си вземах Realme X50 5G, и двата бяха на една цена, като смело твърдя, че не съм имал по-добър телефон от realme'то. Лек, бърз, ъпдейти постоянно, 120HZ дисплей, чипосан с 5джи, бе, майката си трака! Твърдя, че е и по-добър от POCO'то, върви по-мазно, а и хардуерно не е много далеч от флагмените. 1000 процента следващия пак ще е realme. Линчо мнение!
 3. Явно тръбата е пукната и като се навие крана почва да сълзи. Какъв материял е тръбата?
 4. Определено ще свършат работа на някой, като ги върне за вторинчи, въпроса е че големия кашон е описан специално как да се отвори, демек той вече не е кашон - едната му страница я няма. Ще ги метна до кофата!
 5. Купих си два телевизора от емаг един 55 и един 43 ичнов, следователно кашоните им са значително големи. Някой би ли ме открехнал каква е практиката с тия кашони, още ли трябва да се пазят ако при нужда трябва да се носят някъде, защото от емага ми дават доста двусмислена информация и то хич не категорична!?
 6. Друг е момента, че слагат дебели алуминиеви кабели, боядисани като мед, в магазина може лесно да се провери, като драснеш около обувката да се види аджеба какъв е проводника.
 7. Може да се подаде ток и на 6.3 АМГ с тънки кабели, въпроса е от какъв източник подаваш ток. На акумулаторите има изписан стартов ток.. 600/700/800А и тн. Та, ако взимаш ток от фиеста 1.1 подавайки на 3.0 дизел, не е нужно голям дебел кабел, друг е въпроса дали ще запали веднага, в такъв случай се връзват кабелите и се остават 10 минутки да възбуди умрелия акумулатор.
 8. Отиваш в първата железария тип Маркита, Ел-Енерджи, ТМТ, Валтроник и си взимаш кабелите, щипките и кабелните обувки и ако толкова държиш да са кербовани от скъпи клещи, може да ги помолиш в магазина да ти ги кербоват.
 9. С 25 квадрата 2.5 дизел не би трябвало да има кахър Помоли някой да ти удари едно рамо, просто не си заслужава от магазините, или пак ти казвам дай пари за бустер, моите приятли джамбази в с. труд си ги ползват да си палят колите и нямат проблеми.
 10. Колко метра искаш да ти са кабелите, този май е най-важният въпрос, който трябваше да зададеш, от това зависи кво ще палиш. Правил съм и стартови колички ако ти е проблем, каскадно палим зилове и газки. Имам и кербовки, който струват 4 цифри, но не са задължителни. Аз лично качествени кабели като готов продукт не съм виждал на пазара, затова препочърах да си ги направят сами. И дори ако има цената ще отговаря на човек да си купи бустер или резервен акумулатор....
 11. Точно правилно сечение на кабела със силиконова изолация с правилни мед/месинг щипки. Направил съм един багажник с кабели на приятели. Нямам оплакване. Качествени за 30 лв няма на пазара...
 12. Вземи си 16-25 квадрата кабел и щипки и си ги направи.
 13. В Пепко зад касите имат бая разновидности на такива батерия, може да се провери.
 14. Някой поръчвал ли си е физическа карта от Бинанс, интересно ми е с какъв куриер изпращат картите?
 15. Виж мрежовата ти карта за кой регион е проектирана, скоро сменях регистри в уина и си оправих проблема.
×
×
 • Create New...