Jump to content
BulForum.com

vinyl_master

Members ++
 • Content Count

  4715
 • Joined

 • Last visited

About vinyl_master

 • Rank
  Blue Fear
 • Birthday 09/15/1983

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Music/Mix/Master, Sound Design, Sophisticated Art.

Recent Profile Visitors

1140 profile views
 1. Не че нещо ама и аз не мога да разбера за кво иде реч от няколко поста на сам...
 2. vinyl_master

  BulForum

  Видене, все пак долу от избора на тема трябва да ти е избрана MIND темата, не дефаултната, при мен си бачка всичко.
 3. vinyl_master

  BulForum

  Не я ползвай темата дарк от опциите за смяна на теми, може да я ползваш с css'а който ти дадох за stylebot, С темите е бозава работа, просто моя цсс не се оувърайдва спрямо другия и за това някой атрибути не се променят. Но определно днес форума е в пъти по-бавен от миналия ден, сега наистина се чака много.
 4. vinyl_master

  BulForum

  Не, определно има проблем при зареждане на стайлшийта, по принцип така трябва да изглежда темата: За сега не я позлвайте докато не видим как ще изчистим проблема.
 5. vinyl_master

  BulForum

  Моля давайте скрийншоти за да знам точно кое да се пипне. Сега го заредих през компа, не е това както трябва да излиза, има малък проблем, който трябва да се изясни.
 6. vinyl_master

  BulForum

  Има още за пипане, мобилно е много зле, ще видя дали тази вечер ще мога да поработя по нея
 7. vinyl_master

  BulForum

  Мога да се пробвам да потъмня минд или дефоултския и да накарам Ванката да я сложи като нова тема, пример Минд - дарк или от сорта?
 8. vinyl_master

  BulForum

  Аз нямам забележки при отваряне, всичко ми се отваря под секудна, както е било и преди. Но все пак gtmetrix дава, че gzip не е пуснат.
 9. vinyl_master

  BulForum

  Аз си скрих десния сайдбар с: #ipsLayout_sidebar { display: none; } Всичко друго е окех за сега, със стандартата тема съм. Пуснах си MIND темата: сложих и този код: .menuTop .menuTop_logo { padding-right: 10px; } .cWidgetContainer { display: none; } Първото дава малко място между името на булфорум и фейсбук иконката, второто скривам всичките юзъри онлайн най-отдолу на индекса.
 10. vinyl_master

  Преглед на печата

  Нали сам се усети, че в този МИГ си отговори на въпроса, защо аджеба хамерикнци душат там....и сега чисто демократично ще направят гражданска война, ще се избият едни хиляди нищо незнаещи хорица за сметка на дивия капитализъм...пък после ми цитирай кви държави били подкрепили амерканския поставен цървул... Тия филми сме ги гледали, с участието на ЦРУ от преди 40-50 години...молим
 11. vinyl_master

  Преглед на печата

  Кога беше във Венецуела последно, че да знаеш за какво иде реч? То отдалече смърди на хамерикански фъшкии...
 12. Точно преди 20 години Windows Refund Day - When Linux Users Demanded Their Money Back Много добър материал и въобще не съм го срещал досега, някак си ми изленза в тубата. Признавам си, не съм нито уиндоус, нито линукс фен, но в случея заставам плътно зад линукс. Не ми стана ясно дали някой е получил рефънд или не, но от обща култура е хубаво да се гледа: https://www.youtube.com/watch?v=1j9j-Ywjmbk
 13. Те са чували за путлерландия, и така си мисилят, че това е може би, единствения лидер на тая планета и ги е яд натовци, задочно или не, яд ги е и мир не им дава Говорихме за това колко е упаднал народа, еми, моя началник е милионер, ама тъп кат гъз, по никакъв начин не се различава от тия с есетата....а и аз съм му го казвал и пак ще му го кажа тия дни...да си знае...
 14. Страх ме е от тоз народ вече, честно....
 15. vinyl_master

  Тема за кратки въпроси

  Ако наистина не е разтекан дисплей, може да се пробва с фърмуеър ъпдейт. Наистина имаше подобни картинки на прозиводители, с ъпдейт някой се оправяха. Това ако наистина не е повреден дисплейя физически.
×