Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

On 7/8/2010 at 5:50 PM, gado said:
Бах маа му..., толкова ми е отпускарско...., а как не мога да си го позволя точно в този момент... Едни планински язовири и реки са ми в главата... и най-сложните ми инженерни задачи да са свързани единствено с подредбата на камъните за огнището и дялкането на чаталеста вилица за скарата... е, и чат-пат с подмяната на някой дюзен по въдиците...
Млъкни бе, да му се не знае! До средата на август отпуската ще я гледам през деформирана юфка...

On 7/8/2010 at 7:40 PM, host said:
(песента е гръцко - предупреждение :) )
вЕрно ли бе? Кога почна и такава музика да слушаш :lol: Oчаквах да е ново black metal парче на Веселин Маринов

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
  On 7/8/2010 at 6:31 PM, DON_CHEFO said:

Почти съм сигурен, че съм за очила...от това ме е страх и яд на себе си

Е това пък съвсем не го проумявам. Разбирам да те е яд, ако се беше родил с крив нос или с клепнали уши, ама за носенето на очила какво толкова? :unsure:

Мастика с бира...Що ли хабя хубавото пиене с разредител?... Видьиенье, да та иба, колко време беше в Банкя и не са обади да са напийм ма?

Какво може да се направи по въпроса една жена да почне да си купува по-малко обувки и чанти.... ЗАРИНАХМЕ СЕ ЕБ***И.. няма място на закачалката за моите якета вече.... за обувките да не почвам... Ангеле я кажи - ти гледаш същите сайтове кат' жена ми (поне за един от тях)... освен да направя по-голям гардероб нещо друго решение някой да се сеща?

On 7/8/2010 at 7:18 PM, kotora said:

Аз от първи клас съм с очила.Не съм мислил за лещи,но си мисля че допълнително ще ми се увредят очите.

Това за лещите е пълна глупост. Аз от около 7-8 години съм с лещи и нямам никакви проблеми. И не съм само аз.

On 7/8/2010 at 9:11 PM, djadomraz said:

Какво може да се направи по въпроса една жена да почне да си купува по-малко обувки и чанти.... ЗАРИНАХМЕ СЕ ЕБ***И.. няма място на закачалката за моите якета вече.... за обувките да не почвам... Ангеле я кажи - ти гледаш същите сайтове кат' жена ми (поне за един от тях)... освен да направя по-голям гардероб нещо друго решение някой да се сеща?

Изнеси се да отвориш място за обувките.

отрежи й краката.

или я накарай да обуе поне веднъж ония чисто новите, твърдите с неудобната подметка, дет само събират прах, щото заради промоцията ги е взела по-малък номер. просто я похвали колко хубаво й стоят. след полвин-един час фръцкане по стъргалото тя сама ще почне с рязането.

problem solved.

On 7/8/2010 at 9:11 PM, djadomraz said:

Не мога да ти помогна. У нас гардероба е на 80% пълен с мои обувки, но майка ми и баща ми не се оплакват. Чанти не ползвам. :)

mobo, не позна... тя си избира все удобни нейната кожа.

w00x, не мога да го разбера това с обувките, айде жена някак го приемам ама мъж... 2-3 чифта маратонки, 2 чифта официални обувки и някакви боти. Напълно достатъчно ми се струва даже понякога и с 1 чифт маратонки съм карал а официалните стоят за костюма а той не ми трябва кой знае колко често...

^Joey^, ц ц ц ... не няма да коментирам :lol:

Добро утрооооо!

Westlife - What About Now

Песничката рулира... днеска от рано ме подхвана! :)

П.П. Станах в 4:11 за по-ранобудните... не ми се сърдете!

On 7/8/2010 at 11:21 PM, djadomraz said:

Не беше ли когато ти правят свирка в банята да внимаваш повече щото после може да те боли задника...

Ъхъ, така е. Ама ако не внимаваш къде се празниш ;) Добро утро, маймуняци :)

On 7/8/2010 at 11:08 PM, KILLERINCHO said:

Тичай към банята...

И внимателно на излизане, че се пързаля.

коча припада от смях :D

On 7/8/2010 at 10:23 PM, w00x said:

Не мога да ти помогна. У нас гардероба е на 80% пълен с мои обувки, но майка ми и баща ми не се оплакват. Чанти не ползвам. :)

Само от любопитство. Колко чифта имаш? :)

Докато ходехме с Аньо, излизаше всеки път с различен чифт. :wub:

ЕДИТ: Същото важи и докато ходех с оная с големите цици. И оная с малките цици. Като се замисля... Това важеше за доста кифли. :lol:

On 7/9/2010 at 6:35 AM, Psihara^^ said:

Което означава, че и двамата сте мръсни фетишисти - чепиколюбци... той щото има напълно женска мания да ги купува..., а ти щото ги забелязваш.... А аз си мислех, че връзката ви беше чисто сексуално-романтична, а се оказва, че сте били просто поредната двойка извратеняци...

A stiga bre...Ще издам книга с лафове, ще стана милиАРДЕР и ви каня всички после на печен....вЕтър :D

Познайте къФ ден е днеска...пожелавам НИКОЙ да няма шеф на главата днеска...и по-малко работа, че гърбав се става от бачкане

On 7/9/2010 at 5:57 AM, DON_CHEFO said:

Само от любопитство. Колко чифта имаш? :)

9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки.

On 7/9/2010 at 6:35 AM, Psihara^^ said:

ЕДИТ: Същото важи и докато ходех с оная с големите цици. И оная с малките цици. Като се замисля... Това важеше за доста кифли. :lol:

:D :D :D :D

гъз!

On 7/9/2010 at 6:39 AM, gado said:

Което означава, че и двамата сте мръсни фетишисти - чепиколюбци... той щото има напълно женска мания да ги купува..., а ти щото ги забелязваш.... А аз си мислех, че връзката ви беше чисто сексуално-романтична, а се оказва, че сте били просто поредната двойка извратеняци...

Ако не помниш, само да ти опресня паметта, проведохме 40 минутен разговор за маратонките ти последния път като се видяхме. Само ти подсказвам, че и ти си в наща "маратонка-фетиш" група.

On 7/9/2010 at 7:21 AM, Psihara^^ said:

Ако не помниш, само да ти опресня паметта, проведохме 40 минутен разговор за маратонките ти последния път като се видяхме. Само ти подсказвам, че и ти си в наща "маратонка-фетиш" група.

Ваньоо..., Ваньо! Уж аз съм бил дрът..., пък нещо твоята памет здава багажа.... Разговорът беше отностно крайното ми нежелание да бачкам с не сейфти чепици или каквито и да било такива, които не са на марката "Каприол"... Така, че се признавам за виновен единствено за фетишизмът си по отношение на марката..., която между другото се носи и от инструменти и машини (леки и тежки), пълна гама работно облекло и лични средства за безопастност...

П.с. От това принизяване до обикновен цървул-фетишист като вас... направо се чуствам омерзен, да го е*а !

П.с.2 ...И освен това, разговорът за моите маратонки започна поради живият интерес който прояви ти по отношение на тях... Нищо де, сега вече нещата ми се изясняват... ама можеше и да ти е по-тежко положението, щото има хора които на които им става, само ако миришат нечии чужди чорапи...

On 7/9/2010 at 7:17 AM, w00x said:

9 чифта обувки и 3 чифта маратонки. И 1 чифт официални обувки.

:D :D :D :D

гъз!

Бая се глезиш. :). Аз официалните обувки за последно ми се наложи преди 4 гОдин да ги нося.

Маратонки РУЛЗ :)))))))))))))))))

@gado, което пак е фетиш към нещо по краката или тялото. Дали ша са цици (или както в твоя случай - сейфти гиър) не е от значение. Гаден фетишист!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...