Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  11244
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

2779 profile views
 1. Като оставим настрана глупостите, че някой твърдял щото в Ирак имало ядрено оръжие (или пък ги бъркаш с Иран) и доказаният факт, че Асад използваше химическо такова, искаш да кажеш, че оня с конската мутра всъщност е прав и ватниците никога не са нападали Украйна?
 2. Така е. Северномонголските ватници са абсолютно доказани лъжци, при това гнусни лъжци, които те гледат в очите и лъжат като за световно. Да припомням ли как лъгаха нагло всеки ден в продължение на месеци до 24 февруари, че било лудост да нападнат Украйна. Дори ти се подиграваше тук многократно с предупрежденията на американското разузнаване, докато на 24-ти февруари всичко това се изпълни и лъжите на гаварит масква лъснаха като гол гъз на месечина. Забрави ли го това? А забрави ли как уникалния кретен Лавров гледаше журналистите в очите и им обясняваше как те никога не били нападали Украйна -
 3. Кога ша пием пак бе Мисир? След седмица си заминавам.
 4. Бахахахаха! Видене, честит имен ден на патерици!
 5. Добре, че избягах от тоя потоп в Пловдив. Времето в Созопол е чудесно.
 6. Пък аз утре трябва да пътувам към Созопол. Голямо море се очертава. Дано поне кръчмите да работят.
 7. Аре ся, ти не четеш ли дописките на Израждане за самолетите на НАТО дето пръскат разни неща?
 8. Аз си мислех, че при нас вали много, ама това е направо библейски потоп. Няма да ви разправям какво беше в Златоград и изобщо Смолянския край. Абе кви са тия тропически циклони, баси?
 9. Това наистина е кофти преживяване. Аз почти стигнах до нещо такова през първите ми години оттатък голямата вода, но се усетих овреме. Затова и вече 12 години съм в настоящата ми фирма, защото ситуацията е твърде далеч от какъвто и да е бърнаут. Толкова предложения за нова работа съм отказвал през тия години и то поради единствената причина, че нямаше как да ми гарантират настоящото спокойствие. Здравето няма цена, особено ако си се сблъскал с предизвикателства от този сорт.
 10. Не може да има две мнения по този въпрос. И аз забелязах колко добре ми се отразяват значително повишените километри пешеходстване всеки ден откакто съм в България.
 11. Стийм Дек определено. Аз го поръчах още преди три месеца ама май ще ми го доставят чак в края на лятото.
 12. И аз си помъкнах гейминг лаптопа с мен до България, но познай дали съм успял да го ползвам дори и за 5 минути. Ама Виден може и да цъка игрички като ходи на море, знам ли го.
 13. Абе не знам какво издъниха хайваните, ама през повечето време ръфаха пердетата.
 14. Даже лебедите смениха тембъра на квакането като мина покрай тях.
×
×
 • Create New...