Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  9783
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Само нема се плашункаш - кризата чука вече на вратата.
 2. Вземи си предплатения пакет на Т-Мобил за $30 за щатите както ти препоръча Феранте, а в Канада по-добре ползвай само безплатни Wi-Fi, че всички предплатени планове са голяма резачка и не си струва да се набутваш ако си само за седмица там. Мисире, твоя комшия да продължава да пие газ и да дочака така да удари кризата. Тогава смятам и аз да дойда и да си напазарувам като хората.
 3. Е па съмняваш ли се бе Мисир такъв? Разбира се, че аз ги правих ей тук на това вълшебно място, а самите скариди ги взех все още подскачащи директно от лодката на един рибар от пристанището един километър вляво по брега.
 4. Твоите са много дребни, Мисире. Глей тук ей тва е скарида.
 5. Е като си спал през повечето време как си разбрал, че е тъпота, мисире?
 6. Оригинален DEF27CON swag след два часа киснене на опашка от двеста души.
 7. Не знам това чудо какво е, но истината е във Vitamix. Предполагам обаче в България ще излизат доста скъпи. Това е истински блендър и не се спира пред абсолютно нищо! Бързо си избива парите, особено ако го ползваш за най-различни неща - включително и за правене на супи. Аз разбира се най-много го ползвам в жегите за frozen margarita коктейли.
 8. Тази тема се занемари нещо.
 9. Мисирщината ти не познава граници - направо си като онзи чукча-писател. Никой не ти опонира на горното, че руснаците не искали помощ. Само ти казах и доказах, че подобно поведение е абсолютно малоумие. Сега разбра ли го най-накрая?
 10. Напълно нормално е за теб да ръсиш такива уникални мисирски глупости. Да ти припомня само, че помощ за Курск не са предлагали реднеци, а комшиите им норвежци и шведи. Наистина мисирщината ти няма стигане.
 11. Вено, тия двете неща са в различни часови зони та нищо не пречи да се посещават и двете. Нищо не ти е ясно, мисир такъв. Работата е едно, удоволствията са съвсем друго нещо. Те затва тия култови конференции се правят в Града на греха и се стичат шемети от цял свят, хахахаха. Значи викаш руснака по-скоро ще изгори жив, отколкото да приеме помощ от американци. Няма как нормален човек да разбере подобно тъпоумие. Така си заминаха моряците на Курск и кой ли не още, щото идиотите не приемат никаква чужда помощ, но пък сами да си спасят хората за тях е не само мисия невъзможна, но и "културна особеност". Добре, че само не се придържаха към тази културна особеност през Втората световна война, щото без помощите си заминаваха скоропостижно.
 12. Баси майтапа е по това време на годината в Лас Вегас - колоритна смесица от пъпчиви, очилати хакери (трите най-големи хакерски сборища в света са по едно и също време - Black Hat, BSides и DEF CON), и полуголи, пищни каки от стрипклубовете по улиците. Няма такова шоу.
 13. 70 години бяха преди четири години. Вече станаха 74.
 14. Това са уникални глупости. Нямам време в момента, но някой ден ще ти направя едно видео да ми "хакнеш" паролата. Първо, фокусирането на секюрити камери върху монитори и клавиатури е някакъв абсурд и не може да има каквото и да е обяснение, дори с идеята да се следят служители. Щото служителя най-малкото не е залепен за компютъра и в момента, който мръдне от мястото как ще го следиш, ако камерита са поставени по този уникално-идиотски начин? Второ, Ако искаш на 100% гарантирано да следиш какво точно правят служителите ти на всеки един компютър, има далеч по-нормални и ефективни методи за това - агенти, инсталирани на самия компютър и не ти трябват идиотски камери. С тези агенти можеш да си регистрираш всеки натиснат клавиш, всяка позиция на мишката и всеки кадър на екрана. Да се използват камери за тази цел е мегаидиотско. Камерите са за физическа охрана на помещенията и трябва да хващат ключови места. Дори и да искаш да следиш служителите, камерата трябва да хваща цялото помещение - така можеш да наблюдаваш какво правят в пространствата между работните си места. Ако гледаш само работното място, ще хванеш дедовия в повечето интересни случаи. Изобщо не знам как ти дойдоха такива уникални глупости в главата. Да не говорим, че тия мутромилиционери дори и да са хванали нещо на камера (99.99% абсурд), то да разбият истинска парола за един ден е най-големия виц, който може да се измисли за родните мутромилиционери. Толкова по темата.
×
×
 • Create New...