Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  9796
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

885 profile views
 1. В крак с времето вървя, до мене – премиера, картофи ще садя тъй рече – премиера. Овце ще поведа, до мене – премиера, ах как ще ги доя, да пие – премиера. И църкви ще строя, до мене – премиера, да вярват хората, и те на премиера. И мощите свети, но не на премиера, ще донесат пари, и те кат премиера. Виж, нов се път строи по него – премиера, и журналист търчи: „Хвала на премиера!“ Обект се нов откри. От кой? – От премиера. Що имаме блага, са все от премиера. Ти тука остани, над тебе – премиера, и блей, овца бъди прославяй – премиера. П.П. Това произведение е поне на 8 години (вероятно повече), а за всичкото това време очевидно нищо не се е променило.
 2. Ама гоУем си ми Мисир, направо звучиш като в онзи виц за дъртия глист и малкото глистче.
 3. Мисире, предизвиквам те с гледката от моята тераса: Но иначе за последния етаж си напълно прав - никога не бих се преместил на по-долна позиция. Само дето това с превземането не покрива не мога да го разбера - тук за такова нещо ще ти скъсат задника от съдебни дела и нищо няма да те спаси, ама явно вече съм отвикнал на някои нашенски специфики.
 4. С трансформирането на цацаратурата в гешефтура, мутрите начело с Прасун окончателно завладяха държавата! Проблемът е, че явно на твърде малко хора им пука от това.
 5. Мерси, Мисире! Ако си готов до началото на лятото догодина, мога и да се възползвам!
 6. Кръчма ли смяташ да правиш вкъщи, мисире?
 7. Изглежда събитията се развиват скорострелно - Боко бил накарал Перуката да си подаде оставката, като в същото време пратил ГДБОП в офисите на футболната централа. Сетила се Мара да се побара.
 8. Датата 14 октомври ще остане в историята на националната гарнитура като едно от "най-епохалните" постижения като домакини! По-интересното в случая е колко още може да се дълбае надолу, защото явно все още не сме стигнали дъното.
 9. Йегера се издъниха яко още миналата година лятото, когато се опитаха да ми пробутат топла бира, ама нали си Мисир и държиш собственоръчно да се прекараш.
 10. ЧРД, Мисире! Голям мисир да пораснеш! Наздраве!
 11. Godfather

  BulForum

  Не си лягам преди полунощ - гаден навик.
 12. Godfather

  BulForum

  При мен се държи много добре, макар и да съм на другия край на света - честно!
 13. Само нема се плашункаш - кризата чука вече на вратата.
 14. Вземи си предплатения пакет на Т-Мобил за $30 за щатите както ти препоръча Феранте, а в Канада по-добре ползвай само безплатни Wi-Fi, че всички предплатени планове са голяма резачка и не си струва да се набутваш ако си само за седмица там. Мисире, твоя комшия да продължава да пие газ и да дочака така да удари кризата. Тогава смятам и аз да дойда и да си напазарувам като хората.
×
×
 • Create New...