Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  11537
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

2907 profile views
 1. Ахахахаха, Мисир, ти къде искаш да ги видиш тия танкери бе, в езерцето на Рибарника ли? ПП. Тия развяха белите знамена.
 2. В твоите очи всичко е възможно. Ама не съм аз този, който сам си признава, че говорил за неща от преди месец, дето никой не го вълнуват в момента.
 3. Ахахахахахахах, е нема такъв Мисир! Значи ти спа цял месец, в един момент се събуди и реши да се включиш в политическия коментарлък. Направо си разлях виното заради теб.
 4. Значи нощните кадри също не са никак зле, при това с поляризационния филтър. За $130 бива.
 5. Ахахахахахаха, Мисир, ами щото има нов парламент бе и трябва скоро да изплюят новото правителство. Аз викам мутрите, потурнаците и копейкте да се прегръщат и да се приключва с цирка.
 6. Виж сега, тази анкета абсолютно нищо не показва, освен едно тролене и точно там е цялата работа.
 7. Няма нищо противоречиво в отговорите - виж пак резултатите. Противоречието и то само в един от въпросите е в първия туит на Мъск, което не променя нищо а само подчертава тролската същност на въпросите му.
 8. За превода на туитовете и смисъла на гласуването. Първо Мъск, като истински трол, пуска няколко въпроса, които леко си противоречат. Та въпросите са дали Крим да остане част от северния бантустан, водните доставки за Крим да са гарантирани и Украйна да остане неутрална, плюс първата точка, която леко противоречи на другите, а именно да се повторят "референдумите" под наблюдението на ООН. На всички тия въпроси, мнозинството с 63% отговаря с НЕ, демек, не искат Крим като част от раZZия и не искат Украйна да е неутрална. След това една камара образи почват да му скачат на Мъск, че подобен по
 9. Мисирчо е като малко детенце по отношение разбирането на политическите процеси. Значи в България над 4 милиона като него не евават да гласуват, той си мисли, че всички в чужбина чакат да се отвори електронно гласуване и да се юрнат до един. Хал-хабер си няма завалията, че на повечето българи в чужбина, дори да им почукаш на вратата с избирателната урна (нещо като тия в окупираните украински територии, като изключим калашниците), не само пак няма да гласуват, ами и сигурно ще извикат полиция да арестуват нахалниците.
 10. Всичко, което е сертифицирано, че и отгоре. Машинката е достатъчно мощна дори за ААА игри. В допълнение на това, което е написал @ARPAnet, в момента съм качил на моя Witcher III Wild Hunt. Играе се перфектно и върви доста мазно без никакви проблеми до този момент.
 11. Имай предвид, че вероятно това е проблем в клиента, а не в сървъра. И на мен понякога ми се случва с клиента на LG-то, но след рестартиране си тръгва отново. Горе-долу от 200 епизода/филми го прави този номер не повече от 3-4 пъти, което не е болка за умиране. Другото, което ако го гледаш на телевизор е хубаво Плекс клиента да е единствения зареден в паметта ап в момента, защото все пак пларформите им не са толкова мощни (аз винаги гледам да затворя всички други апове, когато пускам Плекса). Гледай също така и да си с последната версия на клиента.
 12. Завидното е как такива надъхани с "гаварит масква" като теб се хващат за какво ли не, само и само да намерят под вола телето. Ама пак да те питам - ти успя ли да си преведеш и най-вече да разбереш какво точно означава въпроса на Мъск? Защото е повече от очевадно, че нищо не си разбрал.
 13. Ахахахахаха, ти схващаш ли какво точно пита Мъск или така рипна първосигнално, щото нещо ти се привидя?
×
×
 • Create New...