Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  9923
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

1043 profile views
 1. Не съм много сигурен. Тук минаваш с презумпцията, че всяка компания може да спре за месец-два без проблем и след това да продължи на пълни обороти отново. Това не е точно така обаче. Особено ако имаш някакъв сериозен дълг, който ти виси на шията. Да не говорим за разбитата снабдителна верига и прочие "дреболии". Освобождаването на маса или почти всички служители е другия проблем. От къде си сигурен, че като тръгнат отново нещата, тия същите служители с радост и песен ще се върнат обратно? Ами ако през това време няокои от тях вече са хванали нещо друго?
 2. Точно в такива моменти си проличава най-добре кой е Човек и кой е на ануса дупката.
 3. Какво сте се закахърили за някакви концерти толкова? Аз се изръсих с няколко бона за билети до България в края на май и сега още не знам какво да правя. То е ясно, че няма как да станат нещата по това време, ама не знам на този етап дали е удачно да местя датите за септември или кой знае за кога. Тия дни четох, че дори големите авиокомпании са в невъзможност да връщат пари за лавинообразно нарастващия брой прекратени полети, въпреки законите - просто нямат толкова кеш. Почнали са да раздават ваучъри. Абе изобщо тва с концертите е майтап работа, има далеч по-сериозни проблеми в световен мащаб.
 4. Значи пробвай следните команди отново в същия Command Prompt: diskpart list volume select volume (тук слагаш буквата на диска, примерно d) attributes volume clear readonly exit
 5. Изглежда диска ти е минал в write-protected режим. Може да е заради проблеми с лоши сектори, може да е заради неправилно изключване. Опитай да го конвертираш в NTFS. Отваряш Command Prompt като Administrator и изпълняваш следната команда: convert <drive letter>: /fs:ntfs Ако има някакви проблеми би трябвало конвертирането да ги покаже, но пък също така можеш да му направиш и един чекдиск.
 6. Минава ми през главата, че очевидно мисирщината е нелечима, за разлика от коронавируса.
 7. Ся, обяснявам за последен път бавно за двамата МИСИРИ по-горе, за да ме разберат. Картинки няма да рисувам обаче. Логиката на подхода е елементарна, стига да излезе човек от мисирската си природа и да погледне малко по-далече от човката си - ограниченията се налагат за да се изравни кривата на разпространение на вируса. Ако вируса се остави да се разпространява без спирачки, в един момент 1000 умиращи на ден в Италия (голяма част от които заради невъзможността да бъдат лекувани в нормално интензивно отделение) ще бъдат просто първоначална загрявка. Нито една здравна система в света не може да поеме експлозивното (неограничено) нарастване на заразата. Иначе никой не отрича, че рано или късно всички ще го минат, въпросът е това да не става ЕКСПЛОЗИВНО, защото смъртните случаи поради невъзможност за лекуване на толкова народ едновременно ще са на порядъци повече. Схванахте ли сега или просто мисирщината ви е нелечима?
 8. Godfather

  FAR CRY 5

  Тва е щот' си Мисир и сигурно ползваш една и съща елементарна парола за хиляда акаунта. Крайно време е, да преоткриеш предимството на мениджърите на пароли.
 9. Тоя оранжев идиот счупи всички тъпомери по света. Последната му идиотщина (това е съвсем официално) е да разполага войска по северната граница с Канада (най-дългата неохранявана граница в света), защото се опасявал, че канадци щяли да почнат да преджапват незаконно на юг. По този повод днес в Туитър хаштага #NoCanadian направо експлоадира на върха с уникални лафове и мемета. Цяла вечер съм се смял до припадък и в момента корема още ме боли.
 10. Бахахахахаха, в иБей най-ниските цени почвали от 120 долара и стигали до внушителните 250 долара, тоя образ кърти мивки и чучурки.
 11. Благодаря, ще я погледна тази. Ванка, задължително пробвай от шутърите Fallout 4 с всичките DLC-та. Номерът е, че има един "трик", наречен V.A.T.S., който прави стрелбата с контролер нещо съвсем различно от традиционните FPS. Да не говорим, че все пак си е супер зарибяваща. Другото, което задължително трябва да минеш е Witcher 3 Wild Hunt - уникална игра, която лично за мен е адски изнервящо да се играе с клавиатура и мишка. Точно последните две седмици минах отново през нея, но този път на PC-то, защото графиката е убийствена (особено с един специален мод). Естествено почнах я с клавиатура и мишка, но след първия час теглих майните и закачих един от PS4 Dualshock контролерите и се накефих максимално.
 12. Doom VR, Star Trek Bridge Crew, Farpoint, Torn и една камара дребни заглавия като Pinball FX2 VR. Просто резолюцията е много зле, да не говорим, че самото изпълнение на каската е доста нескопосано - повече от два часа не мога да издържа, адски е неудобна на моменти. Позна, макар и да не става въпрос само за акции. То това ми е и основния приоритет в момента. Ако нещата с краткосрочните позиции вървят както се очаква, ще има допълнително повечко кеш и тогава мога да си позволя харчлъка за тази глезотия. Но засега всичкия кеш заминава по предназначение, защото такава възможност НЕ ТРЯБВА и е направо престъпно да се изпуска.
 13. Абе и аз имам PS VR, но нещо не съм очарован от резолюцията и възможностите. Сърбят ме ръцете за Индекс-а, ама все още се въздържам, че почна ли да харча - отиде та се невидé. Миналата седмица си получих фирмения бонус, обаче имам други приоритети в момента.
 14. Вие май ще ме накарате да си взема Valve Index.
×
×
 • Create New...