Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  10891
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

2598 profile views
 1. Това определено е най-голямата боза на Дрисни/Марвъл и дайвърсити глупостите са най-малкия проблем.
 2. Понеже си Мисир и трябва да ти се обяснява допълнително и бавно, имах предвид снимката от горния ти пост.
 3. Минава ми през главата, че когато човек си е природно прост - то е за цял живот, без значение колко си надарен в други области. Мдам, мисълта ми е за балканското тарикатче Джокович, който има все по-голям шанс да бъде запомнен като такъв, вместо като най-големия тенисист в историята. И то защо - само за да него "чипират" с мръсната ваксина. Значи не знам всички тия, дето се прехласват по малоумно-идиотското му изпълнение дали си дават ясна сметка какво Джоката е поставял от двете страни на везната, когато е претеглял ситуацията преди да вземе въпросното решение. Отстрани изглежда изобщо да не
 4. Не е нужно да изброяваме причините - на всички е ясно, че не ти е харесал втория сезон заради липсата на секс и цици. То всъщност имаше една-две цици към края, но явно не са ти били достатъчни.
 5. Ти си щета, Мисир. Ако ти трябва порно, отвори си истинско такова. Динамика във втория сезон има колкото искаш, ама ти явно си търсил порно такава.
 6. Не искам да знам от къде ги изкопаваш такива, Мисире!
 7. При няколко милиарда сложени дози из цял свят, какво точно разбират под "достатъчно тестване" тия идиоти?
 8. Слагай спойлери, Мисирино!
 9. Като ти обяснявам какъв уникален Мисир си, трябва да слушкаш, защото наистина е така. Ти изобщо ходил ли си във Вегас? Навсякъде из Стрипа (да не се бърка с клубовете) повечето комплекси са съединени с огромни вътрешни пространства, тунели и прочие. Всичко това е пълно с маси, едноръки бандити и т.н., като навсякъде в тия затворени и климатизирани помещения се пие яко, че и пуши. Сега слушай внимателно, преди да влезеш в който и да е клуб (които отварят късно вечер), хората удрят по някой и друг шот из тия места, където млади полуразголени девойки ти сервират алкохола и естествено те зарибяват
 10. Ъхъ, щото друга работа си нямам. Обаче пак да повторя, не е само това - веднъж качена оригиналната снимка, вече не е такава, когато я свалиш от форОма и това е очевадно - като оставим настрана width/height shenanigans, но дори dpi са манипулирани - оригиналната е 72dpi, тази вече хоствана във форОма става 96dpi и точно това се опитвах да ви обясня тук на всички мисири. Сертификата няма как да има връзка с тия машинации. Вероятно проблема е "многопластов", както обичат да се изразяват.
 11. ОК, тогава съгласяваме се, че това: е равносилно на това: Както е казал Айнщайн всичко е относително, включително и мисирщината!
 12. Ееее, не знам вече как да го обясня по-ясно. Какво значение има какви са тия флагове бе човек? Защо софтуера на форОма променя самия имидж ами не го хоства в оригиналния си вид?
 13. Сега, да повторим отново, стандартната ориентацията е това, както е изграден image width&height. Всякакви други глупости в метаданните и прочие са измислици, които в случая очевАдно се възприемат единствено от изкелифенчен софтуер като Invision. Изобщо няма как това да е нормално. Едит: За да приключим спора - оригиналната снимка е с width 400 и height 711 пиксела. Когато се качи във форОма, снимката вече става такава с width 711 и height 400 пиксела, демек променя се целия имидж, без значение на метаданните и това го прави софтуера на Invision.
 14. Ъхъ, що тогава го върти на 180 градуса? Значи пак го върти, за какво говорим изобщо!
×
×
 • Create New...