Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  9765
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

773 profile views
 1. Глупости, нищо странно няма в това, напротив, отвсякъде прозира типичния мутренски подход. Понеже всички в държавната администрация са топ технологични имбецили, затова най-лесно им е да притиснат горкия младеж, инсценирайки арест и след това лично Мутрата да го кани да помага, правейки предложение, което не може да откаже. Абсолютен цирк!
 2. Мдам, проблемът е, че сега като натресат глобите на държавата, ще ги плащат пак всички, вместо тиквите и подопечните им милиционери. Иначе успях да си намеря ЕГН-то само в три файла, обаче майтапът е, че името ми не фигурира, а само това на фирмата. Със сигурност обаче това не е целият архив, а вероятно и не най-пикантната му част.
 3. Мисир, няма никакъв шанс да се случи това. Дори идея си нямаш колко взима такъв "вълшебник" в нормална държава и как нашата мутризираната таква не може да му плати само дневните. BTW, след две седмици отивам в Лас Вегас на две от най-големите в света сборища на такива "вълшебници", та ще се посмеем вероятно и на този случай. Най-малкото защото доста подробно беше отразен в почти всички новинарски медии от тази страна на голямата вода (демек, отново се прочухме). Обаче реакцията на милиционерите по този случай е направо безценна - никъде по света няма такава висока концентрация на откровен дебилизъм.
 4. Същите ползвам от няколко месеца - уникални са и да, никога не тръгвам на път без тях, а в самолета са направо безценни, особено с тия хватки за временно заглушаване с жестове.
 5. Тия същите в канадския Амазон в момента са $130 канадски, което е $99 американски. Направо се чудя дали да не ги поръчам, макар и в къщи вече да плувам в слушалки.
 6. Хм, Нова ТВ кога станаха държавна институция? Или ти говориш за източника на пробива? То там нещата са ясни. Мисълта ми беше, че това поведение на Нова ТВ би трябвало да е подсъдно, особено ако се докаже, че са го направили с умисъл. Дори и да не е с умисъл обаче, във всяка една нормална държава ще те скъсат поне от глоби и "class action" съдебни процеси за подобна издънка.
 7. Не знам как стоят нещата в българското законодателство, но в някои други държави за подобно нещо може спокойно да се влезе в кауша като съучастие в престъплението или в най-добрия случай да се разминеш със зверска глоба в размер на милиони. Отделно "class action" процес (от името на потърпевшите) не ти мърда, което е също почти гарантирана загуба на доста милиони.
 8. Ние се майтапим, ама то всъщност хич не е майтап работата, направо си е за рев.
 9. Бухахахаха, не е истина тия идиоти какви мързели са (става въпрос за хакерите)! При положение, че ситуацията със сигурността в държавната ни администрация винаги се е определяла красноречиво с лафа "ела, вълчо, изяж ме", това закъсняло "геройство" си е направо за подигравки.
 10. Няма от какво да се обиждам, изобщо не съм фен на баварците и естествено този странен модел наистина е грозен, но дори не само това му е проблема - струва ми се, че изобщо даже няма да става и за истински трък, просто нещо безбожно скъпо, грозно и до голяма степен безсмислено.
 11. То е ясно, че няма как този клас да стават за истински офроуд, но поне трябва да имат някакви елементарни възможности за излизане от пътя. Хонда поначало са адски зле в това отношение, пък с подобен двигател направо си гарантират дъното в класа. Имаше едни по-стари модели на ЦРВ-то направо спираха да вървят при два пръста сняг, заради някакъв бъг в AWD системата. Другото, което никога не мога да им схвана са идеите за интериор, които са толкова странни, че направо ми приличат на някакъв опит за японска анимационна комедия. Иначе понеже по-нагоре стана въпрос и за тръкове, ето как баварците решиха да се хвърлят и в този сегмент - BMW X7 Pickup Truck:
 12. Которе, не ги гледай конете. За този клас машини въртящия момент е далеч по-важен. Дори по-набримчения 1.5 бензинов мАтор на ЦРВ-то го докарва до твърде немощните 243 Нм, докато Тигуана с 2.0TSI при горе-долу същата мощност вади цeли 300 Нм. въртящ момент, което е огромна разлика за тежки машини от този клас. Затова този двигател трябва да се слага на нещо малко, дребно и леко (от типа на Джаз и Сивик), а не на такава тежка талига, дето на всичкото отгоре трябва да има и някакви прилични способности извън пътя.
×
×
 • Create New...