Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  10381
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

1514 profile views
 1. ГЕРБ се откъсва от БСП, оспорвана битка за третото място После американците били прости дето избрали оранжевия дебил. Да, ама му биха шута след един мандат от изцепки. А за оранжевата тиква дето толкова пъти вече го преизбират, това на какъв дебилизам трябва да го оприличим? Да настъпваш мотиката отново и отново и да продължаваш да очакваш различен резултат? Питам и отговор не искам.
 2. Време е да се ъпгрейдва домашната мрежа.
 3. Respect! Тия пичове (и пички) имат само един пропуск от над 40 години марсиански мисии. Няма друг екип където и да е по света с подобен опит и серия от успехи. А тази технология на небесния кран за кацане на Марс е баси лудата идея, само дето работи перфектно вече за втори пореден път и даже го филмираха от няколко възможни гледни точки. Естествено индивидите незапознати със законите на физиката трудно биха оценили подобно уникално постижение, но дори статистически погледнато, единствената друга държава, която има някакъв шанс да приземи успешно (евентуално) някаква апаратура на Марс е Китай и
 4. Стига бе, и ти ли си хлътнал по тая глупотевина? Заради тая малоумна простотия не мога да си ъпгрейдвам видео картата.
 5. Свалих я, Мисире, ама кога ще я играя изобщо не е ясно. Имам да доигравам Death Stranding, която много ме зариби, но не съм я докосвал от месец поради идиотска заетост с какво ли не.
 6. Ти хубаво си спомняш, ама "официалното правителство" на Сирия е нещо като дървеното желязо. Иначе всички много добре знаем, че основния подход на северните монголци е да се отзовават на повика на "официлани правителства". Така беше в истинската Монголия през 1922, във Финландия през 1939, в Балтийските държави през 1940, в Унгария през 1956, в Лаос прес 1960, в Куба през 1962, в Египет през 1967, в Чехия през 1968, в Ангола през 1975, в Мозамбик и Етиопия през 1977, в Афганистан през 1979, в Ливан през 1982 и т.н. и т.н. (неам нерви да изброявам всичкитие северномонголски дивотии от миналия ве
 7. Тия дни гледам и аз съм пропуснал бая форОмна драма.
 8. Добро утро, Мисире! Това вече се обсъждаше нашироко вчера - виж видеото, което пуснах горе.
 9. Ми на изсмуканите от мисирските ти пръсти "факти", ти за какво си помисли?
 10. Днес отново всичко е на тази тема. Дори седмичното live предаване на моя приятел Лайнъс "Wan Show" беше изцяло посветено на това (не знам някога в историята на канала да са обсъждали инвестиции и финансовите пазари изобщо). Майтапът беше, че Лайнъс събра $10,000 за двайсетина минути (от суперчатовете на фенове) с идеята и обещанието да вложи още 5х тази сума (демек още $50,000) негови пари плюс тези на общността в акции на GameStop в понеделник от името на всички и така да допринесе за прецакването на големите хедж фондове. ПП. Това по повод великия цитат на Мисира, как по темата
 11. След данданията, която се вдигна вчера и заведените дела, днес Робинхуд са отворили обратно търговията и акциите на GameStop отново полетяха нагоре.
 12. Не е точно така в случая - точно обратното е. Големите играчи не само не са искали да превземат въпросната компания, но дори напротив - залагали са големи пари за това, че компанията ще се срине, докато дребните играчи в един момент не им объркват тотално плановете.
 13. Не му се връзвай на Мисира, при него е така - той си вярва, че е абониран за самата Истина, а всички други са баламурници, дето нищо не разбират, включително и за неща, до които едва ли се е докосвал дори. Иначе това е тема номер едно в момента от тази страна на океана, дори повече от Ковида, ама Мисирите нека си цитират северномонголската фабрика за тролове. Това наше момче обаче сгази малко лука и сега ще се пече на бавен огън (СЕО-то на Робинхуд е с български произход). Но иначе цялата ситуация е абсолютен майтап, особено за тия, които се простиха с някой и друг милиард.
×
×
 • Create New...