Jump to content
BulForum.com

Godfather

BulForum.com
 • Content Count

  10631
 • Joined

About Godfather

 • Rank
  hax0r
 • Birthday 05/27/1912

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vancouver, Canada

Recent Profile Visitors

2204 profile views
 1. Така е, ти не робуваш на марки. Ти робуваш на мисирските си предразсъдъци.
 2. Е това е най-голямата мисирщина, която си изръсвал напоследък. Ама нищо не ти пречи да си останеш заблуден Мисир де. Между другото, с тази конфигурация най-много GTX 1660, ако намериш на старо и тънко отнякъде.
 3. Добре де, ти не можеш ли да четеш или и мисирите сте като чукчите? Какви ъпгрейди през година те гонят? Масово геймърите са със стари видеокарти на няколко години, виж горе статистиката дето Ангел ти я пусна. Най-масовата карта е на над 5 (пет) години. Очевидно е, че в момента на доста сериозно количество геймъри им се налага да ъпгрейдват, но поради изтъкнатите вече причини няма как да стане това. Ако новите карти на Емвдивия се намираха спокойно на MSRP цени, то тази статистика от Стийм щеше да изглежда доста по-различно, но уви, ситуацията е друга.
 4. Ако вместо за вирус ни тестваха за простотия, те тогава щяха да видят какво е пандемия!
 5. Нива на биологична защита срещу коронавируса в България: - молитва - 0%; - хомеопатията на Гала и д-р Папазова - 1%; - лекарства - 20%; - спорт и сън - 70%; - ваксина - 50-90% - ракия - 100%; - ракия с праз - 200%; - ракия с праз и боб - 700%; - ракия с чесън - 3000%; - ракия с пача, люти чушки и чесън - 9000%, мутираш в нов биологичен вид. Всички, на които дъхнеш, оздравяват.
 6. А стига бе, това съм го пропуснал, баси! Интересно как още не са решили да блокират и порно сайтовете.
 7. Няма граница на дебилизма. Казал го е Айнщайн, ама мисля, че е крайно време да се приеме за общовалиден закон.
 8. Не съм чувал таск мениджъра да показва мрежов трафик. Далаверата става с Wireshark, ама е на съвсем друго ниво и не е елементарно като да гледаш процеси в таск мениджъра. Най-лесно е просто да видиш при пуснат VPN дали различни браузъри ти показват домашното IP (пишеш в Гугъл what's my ip) и в същото време дали въпросната програмка ти работи и не те блокират по IP (демек използва немското IP на VPN-на). За DNS-те няма какво да се кахъриш, защото единственото, което може да е като негативен ефект е евентуално лекото забавяне на отговорите. Не разбрах само каква е връзката на А1 в случая. Д
 9. Значението на глагола е да се освобождаваш от нещо, обикновено разпръсквайки го (най-често се употребява в преносен смисъл: shed some light, т.е. разясни неясната ситуация). В медицината означава точно разпръскването на вирус, след инкубационния период и преди организма да се пребори с него, демек, когато си силно зарàзен. Явно антиваксърите смятат ваксината за заразна и се опасяват да не я прихванат от вече ваксинирани.
 10. Мисир, направо ме зариби с тия шунковари. И гледам са доста популярни в нашенския Амазон.
 11. Не знам кой какво трябва да вдява, ама това ако беше вярно, нямаше изобщо да съществува тази незапомнена липса на хардуер, която се наблюдава от една година насам. Щото хората не могат да си позволят нищо, затова успях да си продам една от старите видеокарти (на две години) за почти $900. А за нова изобщо да не говорим. Ако не работех в такава фирма, сигурно още щях да точа лиги и зъби за хардуер като Nvidia 3080, въпреки безсрамните им пазарни цени в момента - щото никой не може да си ги позволи, затова няма как изобщо да се докопаш до нещо такова. Голям анализ направи от собствената си мисир
 12. Бахахахахаха, това пък защо? Да не би сред антиваксърите да се поддържа идеята, че ваксините са заразни? Значи, досега бях чувал само "теории", които засягат единствено ваксинираните, например споменатата вече, че мъжете ставали стерилни. Обаче това с изолирането от ваксинирани е някаква новост.
 13. Ъхъ, как забравих, че се явяваш представител и говорител на 90% от нормалните потребители.
 14. Пак забравяш - излишно е ЗА ТЕБ и не допускаш, че ситуацията може да е коренно различна за други. Хуу, ама ко праим ако приордъра се окаже тотална дрисня като Fallout 76, ти тоя елементарен въпрос задаваш ли си го? За къв чеп са ти тия "благини" ако играта е тотална шитня?
×
×
 • Create New...