Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Днес ми беше ден за "почивка" (киснене пред пц-то, тренировки, малко на игрището и такива работи), а от 9 часът не съм се спрял да тичам по разни места или да върша други работи.

:)

Обаче съм настроен оптимистично! Това е най-важното за деня.

RaptoR said:
Едно уморително прибиране от Банкя... Не за друго, ами много горещо...

Като казах горещо, нещо прави ли ви впечатление на ТАЗИ снимка? :laughing:

За да не се мъчите - за ТОВА става въпрос! Значи този мотор като изпревари потока на Цариградско с това нещо вирнато във въздуха и леко подрусващо се при неравностите поне 6 автомобила промениха траектория и шофьорите влезнаха в ТОЗИ филм!

Да не говоря какво беше на светофара на Горубляне като спря мотора :laughing:

Всички идващи отзад бяха ей ТАКА!

Предполагам бяха възмутени от тази сериозна предпоставка за ПТП!

post-12-1234436534.gif

Рапторе. Това е бански костюм бе. Това не е дамско бельо. :)

ЕДИТ by RaptoR: Ти какво си помисли, че са си помислили останалите? :laughing:

На светофара обаче смъкна роклята надолу и чак седна върху нея като видя какво става отзад.

Олигофрените от БАРД ми пратили три книги с меки корици, средно по 800 страници, просто ей така - в плик по Speedy. Естествено, поне едната е увредена. Вече ще си ги купувам от книжарниците. Ебал съм ти 25% отстъпка...

В този ред на мисли, някой знае ли къде мога да си платя да ми ги подвържат в твърди корици? Както ги правят в библиотеките.

В библиотека "Иван Вазов" знам, че правят такива подвързии.. http://www.libplovdiv.com/ceni.html

То и аз една книга имам да подвързвам, че само я отворих и се разглоби на листове, а трябва да я връщам в библиотеката на ПУ :rolleyes: Не знам обаче как ги подвързват, т.е. дали ще ти хареса..

AssassiN said:
Както ги правят в библиотеките.

Има едно местенце, Жоро там си подвързва Дипломната работа с твърди корици. Можеш да си избереш цвят за самата корица, става точно като книга. Удоволствието струва 12 лв., става добре. Мястото се намира до 3 корпус на ТУ, вървейки по улицата, посока главната, излизаш на кръстовище, точно отсреща се пада, а като пресечеш си точно там. Има жълт надпис, ако не се лъжа. То работи и като ксерокс и т.н. Някъде тук се пада :

994276c.jpg

gal4enceto said:

Не мога да не отбележа, че имаш напредък с използването на компютри ;). Научила си се да използваш Print Screen бутона и даже да изрязваш снимките.

Горното да не се чете като негативно мнение или заяждане.

Кога по-точно съм била зле, викаш?

Тцтц, винаги чети по-малкия шрифт. Това е забележка към мен самата. Благодаря за комплимента тогава. Иначе на работа тези няколко дни открих неподозирани за мен способности. Оправих се с бая компютърни неща и не само, с които не съм се срещала досега.

Едит : Винаги съм можела, още откакто имам ПС, преди 7 години, да правя скрийншот, не знам защо онзи път не се сетих, иначе знам за какво говориш. После като се усетих, разбрах, че съм малко руса :) и си се хилих доста време. А за снимката, беше правена с телефона ми :)

gal4enceto said:
Кога по-точно съм била зле, викаш?

Тцтц, винаги чети по-малкия шрифт. Това е забележка към мен самата. Благодаря за комплимента тогава. Иначе на работа тези няколко дни открих неподозирани за мен способности. Оправих се с бая компютърни неща и не само, с които не съм се срещала досега.

Спомням си как беше качила снимка на Desktop-a си направена с фотоапарат :lol:. Не мога да намеря точно къде беше мнението ти.

значи следвайки темповете на развитие след още 7 години ще е сисадмин и ще се бъзика с юзърта. beware! (tribute to curunir)

eos said:
Много не ми е удобно да ти кажа, че не спрях да си живея в миналото.. :rolleyes: Иначе 2001/2002 г. този апарат си беше истинско китайско чудо, което видях за първи път в Египет и струваше към 60 долара.

Да да.. чудо то... малко минало покрай чудесата... 2001-ва имаше съвсем прилични цифрови фотоапарати и ако не се лъжа горе-долу тогава се бях сдобил с една Minolta Dimage X за която се продаваха и комплекти за подводни снимки. Цели 2 мегапиксела и вградена оптика... и вадеше доста прилични снимки... ОСОБЕНО пък сравнен с невероятното постижение на българската инжИнерна мисъл PhotoClip който по онова време не съм сигурен дали беше 1mpx или и толкова нямаше...

gal4enceto said:
А за снимката, беше правена с телефона ми :)

А сети се :)

netrootbg said:
Спомням си как беше качила снимка на Desktop-a си направена с фотоапарат :lol:. Не мога да намеря точно къде беше мнението ти.

Мдаааа... това си беше класика! Снимка на екрана с телефон... и аз я помня :lol:

RaptoR said:
Едно уморително прибиране от Банкя... Не за друго, ами много горещо...

Като казах горещо, нещо прави ли ви впечатление на ТАЗИ снимка? :laughing:

За да не се мъчите - за ТОВА става въпрос! Значи този мотор като изпревари потока на Цариградско с това нещо вирнато във въздуха и леко подрусващо се при неравностите поне 6 автомобила промениха траектория и шофьорите влезнаха в ТОЗИ филм!

Да не говоря какво беше на светофара на Горубляне като спря мотора :laughing:

Всички идващи отзад бяха ей ТАКА!

Предполагам бяха възмутени от тази сериозна предпоставка за ПТП!

post-12-1234436534.gif

Picha s kaska, madamata obache e bezsmyrtna. Naroda qvno ne e vijdal skoro banski na jivo. S taq kriza qvno ne mogat da idat na more :)

KILLERINCHO said:
Picha s kaska, madamata obache e bezsmyrtna. Naroda qvno ne e vijdal skoro banski na jivo. S taq kriza qvno ne mogat da idat na more :)

Никой ли не видя най-важното? Моторът е с пловдивски номер :laughing:

Весо, да те броя ли за неделя или ще трезнееш?

RaptoR said:
Никой ли не видя най-важното? Моторът е с пловдивски номер :laughing:

Направи ми впечатление това. Не е обаче на TED мотора. Вероятно е някоя от новите потребителки на форума. Нали едната се похвали на тема мотори :lol:.

Дядо Мраз, наистина имаше, само че бяха много скъпи.. Много се вълнувах, като всички малки момичета, че ще си имам такава красива снимка с мен :rolleyes: сега не бих искала да бъде с мен :rolleyes:

На теб страшно ти благодаря за снимките! Невероятни са.. Иначе съм изправена пред дилема вече цял месец дали да си взема Опел Тигра или скутер? Няма с кой да споделя даже, защото ако кажа на някой от работата, че карам мотор ще ме помислят за нещо не добре, а родителите не знаят да не се притесняват.. така че приемам поздравления за най-дългата ми тайна.. кой каза, че жените не могат да пазят тайни :laughing:

Не съм аз :laughing: Купих си супер професионална каска и съм си поръчала жилетка и ботуши от Германия(най-малкият номер в БГ на ботуши е 41, а пък аз нося 37..)И това си беше смях, да ме увещава един продавач, че нямало проблем да си купя 41 номер..И въобще, като влезнах с рокля и токчета как си ме изгледаха.. Само да кажа, че това не е някакво самохвалство, защото през живота си даже не забелязвах мотористи.. Исках само да докажа на едно момче, че може да се кара и БЕЗ непремено да се пада.. но миналата седмица паднах почти спряла на един завой..просто много ми натежа и бях ужасно преуморена от работа и паднах.. бая се изплаших между другото, но вече ще внимавам повече! Не знам дали някой ще ме разбере, но е ужасно тежко да обичаш някой, който непрекъснато прави катастрофи!!!Само че, който много доказва на мъжете го зарязват :laughing: Лека на всички!

sasho_1989 said:
Сега Godfather пак ще дойде да ви обвини как не коментирате толкова скандално нещо от геополитическата карта на света подобно на мухата на Обама :woot

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_478980904 :lol:

Хахахахаха не знам какви спорове, ама тука Медведев ми прилича много на един приятел в последна фаза на пиянството хаххааха :lol:

NEO_DDT said:
Хахахахаха не знам какви спорове, ама тука Медведев ми прилича много на един приятел в последна фаза на пиянството хаххааха :lol:

Тука има повече снимки по темата:

http://www.dnes.bg/world/2009/07/10/piian-...ta-na-g-8.74122

Не може да се мери с Елцин. Утре ще пусна линк с няколко от неговите изпълнения.

Ако не се лъжа за този клип става въпрос. Не мога да го видя в момента.

http://www.dnes.bg/world/2009/02/18/piians...ite-video.66177

Карнобатмаан , той е Карнобатмаан ,

сила на доброто , радост за окото ,

Карнобатман , той е Карнобатман ,

може да лети обаче го мързи

:D:D:D

vinyl_master said:
На клипа се вижда, че нищо му няма на човека, незнам на кой въобще му е скимнало такова нещо..

Е не е съвсем като да му няма нищо. Според мен има нещо, макар и да не е толкова ясно изразено. :lol:

Ееее...стига де, вий като видите руснак и 'айдеее...в кюпа при останалите с водката. :bgrin:

Според мен Саркози в онази реч, дето пак го подозираха, че бил пиян (гледайки клипа, дори и аз повярвах) беше доста "по-убедителен" с разконцентрираните си движения, неадекватните мимики и т.н.

"Който рано става, Бог му го подава" xD.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...