Jump to content
BulForum.com

eos

Members
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

About eos

 • Rank
  Майстор
 1. Здравей!:)

 2. На 12.05.12 г., след прекарана почти 9 месеца бременност на системи по болници, в София, Пловдив и Варна, ми се роди най-хубавото момченце на света! Почти от първия месец бях на легло и само в 6-ти месец бях малко по-добре, но и сега бих го повторила... Като се роди бебчето и всичко лошо се забравя!)
 3. Двама младежи отишли в Aнглия да берат ягоди, ама не знаели много английски. Наели си квартирка и хазяинът им казал ако има ядове да му се обадят. А те нали все пак са мъже, минали няколко месеца, не чистили много и се завъдили мишки. Единият като по-отворен и знаещ 5 английски думи повече от другия, решил да се обади ...на хазяина: - Hello. Me Georgi. - Hi, Georgi, how are you? - Me Georgi, you know? - Yeah yeah, I know. - And Tom & Jerry, you know? - Mm… Yes, I know. - Jerry is here!
 4. Преди малко станах леля на Абигейл!
 5. http://www.plovdivmedia.com/32894.html Много беше тежко. Случайно минавах оттам... Много тежко. Всички мислехме, че жената е починала... Хората се панираха, че линейката не може да достигне до жената, защото имаше задръстване...На пешеходната пътека... Не ми е хрумнало дори да снимам, защото беше много тежко!
 6. Намерих си партньор за аржентинско танго!
 7. "За кого бие камбаната" - Ърнест Хемингуей Прекрасна е!
 8. „Асоциацията на блондинките” са блондинки под прикритие и са доста организирани... То не бяха каталози, срещи, презентации за събиране на спонсори за някакъв бал беше. Голямо превземане падна Поне да се бяха изрусили както трябва. Ама и това сигурно е стратегия. Знаят момичетата... Този розовия каталог с пеперудите, с който дойдоха в офиса още си го пазя и като го погледна и започвам да се смея Сега им копирах клетвата от сайта: КЛЕТВА НА БЛОНДИНКИТЕ "Кълна се никога да не забравям: Да обичам мъже – „Викинги” Да обичам всичко розовото Да пазя дълга руса коса, к
 9. Гледах "Алиса в страната на чудесата", 3D Имах много по-големи очаквания, като цяло, но добре...
 10. http://vbox7.com/play:3e9c34ae Аз препоръчвам този
 11. Хубаво беше! Весели и усмихнати хора.
 12. http://strml.snimka.bg/other/potomci.470772.17296410 От мен само тези
×
×
 • Create New...