Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

О, снимки имам много! Ама ти по-добре си плакни очите с гърдите на жена си, че да не ти загрее врата после и да минеш на сексуални пости. :rolleyes:

Ти на мен не ми бери дерта.

А аз като твърдях нещо го показах, не се крих като мишка.Снимките са налице и се вижда.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Съкровище, на снимките е жена ти, твоето достойнство никъде не се вижда. Хайде да я спреш тая фантастика! :rolleyes:

Брех нещо сваляш ли ме та чак и съкровище? :laughing:

Мисля, че на всеки стана ясно колко си 65 кила с гръдна обиколка 115. Щом толкова зе да овърташ.

А за снимка говоря за прословутата на гърдите.

Като гледам накъде отиде разговора ви трябва да се уточни в темата за коя глава говорим :laughing:

А иначе ми минава през главата че много искам да почна работа там където кандидатстжах днес :laughing: или там където ще ходя утре...Звучи сложно :unsure:

Боже, Вещицата нещо се изстреля много в облаците, сега Джозо трябва да си мечтае за нея, щото няма Галя с обилния бюст. Ми такива като мен дето обичат крака и задник, а бюста много не ги грее какво да правят? :(

Поздрав: Били Холидей. Какво можело да се прави с кларинет освен солата на братята от Шекера!

Замислих се дали да "почистя" последните няколко страници. Реших обаче да не го правя и да видя до къде ще стигнете.

post-12-1236940470.gif

Пауло Коелю - Писател, написал редица книжлета със съмнителна стойност, всяка претендираща да носи дълбока поука и възможност за личностно израсттване. Адски надценен по мое мнение. Алхимикът, Захир, Петата планина. На мен тея трите ми стигнаха, за да се убедя, че не ми харесва и по-добре да се захващам сериозно с Малазанските хроники. Впрочем, днес си поръчах от Бард по куриер три книги накуп, та ако ми ги докарат измачкани ще съм много разочарован. Тея меки корици за книга от 1000 страница са просто нелепи...

мерси. няма да ви се сърдя повече.

и земете спретнете поне един секс вече, та да имам на кво да се хиля утре.

само се заканвате. накрая некой да не метне патроните нахалос?! уж сте млади ора, контролирайте се поне докато достигнете същината.

Замислих се дали да "почистя" последните няколко страници. Реших обаче да не го правя и да видя до къде ще стигнете.

post-12-1236940470.gif

"Темата" ако имаше душа, с глас щеше да се разреве :)

Килограмите са 53-54 при ръст 164 см.

Това със силиконовите чашки ли, или само с банелки и подплънки.... Щото повечето от нас дет' сме тук, са виждали и друг път жени... ;) О, не..., сетих се! Ти си реинкарнация на Лола Ферари! при тези размери Би трябвало да изглеждаш като обърнат конус или пумпал... Ама карай, в този форОм е стара традиция да се кльопат доматите с колците....

На сцената се появява антарес, който ми пожелава да се намирам под мотора и започваме да си мерим „нещо”, което е очевадно, че и двамата НЯМАМЕ!!!

Къде си П. К. да размахаш лист и химикал и да сътвориш най-глупавото си от всички произведения! – антарес, има нужда от теб..той вече е Готов за „четвъртата” ти книга....

ПУКАНКИТЕ! Курунире, не ги скатавай! Пък от мен бирата...
На всички други ще пожелая - много усмивки! Вярно е, че форумът не е за момичета, но пък съм се смяла с глас :laughing:

Що да не е за момичета :blink: ? Тук има хора досто сериозно нахранени с дамска попара - просто ти трябва по-голям черпак.... и да не се напрягаш много (защото може да стане друга беля)

Аз съм виждал 123см. гръдна обиколка и въобще не е възбуждащо . Да не говорим , че без сутиен сигурно стигат до пъпа . Да гледаш 20+ годишна с провиснали гърди като на 70+годишна бабичка е като да гледаш как 20+ годишен прави челна стойка та да вдигне самолета , грозна гледка .

Както прогонзира и Афекса, много вероятно е новите женски попълнения да са притежатели на пениси и да имат по един баннат акаунт отпреди. Честна дума, никоя жена не е способна да каже на мъж "започваме да си мерим „нещо”, което е очевадно, че и двамата НЯМАМЕ!!!"

[Edit] Чувствам се длъжен да се изкажа и за т.нар. П.К. П.К. е идеалното четиво за псевдоинтелектуалци и от двата пола. П.К. дава възможност на читателя да говори по теми и произведения, които е много вероятно да не разбира, но пък и авторът често не си ги разбира, така че всичко е наред. П.К. и компания автори със странни заглавия на книги и глупави сюжети, които смесват лични преживявания и самоцелен сюрреализъм, те, авторите, дават на читателя успокояващото усещане, че се занимава с т.нар. "high literature". Обяснимо е, че това се чете. [/Edit]

Предлагам да заровите томахавката...

Стига дееее :( За втори път искате да ме заравяте :(

След произведението на eos, изписано с такъв ПАТос, мога да отговоря само със:

"Ооо, фривилна грухталност

твоите миктурации за мен са

като плърдлени геблеточици

по лъргедна пчела

Моля те, о, група

мое фунтиуще търлингдроме"

Фааааааак! Думата "търлингдроме" още си я спомням, въпреки че не съм препрочитал книгата от сефтето преди 4-5 години. :D

След произведението на eos, изписано с такъв ПАТос, мога да отговоря само със:

"Ооо, фривилна грухталност

твоите миктурации за мен са

като плърдлени геблеточици

по лъргедна пчела

Моля те, о, група

мое фунтиуще търлингдроме"

Това да не би да е "Ода за малката бучка зелен маджун която открих под мишницата си една лятна утрин в банята" от Простетник Вогон Джелтц....?

Новото Safari ми се струва доста добро. Останах изненадан днес като си поиграх с него малко

Яко е я. Ще го оправят в крайна сметка след известно време. :)

Яко е я. Ще го оправят в крайна сметка след известно време. :)

Абе след малко работа позаби 2-3 пъти леко (към 5 секунди ни приема ни предава) но иначе взе да ме кефи много.

Едитче: Не те свалям, не си мой тип. Само може да си мечтаеш :laughing:

Male, dori men biesh v tova "vqrvam si, nezavisimo, che nikoi ne mi vqrva". Mai se opitvash da uveshtaesh sebe si v tezi prikazki, MUCKA, a ne nqkoi drug :woot Nishto, i taka si me kefish :lol: A Jozo napravo se chudq kak da go spra da ne misli za teb, tolkova sum pritesnena i zaplashena, che ne moga da zaspq. Basi i smehut v zalata... :tongue

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...